Çok teşekkür ederim canım bugün kan testi vericem inşallah ondan da güzel sonuç alırsam rahatlarımMojo44 gözün aydın canım silikte olsa çizgi görmüşsün pozitifi görürsün inşallah.
Yok kuzum ben yanlış etiketledim seni şimdi farkettimBenim yumurtlamamı kaçırmamışlardı canım. Öyle düşünmüşlerdi ama sonra kan tahlillerinden henüz yumurtlamanın olmadığına karar vermişlerdi ki öyle de oldu 30.gün yumurtladım
Transfere 10 gün kala eşim covid oldu ben negatiftim 2 adet beklettiler öle transfer ettiler
Canım kan tahlili yaptırdın mi acabaÇok teşekkür ederim canım bugün kan testi vericem inşallah ondan da güzel sonuç alırsam rahatlarım
Evet canım sonucum 278Canım kan tahlili yaptırdın mi acaba
Merhaba canım.bende başka bir merkezde negatifi gördüm.10 yumurta toplanılmasına rağmen dondurulmuş embriyom kalmamıştı.2.tedaviyi Şişli Memorial’da oldum 11 yumurta toplandı .4 embriyo 5.gün olarak donduruldu.bu arada bizim problemde morfoloji 1 di.sayı da 9 milyondu.ilk tedaviden bir oğlum oldu.şuan 2.transferi oldum yine hamileyim.inşallah sizde olumlu sonuç alacaksınızKızlar merhabalar aranıza daha yeni katıldım malesef başımdan 2basarisiz tüp bebek denemesi geçti. Döllenme olmadı transfer dahi olmadım. Araştırmalarima göre Memorial Şişliyi çok iyi duydum. Ön görüşmeyi Soner beyle Yaptım. Soner beye gitmeyi düşünüyorum. Benim gibi sorun yaşıyanınız oldu mu eşimin spermi çok az ve morfoloji 1 düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. İnşallah hepimizin kucağı birgün dolar
Masallah cnm kat kat artsin insallah saglikla büyüsün bebisin. Boyle haberler duyunca bana da bi istek geliyor tedavi icinEvet canım sonucum 278
Çok teşekkür ederim canım sen de inşallah başlarsın hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınMasallah cnm kat kat artsin insallah saglikla büyüsün bebisin. Boyle haberler duyunca bana da bi istek geliyor tedavi icin
Gözünüzaydın , Rabbim sağlıçakla büyümesini nasip etsinEvet canım sonucum 278
Erkek anasını olacağım inşallah
Sağol canım Allah razı olsunGözünüzaydın , Rabbim sağlıçakla büyümesini nasip etsin
Bu yıl hep erkekErkek anasını olacağım inşallahbakalim Mayıs ta doğum bekleniyor
Ayy maşallah size gözünüz aydın olsun inşallah sağlıkla gelsin minnakEvet canım sonucum 278
Canım bebisin cinsiyeti belli oldu muMerhaba canım.bende başka bir merkezde negatifi gördüm.10 yumurta toplanılmasına rağmen dondurulmuş embriyom kalmamıştı.2.tedaviyi Şişli Memorial’da oldum 11 yumurta toplandı .4 embriyo 5.gün olarak donduruldu.bu arada bizim problemde morfoloji 1 di.sayı da 9 milyondu.ilk tedaviden bir oğlum oldu.şuan 2.transferi oldum yine hamileyim.inşallah sizde olumlu sonuç alacaksınız
Amin allah razı olsun ya kıyamam allah büyüktür inşallah biz de bir gün o pozitifi görücezGecmis olsun cnm Allah sifa versin. Yok cnm nerdee benim arada oluyor gecikme 4 gün gecikti yine de test yaptim tabii ki kocaman negatifi de gördüm
Canım yumurta kaliten nasıldıMerhaba canım.bende başka bir merkezde negatifi gördüm.10 yumurta toplanılmasına rağmen dondurulmuş embriyom kalmamıştı.2.tedaviyi Şişli Memorial’da oldum 11 yumurta toplandı .4 embriyo 5.gün olarak donduruldu.bu arada bizim problemde morfoloji 1 di.sayı da 9 milyondu.ilk tedaviden bir oğlum oldu.şuan 2.transferi oldum yine hamileyim.inşallah sizde olumlu sonuç alacaksınız
Hayır canım murad beyle henüz görüşmedik . Hatta 1 tüp bebek denemesi sonrası bana yönetildi. Hala anlamadığım bir şekilde eşime sende bir tane sprem bile olsa yeter denildi niye denildiğini anlamadığım bir şekilde zaten biz sprem nedeni ile tüp bebeğe başvurduk. Soner bey dosyamiza Bakarak ciddi erkek faktörü dedi.Eşiniz Murad beyde mi tedavi olmuştu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?