Evet canım aslında haklısın beklicem biraz daha bakalımHayırlısı olsun canım günün de gitt ki doktor demesi görünmüyor bu şefer sen üzülürsün
Canim yaptın mı testKızlar iyi akşamlar sizlere birsey danışmak istiyorum. Transferimin yarın 8.gunu sizce yaptrsam olur mu hiçbirsey hissetmiyorum ama hayırlısı olsun hakkımda
En iyisi allah gölüne göre versin inşallahEvet canım aslında haklısın beklicem biraz daha bakalım
Az mı değil mi bilemeyiz canım embriyonun transferden sonra kaçıncı gün tutunduğuna bağlı aslında. Bak en yakın örnek benim. Kızımda transferin 9. Günü beta 22 çıktı benim ve ben kesin kimyasal dedim hatta doktorum da fazla umutlu konuşmadı iki gün sonra 96 oldu yani önemli olan ilk testten sonra ikiye katlanıyor mu katlamıyor mu ona bakılması . Şu an da hamileyim transferin 10. Günü değerim 278 çıktı mesela. Demek ki embriyo daha erken tutundu bu sefer. Lütfen moralini bozma Bebiş de rahat rahat tutunsunKızlar transferimin 9. Gunu beta hcg 40 az geldi bana sizler ne dersiniz
Önemli olan 2 kati artması canimKızlar transferimin 9. Gunu beta hcg 40 az geldi bana sizler ne dersiniz
Yaa teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun bir umut oldu . Bisey daha danisacam kızlar ben çok dikkat edemiyorum yani ev işi felan onun dışında çalışıyorum. Bir sorun olur mu. Tedavi ile olduğu için insan korkuyor ama var ise de Allaha emanet ne deyim kiAz mı değil mi bilemeyiz canım embriyonun transferden sonra kaçıncı gün tutunduğuna bağlı aslında. Bak en yakın örnek benim. Kızımda transferin 9. Günü beta 22 çıktı benim ve ben kesin kimyasal dedim hatta doktorum da fazla umutlu konuşmadı iki gün sonra 96 oldu yani önemli olan ilk testten sonra ikiye katlanıyor mu katlamıyor mu ona bakılması . Şu an da hamileyim transferin 10. Günü değerim 278 çıktı mesela. Demek ki embriyo daha erken tutundu bu sefer. Lütfen moralini bozma Bebiş de rahat rahat tutunsun
İlk gün dinlenmen yeterli zaten doktorlar da söylemiştir ikinci günden itibaren normal yaşantımıza dönebilirsiniz diye ben de küçük kızım olduğu için sürekli hareketliyim gün içinde ortam oraya koşuyorum evdeYaa teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun bir umut oldu . Bisey daha danisacam kızlar ben çok dikkat edemiyorum yani ev işi felan onun dışında çalışıyorum. Bir sorun olur mu. Tedavi ile olduğu için insan korkuyor ama var ise de Allaha emanet ne deyim ki
Evet bende orda tedavi gördüm allahtan benim oğlan büyük yoksa gerçekten zor küçük bebekle canım.İlk gün dinlenmen yeterli zaten doktorlar da söylemiştir ikinci günden itibaren normal yaşantımıza dönebilirsiniz diye ben de küçük kızım olduğu için sürekli hareketliyim gün içinde ortam oraya koşuyorum evdesiz Mamorial da mı tedavi oldunuz
Kac yasinda oğlunuz oğlunuzdami bu merkezde olduEvet bende orda tedavi gördüm allahtan benim oğlan büyük yoksa gerçekten zor küçük bebekle canım.
Canım oğlum 8 yaşında yok o tedavi ile olmadı bunda da bakalım hayırlısı çok istiyor bir kardesi olmasını bakalım ne olacakKac yasinda oğlunuz oğlunuzdami bu merkezde oldu
MerabalarYaa teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun bir umut oldu . Bisey daha danisacam kızlar ben çok dikkat edemiyorum yani ev işi felan onun dışında çalışıyorum. Bir sorun olur mu. Tedavi ile olduğu için insan korkuyor ama var ise de Allaha emanet ne deyim ki
Benim bi denememde 11.günü 460 çıkmıştı gebelik testim, ama kimyasalla sonuçlandı, bnce ona hiç takılma derim sana..Kızlar transferimin 9. Gunu beta hcg 40 az geldi bana sizler ne dersiniz
Yaa iste o kadar haklısın ki canım Allah büyük ol derse hersey oluyor ... önemli olan iki gün sonra dediler .hayırlısı olsun hakkımda inşallahBenim bi denememde 11.günü 460 çıkmıştı gebelik testim, ama kimyasalla sonuçlandı, bnce ona hiç takılma derim sana..
Sabrına ayrıca hayran kaldım.rabbim evlatlarını sana bağışlasınMerabalar
Şöle sölim ben transferin ilk günü dinlenmiştim 2.günü deprem olmştu 5.kattan merdivenleri koşa koşa indim ona ragmen ikizlere hamile kaldım, 6.denememde oldu, hepsinde okdr dikkat etmiştmki transferden snra 1saat hastanedede uzanmıştım, bu 6.denememde 20dakkada memorial yeterli dedi bnde kalktım ve durum bu, rabbim ol dedimi herşey boş
ins sağlıkla gelsin benimde 3 yasinda bi oglum var bi kac aya tekrardan baslicaz ins saglikla kardeşleri olurCanım oğlum 8 yaşında yok o tedavi ile olmadı bunda da bakalım hayırlısı çok istiyor bir kardesi olmasını bakalım ne olacak
Sağlıkla ilerilere inşallah benim 48 çıkmıştı 9 gün de embriyo kalitesi nasıldıKızlar transferimin 9. Gunu beta hcg 40 az geldi bana sizler ne dersiniz
Size tüm sürecimi not ettiğim günlüğü göndereyim. Belki bir fikir olur. Umarım pozitif sonuç alırsınızSelamlar hanımlar, başka merkezde olumsuzlukla sonuçlanan tedavilerim sonucu bu kez memorialda tedavimize başlayacağız inşallah. Kişiden kişiye değişir elbette ama adetin 2. Günü gittikten sonra yumurta toplanana dek ortalama kaç kez muayeneye gidiliyor acaba? Bir de sabahtan gidip sonuç çıkana dek beklemek durumunda mıyız ilaçları almak için, yoksa sonradan foto vs Ile gönderiyorlar mı reçeteyi? Eczane olarak nereyi önerirsinizşimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?