Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynısı bu ay benimde başıma geldi... Tam transfer aşamasına başladık iptal oldu muayene gününde gidemedim ertesi gün gittim yumurtam çatlamış üstelik 7. Günde.. Yinede kanlara bakıp transfer yaparız dedi yücel bey ama rahim içinde sıvı gördü ve büyükçe bir istmosel var dedi sezaryen kesi yerinde o yüzden riske atamam dedi tedaviyi rahim filmi istedi ilk adetle yumurta çatlamadan önce çekil ki yumurta sıvısı mı yoksa başka bi sıvı mı anlayalm ona göre ameliyat olacaksın sürecin uzayacak dedi neyse geç olsun güç olmasın diyelim

Sizin dondurulmuslariniz mi vardi, adetin 7. Gününde catlayan normal dongüde yunurtladiginiz yumurta degil mi?
Ben rahim filmini yeni cekildim filmde bisey cikmadi cok sevinmistim ama Yucel hoca eger sivi olursa embriyonun tutunmasini engelleyebilir dedi. Bende şoyle dusunuyorum normalde iki kisiden biri zaten sezaryanli yani bu sivi sezaryan kesisi ile alakali ise yine bizi bulmasi çölde kutup ayisi ile karsilasma durumu. Histereskopi ve laparoskopi olmustum ben daha once o yüzden hic istemiyorum ama eger devam ederse napacagim bilmiuyrum
Siz bu ay mi cekilceksiniz rahim filmi

İlaçla tedavi edilmiyor değil mi?
Canım bizim 2 deneme oldu döllenme olmadı eşimin sprem sayısı çok az ve morfolojisi 1 . Doktorla görüştüğümüz de eşimin androloji tedavisi alıp daha sonra deneme yapılacağını söyledi doktorumuz sizin ilk denememi?

Merhaba canım, bu sonuçlar görümcemin eşine ait. Murad Başar hocaya muayene oldular. Onun istediği testleri yaptırdılar. Cumartesi günü de sonuçları gösterecekler.

Eniştenin yaşı 41. İki yıl önce morfolojisi %2miş. Ama hiç üroloğa gidip tedavi olmamış. Sonrasında bizim de infertilite durumundan dolayı Murad hocayı tavsiye ettik.

Murad hoca halen Memorial sislide mi kendisi .. ? Bn onu gitti diye duymuştum da

Evet canım dondulmuş embriyo transferi olacaktı natural ama işte çatladı erkenden. Bende doğumdan beri tmek bilmeyen uzun süren adet kanamaları var 4 ayrı doktora gittim histeroskopi çekildim parça aldırdım smear testleri hepsi temiz çıktı çok şükür. Yücel beyde 3. Muayenede farketti. Bu ay çekilcem bende rahim filmini

Murad hoca halen Memorial sislide mi kendisi .. ? Bn onu gitti diye duymuştum da
Fulya'da kendisine klinik açtı Muammer Kendirci ile birlikte. Biz tüp bebeği Memorial'da, eşimin infertilitesini de Murad hoca ile yürütüyoruz.

Bence bu sıvı olayi devamli olan bisey degil yada yumurtlama surecindeki akıntı da sivi birikimi ypiyor o da olabilir. Cunkü sizin de Yucel hoca 3. Muayenede farketmis. Benim de mesela ilk muayenemde hic birsey yoktu sonra 10 gun sonra rahim filmi cekildim onda da bisey cikmamisti. Son gittigimde cikti. Insallah sizin de temiz cikar rahim filmi. Bu arada sizde problem neydi ve ilk gebelikte memorial de mi oldu? Bir de kanamalarinz ne kadar suruyor

Bende istmosel var bunun için ameliyat olmam gerekecek rahim filminde büyüklüğü vs öğrenilecek galiba ultrasonda çok net göründü. İstmosel varken transfer yapamam dedi yücel bey o yüzden onu bi tedavi edelim dedi. 12 günü buluyor kanamam kırmızı renkte üstelik sona doğru bir iki günde kahverengi çamur gibi oluyor. Benim tüplerde sıvı vardı aldırdım. 3.denemede memorialde oldu pozitif ama kalp atışı durmuştu4. Tedavi de kızım oldu

Yumurta kalitesini nasıl

Siz de ugrasmissiniz Allah sonunda mukafatini vermis Rabbim uzun omür versin yavrunuza. Dondurulmusunuz olmasi iyi en azindan yumurta toplama sureci ile ugrasmaycaksiniz. Insallah guzel sonuclanir

Siz de ugrasmissiniz Allah sonunda mukafatini vermis Rabbim uzun omür versin yavrunuza. Dondurulmusunuz olmasi iyi en azindan yumurta toplama sureci ile ugrasmaycaksiniz. Insallah guzel sonuclanir
Evet baya uğraştık miyom ameliyatıda oldum ben baya ağır bi ameliyattı hemde. Amin İnşaAllah

Fulya'da kendisine klinik açtı Muammer Kendirci ile birlikte. Biz tüp bebeği Memorial'da, eşimin infertilitesini de Murad hoca ile yürütüyoruz.
Anladim o şekilde kabul ediliyor mu bizdemi öyle yapsak diye düşünüyorum . Görüştüğümüz doktor Şişli'de fatih yanaral i önerdi ama o hoca ile ilgili androloji kısmında yoruma denk gelmedim . Tedavi gören oldu mu o hocada

Dondurulmuslar pgt li mi peki. Yani tutunmama sebebi kromozom bozuklugumuymus
İki tanesine pgt yaptırdık donmuşlardan biri normal biri mozaik geldi. İlk iki transferim farklı merkezlerde kaliteleri i dahi bilmediğim ama 5. Gün embriyosu tutunmadı.3 denemede 11 haftalık kalp atışı durmuştu onu genetiğe gönderdik kürtaj olup. 4.denemede kızım oldu oda pgtsiz 5aa trizomi 21 olarak olarak doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…