Benim tahminim gonapeptyl in saati ile alakalı.. az önce yumurta toplama yapan Dr ile görüştük,1- 2saat önce çatlamış dedi..bunu duyunca kahroldum,9 da topma a degil de 7 de keşke toplama yapsaydık diye düşündüm.. erken saatte de yapabiliyorlarmis..dr um Yücel Hoca idi.Canım bu yumurtalar neden çatlıyor bende anlamıyorum bnmde natural transfer olacaktı 7. Günde çatladı hemen.doktorunuz kimdi
Insallah inşallah Rabbım 1 ine can versin,bir tanesi bize saglikla hayirla bir bebek olsun inşallah.İnşaAllah o 3üde sağlıklı gelir canım nasip bu işler gerçekten benimde 7 embriyo oluşmuştu 2 si düşük kalite diğerleri 5 aa. İlk isinde kromozom bozukluğu çıktı. 3.de mozaik 4.normal çıktı sıralamada sona kalan normal. Bi tanede pgtsiz var.
Sen anlayabildin mi çatladığını ağrın oldu mu hiç bnm her ay çok ağrım oluyo o günlerde nedendir bilmiyorum. İşte saat falan nasip cidden iki saat geç yapsan iğneyi 36 saat önce mi yapılıyordu yanlış mı hesap yapılmışBenim tahminim gonapeptyl in saati ile alakalı.. az önce yumurta toplama yapan Dr ile görüştük,1- 2saat önce çatlamış dedi..bunu duyunca kahroldum,9 da topma a degil de 7 de keşke toplama yapsaydık diye düşündüm.. erken saatte de yapabiliyorlarmis..dr um Yücel Hoca idi.
Amin cnm İnşaAllahInsallah inşallah Rabbım 1 ine can versin,bir tanesi bize saglikla hayirla bir bebek olsun inşallah.
Ahh inşallahhbi mucize olur da şerdeki hayır derizzzCok tesekkur ederim Allah razi olsun canım, ahh insallahhh insallah olur.
Sakin olmaya çalış cnm ins bir mucize olur hepsi saglikli gelir ve sana hayırlı evlatlar olurlarInsallah canim suan icin tek duamız o açıkçası.. Rabbım verdikten sonra 1 taneden de olsa verir..sadece suan en küçük olanlar çatlamadı,onlardan da olgun ne çıkar bilmiyorum...
Aslında sabah uyandigimda karnımda ağrı vardı, bende açıkçası catlamaya yormadim..Bu ara bağırsaklarım az çalışıyor ondan dolayı diye düşündüm,.. iğneyi gece 11.30 da yaptım.2 gün sonra 11.30 da toplanacakti ama risk var diye 9 buçuk a alındı..Sen anlayabildin mi çatladığını ağrın oldu mu hiç bnm her ay çok ağrım oluyo o günlerde nedendir bilmiyorum. İşte saat falan nasip cidden iki saat geç yapsan iğneyi 36 saat önce mi yapılıyordu yanlış mı hesap yapılmış
Amin cnm İnşaAllah
Sagolasin canim inşallahSakin olmaya çalış cnm ins bir mucize olur hepsi saglikli gelir ve sana hayırlı evlatlar olurlar
Insaallah canimSagolasin canim inşallah, insallah o mucizeyi yaşarız
Ya cnm cok gecmis üzüldüm nasıl böyle bi hata yapilir. Catlatma engelleyici kullaniyordun degil mi? En buyük yumurtan kac mm idi. Yani normalde yumurta toplama islemi sabah olmasi gerekmez mi?Kizlar selam
Ben bugun yumurta toplama yaptırdım..
Kızgın ve üzgünüm.
9 tane yumurta vardı,6 tanesi çatlamış..3 tane toplandi..hakikat nasıl bu olabiliyor anlamıyorum..zaten translokasyon var, o yuzden elimizden geldiğince çok yumurta elde etme çabası var..o kadar emek çaba ilaç şu bu derken hersey boşa gidiyor.. hakikat nasıl güveneceğim artık buraya bilmiyorum..
Insallah canım insallah 3 tane de az bi rakam degil hepsi kaliteli olsunlar saglikli gelsinler insallah. Güzel dusunelim hersey de bi hayır vardir ama üzüntü elde olan bisey degil cok iyi anlıyorum seni.Insallah inşallah Rabbım 1 ine can versin,bir tanesi bize saglikla hayirla bir bebek olsun inşallah.
Ben hep 36 saat önce yaptırdım 3 tedavimde de ilk tedavide ovitrelle yapıldı ohss oldum diğerlerinde gonapeptyl kullanmıştım. İnternette de hep bu şekilde yazıyo zaten 34-36 saat diye yanlış mı hesap yapıldı acabaAslında sabah uyandigimda karnımda ağrı vardı, bende açıkçası catlamaya yormadim..Bu ara bağırsaklarım az çalışıyor ondan dolayı diye düşündüm,.. iğneyi gece 11.30 da yaptım.2 gün sonra 11.30 da toplanacakti ama risk var diye 9 buçuk a alındı..
