Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayrılısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın daha önce nerde tedavi gördünüz ben 2 gün de bir gidip geldim bir hafta sürdü tabi kişi den kişiye değişir ben ateş eczanesin den aldım kan verdiğim de genelde bütük doktora toplanıp ilaçların dozları öyle söyleniyor ama ilaçları aldın diyorlar sonra mesaj gelince dozlar ayarlanıyor biz ilaçları alıp eve geldik saat 4 de mesaj geldi öyle kulandım

Canim bu senin memorialde kaçıncı tedavin

İnşallah canım seni hatırlıyorum bi ara konuşmuştuk sen dedin sanki tedaviye başlicam
Evet canım ramazandan sonra baslicam Allah izin verirse hakkımizda hayirlisi olsun insan 2. Cocuk bile olsa korkuyormuş rahat olamiyormus zor süreçler ins sonu güzel olur Rabbim zorlastirmasin kolaylastirsn

Evet canım ramazandan sonra baslicam Allah izin verirse hakkımizda hayirlisi olsun insan 2. Cocuk bile olsa korkuyormuş rahat olamiyormus zor süreçler ins sonu güzel olur Rabbim zorlastirmasin kolaylastirsn
Hayırlısı olsun inşallah ben şubata başlicam annem rahatsız şuan onunla ilgileniyorum aman olsun zor olsun her şeyin bir zorluğu vardır inşallah olur oğluna kardeş gelir

Size tüm sürecimi not ettiğim günlüğü göndereyim. Belki bir fikir olur. Umarım pozitif sonuç alırsınız

Çok teşekkürler arkadaşlar bilgilendirme için,kafamı rahatlattınız. Hayırlısı ile miniklere kavuşalım inşallah

Günaydın kızlar. Pazartesi günü 2. Transferimi oldum. Birkaç gündür kasiklarim bayagi agrıyor. Sanki pozitif sonuc alanların pek ağrıları yoktu. Genelde batma şeklinde olur diyorlar. Ben de bilemedim. İnsallah hayırli sağlıklı sonuç aliriz. Dualarinizi bekliyorum. ☺

Kızlar hastaneyi ariyorum ama acmiyorlar randevu icin acaba cumartesi hic calismadikları oluyor mu

Canım benim ilk bir iki gün pek olmadı ama sonradan oldu kasık ve bel ağrım pozitifi gördüm çok şükür hala da ara ara ağrım oluyor. İnşallah senin bebeş de tutunduğu için ağrı oluyordur

Herkesin bünyesi farklıdır ins sımsıkı tutunmustur test yaparsaniz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…