Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar transferimin 9. Gunu beta hcg 40 az geldi bana sizler ne dersiniz
Az mı değil mi bilemeyiz canım embriyonun transferden sonra kaçıncı gün tutunduğuna bağlı aslında. Bak en yakın örnek benim. Kızımda transferin 9. Günü beta 22 çıktı benim ve ben kesin kimyasal dedim hatta doktorum da fazla umutlu konuşmadı iki gün sonra 96 oldu yani önemli olan ilk testten sonra ikiye katlanıyor mu katlamıyor mu ona bakılması . Şu an da hamileyim transferin 10. Günü değerim 278 çıktı mesela. Demek ki embriyo daha erken tutundu bu sefer. Lütfen moralini bozma Bebiş de rahat rahat tutunsun

Yaa teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun bir umut oldu . Bisey daha danisacam kızlar ben çok dikkat edemiyorum yani ev işi felan onun dışında çalışıyorum. Bir sorun olur mu. Tedavi ile olduğu için insan korkuyor ama var ise de Allaha emanet ne deyim ki

İlk gün dinlenmen yeterli zaten doktorlar da söylemiştir ikinci günden itibaren normal yaşantımıza dönebilirsiniz diye ben de küçük kızım olduğu için sürekli hareketliyim gün içinde ortam oraya koşuyorum evde siz Mamorial da mı tedavi oldunuz

Evet bende orda tedavi gördüm allahtan benim oğlan büyük yoksa gerçekten zor küçük bebekle canım.

Merabalar
Şöle sölim ben transferin ilk günü dinlenmiştim 2.günü deprem olmştu 5.kattan merdivenleri koşa koşa indim ona ragmen ikizlere hamile kaldım, 6.denememde oldu, hepsinde okdr dikkat etmiştmki transferden snra 1saat hastanedede uzanmıştım, bu 6.denememde 20dakkada memorial yeterli dedi bnde kalktım ve durum bu, rabbim ol dedimi herşey boş

Benim bi denememde 11.günü 460 çıkmıştı gebelik testim, ama kimyasalla sonuçlandı, bnce ona hiç takılma derim sana..
Yaa iste o kadar haklısın ki canım Allah büyük ol derse hersey oluyor ... önemli olan iki gün sonra dediler .hayırlısı olsun hakkımda inşallah

Sabrına ayrıca hayran kaldım.rabbim evlatlarını sana bağışlasın

Canım oğlum 8 yaşında yok o tedavi ile olmadı bunda da bakalım hayırlısı çok istiyor bir kardesi olmasını bakalım ne olacak
ins sağlıkla gelsin benimde 3 yasinda bi oglum var bi kac aya tekrardan baslicaz ins saglikla kardeşleri olur

Selamlar hanımlar, başka merkezde olumsuzlukla sonuçlanan tedavilerim sonucu bu kez memorialda tedavimize başlayacağız inşallah. Kişiden kişiye değişir elbette ama adetin 2. Günü gittikten sonra yumurta toplanana dek ortalama kaç kez muayeneye gidiliyor acaba? Bir de sabahtan gidip sonuç çıkana dek beklemek durumunda mıyız ilaçları almak için, yoksa sonradan foto vs Ile gönderiyorlar mı reçeteyi? Eczane olarak nereyi önerirsiniz şimdiden teşekkürler

Size tüm sürecimi not ettiğim günlüğü göndereyim. Belki bir fikir olur. Umarım pozitif sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…