- 15 Eylül 2012
- 8.436
- 6.897
- 398
Aynısı bu ay benimde başıma geldi... Tam transfer aşamasına başladık iptal oldu muayene gününde gidemedim ertesi gün gittim yumurtam çatlamış üstelik 7. Günde.. Yinede kanlara bakıp transfer yaparız dedi yücel bey ama rahim içinde sıvı gördü ve büyükçe bir istmosel var dedi sezaryen kesi yerinde o yüzden riske atamam dedi tedaviyi rahim filmi istedi ilk adetle yumurta çatlamadan önce çekil ki yumurta sıvısı mı yoksa başka bi sıvı mı anlayalm ona göre ameliyat olacaksın sürecin uzayacak dedi neyse geç olsun güç olmasın diyelimAllah bagislasin cnm. Sana da en kisa zamanda nasip etsin Rabbim. Rahimdeki sıkıntı insallah gecicidir yani benimde henüz rahimdeki sıvı olayi tam netlesmis degil aslinda rahim filmim temiz cikmisti ama Yucel hoca hafif bi sizinti gordü ama erken dedi henüz bisey soylemek icin. Sezaryen kesisi ile alakaliymis. Yani bilmiyorum ne olacak sivi devam ederse transfer yapamayiz dedi
Taze transfer mi olacaksınızSagolasin cnm. Ben de ikinci tedavimde hafif bi ohs olmustum ama yinede gebelik olmustu. Olunca her sekil oluyor Allah ol buyurduktan sonra. Şimdi de 10 tane cikar dediler ohs olmaz diye düşünüyorum.
Sizin dondurulmuslariniz mi vardi, adetin 7. Gününde catlayan normal dongüde yunurtladiginiz yumurta degil mi?Aynısı bu ay benimde başıma geldi... Tam transfer aşamasına başladık iptal oldu muayene gününde gidemedim ertesi gün gittim yumurtam çatlamış üstelik 7. Günde.. Yinede kanlara bakıp transfer yaparız dedi yücel bey ama rahim içinde sıvı gördü ve büyükçe bir istmosel var dedi sezaryen kesi yerinde o yüzden riske atamam dedi tedaviyi rahim filmi istedi ilk adetle yumurta çatlamadan önce çekil ki yumurta sıvısı mı yoksa başka bi sıvı mı anlayalm ona göre ameliyat olacaksın sürecin uzayacak dedi neyse geç olsun güç olmasın diyelim
Canım bizim 2 deneme oldu döllenme olmadı eşimin sprem sayısı çok az ve morfolojisi 1 . Doktorla görüştüğümüz de eşimin androloji tedavisi alıp daha sonra deneme yapılacağını söyledi doktorumuz sizin ilk denememi?İlaçla tedavi edilmiyor değil mi?
Ben öyle istemistim Yücel hoca hersey guzel olursa rahim kalınligi vs yapariz dedi. Bakalim nasil ilerleyecek. Bu sıvı olayı endiselendiriyo beniTaze transfer mi olacaksınız
Merhaba canım, bu sonuçlar görümcemin eşine ait. Murad Başar hocaya muayene oldular. Onun istediği testleri yaptırdılar. Cumartesi günü de sonuçları gösterecekler.Canım bizim 2 deneme oldu döllenme olmadı eşimin sprem sayısı çok az ve morfolojisi 1 . Doktorla görüştüğümüz de eşimin androloji tedavisi alıp daha sonra deneme yapılacağını söyledi doktorumuz sizin ilk denememi?
Murad hoca halen Memorial sislide mi kendisi .. ? Bn onu gitti diye duymuştum daMerhaba canım, bu sonuçlar görümcemin eşine ait. Murad Başar hocaya muayene oldular. Onun istediği testleri yaptırdılar. Cumartesi günü de sonuçları gösterecekler.
Eniştenin yaşı 41. İki yıl önce morfolojisi %2miş. Ama hiç üroloğa gidip tedavi olmamış. Sonrasında bizim de infertilite durumundan dolayı Murad hocayı tavsiye ettik.
Evet canım dondulmuş embriyo transferi olacaktı natural ama işte çatladı erkenden. Bende doğumdan beri tmek bilmeyen uzun süren adet kanamaları var 4 ayrı doktora gittim histeroskopi çekildim parça aldırdım smear testleri hepsi temiz çıktı çok şükür. Yücel beyde 3. Muayenede farketti. Bu ay çekilcem bende rahim filminiSizin dondurulmuslariniz mi vardi, adetin 7. Gününde catlayan normal dongüde yunurtladiginiz yumurta degil mi?
