Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimde bugün 3. günüm .
Doktorum da aynı öyle dedi sabah akşam Parol al diye ama ben sadee yatarken alıyorum .
Öksürük hafif derece ,bugün grip oldum desem yeri . Burun akıntısı var çünkü .
Allah yardımcımız olsun ..

İmkan varsa zencefilin suyunu elde edip içine bal karıştır ben boğazlarda çok etkisini gördüm 2 günde

Aminnnn inşallah biran önce iylesiriz

Canim cok gecmis olsun..insallah sağlıkla tez vakitte atlatırsın.

Bu akşam çatlama iğnesi vuracaktım ama covid pozitif çıkmışım. Kafam allak bullak, tekrar yapsam ve negatif çıksa toplamayı yaparlar mı acaba?
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm geçen gün bi arkadaş daha aynı sorunu yaşadı maalesef onunda iptal ettiler tedavisini

Bu akşam çatlama iğnesi vuracaktım ama covid pozitif çıkmışım. Kafam allak bullak, tekrar yapsam ve negatif çıksa toplamayı yaparlar mı acaba?
Cok cok gecmis olsun bu surec zaten zorken bir de covid cikmasi gercekten yipratici. Gecen gün bir arkadasin daha boyle olmustu. Her seyde bir hayır vardir. Rabbim tez zamanda nasip etsin islerinizi kolaylasitrsin

Kızlar iyi akşamlar sizlere birsey danışmak istiyorum. Transferimin yarın 8.gunu sizce yaptrsam olur mu hiçbirsey hissetmiyorum ama hayırlısı olsun hakkımda

Ben daha ultrason a gitmedim canım 10 şubatta gidin dediler sanırım kalp atışı için öyle uzak bir tarih verdiler. Ama ben dayanabilir miyim hayır daha erken gitmeyi düşünüyorum
Hayırlısı olsun canım günün de gitt ki doktor demesi görünmüyor bu şefer sen üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…