Çok teşekkürler arkadaşlar, Ayşe hanım tüm sonuclarimizi inceledi ardından semra hanim da geldi baktı, hsg filmi tek film olduğu için belirsizlikler var ayrıca tam sökülmemis adetim, birkaç gün bekleyelim denildi, hsg filmi yeniden istenirse istanbulda uygun fiyata bildiginiz yer var mi acaba?
Rabbim sağlıkla evladına kavuştursun canım, bizlerede nasip etsin. Doğumuna az kalmış, cinsiyeti ne peki?
Önceki denemelerde hiç hamile kaldın mı ?
benim hiç pozitfim yok, 4 tane tüp yaptırdık , şehir dışından geleceğiz, acıbadem ve orası arasında kaldım, tercihimi Semra hanımdan yana kullandım, 1 ay sonrasına randevumu aldım, inşallah bende sizler gibi pozitifi görürüm canım.
Benim gibi negatifi çok olan hastalarda başarılı olduklarını düşünüyorum, inşallah benide anne yaparlar..
Arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı 48 adet yumurta toplamışlar bugün aradılar 33 tanesî döllenmiş. Daha bılgı verecexler transferım 2 ay eetelendı bakalım nasıl olacak
Cok yumurta olunca vucut su topluyor ohss dedikleri sey vucut dinlensin diye iki adet bekleniyo bende oyle oldu ohss bekledik dahada iyi oluyor cunku vucut dinleniyo hormonlar kendine geliyo rahat bir transfer donemi geciriyorsun hakkimizda hayirlisini versininşallah canım hepimizin duası seninde emeğini boşa vermesin rabbim
niye erteliyolar benpek nu konuyu anlamıyorum
evet aynen birden fazla görüntü var hata nasıl isdiyorsan ona göre çekiyorlar şöyle anlatayım benim bir yumurtalığım alınmıştı semra hanım alınan yumurtalığın tupu varmı yok mu bakacam demişti ecomara gitdiğmdede aynı şekide söyledim doktor hanım böyle isdiyor dedim öyle çekmişlerdiÇok tesekkurler, 8-9 görüntü aynı filmde gözüküyor degil mi, tıp fakültesinde çekilmiştim tek resim vermişler, hiçbir şey belli olmuyor. Miyom veya kist benzeri birşeyden şüphelendiler(
Arkadaşlar haftaya salı randevum var beni. de . istenilen tettiklerin birkaçı hariç diğerlerini yaptırdım. Güneydoğuda küçük bir ilce de oturuyoruz. FSH yi yaptiramadim. Hafta sonuna denk geldi adetin 2. Ve 3. Günü. Amh yi memorialda yaptırmayı düşünüyorum. Muayeneden önce mi yaptirmak lazim yoksa muayene olduktan sonra mi yaptirmaliyim. O da FSH için bir bilgi verir mi?
Eşimden kaynaklı sorunumuz var. Pazartesi gününe de murat başara randevu aldık. Uç aydır keciboynuzu kuru uyguluyoruz. İnşallah şifa olmuştur.dört aydır spermiogram yaptirmadik. Dua edin arkadaşlar bize. Sperm olsun,ben de bi sorun çıkmasın ve diğer ay hayirliysa tedavi baslansin
Biz şehir dışından geldiğimiz için gerekli tetkikleri yaptırıp tüp bebek tedavisi için ilk denemeye gelmiştik ama çekilen filme göre hiçbirşey söyleyemeyiz dediler o yüzden ben burda tekrar bir film çektirip önce sorun neyse ortaya çıksın istiyorum. Yarın tekrar muayene olup görüşeceğiz.Kaçıncı denemendi canım? Bizim 3. denemeydi Semra hanım hgs yi yeniden istemedi bu da tutmazsa isteyeceğim demişti. Belki istemezler benim ki de çok eskiydi 8 yıllık falandı :)
Yarın belli olacak, sanırım tekrardan hsg filmi cektirecegim, büyük ihtimalle ecomarda olacak.evet aynen birden fazla görüntü var hata nasıl isdiyorsan ona göre çekiyorlar şöyle anlatayım benim bir yumurtalığım alınmıştı semra hanım alınan yumurtalığın tupu varmı yok mu bakacam demişti ecomara gitdiğmdede aynı şekide söyledim doktor hanım böyle isdiyor dedim öyle çekmişlerdi
Rahim filmi istiyorlar, ilk görüşme için adetli olmak gerekli değil sanırım, tedaviye başlarken adetin 2.günü başlanıyorhangi tahlilleri yaptırdın cnm. Rahim filmi istiyorlar mı bende bir görünmek istiyorum. Adetli olup olmamak önemlimi ilk görüşme için?
