Tüpte sivi olup olmadigi rahim filminde genelde belli olur cnm. Evt sivi varsa operasyon gerekiyor. Benim 2. Tedavimde doktor tupte sividan suphelenmisti rahim filminden emin olamamisti ama bi deneyelim dedi tüp bebek negatif olursa operasyon yapariz demisti. Denedik cok şükür tuttu.Sıvı gormedi canim ya enfeksiyon kaynaklı sıvı oluşuyor dedi ya da tuplerde sıvı var dönem dönem görünüyor dedi önümüzdeki ay tekrar bi kontrole cagirdi film cekilcem sanirim rahimde enfeksiyondan suphelenfi ama var mi yok mu kesin birsey söylemedi hayirlisi bakalım yani tekrardan oraya gitme psikolojisi de bayagi zormuş bana zor geldi ama bakalım önümüzdeki ay bi daha bakacak bi kac tane de test istedi tupte sıvı varsa operasyon gerekicek herhalde dimi
Sende de mi bi görünüyor bir görünmüyor canjm? Valla cok zor geldi ya hep yaşadıklarım canlandı gözümde ins bi dahaki boylr olmazTüpte sivi olup olmadigi rahim filminde genelde belli olur cnm. Evt sivi varsa operasyon gerekiyor. Benim 2. Tedavimde doktor tupte sividan suphelenmisti rahim filminden emin olamamisti ama bi deneyelim dedi tüp bebek negatif olursa operasyon yapariz demisti. Denedik cok şükür tuttu.
Bi de bu sezaryan kesi yeri sivisi bi gelip bi gidiyor ben de anlamadim sende de gorünmemis simdi.
Ilk gidiş zor oluyor sonra biraz daha kolaylasiyor cnm
Aynen cnm bi gorunüyor bi gorünmüyor doktor da o yüzden emin olamiyor. Bakalim yarin insallah gorünmez. Senin dondurulmus vardi degil mi daha kolay olur surec operasyon falan olmassan, bi de yola girene kadar girince gerisi geliyor :) ben son negatifimden sonra 1 sene ara verdim pismanim su an o kadar ara verdigimeSende de mi bi görünüyor bir görünmüyor canjm? Valla cok zor geldi ya hep yaşadıklarım canlandı gözümde ins bi dahaki boylr olmaz
Üzülmeyin maalesef olabiliyor böyle durumlar pgtye göndermeniz iyi olmuş birde size onu transfer edip düşük kürtaj yada hasta bi çocuk doğurduğunuzu düşünün benim gibi ikisinide yaşadım çünkü embriyo kalitesiyle alakası yok bunu çok net anladımMerhaba hanimlar
Bir cikmasin icerisindeyim banada fikir verirseniz sevinirim.
Benim hikayem: ocak ayinda memorialda ilk tup bebek deneyimimizi yasadik opu oldum ve 21 tane yumurta toplandi daha sonrasinda 4uncu gune 13 tane yumurta geldi ve embryolog cok iyi gittigimizi ve hatta 7, 8 tane yumurtanin 5inci gune gidecegini belirtti. Fakat biz bu yumurtalarin yarisini 3uncu gunde dondurmalarini istedik fakat yapmadilar cunku gerek duymuyoruz guzel ilerliyoruz dediler. Fakat 5inci gune 2 tane yumurta kaldi ve ben kahroldum. O kadar yumurtadan anca 2 tane kalmisti ve ben tepkimi gösterdim embryologa. Embryologa gore yuzde 96 iyi kalitedeydi yumurtalar…Ve biz bunlari pgt testine gonderdik ve ne yazikki bu hafta ogrendikki 2side kotu cikmis. Yani bu kadar eziyet stres vs bosa gitti… cok pismanin keske pgt testi yaptirmasztdik.
