Anladım canım hayırlısı olsunYumurta kalitesi hakkında bir şey denilmedi canım sadece yumurta rezervin çok iyi dediler.bizde problem sperm sayı ve morfolojiydi
Kesinlikle rabbim.ne derse o olur diyorumArkadaşım merhaba ...
Benim eşimin Memorial 'da verdiği test sonucu 1,5 milyon sperm ve %0 morfolojisi çıktı ..
Üstelik genetik problemden ötürü biz tedaviye başladık .
Umutla bakmak , tevekkülle dua ederek tedaviye niyetlenmek gerek .
Rabbim inşallah bekleyen , umut eden herkeze nasip eyler .
Siz gebe kaldınız mı ? Ek olarak herhangi bir tedavi gördünüz mü tüp bebek için yoksa şuan mı görüyorsunuz ?Arkadaşım merhaba ...
Benim eşimin Memorial 'da verdiği test sonucu 1,5 milyon sperm ve %0 morfolojisi çıktı ..
Üstelik genetik problemden ötürü biz tedaviye başladık .
Umutla bakmak , tevekkülle dua ederek tedaviye niyetlenmek gerek .
Rabbim inşallah bekleyen , umut eden herkeze nasip eyler .
Evet şuan 14 haftalık hamileyim .Siz gebe kaldınız mı ? Ek olarak herhangi bir tedavi gördünüz mü tüp bebek için yoksa şuan mı görüyorsunuz ?
Kesinlikle katılıyorum maalesef bizdede genetik olabilir çünkü testis küçülmesi +varikosel mevcut. Umarım bende gebe kalırım şişli Memorial deEvet şuan 14 haftalık hamileyim .
İnşAllah bekleyen herkese nasip olsun
Şahsım adına hiçbir tedavi uygulamadım kendi adıma.
Eşim çok vitamin kullandı kendince …Doktorun tek önerisi Proxeed Plus oldu .
Diğer aldığı şeyler ise ;
Solgarın C,E,L Carnıtın , CoQ 10 ,Keçiboynuzu Çayı Herakşam sabah
Bunları düzenli kullanmasına rağmen sayı hiç değişmedi . Genetik faktörden dolayı olsa gerek diye düşündük ama malesef artık erkek faktörlü problemlerden ötürü tüp bebek sayısı fazla . Çağ hiç ileri gitmiyor … Üreme sistemi nerdeyse kimsayasal oldu
Teşekkür ederim canım ben de şu an çok şiddetli değil ama kabızım hatta tedaviye başladığımdan beri diyebilirim ama beni çok rahatsız etmiyor hemen hemen her gün kırı kayısı kuru incir falan tüketiyorum bir gün çıkmazsam diğer gün tuvalete çıkıyorum yani sorun olmuyor bir de kendimi zorlamıyorum biraz uzun kalıyorum lavaboda. İnan beslenmeme çok çok dikkat ettiğim de söylenemez . Bana da hiç insülin için ilaç vermediler canım bence bunu kafana takma gerekli olsaydı mutlaka verirlerdi . Sen ne aşamadasın transferin oldu muMojo44 canım hayırlı olsun dün yazmadım ama adına çok çok sevindim. Sana sormak istediğim birkaç bir şey var. Sende pcosdun. Ben bu transferimde fena kabızlık problemi çektim göbekten vurduğum progesteron hormonu mu yaptı böyle bilmiyorum. Sen bu süreçte nasıl beslendim? Sende de problem oldu mu? Bir de abana inatla insülin direnci olmadığı için glifor vermiyorlar. Sen bu tedavinde de kullandın mı?
