Benimde bugün 3. günüm .Çok sağol aminn inşallah bugün 3. günüm benim baş ağrım yok boğazım çok ağrıyor ama sürekli agrimiyor akşamları ağrıyor burnum sürekli tıkanıyor uyuyamıyorum doktorum sabah akşam mutlaka parol al bol bol c vitamini al (doğal olarak meyve ) dedi acil bir durum olursa arayıp hastaneye gel dedi
Aminnnn inşallah biran önce iylesirizBenimde bugün 3. günüm .
Doktorum da aynı öyle dedi sabah akşam Parol al diye ama ben sadee yatarken alıyorum .
Öksürük hafif derece ,bugün grip oldum desem yeri . Burun akıntısı var çünkü .
Allah yardımcımız olsun ..
İmkan varsa zencefilin suyunu elde edip içine bal karıştır ben boğazlarda çok etkisini gördüm 2 günde
Canim cok gecmis olsun..insallah sağlıkla tez vakitte atlatırsın.Yeni gördüm mesajınızı …
Birkaç gündür bakamıyordum Covid oldum da …
PGT sayfasından da etiketlemişsiniz beni sanırım problemimiz aynı ve sizde araştıyorsunuz
Konuyla ilgili sorularınızı sormuşsunuz zaten orda görüşelim
Ayyy inşAllah , hepimiz çok dikkat edelim .Canim cok gecmis olsun..insallah sağlıkla tez vakitte atlatırsın.
İstenmemişti benim dönemimde KasımKizlar transfer öncesi covid testine ek akciğer filmi isteniyor mu?
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm geçen gün bi arkadaş daha aynı sorunu yaşadı maalesef onunda iptal ettiler tedavisiniBu akşam çatlama iğnesi vuracaktım ama covid pozitif çıkmışım. Kafam allak bullak, tekrar yapsam ve negatif çıksa toplamayı yaparlar mı acaba?
Tesekkur ederim canım cevap verdiğin içinİstenmemişti benim dönemimde Kasım
Cok cok gecmis olsun bu surec zaten zorken bir de covid cikmasi gercekten yipratici. Gecen gün bir arkadasin daha boyle olmustu. Her seyde bir hayır vardir. Rabbim tez zamanda nasip etsin islerinizi kolaylasitrsinBu akşam çatlama iğnesi vuracaktım ama covid pozitif çıkmışım. Kafam allak bullak, tekrar yapsam ve negatif çıksa toplamayı yaparlar mı acaba?
Genel de çıkıyor ben 6 gün test yaptım çıkmadı senin çıkarKızlar iyi akşamlar sizlere birsey danışmak istiyorum. Transferimin yarın 8.gunu sizce yaptrsam olur mu hiçbirsey hissetmiyorum ama hayırlısı olsun hakkımda
Hayır istenmiyor canımKizlar transfer öncesi covid testine ek akciğer filmi isteniyor mu?
Çıkar canım varsa ben transferin 6. Günü idrar yaptım çıktıKızlar iyi akşamlar sizlere birsey danışmak istiyorum. Transferimin yarın 8.gunu sizce yaptrsam olur mu hiçbirsey hissetmiyorum ama hayırlısı olsun hakkımda
Cok iyi cnm sen ne yaptın kese gördün muHayır istenmiyor canım
Ben daha ultrason a gitmedim canım 10 şubatta gidin dediler sanırım kalp atışı için öyle uzak bir tarih verdiler. Ama ben dayanabilir miyim hayırCok iyi cnm sen ne yaptın kese gördün mu
Saglikla gelsin ins zamanındaBen daha ultrason a gitmedim canım 10 şubatta gidin dediler sanırım kalp atışı için öyle uzak bir tarih verdiler. Ama ben dayanabilir miyim hayırdaha erken gitmeyi düşünüyorum
Hayırlısı olsun canım günün de gitt ki doktor demesi görünmüyor bu şefer sen üzülürsünBen daha ultrason a gitmedim canım 10 şubatta gidin dediler sanırım kalp atışı için öyle uzak bir tarih verdiler. Ama ben dayanabilir miyim hayırdaha erken gitmeyi düşünüyorum
Daha önce isteniyordu ama artık istenmiyor.Kizlar transfer öncesi covid testine ek akciğer filmi isteniyor mu?
Iyi olmuş boş yere vücudumuza radyasyon yükleniyorDaha önce isteniyordu ama artık istenmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?