Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kaçıncı denemendi canım? Bizim 3. denemeydi Semra hanım hgs yi yeniden istemedi bu da tutmazsa isteyeceğim demişti. Belki istemezler benim ki de çok eskiydi 8 yıllık falandı :)

Arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı 48 adet yumurta toplamışlar bugün aradılar 33 tanesî döllenmiş. Daha bılgı verecexler transferım 2 ay eetelendı bakalım nasıl olacak

inşallah canım hepimizin duası seninde emeğini boşa vermesin rabbim

Arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı 48 adet yumurta toplamışlar bugün aradılar 33 tanesî döllenmiş. Daha bılgı verecexler transferım 2 ay eetelendı bakalım nasıl olacak

niye erteliyolar benpek nu konuyu anlamıyorum

inşallah canım hepimizin duası seninde emeğini boşa vermesin rabbim

niye erteliyolar benpek nu konuyu anlamıyorum
Cok yumurta olunca vucut su topluyor ohss dedikleri sey vucut dinlensin diye iki adet bekleniyo bende oyle oldu ohss bekledik dahada iyi oluyor cunku vucut dinleniyo hormonlar kendine geliyo rahat bir transfer donemi geciriyorsun hakkimizda hayirlisini versin

Çok tesekkurler, 8-9 görüntü aynı filmde gözüküyor degil mi, tıp fakültesinde çekilmiştim tek resim vermişler, hiçbir şey belli olmuyor. Miyom veya kist benzeri birşeyden şüphelendiler (
evet aynen birden fazla görüntü var hata nasıl isdiyorsan ona göre çekiyorlar şöyle anlatayım benim bir yumurtalığım alınmıştı semra hanım alınan yumurtalığın tupu varmı yok mu bakacam demişti ecomara gitdiğmdede aynı şekide söyledim doktor hanım böyle isdiyor dedim öyle çekmişlerdi

hangi tahlilleri yaptırdın cnm. Rahim filmi istiyorlar mı bende bir görünmek istiyorum. Adetli olup olmamak önemlimi ilk görüşme için?

Kaçıncı denemendi canım? Bizim 3. denemeydi Semra hanım hgs yi yeniden istemedi bu da tutmazsa isteyeceğim demişti. Belki istemezler benim ki de çok eskiydi 8 yıllık falandı :)
Biz şehir dışından geldiğimiz için gerekli tetkikleri yaptırıp tüp bebek tedavisi için ilk denemeye gelmiştik ama çekilen filme göre hiçbirşey söyleyemeyiz dediler o yüzden ben burda tekrar bir film çektirip önce sorun neyse ortaya çıksın istiyorum. Yarın tekrar muayene olup görüşeceğiz.

Yarın belli olacak, sanırım tekrardan hsg filmi cektirecegim, büyük ihtimalle ecomarda olacak.

Bizimde bugün yumurta toplandı 9 eşime de tesa işlemi yapıldı inşallah 5. GGüne embriyo kalır dua edin benim içinde arkadaşlar allah tez zamanda hepimize de o güzel annelik duygusunu tattirsin insallah

Bizimde bugün yumurta toplandı 9 eşime de tesa işlemi yapıldı inşallah 5. GGüne embriyo kalır dua edin benim içinde arkadaşlar allah tez zamanda hepimize de o güzel annelik duygusunu tattirsin insallah
canim insallah hersey sorunsuz gider bebeginize kavusursunuz.buradaki arkadaslar hep dualarimdasiniz :)

Kizlar selamlar hepinize yarin sabah 9 da o buz gibi masaya yatiyorum cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin benden sizi cok seviyorum haber vericem kendime gelince durumumu

Kizlar selamlar hepinize yarin sabah 9 da o buz gibi masaya yatiyorum cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin benden sizi cok seviyorum haber vericem kendime gelince durumumu
canjm hayirli guzel haberlerini bekliyoruz.Allah islerinizi kolaylastirsin

Inşallah hepimiz annelik duygusunu tadarız bir an önce, dualarımız seninle..

acil şifalar diliyorum canım, güzel haberlerini bekliyoruz, çok geçmiş olsun şimdiden..

Günaydın arkadaşlar sürekli takip ediyorum ama her zaman yazamıyorum sizinle bir sey paylaşmak istiyorum ben memorial Hastanesi ne izmirden gelmistim ilk transfer negatif iyi kalite embriyo olmasina ragmen neyse sorguluyor tabi insan ama ilk olmamasi başarısızlık olarak kabul edilmiyor ben cok sorgulayinca dondurulmuş tan once yapılacak birsey varmi diye ayse hanim bir polip görünüyor en fazka ofis histeroskopi yapabiliriz demisti haziran ayinda o yapikacakti ancak bu ilackarda polip yspiyor mus o zaman olmus şimdi belkide yok. Sonra ben izmirdeki doktoruma gittim bsna dosyanın semra hocanın incelemesini iste dedi aradim iki üç gun sonra semra hoca sagolsun geri döndü su anda bir isleme gerek yok bizim o polipi hala varsa almamaiz icin 5 cm ne olması gerekiyor hsg de normal ikinci tranferde omazsa karsilikli oturur konusuruz dedi bende kendimi haziran islem olacak temmuz transfer diye hazirlamistim kafam karisti ama guvenmek zorundayim çünkü dondurulmuslarim orada bekliyor biri zayif olsada iste boyleeee guveneyim degilmi arkadaskar

Bi şans daha ver bence inşallah 3. Ye gerek kalmaz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…