Ve beni derinden üzen durum benim doktorum beni aramiyor baska doktor ariyor ve bize dedigi tek sey gencsiniz kampa girin. Neden böyle oldu dedigimde dogru durust bir cevap veremiyor fazla dozda verilmis ilaclardan dolayi olabilir vs vs yapilan testlerin raporlari verilmiyor herseyin arkasindan siz kosmalisiniz…
Yani hanimlar moralim cok bozuk. Hep pozitif konusuldu biz bayagi bi umutlandik ama fos cikti hersey. Neye uzulecegime sasirdim. Sizce ben bu durumda ne yapmaliyim, nasil ilerlemeliyim, nere gitmeliyim, lutfen bir akil verin
2016 yılında ilk tedaviye başlayacağım zaman farklı bir merkezdeydim, oradaki doktor bir muayenede sivi gördü ve rahim filmi istedi, sonrasında filmde de sıvıyla ilgili bir yorum yazilinca hakliymisim diyip 2 tüpü de bağlama kararı aldı. Bayram tatiliydi, sonrasında ameliyatı yapacaktı. O doktorun olduğu merkez kapatıldı şansıma o dönem. Tüm planlar bozuldu diye yıkılmıştım, Memorial da yine o zaman en iyi doktorlardan olan Ayşe hocaya randevu aldım. Raporları gösterdim, sıvı olayını anlattım muayene etti evet dedi ameliyat gerekiyor diğer doktor haklıymış. Semra hoca ya da gösterelim filmi yorumlasin dedi. Bir gün sonra beni aradı, hoca filmi gördü ameliyata gerek görmedi, ilk adette direk tedaviye baslayabiliriz dedi. Ben muayene etmeden nasıl karar verir dedim, tecrübesi çok dedi. Tabi o zaman semra hoca yi henüz görmemiştim.Sende de mi bi görünüyor bir görünmüyor canjm? Valla cok zor geldi ya hep yaşadıklarım canlandı gözümde ins bi dahaki boylr olmaz
Seninle aynı dönemin hastalarıyiz eskiden ismim deniz2310 diye kayitliydi sen beni kesin hatırlarsın2016 yılında ilk tedaviye başlayacağım zaman farklı bir merkezdeydim, oradaki doktor bir muayenede sivi gördü ve rahim filmi istedi, sonrasında filmde de sıvıyla ilgili bir yorum yazilinca hakliymisim diyip 2 tüpü de bağlama kararı aldı. Bayram tatiliydi, sonrasında ameliyatı yapacaktı. O doktorun olduğu merkez kapatıldı şansıma o dönem. Tüm planlar bozuldu diye yıkılmıştım, Memorial da yine o zaman en iyi doktorlardan olan Ayşe hocaya randevu aldım. Raporları gösterdim, sıvı olayını anlattım muayene etti evet dedi ameliyat gerekiyor diğer doktor haklıymış. Semra hoca ya da gösterelim filmi yorumlasin dedi. Bir gün sonra beni aradı, hoca filmi gördü ameliyata gerek görmedi, ilk adette direk tedaviye baslayabiliriz dedi. Ben muayene etmeden nasıl karar verir dedim, tecrübesi çok dedi. Tabi o zaman semra hoca yi henüz görmemiştim.
Tatmin olmayip bahcecide Erbil yağmur a gittim, o da muayene etti filme baktı. Bu kadar sıvıyla geleni ameliyat etsek her hastanin tüpleri baglanirdi dedi ve semra hocaya hak verdi.
Ben de tercihimi Memorial dan yana kullanıp tedaviye başladım. Farklı sıkıntılar yaşadık 3 yıl sonra oğlumu kucağıma aldım ama çok şükür merkezden yana bir şikayetim yok.
Ve ikinci oğlum spontane bir gebelikle oluştuysa bunu semra hocanın o günkü ameliyat gereksiz kararına borçluyum.
Yücel bey iyidir hoştur ama dosyanızı semra hanımın incelediğinden emin olun operasyon kararı almadan. Ve mümkünse onun da muayene edip yorum yapmasını isteyin.
Mrb cnm yazdıklarin bana fikir verdi acikcasi tsk ederim. Mustafa beymiydi kapatilan yer sakıncası yoksa eger.2016 yılında ilk tedaviye başlayacağım zaman farklı bir merkezdeydim, oradaki doktor bir muayenede sivi gördü ve rahim filmi istedi, sonrasında filmde de sıvıyla ilgili bir yorum yazilinca hakliymisim diyip 2 tüpü de bağlama kararı aldı. Bayram tatiliydi, sonrasında ameliyatı yapacaktı. O doktorun olduğu merkez kapatıldı şansıma o dönem. Tüm planlar bozuldu diye yıkılmıştım, Memorial da yine o zaman en iyi doktorlardan olan Ayşe hocaya randevu aldım. Raporları gösterdim, sıvı olayını anlattım muayene etti evet dedi ameliyat gerekiyor diğer doktor haklıymış. Semra hoca ya da gösterelim filmi yorumlasin dedi. Bir gün sonra beni aradı, hoca filmi gördü ameliyata gerek görmedi, ilk adette direk tedaviye baslayabiliriz dedi. Ben muayene etmeden nasıl karar verir dedim, tecrübesi çok dedi. Tabi o zaman semra hoca yi henüz görmemiştim.