Ben rahim filmini yeni cekildim filmde bisey cikmadi cok sevinmistim ama Yucel hoca eger sivi olursa embriyonun tutunmasini engelleyebilir dedi. Bende şoyle dusunuyorum normalde iki kisiden biri zaten sezaryanli yani bu sivi sezaryan kesisi ile alakali ise yine bizi bulmasi çölde kutup ayisi ile karsilasma durumu. Histereskopi ve laparoskopi olmustum ben daha once o yüzden hic istemiyorum ama eger devam ederse napacagim bilmiuyrum
Siz bu ay mi cekilceksiniz rahim filmi
İşte akıntında ondan oluyordur belki trasfer gününe kadar biter akıntınBen öyle istemistim Yücel hoca hersey guzel olursa rahim kalınligi vs yapariz dedi. Bakalim nasil ilerleyecek. Bu sıvı olayı endiselendiriyo beni
Fulya'da kendisine klinik açtı Muammer Kendirci ile birlikte. Biz tüp bebeği Memorial'da, eşimin infertilitesini de Murad hoca ile yürütüyoruz.Murad hoca halen Memorial sislide mi kendisi .. ? Bn onu gitti diye duymuştum da
Bence bu sıvı olayi devamli olan bisey degil yada yumurtlama surecindeki akıntı da sivi birikimi ypiyor o da olabilir. Cunkü sizin de Yucel hoca 3. Muayenede farketmis. Benim de mesela ilk muayenemde hic birsey yoktu sonra 10 gun sonra rahim filmi cekildim onda da bisey cikmamisti. Son gittigimde cikti. Insallah sizin de temiz cikar rahim filmi. Bu arada sizde problem neydi ve ilk gebelikte memorial de mi oldu? Bir de kanamalarinz ne kadar suruyorEvet canım dondulmuş embriyo transferi olacaktı natural ama işte çatladı erkenden. Bende doğumdan beri tmek bilmeyen uzun süren adet kanamaları var 4 ayrı doktora gittim histeroskopi çekildim parça aldırdım smear testleri hepsi temiz çıktı çok şükür. Yücel beyde 3. Muayenede farketti. Bu ay çekilcem bende rahim filmini
Insallah cnm biter umidimiz o yönde.İşte akıntında ondan oluyordur belki trasfer gününe kadar biter akıntın
Bende istmosel var bunun için ameliyat olmam gerekecek rahim filminde büyüklüğü vs öğrenilecek galiba ultrasonda çok net göründü. İstmosel varken transfer yapamam dedi yücel bey o yüzden onu bi tedavi edelim dedi. 12 günü buluyor kanamam kırmızı renkte üstelik sona doğru bir iki günde kahverengi çamur gibi oluyor. Benim tüplerde sıvı vardı aldırdım. 3.denemede memorialde oldu pozitif ama kalp atışı durmuştu4. Tedavi de kızım olduBence bu sıvı olayi devamli olan bisey degil yada yumurtlama surecindeki akıntı da sivi birikimi ypiyor o da olabilir. Cunkü sizin de Yucel hoca 3. Muayenede farketmis. Benim de mesela ilk muayenemde hic birsey yoktu sonra 10 gun sonra rahim filmi cekildim onda da bisey cikmamisti. Son gittigimde cikti. Insallah sizin de temiz cikar rahim filmi. Bu arada sizde problem neydi ve ilk gebelikte memorial de mi oldu? Bir de kanamalarinz ne kadar suruyor
Yumurta kalitesini nasılEvet canım dondulmuş embriyo transferi olacaktı natural ama işte çatladı erkenden. Bende doğumdan beri tmek bilmeyen uzun süren adet kanamaları var 4 ayrı doktora gittim histeroskopi çekildim parça aldırdım smear testleri hepsi temiz çıktı çok şükür. Yücel beyde 3. Muayenede farketti. Bu ay çekilcem bende rahim filmini
Canım yumurta kalitesine çok takılma ikiside 5aa kaliteydi ama kromozom bozukluğu çıktı ikisindedeYumurta kalitesini nasıl
Siz de ugrasmissiniz Allah sonunda mukafatini vermis Rabbim uzun omür versin yavrunuza. Dondurulmusunuz olmasi iyi en azindan yumurta toplama sureci ile ugrasmaycaksiniz. Insallah guzel sonuclanirBende istmosel var bunun için ameliyat olmam gerekecek rahim filminde büyüklüğü vs öğrenilecek galiba ultrasonda çok net göründü. İstmosel varken transfer yapamam dedi yücel bey o yüzden onu bi tedavi edelim dedi. 12 günü buluyor kanamam kırmızı renkte üstelik sona doğru bir iki günde kahverengi çamur gibi oluyor. Benim tüplerde sıvı vardı aldırdım. 3.denemede memorialde oldu pozitif ama kalp atışı durmuştu4. Tedavi de kızım oldu
Dondurulmuslar pgt li mi peki. Yani tutunmama sebebi kromozom bozuklugumuymusCanım yumurta kalitesine çok takılma ikiside 5aa kaliteydi ama kromozom bozukluğu çıktı ikisindede
Evet baya uğraştık miyom ameliyatıda oldum ben baya ağır bi ameliyattı hemde. Amin İnşaAllahSiz de ugrasmissiniz Allah sonunda mukafatini vermis Rabbim uzun omür versin yavrunuza. Dondurulmusunuz olmasi iyi en azindan yumurta toplama sureci ile ugrasmaycaksiniz. Insallah guzel sonuclanir
Anladim o şekilde kabul ediliyor mu bizdemi öyle yapsak diye düşünüyorum . Görüştüğümüz doktor Şişli'de fatih yanaral i önerdi ama o hoca ile ilgili androloji kısmında yoruma denk gelmedim . Tedavi gören oldu mu o hocadaFulya'da kendisine klinik açtı Muammer Kendirci ile birlikte. Biz tüp bebeği Memorial'da, eşimin infertilitesini de Murad hoca ile yürütüyoruz.
İki tanesine pgt yaptırdık donmuşlardan biri normal biri mozaik geldi. İlk iki transferim farklı merkezlerde kaliteleri i dahi bilmediğim ama 5. Gün embriyosu tutunmadı.3 denemede 11 haftalık kalp atışı durmuştu onu genetiğe gönderdik kürtaj olup. 4.denemede kızım oldu oda pgtsiz 5aa trizomi 21 olarak olarak doğduDondurulmuslar pgt li mi peki. Yani tutunmama sebebi kromozom bozuklugumuymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?