Ben hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum acaba sen glifor kullanmıştın yücel bey sana vermişti. Ekmek pirinç falan yedin mi? Ben zaten hergün çıkamıyorum ama çıktığımda bu kez çok zorlandım ıkınmak zorunda kaldım hemşire sordum sorun olmaz dedi bana bir şurup kullan dedi o da bende bir gaz yaptı anlatamam. Bu transferim kabus gibi geçti diyebilirim. Ben daha tedaviye başlamadım nasipse Şubat veya mart adetimle başlayacağım. Önceden beslenmeme dikkat edip kabız olmamak için önlem almak istiyorum da senden bilgi alayım dedim.Teşekkür ederim canım ben de şu an çok şiddetli değil ama kabızım hatta tedaviye başladığımdan beri diyebilirim ama beni çok rahatsız etmiyor hemen hemen her gün kırı kayısı kuru incir falan tüketiyorum bir gün çıkmazsam diğer gün tuvalete çıkıyorum yani sorun olmuyor bir de kendimi zorlamıyorum biraz uzun kalıyorum lavaboda. İnan beslenmeme çok çok dikkat ettiğim de söylenemez . Bana da hiç insülin için ilaç vermediler canım bence bunu kafana takma gerekli olsaydı mutlaka verirlerdi . Sen ne aşamadasın transferin oldu mu
Belki de seninle kanaryamı karıştırdım. Glifor verdiler diye hatırladım. Offf inan atlattım önüme bakıyorum artık diyorum ama hergün aklıma birşey takılıyor onu nasıl çözsem nasıl yapsam ne yesem ne kullansam nasıl haraket etsem diye düşünürken buluyorum kendi mi? Transfer olduğumda herşey güçleşti benim için. Kabızlık başladı hiç rahat olamadım duplahac diye bir şurup içtim bende gaz yaptı. Yatarken bile hep rahatsızdım bir de ben yüz üstü yatarım hep yatmamak için sürekli birşeye sarılıp yattım o şekilde de sürekli sıcak bastı terledim devamlı üstümü aç kapa aç kapa sağ sol kıvrandım durdum. Transfer olmaya korkar oldum anlayacağın.Teşekkür ederim canım ben de şu an çok şiddetli değil ama kabızım hatta tedaviye başladığımdan beri diyebilirim ama beni çok rahatsız etmiyor hemen hemen her gün kırı kayısı kuru incir falan tüketiyorum bir gün çıkmazsam diğer gün tuvalete çıkıyorum yani sorun olmuyor bir de kendimi zorlamıyorum biraz uzun kalıyorum lavaboda. İnan beslenmeme çok çok dikkat ettiğim de söylenemez . Bana da hiç insülin için ilaç vermediler canım bence bunu kafana takma gerekli olsaydı mutlaka verirlerdi . Sen ne aşamadasın transferin oldu mu
Belki de seninle kanaryamı karıştırdım. Glifor verdiler diye hatırladım. Offf inan atlattım önüme bakıyorum artık diyorum ama hergün aklıma birşey takılıyor onu nasıl çözsem nasıl yapsam ne yesem ne kullansam nasıl haraket etsem diye düşünürken buluyorum kendi mi? Transfer olduğumda herşey güçleşti benim için. Kabızlık başladı hiç rahat olamadım duplahac diye bir şurup içtim bende gaz yaptı. Yatarken bile hep rahatsızdım bir de ben yüz üstü yatarım hep yatmamak için sürekli birşeye sarılıp yattım o şekilde de sürekli sıcak bastı terledim devamlı üstümü aç kapa aç kapa sağ sol kıvrandım durdum. Transfer olmaya korkar oldum anlayacağın.
