Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Özel sigortanizin network A olması gerekiyor memorial daki muayneler için, tup bebek tedavileri genelde ek police yapılınca oluyor. Benim tahminim ücret almazlar. Biz başlamadan önce rahim filmini göstermeye gitmistik muayne olmamisti o zaman ücret almadılar.

Normalde memorialde muayene ve tahlil yaptirabiliyorum ama tüp bebekte kullanmadim hic o yüzden sorayım dedim ona göre gideyim o zaman ins almazlar ama alirlarsa da yapcak bisey yok

Normalde memorialde muayene ve tahlil yaptirabiliyorum ama tüp bebekte kullanmadim hic o yüzden sorayım dedim ona göre gideyim o zaman ins almazlar ama alirlarsa da yapcak bisey yok
O zaman özel sigortaniz birinci sınıf hastaneleri karşılıyor. Ben de yeni özel sigorta yaptırdım network b benim. Memorial i karşılamıyor.

O zaman özel sigortaniz birinci sınıf hastaneleri karşılıyor. Ben de yeni özel sigorta yaptırdım network b benim. Memorial i karşılamıyor.
Amerikan hastanesi dışında hepsini karşılıyor canim ama ben gebe kalırsam ins medicalparka gideceğim oglumu sisli memorialde doğurdum doktorumuz karşıya gitti riskli gebelik benimki bi daha gebe kalırsam florya medicalparka gideceğim bu defa ins hayirlisi ile saglikla olursa sizinde varmış sigortaniz tavsiye ederim orayı

İnşallah hayırlı haberler alalım. Biz istanbul da yasamiyoruz. Aklımızda bulunsun. ☺

F Fato1994 canım yarın tahlilini tekrarlayacaksın sanırım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah ikiye katlar
Canım Allah razı olsun. Evet yaptık 90 çıktı ama daha sonra yapmadım.yani merak ediyorum ama . 20 şubata gel dediler o zamana kadar şüphe ile beklemeye devam

Canım Allah razı olsun. Evet yaptık 90 çıktı ama daha sonra yapmadım.yani merak ediyorum ama . 20 şubata gel dediler o zamana kadar şüphe ile beklemeye devam
AA süper çok sevindim hadi gözün Aydın aslında son bir kez daha yapsan iyi olmaz mıydı canım doktorun istemedi mi . İkiye katlamış çok güzel maşallah

Çok takılma canım o sana sıkı sıkı tutundu şimdi inşallah her şey çok güzel olucak hakkında çok takılırsan sıkıntı çıkar inşallah her şey çok güzel olur

Kızlar selam. Şişli memorialde rapor çıkartıyolar mı acaba? Yada dıştan gelen raporu kabul ediyolar mı? Biliyomusunuz

Kızlar 13.haftamdayım ve korona oldum çok korkuyorum bana yardımcı olun ne yapmam lazım
Basta stres yapmaman lazım canim bol bol c vitamini içeren meyve ve sebzeler tüket bol su iç doktorjnla iletişime geç bazen kan sulandirici veriyorlar

Benimde toplamaya 2 gün kala pozitif çıktık. İptal oldu toplama olamadı. Banada 2 adet beklenecek dediler. Vardır bi bildikleri bende bekleme kararı aldım. Tabi reglim gelince yine ararım , sorarım
Tüp bebek sürecinde mi hamile kaldın?. ığne vurulurken olgunlastirilan yumurtayla mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…