Canm tesekkurler actilar sonunda sanırım yogunluktan. Bu arada buyuk ihtimal yarin cagiracaklar ama ben ilaclari yarin nasil alacagim bilmiyorum. Her ilac her eczanede bulunmadigi icin nobetci ezcanelerde ilaclar olacak mi acaba kafam karisikBen hiç çalışmadıklarını hatırlamıyorum canım hemşire hattını mı arasan seni yönlendirir
Canım sen yumurta toplama tedavisine mi başlayacaksın bence zaten ertesi gün başlatırlar ilaçlarıCanm tesekkurler actilar sonunda sanırım yogunluktan. Bu arada buyuk ihtimal yarin cagiracaklar ama ben ilaclari yarin nasil alacagim bilmiyorum. Her ilac her eczanede bulunmadigi icin nobetci ezcanelerde ilaclar olacak mi acaba kafam karisik
Adet sancısı çekmiştim ben deGünaydın kızlar. Pazartesi günü 2. Transferimi oldum. Birkaç gündür kasiklarim bayagi agrıyor. Sanki pozitif sonuc alanların pek ağrıları yoktu. Genelde batma şeklinde olur diyorlar. Ben de bilemedim. İnsallah hayırli sağlıklı sonuç aliriz. Dualarinizi bekliyorum. ☺
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Ara ara da değil sürekli bir ağrı var. İnsallah bebis tutundugu içindir.Canım benim ilk bir iki gün pek olmadı ama sonradan oldu kasık ve bel ağrım pozitifi gördüm çok şükür hala da ara ara ağrım oluyor. İnşallah senin bebeş de tutunduğu için ağrı oluyordur
İnşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde tutunmustur. İnsan test yapmaya da cekiniyor. ☺Herkesin bünyesi farklıdır ins sımsıkı tutunmustur test yaparsaniz çıkar
Gerçekten mi? ☺ Benim de aynı ona benziyor. Sanki agrimasa daha iyi gibi geliyor tedirginim.Adet sancısı çekmiştim ben de
Bu genelde pozitife yorumlanır. Benim belirtilerim bu adet sancısı(çok düşük doz) bir de arar ara iğne batması gibi bir şey hissediyordum.Gerçekten mi? ☺ Benim de aynı ona benziyor. Sanki agrimasa daha iyi gibi geliyor tedirginim.
İnşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde tutunmustur. İnsan test yapmaya da cekiniyor. ☺
Benim ilk tedavimde de böyle agrilarim olmuştu ve olumsuz sonuçlandı. O yüzden endiseliyim. Bekleyip gorcez hakkımızda hayırlısı olsun.Bu genelde pozitife yorumlanır. Benim belirtilerim bu adet sancısı(çok düşük doz) bir de arar ara iğne batması gibi bir şey hissediyordum.
İnşallah ☺tabi zor anlar ama ins sağlıkla gelir
Amin. İnşallah gebelik belirtisidirBenim ilk tedavimde de böyle agrilarim olmuştu ve olumsuz sonuçlandı. O yüzden endiseliyim. Bekleyip gorcez hakkımızda hayırlısı olsun.
Evt cnm yarin cagirdilar bi Allah nasip ederse ilaclari yazarlar yarin ama pazartesi baslanirsa pazartesi alirim yoksa nobetci ezcanelerde ilaclari aramak zor olacakCanım sen yumurta toplama tedavisine mi başlayacaksın bence zaten ertesi gün başlatırlar ilaçları
Ya İstanbul da eczanelerde seçenek geniş oluyor ilaç konusunda canım bulursun inşallah hadi hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlar alırsın en kısa sürede inşallahEvt cnm yarin cagirdilar bi Allah nasip ederse ilaclari yazarlar yarin ama pazartesi baslanirsa pazartesi alirim yoksa nobetci ezcanelerde ilaclari aramak zor olacak
İnşallah tutar canımGünaydın kızlar. Pazartesi günü 2. Transferimi oldum. Birkaç gündür kasiklarim bayagi agrıyor. Sanki pozitif sonuc alanların pek ağrıları yoktu. Genelde batma şeklinde olur diyorlar. Ben de bilemedim. İnsallah hayırli sağlıklı sonuç aliriz. Dualarinizi bekliyorum. ☺
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. 3 aa idi cozulunce 4 aa olmuş.İnşallah tutar canımembriyo kaliten nasıldı
MasAllah test gününüz ne zamanİnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. 3 aa idi cozulunce 4 aa olmuş.
Çok şükür cozulunce iyi duruma gelmiş. İnsallah sonu da hayırlı olur. İlki çünkü olumsuz oldu dış gebelikle sonuçlandı. Çarşamba günü test günü.MasAllah test gününüz ne zaman
Canim umudunu kaybetme benim 3.transferle olan oglum var pes etmemek lazım ben senin için olumlu hissettim ins oyle olcakÇok şükür cozulunce iyi duruma gelmiş. İnsallah sonu da hayırlı olur. İlki çünkü olumsuz oldu dış gebelikle sonuçlandı. Çarşamba günü test günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?