canim insallah hersey sorunsuz gider bebeginize kavusursunuz.buradaki arkadaslar hep dualarimdasiniz :)Bizimde bugün yumurta toplandı 9 eşime de tesa işlemi yapıldı inşallah 5. GGüne embriyo kalır dua edin benim içinde arkadaşlar allah tez zamanda hepimize de o güzel annelik duygusunu tattirsin insallah
canjm hayirli guzel haberlerini bekliyoruz.Allah islerinizi kolaylastirsinKizlar selamlar hepinize yarin sabah 9 da o buz gibi masaya yatiyorum cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin benden sizi cok seviyorum haber vericem kendime gelince durumumu
Saol canım güzel duaların için senden de müjdeli haberleri bekliyorum inşallah bebebeğin seninledircanim insallah hersey sorunsuz gider bebeginize kavusursunuz.buradaki arkadaslar hep dualarimdasiniz :)
Canim allah yardimcin olsun inşallah kolay ve sorunsuz bir şekilde atlatirsinKizlar selamlar hepinize yarin sabah 9 da o buz gibi masaya yatiyorum cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin benden sizi cok seviyorum haber vericem kendime gelince durumumu
amin canimm cok tesekkur ederimSaol canım güzel duaların için senden de müjdeli haberleri bekliyorum inşallah bebebeğin seninledir
Inşallah hepimiz annelik duygusunu tadarız bir an önce, dualarımız seninle..Bizimde bugün yumurta toplandı 9 eşime de tesa işlemi yapıldı inşallah 5. GGüne embriyo kalır dua edin benim içinde arkadaşlar allah tez zamanda hepimize de o güzel annelik duygusunu tattirsin insallah
acil şifalar diliyorum canım, güzel haberlerini bekliyoruz, çok geçmiş olsun şimdiden..Kizlar selamlar hepinize yarin sabah 9 da o buz gibi masaya yatiyorum cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin benden sizi cok seviyorum haber vericem kendime gelince durumumu
Canım allah yardimcin olsun dualarimiz seninleKizlar selamlar hepinize yarin sabah 9 da o buz gibi masaya yatiyorum cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin benden sizi cok seviyorum haber vericem kendime gelince durumumu
Bi şans daha ver bence inşallah 3. Ye gerek kalmaz canimGünaydın arkadaşlar sürekli takip ediyorum ama her zaman yazamıyorum sizinle bir sey paylaşmak istiyorum ben memorial Hastanesi ne izmirden gelmistim ilk transfer negatif iyi kalite embriyo olmasina ragmen neyse sorguluyor tabi insan ama ilk olmamasi başarısızlık olarak kabul edilmiyor ben cok sorgulayinca dondurulmuş tan once yapılacak birsey varmi diye ayse hanim bir polip görünüyor en fazka ofis histeroskopi yapabiliriz demisti haziran ayinda o yapikacakti ancak bu ilackarda polip yspiyor mus o zaman olmus şimdi belkide yok. Sonra ben izmirdeki doktoruma gittim bsna dosyanın semra hocanın incelemesini iste dedi aradim iki üç gun sonra semra hoca sagolsun geri döndü su anda bir isleme gerek yok bizim o polipi hala varsa almamaiz icin 5 cm ne olması gerekiyor hsg de normal ikinci tranferde omazsa karsilikli oturur konusuruz dedi bende kendimi haziran islem olacak temmuz transfer diye hazirlamistim kafam karisti ama guvenmek zorundayim çünkü dondurulmuslarim orada bekliyor biri zayif olsada iste boyleeee guveneyim degilmi arkadaskar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?