- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.041
- 133
Evet vardı ameliyat olmuştu ama tekrarladı.Varikosel var mıydı
Yeniden tedavi olmadan mı geldi gebelikEvet vardı ameliyat olmuştu ama tekrarladı.
Tekrarladığında ameliyat olacak kadar ilerlememişti. Ek bir tedavi de uygulanmadı.Yeniden tedavi olmadan mı geldi gebelik
Olanlar var. Kasık ağrısı da oluyor bazılarındaGünaydın kızlar. Pazartesi günü 2. Transferimi oldum. Birkaç gündür kasiklarim bayagi agrıyor. Sanki pozitif sonuc alanların pek ağrıları yoktu. Genelde batma şeklinde olur diyorlar. Ben de bilemedim. İnsallah hayırli sağlıklı sonuç aliriz. Dualarinizi bekliyorum. ☺
Pozitif derken covid pozitif cıktıkTüp bebek sürecinde mi hamile kaldın?. ığne vurulurken olgunlastirilan yumurtayla mı
isterseniz epikriz raporu alıp götürebilirsinizDoktor değişikliği, merkez değişikliği yapılacağı zaman doktordan dosya mı isteniyor acaba? 2. Negatif sonuç olduğu için soruyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi?
Teşekkür ederimisterseniz epikriz raporu alıp götürebilirsiniz
Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene 12 binden 9600 e indirmislerdiTeşekkür ederim. Ne kadardan ne kadara indirim yaptılar peki
13000 1000 oldu bizim kiTeşekkür ederim. Ne kadardan ne kadara indirim yaptılar peki
Erkek faktörü dozu etkilemiyor. Kişiden kişiye değişiyor. Yaş kilo vsKızlar reglinin 2. günü gidildiğinde erkek faktörlü olunca kadına yönelik ilaçlar, süresi nasıl ilerliyor? Bilgisi olan var mı?
Kaç gün ilaç kullanıldığı da değişiyor mu? Ameliyatın ne zaman olacağını kestirmeye çalışıyorum. O yüzden sordumErkek faktörü dozu etkilemiyor. Kişiden kişiye değişiyor. Yaş kilo vs
12 günle 16 gün arasında değişiyor. Benim 13.gün olmuştuKaç gün ilaç kullanıldığı da değişiyor mu? Ameliyatın ne zaman olacağını kestirmeye çalışıyorum. O yüzden sordum
Benimde çok akintim olmustu bende tedirgin olmuştum ama cok sukur çatlama durumu olmadi zaten daha adetin 5.gununde çatlama olması imkansızKızlar yumurta toplama surecinde ilac kullanirken akıntınız oldu mu fazlaca bugün benim adetimin 5. Günü akıntım basladi, korkuyorum yumurtam catlamistir diye. Hemsireye sordum normal dedi ama rahat degil icim. Böyle olan var mı?
Daha onceki tedavilerimden de hic hatirlamiyorum nasil oldugunu zaman gecti uzerinden.
Yumurta toplamaya 4-5 gün kala çok yoğun çatlama dönemindeki gibi akıntım olmuştu. Toplamaya kadar devam etti. Ben kesin çatladı dedim ama ultrasonda çatlamadığını görmüştük.Kızlar yumurta toplama surecinde ilac kullanirken akıntınız oldu mu fazlaca bugün benim adetimin 5. Günü akıntım basladi, korkuyorum yumurtam catlamistir diye. Hemsireye sordum normal dedi ama rahat degil icim. Böyle olan var mı?
Daha onceki tedavilerimden de hic hatirlamiyorum nasil oldugunu zaman gecti uzerinden.
Eşlerimizin sonuçları çok yakın birbirine. Bize bi tedavi vermediler ekstra. Zaten tüp bebekte en iyi spermleri seçtikleri için sanırımKızlar eniştemin varikoseli var. Semen sonucunda morfoloji 1 çıkmış. Nasıl bir yol izlemeliler? Ameliyat gerekir mi? Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yol gösterirse çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?