- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Canim cok saxma ortamları var martta kurtaj oldum memorila de şu covid testi yyzunden 3 gün ölü bebek taşıdım karnimda operasyondan çıktığımda yüzümde maskemde yoktu sanki ameliyathanedeki herkes negatif eminler beni riske atarken sorun yok ama sorun hasta olunca saçmalıyorlar onlardan bize geçmeyeceğinin garantisi var sankiİnanılmaz üzüldüm cnm nasıl bir karar bu aklım almıyor cimere falan yazsan sağlık bakanlığına falan bu nasıl bi karar böyle birde nasıl bulaş oldu onuda anlamıyorum yani risk her anestezide var kağıt imzalıyoruz eğer ki bizleri düşünüyorlarsa acil bir durum sonuçta yoksa covid için uygun mu değil ortamları bilemiyorum ki
Aynen öyle ki çoğu belirtisiz atlatıyorCanim cok saxma ortamları var martta kurtaj oldum memorila de şu covid testi yyzunden 3 gün ölü bebek taşıdım karnimda operasyondan çıktığımda yüzümde maskemde yoktu sanki ameliyathanedeki herkes negatif eminler beni riske atarken sorun yok ama sorun hasta olunca saçmalıyorlar onlardan bize geçmeyeceğinin garantisi var sanki
Cnm sırf riske girmemek icin esim is yerinden izin aldi uzaktan calısma yapiyordu pc basinda. Yemin ederim hastaneye hep cift maske gittim. Bulas oldugunu kesinlikle düsünmuyorum. Ve ben asisizim (asi olmadim cunku adet duzensizligi yapiyor diye zaten bi cok sorunla ugrasiyoruz bi de onla ugrasmayayim dedim aşi karsiti da degilim) yani bu durumda asisi olmayan bir kiside en ufak bir belirti olmaz mi? Hem doktor hem hemsire cok fazla karsilasiyoruz diyor bu durumla. Demekki bi yanlislik var zira zaten bu tedaviye baslayan kendini izole eder.İnanılmaz üzüldüm cnm nasıl bir karar bu aklım almıyor cimere falan yazsan sağlık bakanlığına falan bu nasıl bi karar böyle birde nasıl bulaş oldu onuda anlamıyorum yani risk her anestezide var kağıt imzalıyoruz eğer ki bizleri düşünüyorlarsa acil bir durum sonuçta yoksa covid için uygun mu değil ortamları bilemiyorum ki
Cnm yani bu yontem basli basina sacmalik ama doktor bizle alakali degil saglik bakanligi karari diyor. Yani yazdim her yere cimer ve Fahrettin Koca, saglik bakanligi.. En azindan baskalari yanmasin yazik insanlara benim bunlar son yumurtalarim da olmus olabilirdi. Zaten daha nasil cesaret edecegim kiCanim cok saxma ortamları var martta kurtaj oldum memorila de şu covid testi yyzunden 3 gün ölü bebek taşıdım karnimda operasyondan çıktığımda yüzümde maskemde yoktu sanki ameliyathanedeki herkes negatif eminler beni riske atarken sorun yok ama sorun hasta olunca saçmalıyorlar onlardan bize geçmeyeceğinin garantisi var sanki
Diğer merkezlerde de mi aynisi var acaba ? Cok haklısın ne diyeceğimi bilmiyorum ☹Cnm yani bu yontem basli basina sacmalik ama doktor bizle alakali degil saglik bakanligi karari diyor. Yani yazdim her yere cimer ve Fahrettin Koca, saglik bakanligi.. En azindan baskalari yanmasin yazik insanlara benim bunlar son yumurtalarim da olmus olabilirdi. Zaten daha nasil cesaret edecegim ki
Evt cnm benim dondurulmus transferimde de istemislerdi gecen sene farkli bi yerde.Diğer merkezlerde de mi aynisi var acaba ? Cok haklısın ne diyeceğimi bilmiyorum ☹
Allah büyük cnm bitti denilen yerden başlar bazen Rabbim ins yeniden saglikla bir evlat bağışlarEvt cnm benim dondurulmus transferimde de istemislerdi gecen sene farkli bi yerde.tabiiki tamam riske girilmesin gecrekten riskli bi durum varsa ama belirti yoksa başka parametrelere bakılsa keşke. Bi forumda pcr degil de crp ye bakildigini okudum. Doktora soyledim ama yok diyor her merkezde pcr ye bakilir dedi. Hayirlisi boyleymis diyip hayatima devam edecegim Allah baska sıkıntı vermesin.
