- 15 Eylül 2012
- 8.436
- 6.897
- 398
İndirim yaptım dediğinde 100 200 tl civarı sanırsın çocuğa harçlık veriyoBir de arıyoruz bir fiyat veriyor 1-2 ay sonra fiyat değişmiş belli size kaç para demiştik diyor sabit değil benim transfrrme 7000 diyo bir başkasına 6000 yeni fiyat da 7000 nasıl iş anlamadm bizm ksımda aldıgmx fiyat 7000 di ikinci transfer icin
Ben de not ettirdim kasımdan 7bin diye kime ne geçirirlerse artık ticarethne olmuş heryer umarım güzel sonuclar alalım da değsin bariBanada cuma günü 8200 dedi dedim ne 8200 bu kaçıncı tedavi burda kabul etmiyorum dedim 7 bine indi nisanda gelcem oraya not edin dedim diyor ki nisana değişebilir dedim değişmesin ne var ki değişiyor 7 bini oraya not edin dedim değişik bir sistem
Evt cnm evelsi aksam 8.30 da olmustum olmasaydin yine bi sansim olurdu. Sosyal medyadan msjlar attim ama donüs olmadi. Kendi hastanem bu konuda sahip cikmazken baska hastane yapmak zorunda degil bisey diyemiyorum. Benim icin memorial bitmistir artık.Çatlatma iğneni oldun mu canım
Aynen öyle eskiden böyle değillerdi bu yüzden içim ısınmisti ama hepten soğudum yaniBen de not ettirdim kasımdan 7bin diye kime ne geçirirlerse artık ticarethne olmuş heryer umarım güzel sonuclar alalım da değsin bari
Sizin noldu covid mi oldunz opu öncesi?Evt cnm evelsi aksam 8.30 da olmustum olmasaydin yine bi sansim olurdu. Sosyal medyadan msjlar attim ama donüs olmadi. Kendi hastanem bu konuda sahip cikmazken baska hastane yapmak zorunda degil bisey diyemiyorum. Benim icin memorial bitmistir artık.
Doktorların da bundan elbet Haberi vardır diye düşünüyorum 2 dondurulmuşm orda e ameliyatı da orda olucam en azından ameliyat sonrası sıkıntı cıkarsa siz önerdinz bırda olmamı hata sizde diyebileyim diye o 2 dondurulmuşuda ameliyat sonrası tranfer ettiricex oldu ne ala olmazsa ara verip sonrasında başka hastaneye gecmeyi düşünüyorumAynen öyle eskiden böyle değillerdi bu yüzden içim ısınmisti ama hepten soğudum yani
Ins sağlıkla tutunurlar başka şeylere gerek kalmazDoktorların da bundan elbet Haberi vardır diye düşünüyorum 2 dondurulmuşm orda e ameliyatı da orda olucam en azından ameliyat sonrası sıkıntı cıkarsa siz önerdinz bırda olmamı hata sizde diyebileyim diye o 2 dondurulmuşuda ameliyat sonrası tranfer ettiricex oldu ne ala olmazsa ara verip sonrasında başka hastaneye gecmeyi düşünüyorum
Evet maalesef 16 adet catlamis yumurta ile şu an karnimda agri cekiyorum burnum bile akmazken gayet saglikliyken pozitif cikti diye almadilar isleme. (Yalanci pozirif oldugumu düsünüyorum)Bi de doktor 1 hafta sonra adet olursun dedi bana kizlar ama adet günüme daha var normalde. Ne zaman adet olunuyordu toplamadan sonra (gerci toplama olmadi ama) unutmusum tamamenSizin noldu covid mi oldunz opu öncesi?
