Aminn cnm insallah ikimize de burda olan tüm arkadaslarada nasip etsin Rabbim. Dur bakalim o 3 yumurta nasil gelisecek kiyaslama yapılır illaki. Senin kacinci denemendi bu cnm Memorial da ilk deneme mi?Sagolasin canim evet kötü bir büyüklük değil ama bizde söyle bir durum var, embriyomuz büyürken 5.gune ulaşmada sikinti yaşıyor.. Bu deneme de ,farklı ilaç protokolü uygulandı, en azından ilacın embriyo kalitesine etkisini görecektik.. suan kıyaslama yapamayacagiz..inşallah elimde olan çatlamış 6 yumurtadan biri sağlıkla hayirla evlat olur bana..sende aynı şekilde degerlendirmistin dun..inşallah seninde güzel hayirli haberin olur bu ay
Çok can sıkıcı bir durum canım haklısın. Ben de benzer durum yaşadım anlıyorum seni. İnsan hayal kırıklığına uğruyor. İnşallah toplananlar 5. güne ulaşır ve sağlıklı olurKonustum canim Yücel Hoca ile.beklenmeyen bir durum oluştu dedi..birde ben keşke sabah 7 gibi toplasaydik dedim,Yücel Hoca da o esnada belki olgun gelmeyecekti dedi..Yucel hocayi seviyorum ve guveniyorum ama boyle olunca da ne dusunecegimi bilmiyorumm ..yaaa walla inanamıyorum sürece..
Bu merkezde mi yaşadınız?Çok can sıkıcı bir durum canım haklısın. Ben de benzer durum yaşadım anlıyorum seni. İnsan hayal kırıklığına uğruyor. İnşallah toplananlar 5. güne ulaşır ve sağlıklı olur
Evet ama benim erken çatlama olmadı. Asenkron gelişimden dolayı 15 civarı yumurtam boşa gitti. En düşükte ilaç vermelerine rağmen böyle oldu. Başka merkezde olsa da böyle olurdu diye düşünüyorum. Gerçi nasip kısmet işiymiş tüp bebek. Bilemiyorsun ki canım hangi merkez iyi başka merkez olsa daha mı iyi olurduBu merkezde mi yaşadınız?
Hakikat nasipten öte birsey yok..suan tek tesellim bu, vardır bir hayrı demekten ve buna inanmaktan bir teselli kaynağı yok açıkçası.İşte doktorlarda bi açıklama bulamayınca nasip deyip geçiyorlar ama cidden nasip vardır bundada r hayır bi şanssızlık gibi gözüksede
Amin insallah hepimize hepimize istisnasiz nasip etsim Rabbim..Aminn cnm insallah ikimize de burda olan tüm arkadaslarada nasip etsin Rabbim. Dur bakalim o 3 yumurta nasil gelisecek kiyaslama yapılır illaki. Senin kacinci denemendi bu cnm Memorial da ilk deneme mi?
Haklısın nasip kısmet csnim cok ücra köşelerde ki hastanede tup bebek deneyip ilk denemeden saglikla doğuranlar var em iyi merkezlerde bizim gibi olanlar da var Rabbim ins bundan sonraki sürecimiz kolaylaştırırEvet ama benim erken çatlama olmadı. Asenkron gelişimden dolayı 15 civarı yumurtam boşa gitti. En düşükte ilaç vermelerine rağmen böyle oldu. Başka merkezde olsa da böyle olurdu diye düşünüyorum. Gerçi nasip kısmet işiymiş tüp bebek. Bilemiyorsun ki canım hangi merkez iyi başka merkez olsa daha mı iyi olurdu
Canım icimden sana cok cok dua etmek geldi ve edecegim şu mubarek cuma gecesi hürmetine tüm ictenligimle Rabbim tüm yasadigin zorluklari unutturacak saglikli evlatlar nasip etsin sana, burdan pozitif haberini alirsam cok cok sevinecegim tamamen icimden tüm samimiyetimle söylüyorum. Sakın umidini kaybetme sadece tam teslimiyet.Amin insallah hepimize hepimize istisnasiz nasip etsim Rabbim..
Bende Insallah güzel 3 yumurtamdan güzel güzel sonuçlar alirim..
Benim 6.tup bebeğim,memorial da 3.sü yapildi..zaman geçtikçe elde birsey olmayınca insanın toleransı malesef azaliyor..Ne kadar kendimi güçlü tutmaya çalışsam da süreçler tüketiyor..
Amin canım inşallahHaklısın nasip kısmet csnim cok ücra köşelerde ki hastanede tup bebek deneyip ilk denemeden saglikla doğuranlar var em iyi merkezlerde bizim gibi olanlar da var Rabbim ins bundan sonraki sürecimiz kolaylaştırır
Canim cok tesekkur ederim, Allah razı olsun..samimiyetini bana o kadar güzel hissettirdin ki ,gözyaşlarıma engel olamadım.. Rabbım inşallah seninde burada güzel haberlerini paylasmani nasip etsin..Bu mübarek dönemde hepimizin duaları hayirla kabul olsun inşallah..Ca
Canım icimden sana cok cok dua etmek geldi ve edecegim şu mubarek cuma gecesi hürmetine tüm ictenligimle Rabbim tüm yasadigin zorluklari unutturacak saglikli evlatlar nasip etsin sana, burdan pozitif haberini alirsam cok cok sevinecegim tamamen icimden tüm samimiyetimle söylüyorum. Sakın umidini kaybetme sadece tam teslimiyet.
Aminn canım cok cok amin..Canim cok tesekkur ederim, Allah razı olsun..samimiyetini bana o kadar güzel hissettirdin ki ,gözyaşlarıma engel olamadım.. Rabbım inşallah seninde burada güzel haberlerini paylasmani nasip etsin..Bu mübarek dönemde hepimizin duaları hayirla kabul olsun inşallah..