Sanirim tup bebek seruveni benim icin kapandı. Allah bu yoldaki herkesin yardimcisi olsun.
Amin cnm sagolasin Allah razi olsun.Allah büyük cnm bitti denilen yerden başlar bazen Rabbim ins yeniden saglikla bir evlat bağışlar
Evet cnm aklı başında bir insansın sonuçta izole olmuşsun aşında yok evet belirti olur ufakta olsa. Keşke testi tekrarlatsaydılarCnm sırf riske girmemek icin esim is yerinden izin aldi uzaktan calısma yapiyordu pc basinda. Yemin ederim hastaneye hep cift maske gittim. Bulas oldugunu kesinlikle düsünmuyorum. Ve ben asisizim (asi olmadim cunku adet duzensizligi yapiyor diye zaten bi cok sorunla ugrasiyoruz bi de onla ugrasmayayim dedim aşi karsiti da degilim) yani bu durumda asisi olmayan bir kiside en ufak bir belirti olmaz mi? Hem doktor hem hemsire cok fazla karsilasiyoruz diyor bu durumla. Demekki bi yanlislik var zira zaten bu tedaviye baslayan kendini izole eder.
Ah canım çok geçmiş olsun. Ben de forumda çok görüyorum transfer öncesi opu öncesi testi pozitif çıkan. Ben de anlamıyorum neden iptal edildiğini. Sonuçta covid olup bacağı kırık olana, doğum yapacak olana işlem yapmıyorlar mı? Ben opu sürecinde yurtdışından gelen testlerden yapıyordum kendime 2 günde bir. Covidsem de belli olsun diye. Bi arkadaşım getirmişti kaset test şeklinde ve yapılması çok kolaydı. Eğer yeniden düşünürsen belki bu şekilde yapabilirsin sen de. Tekrar çok geçmiş olsunKizlar yarin yumurta toplama işlemim vardı. Malesef sabah covid testim pozitif cikti. Tek bir belirtim bile yok. 15 gündür esim uzaktan calisma yapıyor evden calisiyor. Kimseyle gorusmedik hastaneye kontrollere hep cift maskeyle gittim. O kadar emek ilaclar hepsi boşa gitti. Sabahtan beri cok üzgünüm. Yani testin dogru olmadigini ilaclar yuzunden pozitif ciktigini düsünüyorum bi cok kiside de oldugu icin. Daha nasil cesaret edebilirim ki tedaviye cünkü belliki yine testim pozitif cikacak. Maddi boyutunu hic saymiyorum bile. 10 bin tl uctu gitti, vucuduma aldigim hormonlar cabası. Bu magduriyetler gercekten zor yani belirtisiz pozitfler yazik bu kadar insana, umutlarim da gitti şu an da.
Tekrar yapsanda bi önemi yok dediler cnm. Sistem pozitifi baz aliyormuşEvet cnm aklı başında bir insansın sonuçta izole olmuşsun aşında yok evet belirti olur ufakta olsa. Keşke testi tekrarlatsaydılar
Ya geçmiş olsun canım zor gerçekten çok zor oluyorKizlar yarin yumurta toplama işlemim vardı. Malesef sabah covid testim pozitif cikti. Tek bir belirtim bile yok. 15 gündür esim uzaktan calisma yapıyor evden calisiyor. Kimseyle gorusmedik hastaneye kontrollere hep cift maskeyle gittim. O kadar emek ilaclar hepsi boşa gitti. Sabahtan beri cok üzgünüm. Yani testin dogru olmadigini ilaclar yuzunden pozitif ciktigini düsünüyorum bi cok kiside de oldugu icin. Daha nasil cesaret edebilirim ki tedaviye cünkü belliki yine testim pozitif cikacak. Maddi boyutunu hic saymiyorum bile. 10 bin tl uctu gitti, vucuduma aldigim hormonlar cabası. Bu magduriyetler gercekten zor yani belirtisiz pozitfler yazik bu kadar insana, umutlarim da gitti şu an da.