Tatmin olmayip bahcecide Erbil yağmur a gittim, o da muayene etti filme baktı. Bu kadar sıvıyla geleni ameliyat etsek her hastanin tüpleri baglanirdi dedi ve semra hocaya hak verdi.
Ben de tercihimi Memorial dan yana kullanıp tedaviye başladım. Farklı sıkıntılar yaşadık 3 yıl sonra oğlumu kucağıma aldım ama çok şükür merkezden yana bir şikayetim yok.
Ve ikinci oğlum spontane bir gebelikle oluştuysa bunu semra hocanın o günkü ameliyat gereksiz kararına borçluyum.
Yücel bey iyidir hoştur ama dosyanızı semra hanımın incelediğinden emin olun operasyon kararı almadan. Ve mümkünse onun da muayene edip yorum yapmasını isteyin.
Bende merak ettim şimdi semra hanım bakmıyo bence her dosyayaMrb cnm yazdıklarin bana fikir verdi acikcasi tsk ederim. Mustafa beymiydi kapatilan yer sakıncası yoksa eger.
Bir de hani kurulda karar veriliyor ya bir cok sey acaba Semra hanım ameliyat kararlarinda dosyalara bakmiyor mu hepsine. Yani sizin doktorunuzun karari ile bakilmis dosyaya. Ben de merkeze güveniyorum Yucel hocayida sevdim insallah dogru kararlar hakkimizda iyi olan kararlar verilir
İlla ki bakılıyordur. Kurul kararı her şey evet, ama bana ilk görüşmede ameliyat diyen hoca da çok kesin konuşmuştu ama Semra hanım görünce iş değişti. O sormasa da semra hanım bakacaktı muhtemelen dediğiniz gibi.Mrb cnm yazdıklarin bana fikir verdi acikcasi tsk ederim. Mustafa beymiydi kapatilan yer sakıncası yoksa eger.
Bir de hani kurulda karar veriliyor ya bir cok sey acaba Semra hanım ameliyat kararlarinda dosyalara bakmiyor mu hepsine. Yani sizin doktorunuzun karari ile bakilmis dosyaya. Ben de merkeze güveniyorum Yucel hocayida sevdim insallah dogru kararlar hakkimizda iyi olan kararlar verilir
Çok büyük bi karar olmuş canım hayati bi karar bende çok yoğun ve belirgin bir hidrosalpenks vardı ve çok yoğun akıntılarım vardı ilk iki tedavide hiç oralı olmadı devletteki drlar ve onlar sen git büyük merkezlere demişti bize basit hasta lazım sen zorlardansın demişti2016 yılında ilk tedaviye başlayacağım zaman farklı bir merkezdeydim, oradaki doktor bir muayenede sivi gördü ve rahim filmi istedi, sonrasında filmde de sıvıyla ilgili bir yorum yazilinca hakliymisim diyip 2 tüpü de bağlama kararı aldı. Bayram tatiliydi, sonrasında ameliyatı yapacaktı. O doktorun olduğu merkez kapatıldı şansıma o dönem. Tüm planlar bozuldu diye yıkılmıştım, Memorial da yine o zaman en iyi doktorlardan olan Ayşe hocaya randevu aldım. Raporları gösterdim, sıvı olayını anlattım muayene etti evet dedi ameliyat gerekiyor diğer doktor haklıymış. Semra hoca ya da gösterelim filmi yorumlasin dedi. Bir gün sonra beni aradı, hoca filmi gördü ameliyata gerek görmedi, ilk adette direk tedaviye baslayabiliriz dedi. Ben muayene etmeden nasıl karar verir dedim, tecrübesi çok dedi. Tabi o zaman semra hoca yi henüz görmemiştim.
