Ben de denk gelmedim. Bu yüzden Murad hoca ile dışarıdan devam ediyoruz.Anladim o şekilde kabul ediliyor mu bizdemi öyle yapsak diye düşünüyorum . Görüştüğümüz doktor Şişli'de fatih yanaral i önerdi ama o hoca ile ilgili androloji kısmında yoruma denk gelmedim . Tedavi gören oldu mu o hocada
Allah bagislasin canımİki tanesine pgt yaptırdık donmuşlardan biri normal biri mozaik geldi. İlk iki transferim farklı merkezlerde kaliteleri i dahi bilmediğim ama 5. Gün embriyosu tutunmadı.3 denemede 11 haftalık kalp atışı durmuştu onu genetiğe gönderdik kürtaj olup. 4.denemede kızım oldu oda pgtsiz 5aa trizomi 21 olarak olarak doğdu
Amin cnm Rabbim hepimizin evladını bağışlasınAllah bagislasin canımRabbim bu yolda olan herkese kolayliklar versin şu mubarek gece hürmetine.
Bu sıvı olsyi da yemi moda mi anlamadım ki bu aralar o kadar çok duyuyorum ki. Dogumdan sonra kontrollere gittiniz mi rutin senede 1 görüldü mu sıvı? Sıvı varken zaten transfer olma cnm embriyo cop olmasın tutunmaya engel diyolarAllah bagislasin cnm. Sana da en kisa zamanda nasip etsin Rabbim. Rahimdeki sıkıntı insallah gecicidir yani benimde henüz rahimdeki sıvı olayi tam netlesmis degil aslinda rahim filmim temiz cikmisti ama Yucel hoca hafif bi sizinti gordü ama erken dedi henüz bisey soylemek icin. Sezaryen kesisi ile alakaliymis. Yani bilmiyorum ne olacak sivi devam ederse transfer yapamayiz dedi
Evt cnm gittim hic bisey demediler ara ara da gidiyordum hormon kontrolleri icin muayenede oluyordum.Bu sıvı olsyi da yemi moda mi anlamadım ki bu aralar o kadar çok duyuyorum ki. Dogumdan sonra kontrollere gittiniz mi rutin senede 1 görüldü mu sıvı? Sıvı varken zaten transfer olma cnm embriyo cop olmasın tutunmaya engel diyolar
Bende şaşırdım dogum sonrası kontrole gittim senede 1 smear aldırmaya gittim gecen nisanda kurtaj oldum mayista film çekildim birsey yoktu kasımda enfeksiyon sebebi ile gittim doktora orda gordu gecen haftada mantar sebebi ile gittim yine görüldü em iyisi merkeze gitmek dedim hayirlisi olsun hakkımızdaEvt cnm gittim hic bisey demediler ara ara da gidiyordum hormon kontrolleri icin muayenede oluyordum.
Cevremde o kadar dogal yoldan gebe kalip sezaryan olan var ki hepsi de 2. Cocuguna yine normal yoldan gebe kaldi. Bu yüzden bunun da bize rastlamasi şaşılacak şey. Senin de insallah bisey cikmaz cnm en azindan simdiden kontrolünü olman cok iyi
Gerçekten şans yani Yücel bey dedi ki bütün şanssızlıklar sizi buluyoEvt cnm gittim hic bisey demediler ara ara da gidiyordum hormon kontrolleri icin muayenede oluyordum.
Cevremde o kadar dogal yoldan gebe kalip sezaryan olan var ki hepsi de 2. Cocuguna yine normal yoldan gebe kaldi. Bu yüzden bunun da bize rastlamasi şaşılacak şey. Senin de insallah bisey cikmaz cnm en azindan simdiden kontrolünü olman cok iyi
Doktorunuz kimdi cok geçmiş olsunMerhaba hanimlar
Bir cikmasin icerisindeyim banada fikir verirseniz sevinirim.
Benim hikayem: ocak ayinda memorialda ilk tup bebek deneyimimizi yasadik opu oldum ve 21 tane yumurta toplandi daha sonrasinda 4uncu gune 13 tane yumurta geldi ve embryolog cok iyi gittigimizi ve hatta 7, 8 tane yumurtanin 5inci gune gidecegini belirtti. Fakat biz bu yumurtalarin yarisini 3uncu gunde dondurmalarini istedik fakat yapmadilar cunku gerek duymuyoruz guzel ilerliyoruz dediler. Fakat 5inci gune 2 tane yumurta kaldi ve ben kahroldum. O kadar yumurtadan anca 2 tane kalmisti ve ben tepkimi gösterdim embryologa. Embryologa gore yuzde 96 iyi kalitedeydi yumurtalar…Ve biz bunlari pgt testine gonderdik ve ne yazikki bu hafta ogrendikki 2side kotu cikmis. Yani bu kadar eziyet stres vs bosa gitti… cok pismanin keske pgt testi yaptirmasztdik.