Çatlama engelleyici hangi ilaç?Ya cnm cok gecmis üzüldüm nasıl böyle bi hata yapilir. Catlatma engelleyici kullaniyordun degil mi? En buyük yumurtan kac mm idi. Yani normalde yumurta toplama islemi sabah olmasi gerekmez mi?
Opu dr u toplanan 15 ile 17mm olanlar idi dedi..onlarda olgun nasıl çıkar bilmiyorum. Ama uzulmeyecegim artık.. yoruldum çünkü.. hayırlısı istedik hep...öyle de istiyoruz..Insallah canım insallah 3 tane de az bi rakam degil hepsi kaliteli olsunlar saglikli gelsinler insallah. Güzel dusunelim hersey de bi hayır vardir ama üzüntü elde olan bisey degil cok iyi anlıyorum seni.
Cetrotide catlama engelleyici. Ne dedi doktor cnm konustun mu yani bilmiyorum benim 21.5 du en büyugü o aksam catlatma igmesini vurulmustum 11. Gün toplanacakti.Çatlama engelleyici hangi ilaç?
Ben tedavi boyunca pergoveris -cetrotide ve en son da gonapetyl kullandım.. en büyük olan 22.5mm idi dün. En küçük ise 15mm..1 günde yaklaşık 1 ila 1.5mm arasında değişiyor..benim toplama islemim 12.gunde yapildi..
Cnm 17 mm gayet de güzel bi buyüklük. Tabiiki üzülme her sey vaktine esirdir bilmedigimiz seylerde hayir var. Sen de degerlendir cnm hic belli olmaz belki de kendiliginden olur saglikli hayirli bir evlat aminn aminn insallah.Opu dr u toplanan 15 ile 17mm olanlar idi dedi..onlarda olgun nasıl çıkar bilmiyorum. Ama uzulmeyecegim artık.. yoruldum çünkü.. hayırlısı istedik hep...öyle de istiyoruz..
Ben gonapeptyl yaptığım gün akşam 11.30 da yaptım.. o gün gündüz lh değerim 12.10 idi ,aslında alarm verdi..36 saat sonrasına degil de 34 saate indirdiler süreyi..Ben hep 36 saat önce yaptırdım 3 tedavimde de ilk tedavide ovitrelle yapıldı ohss oldum diğerlerinde gonapeptyl kullanmıştım. İnternette de hep bu şekilde yazıyo zaten 34-36 saat diye yanlış mı hesap yapıldı acaba
Rabbim emeklerinin karşılığını versin insBen gonapeptyl yaptığım gün akşam 11.30 da yaptım.. o gün gündüz lh değerim 12.10 idi ,aslında alarm verdi..36 saat sonrasına degil de 34 saate indirdiler süreyi..
Konustum canim Yücel Hoca ile.beklenmeyen bir durum oluştu dedi..birde ben keşke sabah 7 gibi toplasaydik dedim,Yücel Hoca da o esnada belki olgun gelmeyecekti dedi..Yucel hocayi seviyorum ve guveniyorum ama boyle olunca da ne dusunecegimi bilmiyorumm ..yaaa walla inanamıyorum sürece..Cetrotide catlama engelleyici. Ne dedi doktor cnm konustun mu yani bilmiyorum benim 21.5 du en büyugü o aksam catlatma igmesini vurulmustum 11. Gün toplanacakti.
Sagolasin canim evet kötü bir büyüklük değil ama bizde söyle bir durum var, embriyomuz büyürken 5.gune ulaşmada sikinti yaşıyor.. Bu deneme de ,farklı ilaç protokolü uygulandı, en azından ilacın embriyo kalitesine etkisini görecektik.. suan kıyaslama yapamayacagiz..inşallah elimde olan çatlamış 6 yumurtadan biri sağlıkla hayirla evlat olur bana..sende aynı şekilde degerlendirmistin dun..inşallah seninde güzel hayirli haberin olur bu ayCnm 17 mm gayet de güzel bi buyüklük. Tabiiki üzülme her sey vaktine esirdir bilmedigimiz seylerde hayir var. Sen de degerlendir cnm hic belli olmaz belki de kendiliginden olur saglikli hayirli bir evlat aminn aminn insallah.
İşte doktorlarda bi açıklama bulamayınca nasip deyip geçiyorlar ama cidden nasip vardır bundada r hayır bi şanssızlık gibi gözüksedeBen gonapeptyl yaptığım gün akşam 11.30 da yaptım.. o gün gündüz lh değerim 12.10 idi ,aslında alarm verdi..36 saat sonrasına degil de 34 saate indirdiler süreyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?