Keşke normal değerlendirseydinz allahm hikmet belli mi olur benm eşimde öyle pozitif cıktı gecen hafta daha karantinasi bitmeden test yaptırdık negtife döndü sanırm artık gribal enfeksiyonda bile pozitif cıkıyorEvet maalesef 16 adet catlamis yumurta ile şu an karnimda agri cekiyorum burnum bile akmazken gayet saglikliyken pozitif cikti diye almadilar isleme. (Yalanci pozirif oldugumu düsünüyorum)Bi de doktor 1 hafta sonra adet olursun dedi bana kizlar ama adet günüme daha var normalde. Ne zaman adet olunuyordu toplamadan sonra (gerci toplama olmadi ama) unutmusum tamamen
Evt artik kimisi hasta negatif cikiyor kimisi benim gibi biseyi yokken pozitif. Degerlendirdik cnm hersey Allah tan tabii ki hic belli olmaz. Rabbim bi yerden alir bi yerden verirKeşke normal değerlendirseydinz allahm hikmet belli mi olur benm eşimde öyle pozitif cıktı gecen hafta daha karantinasi bitmeden test yaptırdık negtife döndü sanırm artık gribal enfeksiyonda bile pozitif cıkıyor
İnşallah bu ay güzel hayirli bir haber alırsın ve bu yaşadığın stresi siler süpürür...iyi ki de pozitif çıkmışım dersin sonra..Evt artik kimisi hasta negatif cikiyor kimisi benim gibi biseyi yokken pozitif. Degerlendirdik cnm hersey Allah tan tabii ki hic belli olmaz. Rabbim bi yerden alir bi yerden verir
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun canım, ahh insallahhh insallah olur.İnşallah bu ay güzel hayirli bir haber alırsın ve bu yaşadığın stresi siler süpürür...iyi ki de pozitif çıkmışım dersin sonra..
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun canım, ahh insallahhh insallah olur.İnşallah bu ay güzel hayirli bir haber alırsın ve bu yaşadığın stresi siler süpürür...iyi ki de pozitif çıkmışım dersin sonra..
Cok geçmiş olsun ekip doktorunuz kim acaba yani son zamanlarda iyice güven kaybı oluştu burds okuduklarimdan sonra çok geçmiş olsunKizlar selam
Ben bugun yumurta toplama yaptırdım..
Kızgın ve üzgünüm.
9 tane yumurta vardı,6 tanesi çatlamış..3 tane toplandi..hakikat nasıl bu olabiliyor anlamıyorum..zaten translokasyon var, o yuzden elimizden geldiğince çok yumurta elde etme çabası var..o kadar emek çaba ilaç şu bu derken hersey boşa gidiyor.. hakikat nasıl güveneceğim artık buraya bilmiyorum..
Doktorum Yücel Hoca idi..ctesi de dahil hergun geldim ,dun dahi geldim muayeneye. Risk durumu vardı,hatta belki dun ogleden sonra da yapabiliriz dendi ama geldiğimiz noktada bu sonucu aldık.. hayırlısı buymus demekten birsey diyemiyorum..Cok geçmiş olsun ekip doktorunuz kim acaba yani son zamanlarda iyice güven kaybı oluştu burds okuduklarimdan sonra çok geçmiş olsun
InsAllah o üç yumurta saglikli embriyo olur pgtden saglikli gelirDoktorum Yücel Hoca idi..ctesi de dahil hergun geldim ,dun dahi geldim muayeneye. Risk durumu vardı,hatta belki dun ogleden sonra da yapabiliriz dendi ama geldiğimiz noktada bu sonucu aldık.. hayırlısı buymus demekten birsey diyemiyorum..
Canım bu yumurtalar neden çatlıyor bende anlamıyorum bnmde natural transfer olacaktı 7. Günde çatladı hemen.doktorunuz kimdiKizlar selam
Ben bugun yumurta toplama yaptırdım..
Kızgın ve üzgünüm.
9 tane yumurta vardı,6 tanesi çatlamış..3 tane toplandi..hakikat nasıl bu olabiliyor anlamıyorum..zaten translokasyon var, o yuzden elimizden geldiğince çok yumurta elde etme çabası var..o kadar emek çaba ilaç şu bu derken hersey boşa gidiyor.. hakikat nasıl güveneceğim artık buraya bilmiyorum..
İnşaAllah o 3üde sağlıklı gelir canım nasip bu işler gerçekten benimde 7 embriyo oluşmuştu 2 si düşük kalite diğerleri 5 aa. İlk isinde kromozom bozukluğu çıktı. 3.de mozaik 4.normal çıktı sıralamada sona kalan normal. Bi tanede pgtsiz var.Doktorum Yücel Hoca idi..ctesi de dahil hergun geldim ,dun dahi geldim muayeneye. Risk durumu vardı,hatta belki dun ogleden sonra da yapabiliriz dendi ama geldiğimiz noktada bu sonucu aldık.. hayırlısı buymus demekten birsey diyemiyorum..
Insallah canim suan icin tek duamız o açıkçası.. Rabbım verdikten sonra 1 taneden de olsa verir..sadece suan en küçük olanlar çatlamadı,onlardan da olgun ne çıkar bilmiyorum...InsAllah o üç yumurta saglikli embriyo olur pgtden saglikli gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?