Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok üzüldüm ya Allah sabır versin Ümit kesmeyin nolur.

Başınız sağolsun çok çok üzüldüm Allah sabırkar verdin yerini sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.. Sözün bittiği yer

Transfere 10 gün kala eşim covid oldu ben negatiftim 2 adet beklettiler öle transfer ettiler

Kızlar naturel transferde yumurta iğneden önce çatlarsa transfer iptal oluyor mu?

Kızlar naturel transferde yumurta iğneden önce çatlarsa transfer iptal oluyor mu?
Benimki olmadı canım ilk transferimde yumurtayı yakalayamadilar iğne bile kullanamadim kan tahlilleri yapıldı değerler yüksek çıktı progesteron da baktılar o da yüksek çıktı transfere karar verildi sadece folidoce kullandım

Kızlar merhabalar aranıza daha yeni katıldım malesef başımdan 2basarisiz tüp bebek denemesi geçti. Döllenme olmadı transfer dahi olmadım. Araştırmalarima göre Memorial Şişliyi çok iyi duydum. Ön görüşmeyi Soner beyle Yaptım. Soner beye gitmeyi düşünüyorum. Benim gibi sorun yaşıyanınız oldu mu eşimin spermi çok az ve morfoloji 1 düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. İnşallah hepimizin kucağı birgün dolar

Ayni durumdaymisiz bende problem yok ama eşimde sizin bahsettiğiniz durum vardi. Sperm az morfoloji 1/2 gibi değişkendi. Memorial de 3 kere tedavi aldim. Ben pgt de yaptırdim.yani döllenen 5. Embriyosuna genetik test yaptırdım. 1. Ve 2. Tedavimde sağlıklı geleen olmamıştı. 3. Tedavimde 3 tane Embriyo dan 1 tane sağlıklı geldi ve transfer sonrasi tuttu. 07.09.21 tarihi itibariyle hamileyim. İyi bir hastane ama süreç her türlü Sabri getiriyor bilginiz olsun bu hastanede sabredip kesinlikle sonuca kavuşacağıniza inanıyorum şimdiden hayırlısı olsun 23+2 bakalım bugün kontrolüm var

Eşiniz Murad beyde mi tedavi olmuştu?

Cok teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Başımızdan 2seferdir döllenme olmaması morelimizi bozdu. Eşim için Murat yararar androloji tedavisi gorucek dendi sizin eşiniz için ne işlemler yapıldı hangi vitaminleri kullandı

merhaba. bizde sperm sorun diye başladık. ama başladıktan sonra öğrendik ki bende de çok fazla yumurta olmuyor sayı olarak iyi olmama rağmen.bende dış merkezde bir kere tedavi gördüm 9 yumurta toplandı 1 tanesi 5.güne geldi oda transfer oldu tutmadı. memorial da şuan 4 yumurta toplandı 4ü de 5.güne ve genetiğe gitti. labaratuvar önemliymiş cidden herşeyden önce. 4 tane yumurtam ilaçlara cevap verince üzülmüştüm az diye hatta yazmıştım burda da. ama 4 de dölllendi. stres yapmayıp kendinizi doktorlara bırakın derim

Eşiniz Murad beyde mi tedavi olmuştu?
Hayır, yücel şahin benim takipli doktorumdu. Daha öncesinde varikosel ameliyatı da olmuştu eşim. İlk kontrol için gittiğimizde esim 4 gun perhizli olarak gitti ve veriler yeterli görüldü. Tekrar ameliyata gerek var mi dedim hayır dedi takviye verecek misiniz dedim hayır dedi. Bana 1 milyon sperm bile olsa yeter dedi. Esimde 9-17 milyon arası değişken bir veri vardı. Tüp bebekte %85 kadın etkili erkek %15 etkili dedi. Ben erkekte en iyi sperm mi seçebiliyorum ama kadında sorun olmasada ilaclarla birlikte çoğaltılan yumurta sayısı kadar işlem yapabiliyorum ve ilaclar bazen yumurta kalitelerini etkileyebiliyor demişti. Bir sağlıklı bulursam kesin tutturcam demişti. Dediğini yaptı

Biraz önce farklı bir arkadaşa da cevap vermis oldum ama eşime tedavi gerekmedi. Takviye de vermedi. O nedenle bizde takviye almadık. Mevcuttakilerle yaptık tedavimizi şuan kontrolden çıktım hatta 1 hafta önden gidiyor her sey normal dendi. Ben Yücel Şahin takibindeydim. Yani olacak veya olamayacak durumu net aktarıyor iyiki o yani

Çoğu doktor erteleme yapıyor ya da sıkı kontrolle tekrar baskın folikulu yakalamaya çalışıyorlar .
Bunu yaşayanlardan biri
Matmazella
Benim yumurtlamamı kaçırmamışlardı canım. Öyle düşünmüşlerdi ama sonra kan tahlillerinden henüz yumurtlamanın olmadığına karar vermişlerdi ki öyle de oldu 30.gün yumurtladım

Merhaba. Eşimin morfolojisi 0 sayısı 50-70 milyon arası ama ileri yavaş %1-2 yani yok gibi birşey. Ben pcos olduğum için yumurta sayım biraz fazla oluyor. 2 tüp bebek 2 negatif transfer oldum. Döllenme oluyor çok şükür spermler sorunlu olduğu için 5. Güne az gidiyor Ama sizin morfoloji en azından 1-2 ve sayı az olsa da haraket varsa daha avantajlı olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…