Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim yumurtlamamı kaçırmamışlardı canım. Öyle düşünmüşlerdi ama sonra kan tahlillerinden henüz yumurtlamanın olmadığına karar vermişlerdi ki öyle de oldu 30.gün yumurtladım
Yok kuzum ben yanlış etiketledim seni şimdi farkettim o kişi sen değildin

Transfere 10 gün kala eşim covid oldu ben negatiftim 2 adet beklettiler öle transfer ettiler

Benimde toplamaya 2 gün kala pozitif çıktık. İptal oldu toplama olamadı. Banada 2 adet beklenecek dediler. Vardır bi bildikleri bende bekleme kararı aldım. Tabi reglim gelince yine ararım , sorarım

Merhaba canım.bende başka bir merkezde negatifi gördüm.10 yumurta toplanılmasına rağmen dondurulmuş embriyom kalmamıştı.2.tedaviyi Şişli Memorial’da oldum 11 yumurta toplandı .4 embriyo 5.gün olarak donduruldu.bu arada bizim problemde morfoloji 1 di.sayı da 9 milyondu.ilk tedaviden bir oğlum oldu.şuan 2.transferi oldum yine hamileyim.inşallah sizde olumlu sonuç alacaksınız

Canım bebisin cinsiyeti belli oldu mu

Canım yumurta kaliten nasıldı

Eşiniz Murad beyde mi tedavi olmuştu?
Hayır canım murad beyle henüz görüşmedik . Hatta 1 tüp bebek denemesi sonrası bana yönetildi. Hala anlamadığım bir şekilde eşime sende bir tane sprem bile olsa yeter denildi niye denildiğini anlamadığım bir şekilde zaten biz sprem nedeni ile tüp bebeğe başvurduk. Soner bey dosyamiza Bakarak ciddi erkek faktörü dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…