Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba hanimlar dondurulmus tedavisine basliycam insallah adetimi bekliyorum transfer ramazana denk geliyor bu surecte oruc tutmak sakincalimidir bilginiz varmi

Merhaba hanimlar dondurulmus tedavisine basliycam insallah adetimi bekliyorum transfer ramazana denk geliyor bu surecte oruc tutmak sakincalimidir bilginiz varmi
bende tedavideyim benimde denk geliyor ramazan a yapacak bişey yok Rabbim aaffetsin doktora soracağım
Tutabilir miyim diye

İnşaallah sorunsuz geçer canım gorusmen

Arkadaşlar haftaya salı randevum var beni. de . istenilen tettiklerin birkaçı hariç diğerlerini yaptırdım. Güneydoğuda küçük bir ilce de oturuyoruz. FSH yi yaptiramadim. Hafta sonuna denk geldi adetin 2. Ve 3. Günü. Amh yi memorialda yaptırmayı düşünüyorum. Muayeneden önce mi yaptirmak lazim yoksa muayene olduktan sonra mi yaptirmaliyim. O da FSH için bir bilgi verir mi?

Eşimden kaynaklı sorunumuz var. Pazartesi gününe de murat başara randevu aldık. Uç aydır keciboynuzu kuru uyguluyoruz. İnşallah şifa olmuştur.dört aydır spermiogram yaptirmadik. Dua edin arkadaşlar bize. Sperm olsun,ben de bi sorun çıkmasın ve diğer ay hayirliysa tedavi baslansin

Hayırlı olsun canım, Allah hayırlı haberlerle neticelendirmeyi nasip etsin inşallah

canim Allah sorunsuz bi tedavi sureci gecirneyi ve sonunda hayirli haberler almayi nasip etsin

Çok teşekkürler arkadaşlar, Ayşe hanım tüm sonuclarimizi inceledi ardından semra hanim da geldi baktı, hsg filmi tek film olduğu için belirsizlikler var ayrıca tam sökülmemis adetim, birkaç gün bekleyelim denildi, hsg filmi yeniden istenirse istanbulda uygun fiyata bildiginiz yer var mi acaba?

ben ecomar sislide cektirdim 450tl idi semra hanim beyenmisti cok iyi cekim demisti ayrica hic agri his etmedim

hadi hayirli olsun canim.hayirla baslasin hayirla sonuclansin insallah bende radyotomda cektirmistim ama benimki 2-3 sene olmustuverdigimiz ucreti tam hatirlamiyorum ama 270 civariydi sanki tani kac sene onceydi.capanin civarinda bi uerdeydi istersen telefonla arayip ucretlerini ogrenebilirsin. gelismelerden habersar edersin canim :)

bende arkadaslr sizlerden dua istiyorum 6bahceci negatifim var memorialda ilk denemem neyse benim tek embiriyom olustu bugun itibariyle pgt yapiliyor insallah genetikden olumlu cikar bugune kadar malesef hep olumsuz cikti bigun arayip inceleme yapmaya basladoklarini soylediler

ben ecomar sislide cektirdim 450tl idi semra hanim beyenmisti cok iyi cekim demisti ayrica hic agri his etmedim

Çok tesekkurler, 8-9 görüntü aynı filmde gözüküyor degil mi, tıp fakültesinde çekilmiştim tek resim vermişler, hiçbir şey belli olmuyor. Miyom veya kist benzeri birşeyden şüphelendiler (

aynen bende senin gibi bu ay başlamayı düşünüyoruz, adetimi bekliyorum ama bir yandan da ramazana denk geleceği için içim huzursuz da ama ertelemek de istemiyoruz çünkü ocak da tedaviye başlayacaktık semra hoca laparoskopi olman gerekiyor önce mutlaka dedi, olduktan sonra 2 adet geçmesi gerek tedavi için dediler, 2. adetimde tedaviye başladık güzel embriyolar oluştu elhamdulillah, ama bu sefer ohss riski oluştu transfer olmadı, bu sefer yine 2. adetime attıldı... o adette bu haziran a denk geliyor, artık bu sefer de biz ertelemeyelim diyoruzzz , inşallah ilaçlar oruç tutmaya engel olacak sayıda olmaz...

Çok tesekkurler, 8-9 görüntü aynı filmde gözüküyor degil mi, tıp fakültesinde çekilmiştim tek resim vermişler, hiçbir şey belli olmuyor. Miyom veya kist benzeri birşeyden şüphelendiler (
bende tupum tikali oldugu icin tekrar cektirmem istendiginden gitmistim.4 goruntu vardi benimkinde canim. insallah temiz cikar filmin

bende tupum tikali oldugu icin tekrar cektirmem istendiginden gitmistim.4 goruntu vardi benimkinde canim. insallah temiz cikar filmin
Teşekkürler inşallah temiz çıkar. Biz tüp bebek tedavisine başlarız diye gelmiştik ama öncesinde başka tedaviler, laparoskopi belki de ameliyat gerekecek gibi görünüyor çünkü bizim çektirdiğimiz filmde çikolata kisti benzeri bişey gördüğünü söyledi Ayşe Hanım moralim çok bozuldu.

inşallah temiz çıkar canım filmin benim filmimde çok eskiydi tüplerde tıkanıklık görüyorum demişti ayşe hoca ameliyat olma ihtimalim vardı iki tüpüde bağlayacaklardı emin olamadığı için yeniden film çektirdik şükür Allaha bişey çıkmadı iki tüpde sıkıntısızdı içini ferah tut sakın moralini bozma

canim hic bozma moralini bende once laparoskopi histereskopi oldum simdi tedaviye basladim.bende hic kist gorunmuyordu ama ameliyatta milimlik kistler gorup yaktilarileride cikolata kistine donusebilirdi dediler ve heryer orumcek agi giviydi fotolari gosterdiler inanamadk.o nedenle gozu kapali atis yapmaktanse hedefi nisan almak daha iyi.hic bozma moralini bunlar basari elde etmek icin iyi bence :)

Doğru söylüyorsun ben de dünden beri düşünüyorum tabi ki öncelikle sorun neyse onun bulunması ve tedavi edilmesi gerekiyor. Semra hoca da öyle söyledi bu sadece bizim ülkemizde böyleymiş doğru dürüst araştırmadan sorunun kaynağı bulunmadan insanlar tüp bebekle hemen herşey hallolacak diye düşünüp sonra defalarca hayal kırıklığına uğruyorlarmış hayırlısı olur inşallah.

İyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur ama değilse de tedavi edilebilir birşeydir inşallah bakalım uzun ve zor bir süreç bizi bekliyor gibi Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…