Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de denk gelmedim. Bu yüzden Murad hoca ile dışarıdan devam ediyoruz.

Farklılık olarak şöyle oluyor; mesela tüp bebek dosyanız varsa tese 7 bin. Dışarıdan ürologla çalıştığımızda tesede indirim olmuyor, 9.500-10.000 civarı ameliyat ücreti ödeyeceğiz. Muhasebedeki hanım telefonda bu şekilde aktardı. Detaylarını regli olduğumda gidip öğreneceğim.

Allah bagislasin canım Rabbim bu yolda olan herkese kolayliklar versin şu mubarek gece hürmetine.

Bu sıvı olsyi da yemi moda mi anlamadım ki bu aralar o kadar çok duyuyorum ki. Dogumdan sonra kontrollere gittiniz mi rutin senede 1 görüldü mu sıvı? Sıvı varken zaten transfer olma cnm embriyo cop olmasın tutunmaya engel diyolar

Bende bugün şu sıvı olayı yüzünden beril hanıma randevu aldım 3te gideceğim baharda transfer olmayı düşünüyorum şimdiden gitmeyi tercih ettim umarım bir problem yoktur

Evt cnm gittim hic bisey demediler ara ara da gidiyordum hormon kontrolleri icin muayenede oluyordum.
Cevremde o kadar dogal yoldan gebe kalip sezaryan olan var ki hepsi de 2. Cocuguna yine normal yoldan gebe kaldi. Bu yüzden bunun da bize rastlamasi şaşılacak şey. Senin de insallah bisey cikmaz cnm en azindan simdiden kontrolünü olman cok iyi

Bende şaşırdım dogum sonrası kontrole gittim senede 1 smear aldırmaya gittim gecen nisanda kurtaj oldum mayista film çekildim birsey yoktu kasımda enfeksiyon sebebi ile gittim doktora orda gordu gecen haftada mantar sebebi ile gittim yine görüldü em iyisi merkeze gitmek dedim hayirlisi olsun hakkımızda

Gerçekten şans yani Yücel bey dedi ki bütün şanssızlıklar sizi buluyo yaşadığımız her şeye yakından şahit biri olarak söylüyo...

Kızlar selam bugün normalde cihangir hocaya hidrosalpenks ameliyatım vardı eşim pozitif oldugu icin ertelendi ameliyat aranızda cihangir hocaya tüp aldıran baglatan ameliyat olan var mı ?? Aklımda bir dünya soru işareti var umarım işinde iyidir biz ordan daha uygun fiyata yer bulamadığımız icin tedaviyi de orda oldugumz icin cihangir hocaya krar verdik olan arkadaslae yardımcı olursa cok seviniri

Merhaba hanimlar

Bir cikmasin icerisindeyim banada fikir verirseniz sevinirim.

Benim hikayem: ocak ayinda memorialda ilk tup bebek deneyimimizi yasadik opu oldum ve 21 tane yumurta toplandi daha sonrasinda 4uncu gune 13 tane yumurta geldi ve embryolog cok iyi gittigimizi ve hatta 7, 8 tane yumurtanin 5inci gune gidecegini belirtti. Fakat biz bu yumurtalarin yarisini 3uncu gunde dondurmalarini istedik fakat yapmadilar cunku gerek duymuyoruz guzel ilerliyoruz dediler. Fakat 5inci gune 2 tane yumurta kaldi ve ben kahroldum. O kadar yumurtadan anca 2 tane kalmisti ve ben tepkimi gösterdim embryologa. Embryologa gore yuzde 96 iyi kalitedeydi yumurtalar…Ve biz bunlari pgt testine gonderdik ve ne yazikki bu hafta ogrendikki 2side kotu cikmis. Yani bu kadar eziyet stres vs bosa gitti… cok pismanin keske pgt testi yaptirmasztdik.

Ve beni derinden üzen durum benim doktorum beni aramiyor baska doktor ariyor ve bize dedigi tek sey gencsiniz kampa girin. Neden böyle oldu dedigimde dogru durust bir cevap veremiyor fazla dozda verilmis ilaclardan dolayi olabilir vs vs yapilan testlerin raporlari verilmiyor herseyin arkasindan siz kosmalisiniz…

Yani hanimlar moralim cok bozuk. Hep pozitif konusuldu biz bayagi bi umutlandik ama fos cikti hersey. Neye uzulecegime sasirdim. Sizce ben bu durumda ne yapmaliyim, nasil ilerlemeliyim, nere gitmeliyim, lutfen bir akil verin

Doktorunuz kimdi cok geçmiş olsun

Kovid geçiren hamileler kan sulandırıcı kullandınız mı ne zaman bıraktınız?yatdıöcı olursanız çok sevinirim

Çok geçmiş olsun Anladığım kadarıyla yumurta rezervin güzel. Maddi manevi hazır olduğunuzda yeniden opu sürecine başlarsınız. Bu sefer 3. güne gelenlerin bir kısmını da dondururlar. En kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah

Sıvı hakkinda ne dedi doktor cnm
Sıvı gormedi canim ya enfeksiyon kaynaklı sıvı oluşuyor dedi ya da tuplerde sıvı var dönem dönem görünüyor dedi önümüzdeki ay tekrar bi kontrole cagirdi film cekilcem sanirim rahimde enfeksiyondan suphelenfi ama var mi yok mu kesin birsey söylemedi hayirlisi bakalım yani tekrardan oraya gitme psikolojisi de bayagi zormuş bana zor geldi ama bakalım önümüzdeki ay bi daha bakacak bi kac tane de test istedi tupte sıvı varsa operasyon gerekicek herhalde dimi

Cok gecmis olsun. Oncelikle bu yol gercekten mesakkatli. Yumurtalarinizin bozuk gelmesine uzulmeyin yani pgt yaptirdiginiza zaten transfer olsaydiniz da buyuk ihtimal tutmazdi yada sagliksiz olabilirdi. 5. Güne gitmeyen embriyolar 3. Günde dondurulsada zaten acildiginda transfer olsa yine kalitesi dusuk olacakti. Benim ilk tedavimde 3. Gün embriyosu transfer edilmisti hemde toplanan 15 yumurtadan sadece bir tane o kaliteli demislerdi. O da negatif oldu. Karamsarliga kapilmayin umit hep var. Insallah en kisa surede guzel sonuclar alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…