Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aminn cnm insallah ikimize de burda olan tüm arkadaslarada nasip etsin Rabbim. Dur bakalim o 3 yumurta nasil gelisecek kiyaslama yapılır illaki. Senin kacinci denemendi bu cnm Memorial da ilk deneme mi?

Çok can sıkıcı bir durum canım haklısın. Ben de benzer durum yaşadım anlıyorum seni. İnsan hayal kırıklığına uğruyor. İnşallah toplananlar 5. güne ulaşır ve sağlıklı olur

Bu merkezde mi yaşadınız?
Evet ama benim erken çatlama olmadı. Asenkron gelişimden dolayı 15 civarı yumurtam boşa gitti. En düşükte ilaç vermelerine rağmen böyle oldu. Başka merkezde olsa da böyle olurdu diye düşünüyorum. Gerçi nasip kısmet işiymiş tüp bebek. Bilemiyorsun ki canım hangi merkez iyi başka merkez olsa daha mı iyi olurdu

Son düzenleme:
Aminn cnm insallah ikimize de burda olan tüm arkadaslarada nasip etsin Rabbim. Dur bakalim o 3 yumurta nasil gelisecek kiyaslama yapılır illaki. Senin kacinci denemendi bu cnm Memorial da ilk deneme mi?
Amin insallah hepimize hepimize istisnasiz nasip etsim Rabbim..
Bende Insallah güzel 3 yumurtamdan güzel güzel sonuçlar alirim..
Benim 6.tup bebeğim,memorial da 3.sü yapildi..zaman geçtikçe elde birsey olmayınca insanın toleransı malesef azaliyor..Ne kadar kendimi güçlü tutmaya çalışsam da süreçler tüketiyor..

Haklısın nasip kısmet csnim cok ücra köşelerde ki hastanede tup bebek deneyip ilk denemeden saglikla doğuranlar var em iyi merkezlerde bizim gibi olanlar da var Rabbim ins bundan sonraki sürecimiz kolaylaştırır

Ca
Canım icimden sana cok cok dua etmek geldi ve edecegim şu mubarek cuma gecesi hürmetine tüm ictenligimle Rabbim tüm yasadigin zorluklari unutturacak saglikli evlatlar nasip etsin sana, burdan pozitif haberini alirsam cok cok sevinecegim tamamen icimden tüm samimiyetimle söylüyorum. Sakın umidini kaybetme sadece tam teslimiyet.

Canim cok tesekkur ederim, Allah razı olsun..samimiyetini bana o kadar güzel hissettirdin ki ,gözyaşlarıma engel olamadım.. Rabbım inşallah seninde burada güzel haberlerini paylasmani nasip etsin..Bu mübarek dönemde hepimizin duaları hayirla kabul olsun inşallah..

Aminn canım cok cok amin..

Geçmiş olsun inşallah 3 sağlıkla tutar doktorlar diyor yumurta sayısına takılmayın ben de 5 tane topladılar 4 tane kaldı sağlıklı olması yeterli inşallah güzel haberlerini alırız

Geçmiş olsun inşallah 3 sağlıkla tutar doktorlar diyor yumurta sayısına takılmayın ben de 5 tane topladılar 4 tane kaldı sağlıklı olması yeterli inşallah güzel haberlerini alırız
Cok sagol canim..inşallah dediğin gibi benimde 3 u birden sağlıkli bir sekilde ilerler. hepimizin burada güzel haberler paylaştigi gunler tez zamanda nasip olsun inşallah

Canım Burcum ...
İnan çok üzüldüm şu yaşadığına ..
Tekrar tekrar hüsrana uğradığın , o aşamaları o psikolojiyle tekrar yaşaman bile ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor ..
Kime ,neye sebep bulursak bulalım sonuç değişmiyor gerçekten .
Dediğin gibi o çatlamış yumurtalar sana can olsun
Dilerim hayırlı haberler alırsın ..
İnan senden güzel haber duymayı çooook isterim ...

Sizin içinde çok kötü olmuş .Zaten sürekli şu illete yakalanan onlarca insan duyuyorum ,okuyorum ..
Nasip kısmet diyoruz ama bi taraftan da imkanlara bakmak lazım gerçekten ..
Buna bi çözüm bulmaları acil olarak mağduriyeti gidermeleri gerekiyor .
Acıbadem bu işlemi yaparak Sağlık Bakanlığı'na karşı suç mu işliyor ? Sonuç olarak yapıyor , keza daha evvelden de belirtmiştim -ki yine bi arkadaş aynı şeyi düşünmüş benim gibi .. Doğum yapacak olsak negatifi mi bekleyecekler ?
Bende yazıcam bir çok siteye bu durumu , birlikten kuvvet doğar hesabı , yarın başları da yaşamasın bu durumu ..
Çok geçmiş olsun ..

Canim benim çok teşekkür ederim, insallah guzel hayirli haberler almak nasip olur..inan seni hep aklımdan geçiriyorum..ve bana hep dua ettiğinden o kadar eminim ki..Bu sureclerde daha çok anlıyoruz hakikat duanın gücünü,nasip kavramını.. neyse hayattaki hersey biz insanlar için..
senin nasil gidiyor,cinsiyet belli olmusmuydu?inşallah sende minnakini sağlıkla hayirla kucağına alırsın

eluard

Doğum takvimin 40.hafta görünüyor ...
Naptın geldi mi miniğin ?
Yok canim, henuz gelmedi hatta dogum kanalina bile girmemis... Bekledigimiz vi durum degildi tabii coktan girmis olmasi gerekirdi. Normal dogum bekledigimiz icin 15ine kadar bekleyip hala ayni durumda olursa cozum arayacagiz. Hayirlisi olsun diyorum ve bekliyorum

Sordugun icin cok tsk senin nasil gidiyor?

Kesinlikle öyle .. Ben hep buna inanıyorum çünkü baktığında arşa da çıksak olmayacaksa olmuyor .
Sadece umut eden bekleyen her anne adayı için Rabbim'den tek duam "zorlaştırmasın , hayr'a çıkarsın ..."
Sen de inanıyorum ki bu yolda elbet birgün kavuşcaksın , dualar boşa değil

Sona yaklaştın çok şükür ,
İnşAllah bi avazla kavuşursun miniğe ..
Kontrollerin sıkılaştıysa takip çok önemli malum artık son raddedesiniz . Sağlıcakla Rabbim kucağına almayı nasip eylesin.

Benim embriyo erkek çıktı
Çok şükür şimdilik iyi gidiyor ama her 3 hafta dr bekleme süresi uzun geliyor ..
Bi de Covid geçirdikten sonra enfeksiyonla uğraşmak yordu , hoşş halen hafif hafif devam ediyor ama Rabbim kötüyle karşılaştırmasın diyeyim ..

Hayırlı akşamlar arkadaşlar benim donmuş embriyom var tıransfer için covid testi istiyorlarmı bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…