- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Iyi doktorlara gidiyorum ama bende şaşırdım artık vallahi daha 2 ay önce ciddi bir antibiyotik tedavisi gördüm yapıştı bana gitmiyor daGeçmiş olsun çok iyi doktora gitmen lazım araştır inşallah iyi sonuçlar alırsın
Tekrar pgtYa geçmiş olsun peki ne olucak kromozom bozuksa
Gecmis olsun, Bülent Urman geliyor aklimaKizlsr rahim üzerine çok iyi olan istanbulds bir doktor var mı bildiğiniz sabah uyandığımdan beri ciddi bir karin ağrısı yasiyorum yine
Başka merkezin hastası iken bakar mıGecmis olsun, Bülent Urman geliyor aklima
Malesef bir sey diyemem bu konuda ama sizin sikinti tup bebek sureciyle ilgili degil diye anladim, bakmaliBaşka merkezin hastası iken bakar mı
Evet rahimde 2 3 aydir bi kac görüş aldim hepsi ayrı yorum yapıyorMalesef bir sey diyemem bu konuda ama sizin sikinti tup bebek sureciyle ilgili degil diye anladim, bakmali
İnşallah geçer canımIyi doktorlara gidiyorum ama bende şaşırdım artık vallahi daha 2 ay önce ciddi bir antibiyotik tedavisi gördüm yapıştı bana gitmiyor da
Ins canim cok tesekkur ederimİnşallah geçer canım
Maalesef süreç çok zorlu bir süreç. Benim yaşım şuan 30. İlk tedavimi 2019da gördüm. 30 yumurtam oldu. 24 tane olgundu 18i döllendi 5 tane 5. Güne gitti 4ü pgtye gitti 2si sağlıklı gelmesine rağmen çözülürken bozuldu 1 tane kalmıştı o transfer oldu ve negatif oldu. 2020de 2. Tedavimi oldum yine aynı yumurta aynı döllenme aynı 5. Gün embriyosu fakat kaliteleri 1. Ve 2. Kalite karışık. Bu kez pgtye göndermedik daha geçtiğimiz ay anca 2. Transferi olabildim ve yine negatif. Bizim pes etme karalar bağlama isyan edip küsme gibi bir lüksümüz yok onu anladım zaman bile alehimize işliyor. Bende çok düşündüm merkez mi değiştirsem neden böyle oldu diye ama ben uzun zamandır bu platformdayım neler okudum ne arkadaşlıklar kurdum. Benim durumumdan daha zor durumda olanlar gördüm. Ama biliyor musun? Hepsinin hamd olsun kucakları dolu kimisi 2. Hamile kimisinin ikizler var. Bizim sorun spermler. Benim erkek faktörü sayfasında konuştuğum arkadaşlar vardı 1 tane bile hareketli spermleri yok hep birlikte birbirimize dualar ediyordum bana en azından sizin hareket eden spermleriniz varmdiyorlardı. Biliyor musun 2 arkadaşımda hamile kaldı ve doğum yaptı. Bir sürü arkadaş da 3.4.5. denemelerinde hamile kaldılar kimisinin hiç sağlıklı embriyosu gelmezken sonraki denemelerinde hamile kalıp doğum yaptılar kimisi de 1 tane embriyodan hamile kaldı. Hiç olmaz dediğim merkezlerde pozitif aldılar. Ben hala denemeye devam ediyorum. Yani bizi neler bekliyor bilemiyoruz. Şuan çok zor biliyorum inan hissettiklerini yüreğimde hissediyorum ama maalesef ki böyle kimisine kolayken kimisine zor ama hiçbir şey sebepsiz değil çektirğimiz hiçbir dert de karşılıksız değil. Eminim en yakın zamanda toparlanıp kaldığın yerden daha güçlü başlayacaksın. Her merkez bir vesile neresi olursa olsun dünyanın en iyi merkezi olsun yaradan ol demedikten sonra olmuyor. Bana kalsa ben en iyi yerlerden birindeyim ama arkadaşlarım hiç bilmediğim yerlerde hamile akldılar. Bu merkezde de pozitif alan çok belli ki nasip olmayacakmış nasibi aramaya devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun. (Memnun kalmadığınız hoşnut olmadığınız neler varsa doktorunuzla konuşun en ufak acabanız olmasın. 3. Gün embriyosu da Memorial kolay kolay koymuyor hele ki çok yumurtanız varsa.)Merhaba hanimlar
Bir cikmasin icerisindeyim banada fikir verirseniz sevinirim.
