Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben hiç çalışmadıklarını hatırlamıyorum canım hemşire hattını mı arasan seni yönlendirir
Canm tesekkurler actilar sonunda sanırım yogunluktan. Bu arada buyuk ihtimal yarin cagiracaklar ama ben ilaclari yarin nasil alacagim bilmiyorum. Her ilac her eczanede bulunmadigi icin nobetci ezcanelerde ilaclar olacak mi acaba kafam karisik

Canm tesekkurler actilar sonunda sanırım yogunluktan. Bu arada buyuk ihtimal yarin cagiracaklar ama ben ilaclari yarin nasil alacagim bilmiyorum. Her ilac her eczanede bulunmadigi icin nobetci ezcanelerde ilaclar olacak mi acaba kafam karisik
Canım sen yumurta toplama tedavisine mi başlayacaksın bence zaten ertesi gün başlatırlar ilaçları

Adet sancısı çekmiştim ben de

Canım benim ilk bir iki gün pek olmadı ama sonradan oldu kasık ve bel ağrım pozitifi gördüm çok şükür hala da ara ara ağrım oluyor. İnşallah senin bebeş de tutunduğu için ağrı oluyordur
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Ara ara da değil sürekli bir ağrı var. İnsallah bebis tutundugu içindir.

Gerçekten mi? ☺ Benim de aynı ona benziyor. Sanki agrimasa daha iyi gibi geliyor tedirginim.
Bu genelde pozitife yorumlanır. Benim belirtilerim bu adet sancısı(çok düşük doz) bir de arar ara iğne batması gibi bir şey hissediyordum.

Bu genelde pozitife yorumlanır. Benim belirtilerim bu adet sancısı(çok düşük doz) bir de arar ara iğne batması gibi bir şey hissediyordum.
Benim ilk tedavimde de böyle agrilarim olmuştu ve olumsuz sonuçlandı. O yüzden endiseliyim. Bekleyip gorcez hakkımızda hayırlısı olsun.

Canım sen yumurta toplama tedavisine mi başlayacaksın bence zaten ertesi gün başlatırlar ilaçları
Evt cnm yarin cagirdilar bi Allah nasip ederse ilaclari yazarlar yarin ama pazartesi baslanirsa pazartesi alirim yoksa nobetci ezcanelerde ilaclari aramak zor olacak

Evt cnm yarin cagirdilar bi Allah nasip ederse ilaclari yazarlar yarin ama pazartesi baslanirsa pazartesi alirim yoksa nobetci ezcanelerde ilaclari aramak zor olacak
Ya İstanbul da eczanelerde seçenek geniş oluyor ilaç konusunda canım bulursun inşallah hadi hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlar alırsın en kısa sürede inşallah

Herkese merhaba Hepsi olmasa da çok rahat 3000 sayfasını okumuşumdur bu gurubun Çoğunuza içten içe dua ettim, güzel haberlerle çok mutlu oldum. Bugün ben de yazmak istedim. Uğuruna çok inanıyorum. Ben de Şişli Memorialde başladım tedaviye, daha önce başka merkezde 2 tedavim oldu, biri negatif biri kayıp. Bu kez ngs yapılacak, yarın için kaç embriyo uygun haberini bekliyorum. Umarım güzel haberler gelir. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz hayallerimize

İnşallah tutar canım embriyo kaliten nasıldı

Çok şükür cozulunce iyi duruma gelmiş. İnsallah sonu da hayırlı olur. İlki çünkü olumsuz oldu dış gebelikle sonuçlandı. Çarşamba günü test günü.
Canim umudunu kaybetme benim 3.transferle olan oglum var pes etmemek lazım ben senin için olumlu hissettim ins oyle olcak

Kizlar ben normalde Nisan ayından sonra baslicaktim surecr ama rahimde surekli sıvı görüyorlar 2 aydir beril hanımla iletişime geçtim nisanda baslicam ama bir de siz bakar mısınız diye bu ay gelin xedi su an regl oldum bitince gidicem muayene ücreti odeyecek miyim allianz geçiyor mudur tup bebek doktorlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…