Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kovid geçiren hamileler kan sulandırıcı kullandınız mı ne zaman bıraktınız?yatdıöcı olursanız çok sevinirim
Canım bende 12. haftada oldum coraspirin kullanıyorum ama doktoruna sormadan birşey kullanma kendini ve bebeğini riske atma kan sulandırıcıyi hafife alma gereken durumlarda kullandiriyorlar

Cok ilginç herkese farklı fiyat mi veriyorlar acaba bana dolar kuru üzerinden fiyat verdi menekşe hanım neye göre kime göre değişiyor acaba

Canım bende 12. haftada oldum coraspirin kullanıyorum ama doktoruna sormadan birşey kullanma kendini ve bebeğini riske atma kan sulandırıcıyi hafife alma gereken durumlarda kullandiriyorlar
Canım oksopar 6000 vermiş her ihtimale karşı doktorum .ne kadar kullanman gerektiğini söylemedi mi doktorun?

Canım oksopar 6000 vermiş her ihtimale karşı doktorum .ne kadar kullanman gerektiğini söylemedi mi doktorun?
Ben covitten dolayı kullanmıyorum canım ben ilk gebelikte preeklampsi nedeniyle erken doğum yaptım o yüzden kullanıyorum ben doğuma kadar kullanacağım sen doktorunla irtibata geç muhakkak

Menekşe hanımın ruh haline göre değişiyor herhalde bu durum dolarla konuştu bana çünkü
Biz de dolar dedi evraklarda TL yazıyor allah yardım etsin fiyatlar ucuk ben ilk defa memoria de duydum doları bahçeçi tüp bebe hastanesin de TL fiyat hesaplanıyor memoria çok palı embriyo dondurma konusunda

Biz de dolar dedi evraklarda TL yazıyor allah yardım etsin fiyatlar ucuk ben ilk defa memoria de duydum doları bahçeçi tüp bebe hastanesin de TL fiyat hesaplanıyor memoria çok palı embriyo dondurma konusunda
Umarım yanlış anlayışımdir ama eminim de hayirlisi artık ins sonu güzel olsun da bunlar unutulur

Kizlar yarin yumurta toplama işlemim vardı. Malesef sabah covid testim pozitif cikti. Tek bir belirtim bile yok. 15 gündür esim uzaktan calisma yapıyor evden calisiyor. Kimseyle gorusmedik hastaneye kontrollere hep cift maskeyle gittim. O kadar emek ilaclar hepsi boşa gitti. Sabahtan beri cok üzgünüm. Yani testin dogru olmadigini ilaclar yuzunden pozitif ciktigini düsünüyorum bi cok kiside de oldugu icin. Daha nasil cesaret edebilirim ki tedaviye cünkü belliki yine testim pozitif cikacak. Maddi boyutunu hic saymiyorum bile. 10 bin tl uctu gitti, vucuduma aldigim hormonlar cabası. Bu magduriyetler gercekten zor yani belirtisiz pozitfler yazik bu kadar insana, umutlarim da gitti şu an da.

Bence bu konuda hastaneye hepimiz şikayette bulunalım cok yanlış dogumw gidenler nasıl giriyor ya da acil bir operasyon gerektiğinde bana göre aynı kategoride insanlar bir suru şeylerden fedakarlık ederek para biriktiriyor aptal bir prosedür yuzunden cop oluyor cok sinir bozucu cok üzüldüm arkadaşım Allah ysrdimcin olsun

Soyledim cnm hem hemsireye hem Yücel bey aradi. Saglik bakanligi karari ile boyle yapiliyor dedi. Dedim bildirin saglik bakanligina cok ciddi magduriyet bu. Yucel bey cok karsilasiyoruz dedi yurtdisindan gelip otellerde kalip pozitif cikanlar oluyor diyo. Tek bi belirti olsa inan yanmayacagim cnm, yani kendime riske atmak istemem ama bi bas agrisi bi halsizlik olur en azindan degil mi yok. O yuzden şok oldum sonuca hani daha önce bi oksurugum olsa bogazim agrisa basim agrisa zaten derim benim hatam. 10 gundur tek bi yere gitmedik kimseyle temasimiz yok esim negatif zaten, cok üzgünüm. Tekrar baslayamayacagim üzgünüm cunku yine aynisi olur.

☹☹☹

İnanılmaz üzüldüm cnm nasıl bir karar bu aklım almıyor cimere falan yazsan sağlık bakanlığına falan bu nasıl bi karar böyle birde nasıl bulaş oldu onuda anlamıyorum yani risk her anestezide var kağıt imzalıyoruz eğer ki bizleri düşünüyorlarsa acil bir durum sonuçta yoksa covid için uygun mu değil ortamları bilemiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…