Özel sigortanizin network A olması gerekiyor memorial daki muayneler için, tup bebek tedavileri genelde ek police yapılınca oluyor. Benim tahminim ücret almazlar. Biz başlamadan önce rahim filmini göstermeye gitmistik muayne olmamisti o zaman ücret almadılar.Kizlar ben normalde Nisan ayından sonra baslicaktim surecr ama rahimde surekli sıvı görüyorlar 2 aydir beril hanımla iletişime geçtim nisanda baslicam ama bir de siz bakar mısınız diye bu ay gelin xedi su an regl oldum bitince gidicem muayene ücreti odeyecek miyim allianz geçiyor mudur tup bebek doktorlarında
Normalde memorialde muayene ve tahlil yaptirabiliyorum ama tüp bebekte kullanmadim hic o yüzden sorayım dedim ona göre gideyim o zaman ins almazlar ama alirlarsa da yapcak bisey yokÖzel sigortanizin network A olması gerekiyor memorial daki muayneler için, tup bebek tedavileri genelde ek police yapılınca oluyor. Benim tahminim ücret almazlar. Biz başlamadan önce rahim filmini göstermeye gitmistik muayne olmamisti o zaman ücret almadılar.
O zaman özel sigortaniz birinci sınıf hastaneleri karşılıyor. Ben de yeni özel sigorta yaptırdım network b benim. Memorial i karşılamıyor.Normalde memorialde muayene ve tahlil yaptirabiliyorum ama tüp bebekte kullanmadim hic o yüzden sorayım dedim ona göre gideyim o zaman ins almazlar ama alirlarsa da yapcak bisey yok
Amerikan hastanesi dışında hepsini karşılıyor canimO zaman özel sigortaniz birinci sınıf hastaneleri karşılıyor. Ben de yeni özel sigorta yaptırdım network b benim. Memorial i karşılamıyor.
İnşallah hayırlı haberler alalım. Biz istanbul da yasamiyoruz. Aklımızda bulunsun. ☺Amerikan hastanesi dışında hepsini karşılıyor canimama ben gebe kalırsam ins medicalparka gideceğim oglumu sisli memorialde doğurdum doktorumuz karşıya gitti riskli gebelik benimki bi daha gebe kalırsam florya medicalparka gideceğim bu defa ins hayirlisi ile saglikla olursa sizinde varmış sigortaniz tavsiye ederim orayı
Maşallah canım iyiİnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. 3 aa idi cozulunce 4 aa olmuş.
Amin canım insallah Allah razi olsunYa İstanbul da eczanelerde seçenek geniş oluyor ilaç konusunda canım bulursun inşallah hadi hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlar alırsın en kısa sürede inşallah
AA süper çok sevindim hadi gözün AydınCanım Allah razı olsun. Evet yaptık 90 çıktı ama daha sonra yapmadım.yani merak ediyorum ama . 20 şubata gel dediler o zamana kadar şüphe ile beklemeye devam
Çok takılma canım o sana sıkı sıkı tutundu şimdi inşallah her şey çok güzel olucak hakkında çok takılırsan sıkıntı çıkar inşallah her şey çok güzel olurCanım Allah razı olsun. Evet yaptık 90 çıktı ama daha sonra yapmadım.yani merak ediyorum ama . 20 şubata gel dediler o zamana kadar şüphe ile beklemeye devam
İnşallah sonuc da hayirli sağlıklı bir sonuç olur.Maşallah canım iyi
Canım Allah razı olsunÇok takılma canım o sana sıkı sıkı tutundu şimdi inşallah her şey çok güzel olucak hakkında çok takılırsan sıkıntı çıkar inşallah her şey çok güzel olur
Şişlide rapor çıkarmıyorlar ama dıştan gelen raporda indirim yapmışlardı bize , hayırlı olsun tedavinizKızlar selam. Şişli memorialde rapor çıkartıyolar mı acaba? Yada dıştan gelen raporu kabul ediyolar mı? Biliyomusunuz
Ben de rapor çıkardım Süleymaniye kadın doğum hastanesi de indirim yaptılarKızlar selam. Şişli memorialde rapor çıkartıyolar mı acaba? Yada dıştan gelen raporu kabul ediyolar mı? Biliyomusunuz
Şişlide rapor çıkarmıyorlar ama dıştan gelen raporda indirim yapmışlardı bize , hayırlı olsun tedaviniz
Ben de rapor çıkardım Süleymaniye kadın doğum hastanesi de indirim yaptılar
Basta stres yapmaman lazım canim bol bol c vitamini içeren meyve ve sebzeler tüket bol su iç doktorjnla iletişime geç bazen kan sulandirici veriyorlarKızlar 13.haftamdayım ve korona oldum çok korkuyorum bana yardımcı olun ne yapmam lazım
Tüp bebek sürecinde mi hamile kaldın?. ığne vurulurken olgunlastirilan yumurtayla mıBenimde toplamaya 2 gün kala pozitif çıktık. İptal oldu toplama olamadı. Banada 2 adet beklenecek dediler. Vardır bi bildikleri bende bekleme kararı aldım. Tabi reglim gelince yine ararım , sorarım
Varikosel var mıydıBence düşük değil morfoloji. Eşimin sperm sayısı 2.5 milyon morfoloji 0dı. Ona rağmen 15 yumurta döllendi 11i 5. güne geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?