Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimde çok akintim olmustu bende tedirgin olmuştum ama cok sukur çatlama durumu olmadi zaten daha adetin 5.gununde çatlama olması imkansız
Cnm yumurtanin biri 11 mm olmus bugün kontrolüm vardı o yuzden korktum acikcasi. Eve geldikten sonra basladi akıntı sagolasın bilgi icin rahatladim.
Yumurta toplamaya 4-5 gün kala çok yoğun çatlama dönemindeki gibi akıntım olmuştu. Toplamaya kadar devam etti. Ben kesin çatladı dedim ama ultrasonda çatlamadığını görmüştük.
Tesekkurler cnm. Rahatladım biraz yani eve geldikten sonra baslayinca ben de kokorktum ve devam ediyor tamam dedim gitti. Daha catlatma engelleyicilere de baslamadim yarin baslayacağim

Bize vermediler bunun çok büyük bir problem olmadığını söyledi zaten doktorum. Tüp bebekte en iyisini seçiyoruz dedi.
Sigara alkol bırakılmalı dedi bide onlarda etki ediyomuş
Çok teşekkür ederim canım

Canim 11 mm de çatlamaz korkma stres yapma ins bu defa saglikla gelir bebegin

Kızlar eniştemin varikoseli var. Semen sonucunda morfoloji 1 çıkmış. Nasıl bir yol izlemeliler? Ameliyat gerekir mi? Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yol gösterirse çok sevinirim
Bence ameliyat olmasın bu değerlerle normal yolla bile çocuğu olan çok insan var artık doktorlar varikosel ameliyatı önermiyolar ciddi manada rahatsızlık vermiyorsa. Benim eşiminde bu seviyelerdeydi doktorlar ameliyat ol dedi boşu boşuna oldu normal yolla olur dşye ama problem bende oldupu için olmadı maalesef. Ameliyat sonrasında değerlerde bir fark olmadı

Tüp bebekle sağlıklı spermin seçilmesi daha mantıklı öyleyse değil mi?

Evet bize memorialde morfolojinin 1 olması sıkıntı değil zaten tek tek incelenip en iyi olanı seçiyoruz dedi hele tüp bebek olacaksa hiç gerek yok ameliyata
Testesteronu 1 çıkmış, estradiol da düşük çıkmış. İlaca gerek olmaz sanırım di mi

Benim olmuştu ilk tedavide cnm ama çok yumurta oluşmuştu ohss olmuştum ben yumurta sayın normalse endişelenme

Testesteronu 1 çıkmış, estradiol da düşük çıkmış. İlaca gerek olmaz sanırım di mi
Onun içinde ilaç kullandık bizdede aynıydı ama hiç sonuç alamadık yinede doktoru ne diyorsa o yönde ilerlesin ler herkeste durum farklı gelişiyor bize iyi gelmeyen onlara iyi gelebilir

Benim olmuştu ilk tedavide cnm ama çok yumurta oluşmuştu ohss olmuştum ben yumurta sayın normalse endişelenme
Sagolasin cnm. Ben de ikinci tedavimde hafif bi ohs olmustum ama yinede gebelik olmustu. Olunca her sekil oluyor Allah ol buyurduktan sonra. Şimdi de 10 tane cikar dediler ohs olmaz diye düşünüyorum.

Onun içinde ilaç kullandık bizdede aynıydı ama hiç sonuç alamadık yinede doktoru ne diyorsa o yönde ilerlesin ler herkeste durum farklı gelişiyor bize iyi gelmeyen onlara iyi gelebilir
Haklısınız. Çok teşekkür ederim

Oldu cnm cok şükür bir oglum var. Allah her isteyene nasip etsin.
MaaAllah canim benimde 1 oglum var bahara bende baslicam cuma günü beril hanıma randevum var rahimde bi sıkıntı gördüler merkez baksin istedim ins yeniden saglikla Rabbim nasip eder bu yolda olan herkese de bizede

MaaAllah canim benimde 1 oglum var bahara bende baslicam cuma günü beril hanıma randevum var rahimde bi sıkıntı gördüler merkez baksin istedim ins yeniden saglikla Rabbim nasip eder bu yolda olan herkese de bizede
Allah bagislasin cnm. Sana da en kisa zamanda nasip etsin Rabbim. Rahimdeki sıkıntı insallah gecicidir yani benimde henüz rahimdeki sıvı olayi tam netlesmis degil aslinda rahim filmim temiz cikmisti ama Yucel hoca hafif bi sizinti gordü ama erken dedi henüz bisey soylemek icin. Sezaryen kesisi ile alakaliymis. Yani bilmiyorum ne olacak sivi devam ederse transfer yapamayiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…