Yani canım İnan ben hatırlamıyorum kullandığımı Yücel hocaya sordum kullanıyorum mı diye ama gerek yok demişti. Canım bu kabızlık olayı bazılarında ne kadar dikkat etsen de oluyor demek ki sen gün kurusu kayısı çok ye günde üç dört tane ye mesela o çok etkili ben ekmek pirinç falan yedim herşeyden yedim yani hala da yiyorum dediğim gibi beni pek etkilemiyor kabızlık inşallah sen de başlayınca bu sefer olmazsın canım bol su içiyorum bide belki o da etkilidirBen hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum acaba sen glifor kullanmıştın yücel bey sana vermişti. Ekmek pirinç falan yedin mi? Ben zaten hergün çıkamıyorum ama çıktığımda bu kez çok zorlandım ıkınmak zorunda kaldım hemşire sordum sorun olmaz dedi bana bir şurup kullan dedi o da bende bir gaz yaptı anlatamam. Bu transferim kabus gibi geçti diyebilirim. Ben daha tedaviye başlamadım nasipse Şubat veya mart adetimle başlayacağım. Önceden beslenmeme dikkat edip kabız olmamak için önlem almak istiyorum da senden bilgi alayım dedim.
Sağol canım. Bende su çok içiyorum. Belki beni hareketsizlik etkiliyordur ne bileyim. Doktora danışacağım bu konuyu bende incir de işe yaramadı kayısı denemedim. Tekrar teşekkürler çok öpüyorum. Dikkat et kendineYani canım İnan ben hatırlamıyorum kullandığımı Yücel hocaya sordum kullanıyorum mı diye ama gerek yok demişti. Canım bu kabızlık olayı bazılarında ne kadar dikkat etsen de oluyor demek ki sen gün kurusu kayısı çok ye günde üç dört tane ye mesela o çok etkili ben ekmek pirinç falan yedim herşeyden yedim yani hala da yiyorum dediğim gibi beni pek etkilemiyor kabızlık inşallah sen de başlayınca bu sefer olmazsın canım bol su içiyorum bide belki o da etkilidir
Bana bi mesaj gönderir mısınız ben size yazamıyorum sanirimEvet evet çok şükür , o düğümü çözdü Rabbim binlerce hamdolsun . Allah’ım herkese gönülden nasip eylesin ..
Ben sizi hatırlayamadım konuştuk mu
Aynı problemdemiyiz ?
Artık sende bi hamile günlüğü yap …Daha dün gibi hatırlıyorum sizi sağlıkla gelsin inşallahbiz de 9 haftalık olduk muhtesem bir duyguymuş rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Yeni gördüm mesajınızı …Bana bi mesaj gönderir mısınız ben size yazamıyorum sanirim
Ewet sürekli pgt li oldu transferlerim, benim 6.kromozomda, benimde 0.01 amhmerhaba
inversiyon için pgt denediniz mi
amh nız kaçtı
bende de 9.kromozomda inversiyon var
4 kürtaj bi kimyasal geçirdim
amh 0.01
Geçmiş olsun bende Kovit oldum 2 hafta önce omicron sandım meğerse normal gripmis bunda test yaptırdık pozitif çok ağır değil ama yinede kötüYeni gördüm mesajınızı …
Birkaç gündür bakamıyordum Covid oldum da …
PGT sayfasından da etiketlemişsiniz beni sanırım problemimiz aynı ve sizde araştıyorsunuz
Konuyla ilgili sorularınızı sormuşsunuz zaten orda görüşelim
Sana da çok geçmiş olsun .Geçmiş olsun bende Kovit oldum 2 hafta önce omicron sandım meğerse normal gripmis bunda test yaptırdık pozitif çok ağır değil ama yinede kötü
Çok sağol aminn inşallah bugün 3. günüm benim baş ağrım yok boğazım çok ağrıyor ama sürekli agrimiyor akşamları ağrıyor burnum sürekli tıkanıyor uyuyamıyorum doktorum sabah akşam mutlaka parol al bol bol c vitamini al (doğal olarak meyve ) dedi acil bir durum olursa arayıp hastaneye gel dediSana da çok geçmiş olsun .
Benim aşırı dayanılmayacak seviye de baş ağrım vardı .
Ondan sebep yaptırdım . Allah kimsenin başına vermesin çok sıkıntılı durumlar . Hele de hava şartları falan olumsuz olduğu için zorluyor insanı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?