Benim hikayem: ocak ayinda memorialda ilk tup bebek deneyimimizi yasadik opu oldum ve 21 tane yumurta toplandi daha sonrasinda 4uncu gune 13 tane yumurta geldi ve embryolog cok iyi gittigimizi ve hatta 7, 8 tane yumurtanin 5inci gune gidecegini belirtti. Fakat biz bu yumurtalarin yarisini 3uncu gunde dondurmalarini istedik fakat yapmadilar cunku gerek duymuyoruz guzel ilerliyoruz dediler. Fakat 5inci gune 2 tane yumurta kaldi ve ben kahroldum. O kadar yumurtadan anca 2 tane kalmisti ve ben tepkimi gösterdim embryologa. Embryologa gore yuzde 96 iyi kalitedeydi yumurtalar…Ve biz bunlari pgt testine gonderdik ve ne yazikki bu hafta ogrendikki 2side kotu cikmis. Yani bu kadar eziyet stres vs bosa gitti… cok pismanin keske pgt testi yaptirmasztdik.
Ve beni derinden üzen durum benim doktorum beni aramiyor baska doktor ariyor ve bize dedigi tek sey gencsiniz kampa girin. Neden böyle oldu dedigimde dogru durust bir cevap veremiyor fazla dozda verilmis ilaclardan dolayi olabilir vs vs yapilan testlerin raporlari verilmiyor herseyin arkasindan siz kosmalisiniz…
Yani hanimlar moralim cok bozuk. Hep pozitif konusuldu biz bayagi bi umutlandik ama fos cikti hersey. Neye uzulecegime sasirdim. Sizce ben bu durumda ne yapmaliyim, nasil ilerlemeliyim, nere gitmeliyim, lutfen bir akil verin
Canım ben oldum ama medipolde oldum ameliyatıKızlar memorial de tüplerden kaynaklı ameliyat olan yok mu hic???
Semra hoca da yapıyo mu ameliyat bize direk cihangir hocayo önerdiler ona olucam bende bilginz var mı onunla ilgliBen varım memorialde semra hoca yaptı benim tüp bağlama ameliyatimi 2 kez de histereskopi oldum onuda semra hoca yaptı bi kez daha histereskopi olucam gibi gözüküyor kurtajdan sonra rahimde yapisiklik oldu histereskopiyle açıldı 2 adet güzel adet oldum bu ay yine yok bir gün oldum o kadar yapisiklik tekrarladı herhalde adetim den belli.
3 aylık iken covide yakalandim ama suan 26+5 devam eden hamileliğimde kan sulandırıcı kullanmadım.Kovid geçiren hamileler kan sulandırıcı kullandınız mı ne zaman bıraktınız?yatdıöcı olursanız çok sevinirim
Benim arkadaşım memorial de iki tüpünü bağlattı. Başarılı geçen tedavi sonucu ilk tedavi ile çocuğuna kavuştu. Bende onun sürecini referans alıp tedaviye başladım. Ben 3. Tedavim sonrasi 26+5 hamileyim. Bu arkadaşımın ablası da histeroskopi yaptırdı. Oda şuanda hamile. Oda ikinci tedavide hamile kaldi. Darısı başınızaDaha önce de yazdım ama cevaplnmadı gözden mi kaçtı acaba tanıdıgı olan da olur etiketlersenix ne bileyim bir yakını olan falan cok tedirginim bu konuyla alakalı
Ayy amin insallah darısı başıma umutlandm suanBenim arkadaşım memorial de iki tüpünü bağlattı. Başarılı geçen tedavi sonucu ilk tedavi ile çocuğuna kavuştu. Bende onun sürecini referans alıp tedaviye başladım. Ben 3. Tedavim sonrasi 26+5 hamileyim. Bu arkadaşımın ablası da histeroskopi yaptırdı. Oda şuanda hamile. Oda ikinci tedavide hamile kaldi. Darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?