Hatırladım tabi hatielamaz miyim:) evet filmi mutlaka çektir semra hoca da görüş belirtsin. İnşallah kolaylıkla hallolur her şeySeninle aynı dönemin hastalarıyiz eskiden ismim deniz2310 diye kayitliydi sen beni kesin hatırlarsınsimdilik merkeze göre sıvı yok ama rahim iltihabı olabilir dendi net bisey de demedi martta tekrar gidicem ama rahim filmi ve Semra hanımın muayenesi olmadan o transfere girmeyi düşünmüyorum pek
Ins canim ins 2.cocugim saglikla bu sefer kolaylıkla gelir evimizeHatırladım tabi hatielamaz miyim:) evet filmi mutlaka çektir semra hoca da görüş belirtsin. İnşallah kolaylıkla hallolur her şey
Bakması imkansiz zaten düşününce oglen arasında nasıl o kadar hastaya baksin kiBende merak ettim şimdi semra hanım bakmıyo bence her dosyaya
Eşim dedi aslında semra hanımla da görüşme talep etsek mi diye ben istemedim en son ki yaşadığımdan sonraBakması imkansiz zaten düşününce oglen arasında nasıl o kadar hastaya baksin ki
Benimde tepkimi biliyorsun canim bende istemiyordum görüşmek ama bugunde hoca rahim iltihaplanmasi vsr gibi dedi kafam karıştı mecbur gorusucem gibi. Ben bugün Semra hanımın pgt yaptırmaya gerek yok demesini açtım beril hanıma bana dedi ki nasıl gerek yok kac tane bebek kaybetmissin dedi asıl sana yapılması lazım dedi bende dedim zaten Semra hanım oyle deyince çok saçma buldum ama Semra hanıma birsey demedim o zaman dedim bu yönden hocayu sevdim bir de pozitif geldi bana enerjisi yüksek ve tecrübesi de iyi geldi hayirlisi olsun hakkımızda bakalımEşim dedi aslında semra hanımla da görüşme talep etsek mi diye ben istemedim en son ki yaşadığımdan sonra
Amin cnm hayırlısı olsun İnşaAllah hemen gönder pgtye hazır olsun seninde. Gerekirse bizde görüşcez napalım ama benim kesin olur ameliyat gibi geliyor banaBenimde tepkimi biliyorsun canim bende istemiyordum görüşmek ama bugunde hoca rahim iltihaplanmasi vsr gibi dedi kafam karıştı mecbur gorusucem gibi. Ben bugün Semra hanımın pgt yaptırmaya gerek yok demesini açtım beril hanıma bana dedi ki nasıl gerek yok kac tane bebek kaybetmissin dedi asıl sana yapılması lazım dedi bende dedim zaten Semra hanım oyle deyince çok saçma buldum ama Semra hanıma birsey demedim o zaman dedim bu yönden hocayu sevdim bir de pozitif geldi bana enerjisi yüksek ve tecrübesi de iyi geldi hayirlisi olsun hakkımızda bakalım
Net birsey olması kuzum belirsizlikten iyi benim ne olduğu belli değil ya stres oldum bayagi bi bi kac başka tup bebek doktorlarına gitmeyi düşünüyorum sıvı mi var iltihap mi var ne var baksınlar diyeAmin cnm hayırlısı olsun İnşaAllah hemen gönder pgtye hazır olsun seninde. Gerekirse bizde görüşcez napalım ama benim kesin olur ameliyat gibi geliyor bana
Evet belirsizlik çok kötü hayırlısı olsunNet birsey olması kuzum belirsizlikten iyi benim ne olduğu belli değil ya stres oldum bayagi bi bi kac başka tup bebek doktorlarına gitmeyi düşünüyorum sıvı mi var iltihap mi var ne var baksınlar diye
Ya geçmiş olsun peki ne olucak kromozom bozuksaCanım yumurta kalitesine çok takılma ikiside 5aa kaliteydi ama kromozom bozukluğu çıktı ikisindede
Geçmiş olsun çok iyi doktora gitmen lazım araştır inşallah iyi sonuçlar alırsınNet birsey olması kuzum belirsizlikten iyi benim ne olduğu belli değil ya stres oldum bayagi bi bi kac başka tup bebek doktorlarına gitmeyi düşünüyorum sıvı mi var iltihap mi var ne var baksınlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?