Ya düşünüp yazdığınız için çok teşekkür ederimMerhaba canım.bende başka bir merkezde negatifi gördüm.10 yumurta toplanılmasına rağmen dondurulmuş embriyom kalmamıştı.2.tedaviyi Şişli Memorial’da oldum 11 yumurta toplandı .4 embriyo 5.gün olarak donduruldu.bu arada bizim problemde morfoloji 1 di.sayı da 9 milyondu.ilk tedaviden bir oğlum oldu.şuan 2.transferi oldum yine hamileyim.inşallah sizde olumlu sonuç alacaksınız
Canım çok teşekkür ederim evdeki pek izin vermese de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorumAyy maşallah size gözünüz aydın olsun inşallah sağlıkla gelsin minnakçok sevindim ya dikkat et kendine evdeki pitirciga ve gelecek minnaka
Negatif olan ilk tüp bebek denememizden önce eşim proexed plus,klomen , keçiboynuzu kürü daha bir sürü şey hatta alternatif tıp bile denedik sonuç negatif oldu.2.deneme 2 sene sonra hiçbir takviye almadan oldu çünkü takviyelerin bizde işe yaramadığını anladım çok şükür tuttu canım.olsun çok az değil yine de sperm sayınız Memorial labaratuvarı bu konuda çok iyi mutlaka işinize yarar sağlıklı spermler bulunacaktır.Ya düşünüp yazdığınız için çok teşekkür ederimçok teşekkür ederim inşallah Allah razı olsun eşiniz bu arada takviye olarak ne kullandı ?bnm eşimin spermi malesef biraz daha kötü sayı olarak. 2milyonn civarı. Morfoloji 1 eşiniz için aktardan bisiler aldınız mı iyilik mi yaparım kötülük mu bilemiyorum ne yapicagimi ama.inaniyorum ki bigün bende anne olucam Allah'ın izniyle
Yumurta kalitesi hakkında bir şey denilmedi canım sadece yumurta rezervin çok iyi dediler.bizde problem sperm sayı ve morfolojiydiCanım yumurta kaliten nasıldı
Kız olabilir dedi doktor canım ama kesin değil.10 gün sonra tekrar çağırdı bakalım netleşir inşallah.Canım bebisin cinsiyeti belli oldu mu
Ürolog Murad Başar hoca kurumdan ayrıldı. Kendi kliniğini açtı. Sizin eşinizin morfolojisi çok düşükmüş. 1 tane bile sağlıklı sperm ile kaliteli embriyo oluşursa gebelik sağlanabilir. Bu yüzden demiş olabilirler.Hayır canım murad beyle henüz görüşmedik . Hatta 1 tüp bebek denemesi sonrası bana yönetildi. Hala anlamadığım bir şekilde eşime sende bir tane sprem bile olsa yeter denildi niye denildiğini anlamadığım bir şekilde zaten biz sprem nedeni ile tüp bebeğe başvurduk. Soner bey dosyamiza Bakarak ciddi erkek faktörü dedi.
Ayy hayırlısı olsun inşallahKız olabilir dedi doktor canım ama kesin değil.10 gün sonra tekrar çağırdı bakalım netleşir inşallah.
2 milyon sperm sonucu memorialde yapılan spermiyogram sonucu mu?Ya düşünüp yazdığınız için çok teşekkür ederimçok teşekkür ederim inşallah Allah razı olsun eşiniz bu arada takviye olarak ne kullandı ?bnm eşimin spermi malesef biraz daha kötü sayı olarak. 2milyonn civarı. Morfoloji 1 eşiniz için aktardan bisiler aldınız mı iyilik mi yaparım kötülük mu bilemiyorum ne yapicagimi ama.inaniyorum ki bigün bende anne olucam Allah'ın izniyle
Bence düşük değil morfoloji. Eşimin sperm sayısı 2.5 milyon morfoloji 0dı. Ona rağmen 15 yumurta döllendi 11i 5. güne geldiÜrolog Murad Başar hoca kurumdan ayrıldı. Kendi kliniğini açtı. Sizin eşinizin morfolojisi çok düşükmüş. 1 tane bile sağlıklı sperm ile kaliteli embriyo oluşursa gebelik sağlanabilir. Bu yüzden demiş olabilirler.
