Yaa inanın bu forumda gördüm, hangi acibadem bilmiyorum ama bir araştırayım hemen..geçenlerde burada birisinin yine pozitif çıkmıştı.o esnada yazılmıştı oradan hatırlıyorum..Merhaba cnm. Hangi acibadem acaba hemen arayip soracagım şimdi şansımi deneyecegim tesekkur ederim
Ben şimdi bir üye gordum...Aguromilo diye bir kullanıcı atakent acibadem de covid poztif olmasına rağmen dr u işlem yapmış.Merhaba cnm. Hangi acibadem acaba hemen arayip soracagım şimdi şansımi deneyecegim tesekkur ederim
Evt cnm hakliymissin aradim acibademi Bakırköy'dekinde bi yetkili ile görüstüm, bi bolumde tamamen covidli hastalarin dogum, yumurta toplama islemi yaptiklarini fakat Bakırköyün şu an izolasyon bolümünün dolu oldugunu söyledi. Arti olarak doktorun bunu kabul ederse ancak boyle bi islemi yapacaklarini bildirdi. Yani doktor beni hasta olarak alirsa bu sekilde oluyormuş. Maslak ı aramami soyledi orayi da aradim malesef kapanmiş yetisemedim tup bebek bölümü sabah 8 de arayin dediler biz bilgi veremeyiz dediler. Yani benim 8.30 da isleme alinmis olmam gerekiyordu. Eger sabah acibademin yaptigini bilmiş olsaydim bir doktoru ikna edebilirdim diye düşünüyorum. Yine de bu magduriyeti yasayanlar olursa bunlari okuyup bilgi sahibi olsunlar.Ben şimdi bir üye gordum...Aguromilo diye bir kullanıcı atakent acibadem de covid poztif olmasına rağmen dr u işlem yapmış.
Karantinasi bitiyorsa herhangi bir sorun olmaz benceKızlar bende konudan bagımlı bişey söracağım.
Ameliyat olucaktm ben negatif eşim ğozitif yarın karantinası bitiyor yalancı pozitif olayı var ya bulaşı yok ama pozitif de cıkabilşyor o durumda refakatci kalabilşyor mu yoksa illa negatif mi olması lazm testin? Bilen var mı
Bana neden dolar kuru ile söyledi acaba ya100 de değildir biz 3700 verdk tl
Atakenti aradinmi cnmEvt cnm hakliymissin aradim acibademi Bakırköy'dekinde bi yetkili ile görüstüm, bi bolumde tamamen covidli hastalarin dogum, yumurta toplama islemi yaptiklarini fakat Bakırköyün şu an izolasyon bolümünün dolu oldugunu söyledi. Arti olarak doktorun bunu kabul ederse ancak boyle bi islemi yapacaklarini bildirdi. Yani doktor beni hasta olarak alirsa bu sekilde oluyormuş. Maslak ı aramami soyledi orayi da aradim malesef kapanmiş yetisemedim tup bebek bölümü sabah 8 de arayin dediler biz bilgi veremeyiz dediler. Yani benim 8.30 da isleme alinmis olmam gerekiyordu. Eger sabah acibademin yaptigini bilmiş olsaydim bir doktoru ikna edebilirdim diye düşünüyorum. Yine de bu magduriyeti yasayanlar olursa bunlari okuyup bilgi sahibi olsunlar.
Evet cnm ilk önce orayi aradim o Bakırkoye bagladi beni direk yetkili icin, bu islem icin izole bölüm her hastanede olmuyormus anladigim kadariyla. Yetkili de sagolsun her türlü bilgi verdi. Tedavi oldugunuz kurum bu anlamda yeterli ortami saglamasi gerekiyordu dedi. Sonucta siz de hormon yüklüsünüz ve bu iptal edilmemesi gerek dedi. Doktor kabul ettikten sonra yapılır dedi.Atakenti aradinmi cnm
Haklılar tsbiki sabah hemen ara bir şansını dene çatlama iğnesi vuruldunmuEvet cnm ilk önce orayi aradim o Bakırkoye bagladi beni direk yetkili icin, bu islem icin izole bölüm her hastanede olmuyormus anladigim kadariyla. Yetkili de sagolsun her türlü bilgi verdi. Tedavi oldugunuz kurum bu anlamda yeterli ortami saglamasi gerekiyordu dedi. Sonucta siz de hormon yüklüsünüz ve bu iptal edilmemesi gerek dedi. Doktor kabul ettikten sonra yapılır dedi.
