Hayrılısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın daha önce nerde tedavi gördünüz ben 2 gün de bir gidip geldim bir hafta sürdü tabi kişi den kişiye değişir ben ateş eczanesin den aldım kan verdiğim de genelde bütük doktora toplanıp ilaçların dozları öyle söyleniyor ama ilaçları aldın diyorlar sonra mesaj gelince dozlar ayarlanıyor biz ilaçları alıp eve geldik saat 4 de mesaj geldi öyle kulandımSelamlar hanımlar, başka merkezde olumsuzlukla sonuçlanan tedavilerim sonucu bu kez memorialda tedavimize başlayacağız inşallah. Kişiden kişiye değişir elbette ama adetin 2. Günü gittikten sonra yumurta toplanana dek ortalama kaç kez muayeneye gidiliyor acaba? Bir de sabahtan gidip sonuç çıkana dek beklemek durumunda mıyız ilaçları almak için, yoksa sonradan foto vs Ile gönderiyorlar mı reçeteyi? Eczane olarak nereyi önerirsinizşimdiden teşekkürler
Canim bu senin memorialde kaçıncı tedavinHayrılısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın daha önce nerde tedavi gördünüz ben 2 gün de bir gidip geldim bir hafta sürdü tabi kişi den kişiye değişir ben ateş eczanesin den aldım kan verdiğim de genelde bütük doktora toplanıp ilaçların dozları öyle söyleniyor ama ilaçları aldın diyorlar sonra mesaj gelince dozlar ayarlanıyor biz ilaçları alıp eve geldik saat 4 de mesaj geldi öyle kulandım
İlk defa tüp bebek yaptım oda memoria de olduCanim bu senin memorialde kaçıncı tedavin
Ya kuzum düzgün takip edemiyorum kusura bakma sonuç pozitif değil miİlk defa tüp bebek yaptım oda memoria de oldu
Kimyasal olduYa kuzum düzgün takip edemiyorum kusura bakma sonuç pozitif değil mi
Anladim cnm ins bir sonraki saglikli olur 3.de oldu benim oğlumdaKimyasal oldu
İnşallah canım seni hatırlıyorum bi ara konuşmuştuk sen dedin sanki tedaviye başlicamAnladim cnm ins bir sonraki saglikli olur 3.de oldu benim oğlumda
Evet canım ramazandan sonra baslicam Allah izin verirse hakkımizda hayirlisi olsun insan 2. Cocuk bile olsa korkuyormuş rahat olamiyormus zor süreçler ins sonu güzel olur Rabbim zorlastirmasin kolaylastirsnİnşallah canım seni hatırlıyorum bi ara konuşmuştuk sen dedin sanki tedaviye başlicam
Hayırlısı olsun inşallah ben şubata başlicam annem rahatsız şuan onunla ilgileniyorum aman olsun zor olsun her şeyin bir zorluğu vardır inşallah olur oğluna kardeş gelirEvet canım ramazandan sonra baslicam Allah izin verirse hakkımizda hayirlisi olsun insan 2. Cocuk bile olsa korkuyormuş rahat olamiyormus zor süreçler ins sonu güzel olur Rabbim zorlastirmasin kolaylastirsn
İnşallah hayırlısı ileHayırlısı olsun inşallah ben şubata başlicam annem rahatsız şuan onunla ilgileniyorum aman olsun zor olsun her şeyin bir zorluğu vardır inşallah olur oğluna kardeş gelir
Size tüm sürecimi not ettiğim günlüğü göndereyim. Belki bir fikir olur. Umarım pozitif sonuç alırsınız
Çok teşekkürler arkadaşlar bilgilendirme için,kafamı rahatlattınız. Hayırlısı ile miniklere kavuşalım inşallahHayrılısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın daha önce nerde tedavi gördünüz ben 2 gün de bir gidip geldim bir hafta sürdü tabi kişi den kişiye değişir ben ateş eczanesin den aldım kan verdiğim de genelde bütük doktora toplanıp ilaçların dozları öyle söyleniyor ama ilaçları aldın diyorlar sonra mesaj gelince dozlar ayarlanıyor biz ilaçları alıp eve geldik saat 4 de mesaj geldi öyle kulandım
Amin inşallahÇok teşekkürler arkadaşlar bilgilendirme için,kafamı rahatlattınız. Hayırlısı ile miniklere kavuşalım inşallah
Denedim ama oldu mu acabaArtık sende bi hamile günlüğü yap …
Ordan görelim kaç haftalıksın diye arkadaşım .
Canım benim ilk bir iki gün pek olmadı ama sonradan oldu kasık ve bel ağrım pozitifi gördüm çok şükür hala da ara ara ağrım oluyor. İnşallah senin bebeş de tutunduğu için ağrı oluyordurGünaydın kızlar. Pazartesi günü 2. Transferimi oldum. Birkaç gündür kasiklarim bayagi agrıyor. Sanki pozitif sonuc alanların pek ağrıları yoktu. Genelde batma şeklinde olur diyorlar. Ben de bilemedim. İnsallah hayırli sağlıklı sonuç aliriz. Dualarinizi bekliyorum. ☺
Ben hiç çalışmadıklarını hatırlamıyorum canım hemşire hattını mı arasan seni yönlendirirKızlar hastaneyi ariyorum ama acmiyorlar randevu icin acaba cumartesi hic calismadikları oluyor mu
Herkesin bünyesi farklıdır ins sımsıkı tutunmustur test yaparsaniz çıkarGünaydın kızlar. Pazartesi günü 2. Transferimi oldum. Birkaç gündür kasiklarim bayagi agrıyor. Sanki pozitif sonuc alanların pek ağrıları yoktu. Genelde batma şeklinde olur diyorlar. Ben de bilemedim. İnsallah hayırli sağlıklı sonuç aliriz. Dualarinizi bekliyorum. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?