Ve beni derinden üzen durum benim doktorum beni aramiyor baska doktor ariyor ve bize dedigi tek sey gencsiniz kampa girin. Neden böyle oldu dedigimde dogru durust bir cevap veremiyor fazla dozda verilmis ilaclardan dolayi olabilir vs vs yapilan testlerin raporlari verilmiyor herseyin arkasindan siz kosmalisiniz…
Yani hanimlar moralim cok bozuk. Hep pozitif konusuldu biz bayagi bi umutlandik ama fos cikti hersey. Neye uzulecegime sasirdim. Sizce ben bu durumda ne yapmaliyim, nasil ilerlemeliyim, nere gitmeliyim, lutfen bir akil verin
Çok geçmiş olsunMerhaba hanimlar
Benim hikayem: ocak ayinda memorialda ilk tup bebek deneyimimizi yasadik opu oldum ve 21 tane yumurta toplandi daha sonrasinda 4uncu gune 13 tane yumurta geldi ve embryolog cok iyi gittigimizi ve hatta 7, 8 tane yumurtanin 5inci gune gidecegini belirtti. Fakat biz bu yumurtalarin yarisini 3uncu gunde dondurmalarini istedik fakat yapmadilar cunku gerek duymuyoruz guzel ilerliyoruz dediler. Fakat 5inci gune 2 tane yumurta kaldi ve ben kahroldum. O kadar yumurtadan anca 2 tane kalmisti ve ben tepkimi gösterdim embryologa. Embryologa gore yuzde 96 iyi kalitedeydi yumurtalar…Ve biz bunlari pgt testine gonderdik ve ne yazikki bu hafta ogrendikki 2side kotu cikmis. Yani bu kadar eziyet stres vs bosa gitti… cok pismanin keske pgt testi yaptirmasztdik.
Ve beni derinden üzen durum benim doktorum beni aramiyor baska doktor ariyor ve bize dedigi tek sey gencsiniz kampa girin. Neden böyle oldu dedigimde dogru durust bir cevap veremiyor fazla dozda verilmis ilaclardan dolayi olabilir vs vs yapilan testlerin raporlari verilmiyor herseyin arkasindan siz kosmalisiniz…
Yani hanimlar moralim cok bozuk. Hep pozitif konusuldu biz bayagi bi umutlandik ama fos cikti hersey. Neye uzulecegime sasirdim. Sizce ben bu durumda ne yapmaliyim, nasil ilerlemeliyim, nere gitmeliyim, lutfen bir akil verin
Tesekkurler Dr. Beril ile GönülDoktorunuz kimdi cok geçmiş olsun
Cok saolun, insallahÇok geçmiş olsunAnladığım kadarıyla yumurta rezervin güzel. Maddi manevi hazır olduğunuzda yeniden opu sürecine başlarsınız. Bu sefer 3. güne gelenlerin bir kısmını da dondururlar. En kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah
Cok geçmiş olsunTesekkurler Dr. Beril ile Gönül
Sıvı hakkinda ne dedi doktor cnmBende bugün şu sıvı olayı yüzünden beril hanıma randevu aldım 3te gideceğim baharda transfer olmayı düşünüyorum şimdiden gitmeyi tercih ettim umarım bir problem yoktur
Sıvı gormedi canim ya enfeksiyon kaynaklı sıvı oluşuyor dedi ya da tuplerde sıvı var dönem dönem görünüyor dedi önümüzdeki ay tekrar bi kontrole cagirdi film cekilcem sanirim rahimde enfeksiyondan suphelenfi ama var mi yok mu kesin birsey söylemedi hayirlisi bakalım yani tekrardan oraya gitme psikolojisi de bayagi zormuş bana zor geldi ama bakalım önümüzdeki ay bi daha bakacak bi kac tane de test istedi tupte sıvı varsa operasyon gerekicek herhalde dimiSıvı hakkinda ne dedi doktor cnm
Cok gecmis olsun. Oncelikle bu yol gercekten mesakkatli. Yumurtalarinizin bozuk gelmesine uzulmeyin yani pgt yaptirdiginiza zaten transfer olsaydiniz da buyuk ihtimal tutmazdi yada sagliksiz olabilirdi. 5. Güne gitmeyen embriyolar 3. Günde dondurulsada zaten acildiginda transfer olsa yine kalitesi dusuk olacakti. Benim ilk tedavimde 3. Gün embriyosu transfer edilmisti hemde toplanan 15 yumurtadan sadece bir tane o kaliteli demislerdi. O da negatif oldu. Karamsarliga kapilmayin umit hep var. Insallah en kisa surede guzel sonuclar alirsinizMerhaba hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?