Vurulmustum dün aksam 8.30 da cnm en gec sabah 8.30 da isleme alinmam lazim o da imkansiz artik. Ararim yine ama gec kalinmis olacak. Nasipten ote yol yok ben de bundan sonra en azindan bunlari bilerek yola cikarsam cikarimHaklılar tsbiki sabah hemen ara bir şansını dene çatlama iğnesi vuruldunmu
Anladım canım, acaba şunu da denesen mi; Bülent tıraş hoca idi sanırım acibadem tup bebekte..ona acaba sosyal hesaplarından mesaj mı atsan? Instagram veya linkedin gibi bir platformdan.. hem saat geç te değil.. bir şansını deneyebilirsin..yanlış ta yönlendirmek istemem seni,ısrarcı da olmayayım yanlış anlama lütfen beni..Evt cnm hakliymissin aradim acibademi Bakırköy'dekinde bi yetkili ile görüstüm, bi bolumde tamamen covidli hastalarin dogum, yumurta toplama islemi yaptiklarini fakat Bakırköyün şu an izolasyon bolümünün dolu oldugunu söyledi. Arti olarak doktorun bunu kabul ederse ancak boyle bi islemi yapacaklarini bildirdi. Yani doktor beni hasta olarak alirsa bu sekilde oluyormuş. Maslak ı aramami soyledi orayi da aradim malesef kapanmiş yetisemedim tup bebek bölümü sabah 8 de arayin dediler biz bilgi veremeyiz dediler. Yani benim 8.30 da isleme alinmis olmam gerekiyordu. Eger sabah acibademin yaptigini bilmiş olsaydim bir doktoru ikna edebilirdim diye düşünüyorum. Yine de bu magduriyeti yasayanlar olursa bunlari okuyup bilgi sahibi olsunlar.
Yok cnm estagfrllhlah niye yanlis anlayayım aklima gelmedi degil aslında instadan msj atmak, ama cok yogun olduklari icin ve baska merkezde tedavi gordügüm icin ilgilenmeyeceklerini düsündüm. Yine de deneyecegimAnladım canım, acaba şunu da denesen mi; Bülent tıraş hoca idi sanırım acibadem tup bebekte..ona acaba sosyal hesaplarından mesaj mı atsan? Instagram veya linkedin gibi bir platformdan.. hem saat geç te değil.. bir şansını deneyebilirsin..yanlış ta yönlendirmek istemem seni,ısrarcı da olmayayım yanlış anlama lütfen beni..
En azından son olarak bir şansını dene istersen..hiç belli olmaz böyle şeyler, belki musait bir anları vardır..Yok cnm estagfrllhlah niye yanlis anlayayım aklima gelmedi degil aslında instadan msj atmak, ama cok yogun olduklari icin ve baska merkezde tedavi gordügüm icin ilgilenmeyeceklerini düsündüm. Yine de deneyecegim
Kağıtta da tl olarak var hep 4200 olmuş minimum menekşe hanm kfasına göre fiyat veriyo onun iyi tandıgı birini bulmak lazm bütün fiyatkar ondan geçiyo benm anldıgımBana neden dolar kuru ile söyledi acaba ya
Hastaneyi arayıp tekrardan hocanın özel numarasını istesen verebilirler diye düşünüyorum en azından asistanlarınin verirler ordan da doktora ulasabilirsinYok cnm estagfrllhlah niye yanlis anlayayım aklima gelmedi degil aslında instadan msj atmak, ama cok yogun olduklari icin ve baska merkezde tedavi gordügüm icin ilgilenmeyeceklerini düsündüm. Yine de deneyecegim
Kesinlikle oylr yaKağıtta da tl olarak var hep 4200 olmuş minimum menekşe hanm kfasına göre fiyat veriyo onun iyi tandıgı birini bulmak lazm bütün fiyatkar ondan geçiyo benm anldıgım
Bir de arıyoruz bir fiyat veriyor 1-2 ay sonra fiyat değişmiş belli size kaç para demiştik diyor sabit değil benim transfrrme 7000 diyo bir başkasına 6000 yeni fiyat da 7000 nasıl iş anlamadm bizm ksımda aldıgmx fiyat 7000 di ikinci transfer icinKesinlikle oylr ya
Banada cuma günü 8200 dedi dedim ne 8200 bu kaçıncı tedavi burda kabul etmiyorum dedim 7 bine indi nisanda gelcem oraya not edin dedim diyor ki nisana değişebilir dedim değişmesin ne var ki değişiyor 7 bini oraya not edin dedim değişik bir sistemBir de arıyoruz bir fiyat veriyor 1-2 ay sonra fiyat değişmiş belli size kaç para demiştik diyor sabit değil benim transfrrme 7000 diyo bir başkasına 6000 yeni fiyat da 7000 nasıl iş anlamadm bizm ksımda aldıgmx fiyat 7000 di ikinci transfer icin
Çatlatma iğneni oldun mu canımEvt cnm hakliymissin aradim acibademi Bakırköy'dekinde bi yetkili ile görüstüm, bi bolumde tamamen covidli hastalarin dogum, yumurta toplama islemi yaptiklarini fakat Bakırköyün şu an izolasyon bolümünün dolu oldugunu söyledi. Arti olarak doktorun bunu kabul ederse ancak boyle bi islemi yapacaklarini bildirdi. Yani doktor beni hasta olarak alirsa bu sekilde oluyormuş. Maslak ı aramami soyledi orayi da aradim malesef kapanmiş yetisemedim tup bebek bölümü sabah 8 de arayin dediler biz bilgi veremeyiz dediler. Yani benim 8.30 da isleme alinmis olmam gerekiyordu. Eger sabah acibademin yaptigini bilmiş olsaydim bir doktoru ikna edebilirdim diye düşünüyorum. Yine de bu magduriyeti yasayanlar olursa bunlari okuyup bilgi sahibi olsunlar.
Menekşe hanım cidden sinir bozucu biri hep aynı ses tonuyla konuşuyo kafasına göre konuşuyoKağıtta da tl olarak var hep 4200 olmuş minimum menekşe hanm kfasına göre fiyat veriyo onun iyi tandıgı birini bulmak lazm bütün fiyatkar ondan geçiyo benm anldıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?