2.5 milyon sperm arasından sağlıklı bulunmuş demek ki. Sperm sayınız gayet iyi. Ama %1 morfoloji benim bildiğim kadarıyla düşük. Tabii doktor değilim, benim fikrimBence düşük değil morfoloji. Eşimin sperm sayısı 2.5 milyon morfoloji 0dı. Ona rağmen 15 yumurta döllendi 11i 5. güne geldi
Yüzde 4 normal değer tabiki düşük ama tüp bebek için değil demek istiyorum.2.5 milyon sperm arasından sağlıklı bulunmuş demek ki. Sperm sayınız gayet iyi. Ama %1 morfoloji benim bildiğim kadarıyla düşük. Tabii doktor değilim, benim fikrim
Tüp bebek için kesinlikle değil, katılıyorum. Hanımefendiye de belirttim. 1 tane sağlıklı spermden dahi hamile kalınabilirYüzde 4 normal değer tabiki düşük ama tüp bebek için değil demek istiyorum.
Ki nitekim 1 sperme muhtacız biz..Tüp bebek için kesinlikle değil, katılıyorum. Hanımefendiye de belirttim. 1 tane sağlıklı spermden dahi hamile kalınabilir
Teşekkür ederim evet bnde duydum Memorial laboratuvarı iyi diye umarım ek tedavilere ihtiyaç duymadan anne olabilirimNegatif olan ilk tüp bebek denememizden önce eşim proexed plus,klomen , keçiboynuzu kürü daha bir sürü şey hatta alternatif tıp bile denedik sonuç negatif oldu.2.deneme 2 sene sonra hiçbir takviye almadan oldu çünkü takviyelerin bizde işe yaramadığını anladım çok şükür tuttu canım.olsun çok az değil yine de sperm sayınız Memorial labaratuvarı bu konuda çok iyi mutlaka işinize yarar sağlıklı spermler bulunacaktır.
Hayır . Farklı dış merkezlerde sonuç böyle çıktı .. hatta tüp bebek denemelerinde sonuç sanırım sinir stresden çok daha az çıktı neler yapabilirim hiç bilmiyorum açıkçası bu sefer labrotuara guvenicem sanırım2 milyon sperm sonucu memorialde yapılan spermiyogram sonucu mu?
Arkadaşım merhaba ...Ya düşünüp yazdığınız için çok teşekkür ederimçok teşekkür ederim inşallah Allah razı olsun eşiniz bu arada takviye olarak ne kullandı ?bnm eşimin spermi malesef biraz daha kötü sayı olarak. 2milyonn civarı. Morfoloji 1 eşiniz için aktardan bisiler aldınız mı iyilik mi yaparım kötülük mu bilemiyorum ne yapicagimi ama.inaniyorum ki bigün bende anne olucam Allah'ın izniyle
Eşime memorialdeki ürolog murad bey proxed plus ve e vitamini vermişti tedaviden önce. Sizi de üroloğa yönledirirler büyük ihtimal.Hayır . Farklı dış merkezlerde sonuç böyle çıktı .. hatta tüp bebek denemelerinde sonuç sanırım sinir stresden çok daha az çıktı neler yapabilirim hiç bilmiyorum açıkçası bu sefer labrotuara guvenicem sanırım
Size faydası oldu mu? Bize hiç faydası olmadı bu iki ilacın.üstelik proxed plus çok pahalı bi ilaç biz neredeyse bir yıl boşuna kullanmışız.kullandıktan sonraki tüp bebek denememiz başka bir merkezde negatif oldu.hiçbir takviye kullanmadığımız tedavim Memorial da olumlu sonuçlandı.bir tüp bebek parası kadar takviyelere boşuna gitmiş oldu bizim.Eşime memorialdeki ürolog murad bey proxed plus ve e vitamini vermişti tedaviden önce. Sizi de üroloğa yönledirirler büyük ihtimal.
2 ay ancak kullandı eşim sonra tedavi başladı zaten sonrasında da içmedi daha. Faydası oldu mu bilmiyorum çünkü 2 ay kullandıktan sonra direkt tüp bebek için örnek vermişti ordaki sonuçlar nasıldı bilmiyoruz.Size faydası oldu mu? Bize hiç faydası olmadı bu iki ilacın.üstelik proxed plus çok pahalı bi ilaç biz neredeyse bir yıl boşuna kullanmışız.kullandıktan sonraki tüp bebek denememiz başka bir merkezde negatif oldu.hiçbir takviye kullanmadığımız tedavim Memorial da olumlu sonuçlandı.bir tüp bebek parası kadar takviyelere boşuna gitmiş oldu bizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?