Sagolasin cnm hic haberim yoktu oyle testlerden yoksa mutlaka alirdim çunku bu konularda cok dikkatliyim(belki de o yuzden basima geldi bilmiyorum). Sadece yurtdisinda mi satılıyor acaba o testler? Yoksa bu sekilde yeni bastan cesaret etmem mümkün degilAh canım çok geçmiş olsun. Ben de forumda çok görüyorum transfer öncesi opu öncesi testi pozitif çıkan. Ben de anlamıyorum neden iptal edildiğini. Sonuçta covid olup bacağı kırık olana, doğum yapacak olana işlem yapmıyorlar mı? Ben opu sürecinde yurtdışından gelen testlerden yapıyordum kendime 2 günde bir. Covidsem de belli olsun diye. Bi arkadaşım getirmişti kaset test şeklinde ve yapılması çok kolaydı. Eğer yeniden düşünürsen belki bu şekilde yapabilirsin sen de. Tekrar çok geçmiş olsun
Sagolasın canımYa geçmiş olsun canım zor gerçekten çok zor oluyor
Ben trendyola baktım ama yoktu.Sagolasin cnm hic haberim yoktu oyle testlerden yoksa mutlaka alirdim çunku bu konularda cok dikkatliyim(belki de o yuzden basima geldi bilmiyorum). Sadece yurtdisinda mi satılıyor acaba o testler? Yoksa bu sekilde yeni bastan cesaret etmem mümkün degil
Çok geçmiş olsun canım gerçekten zor bir durum zaten suanki hastaların çoğunda hiçbir belirti olmuyor ama hastanenin bu konuda eksikliği var bunun için bir çözüm bulabilirler özel bölüm açabilecek kapasitedeki hastane bunu göz ardı etmesi doğru değil hem maddi hem manevi insanı zora sokuyorlar bu aralar da bu kadar sık karşılaşılıyor bu durumla sonuçta hamilelikte bile hasta olabiliyoruz doğum yakın olduğunda napacaklar bekle negatif ol öyle mi dogurtalim diyeceklerKizlar yarin yumurta toplama işlemim vardı. Malesef sabah covid testim pozitif cikti. Tek bir belirtim bile yok. 15 gündür esim uzaktan calisma yapıyor evden calisiyor. Kimseyle gorusmedik hastaneye kontrollere hep cift maskeyle gittim. O kadar emek ilaclar hepsi boşa gitti. Sabahtan beri cok üzgünüm. Yani testin dogru olmadigini ilaclar yuzunden pozitif ciktigini düsünüyorum bi cok kiside de oldugu icin. Daha nasil cesaret edebilirim ki tedaviye cünkü belliki yine testim pozitif cikacak. Maddi boyutunu hic saymiyorum bile. 10 bin tl uctu gitti, vucuduma aldigim hormonlar cabası. Bu magduriyetler gercekten zor yani belirtisiz pozitfler yazik bu kadar insana, umutlarim da gitti şu an da.
MerhabalarCnm sırf riske girmemek icin esim is yerinden izin aldi uzaktan calısma yapiyordu pc basinda. Yemin ederim hastaneye hep cift maske gittim. Bulas oldugunu kesinlikle düsünmuyorum. Ve ben asisizim (asi olmadim cunku adet duzensizligi yapiyor diye zaten bi cok sorunla ugrasiyoruz bi de onla ugrasmayayim dedim aşi karsiti da degilim) yani bu durumda asisi olmayan bir kiside en ufak bir belirti olmaz mi? Hem doktor hem hemsire cok fazla karsilasiyoruz diyor bu durumla. Demekki bi yanlislik var zira zaten bu tedaviye baslayan kendini izole eder.
V venuskiz Canim kesinlikle şansını dene ben olsam bende denerdim belki nasibin oradadırMerhabalar
Sürecinize açıkçası çok üzüldüm ama Allahtan hayırlısı buymuş diyebiliyorum sadece.
Geçenlerde acibadem toplama yapıyordu diye hatırlıyorum covid de olunsa,sacma diye dusunmeyin ama acaba orayı arayıp konuşsanız olur mu yumurta toplatma işlemini orada yaptirmak istediginizi soyleyip,durumunuzu aktarsaniz..Ben kendi başıma gelse ne yapardım diye düşünüyorum, sanirim hastaneyi arar şansımı denerdim..
Merhaba cnm. Hangi acibadem acaba hemen arayip soracagım şimdi şansımi deneyecegim tesekkur ederimMerhabalar
Sürecinize açıkçası çok üzüldüm ama Allahtan hayırlısı buymuş diyebiliyorum sadece.
Geçenlerde acibadem toplama yapıyordu diye hatırlıyorum covid de olunsa,sacma diye dusunmeyin ama acaba orayı arayıp konuşsanız olur mu yumurta toplatma işlemini orada yaptirmak istediginizi soyleyip,durumunuzu aktarsaniz..Ben kendi başıma gelse ne yapardım diye düşünüyorum, sanirim hastaneyi arar şansımı denerdim..
100 de değildir biz 3700 verdk tlKizlar dondurma parasının fiyatını bilen var mı cuma günü sordum ben de karıştırdım 100 dolar mı dedi 1000 dolar mı unuttum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?