Geçmiş olsun inşallah 3 sağlıkla tutar doktorlar diyor yumurta sayısına takılmayın ben de 5 tane topladılar 4 tane kaldı sağlıklı olması yeterli inşallah güzel haberlerini alırızKizlar selam
Ben bugun yumurta toplama yaptırdım..
Kızgın ve üzgünüm.
9 tane yumurta vardı,6 tanesi çatlamış..3 tane toplandi..hakikat nasıl bu olabiliyor anlamıyorum..zaten translokasyon var, o yuzden elimizden geldiğince çok yumurta elde etme çabası var..o kadar emek çaba ilaç şu bu derken hersey boşa gidiyor.. hakikat nasıl güveneceğim artık buraya bilmiyorum..
Cok sagol canim..inşallah dediğin gibi benimde 3 u birden sağlıkli bir sekilde ilerler. hepimizin burada güzel haberler paylaştigi gunler tez zamanda nasip olsun inşallahGeçmiş olsun inşallah 3 sağlıkla tutar doktorlar diyor yumurta sayısına takılmayın ben de 5 tane topladılar 4 tane kaldı sağlıklı olması yeterli inşallah güzel haberlerini alırız
Canım Burcum ...Kizlar selam
Ben bugun yumurta toplama yaptırdım..
Kızgın ve üzgünüm.
9 tane yumurta vardı,6 tanesi çatlamış..3 tane toplandi..hakikat nasıl bu olabiliyor anlamıyorum..zaten translokasyon var, o yuzden elimizden geldiğince çok yumurta elde etme çabası var..o kadar emek çaba ilaç şu bu derken hersey boşa gidiyor.. hakikat nasıl güveneceğim artık buraya bilmiyorum..
Kizlar yarin yumurta toplama işlemim vardı. Malesef sabah covid testim pozitif cikti. Tek bir belirtim bile yok. 15 gündür esim uzaktan calisma yapıyor evden calisiyor. Kimseyle gorusmedik hastaneye kontrollere hep cift maskeyle gittim. O kadar emek ilaclar hepsi boşa gitti. Sabahtan beri cok üzgünüm. Yani testin dogru olmadigini ilaclar yuzunden pozitif ciktigini düsünüyorum bi cok kiside de oldugu icin. Daha nasil cesaret edebilirim ki tedaviye cünkü belliki yine testim pozitif cikacak. Maddi boyutunu hic saymiyorum bile. 10 bin tl uctu gitti, vucuduma aldigim hormonlar cabası. Bu magduriyetler gercekten zor yani belirtisiz pozitfler yazik bu kadar insana, umutlarim da gitti şu an da.
Canim benim çok teşekkür ederim, insallah guzel hayirli haberler almak nasip olur..inan seni hep aklımdan geçiriyorum..ve bana hep dua ettiğinden o kadar eminim ki..Bu sureclerde daha çok anlıyoruz hakikat duanın gücünü,nasip kavramını.. neyse hayattaki hersey biz insanlar için..Canım Burcum ...
İnan çok üzüldüm şu yaşadığına ..
Tekrar tekrar hüsrana uğradığın , o aşamaları o psikolojiyle tekrar yaşaman bile ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor ..
Kime ,neye sebep bulursak bulalım sonuç değişmiyor gerçekten .
Dediğin gibi o çatlamış yumurtalar sana can olsun
Dilerim hayırlı haberler alırsın ..
İnan senden güzel haber duymayı çooook isterim ...
Sizin içinde çok kötü olmuş .Zaten sürekli şu illete yakalanan onlarca insan duyuyorum ,okuyorum ..
Nasip kısmet diyoruz ama bi taraftan da imkanlara bakmak lazım gerçekten ..
Buna bi çözüm bulmaları acil olarak mağduriyeti gidermeleri gerekiyor .
Acıbadem bu işlemi yaparak Sağlık Bakanlığı'na karşı suç mu işliyor ? Sonuç olarak yapıyor , keza daha evvelden de belirtmiştim -ki yine bi arkadaş aynı şeyi düşünmüş benim gibi .. Doğum yapacak olsak negatifi mi bekleyecekler ?
Bende yazıcam bir çok siteye bu durumu , birlikten kuvvet doğar hesabı , yarın başları da yaşamasın bu durumu ..
Çok geçmiş olsun ..
Yok canim, henuz gelmedi hatta dogum kanalina bile girmemis... Bekledigimiz vi durum degildi tabii coktan girmis olmasi gerekirdi. Normal dogum bekledigimiz icin 15ine kadar bekleyip hala ayni durumda olursa cozum arayacagiz. Hayirlisi olsun diyorum ve bekliyorum
Kesinlikle öyle .. Ben hep buna inanıyorum çünkü baktığında arşa da çıksak olmayacaksa olmuyor .Canim benim çok teşekkür ederim, insallah guzel hayirli haberler almak nasip olur..inan seni hep aklımdan geçiriyorum..ve bana hep dua ettiğinden o kadar eminim ki..Bu sureclerde daha çok anlıyoruz hakikat duanın gücünü,nasip kavramını.. neyse hayattaki hersey biz insanlar için..
senin nasil gidiyor,cinsiyet belli olmusmuydu?inşallah sende minnakini sağlıkla hayirla kucağına alırsın
Yok canim, henuz gelmedi hatta dogum kanalina bile girmemis... Bekledigimiz vi durum degildi tabii coktan girmis olmasi gerekirdi. Normal dogum bekledigimiz icin 15ine kadar bekleyip hala ayni durumda olursa cozum arayacagiz. Hayirlisi olsun diyorum ve bekliyorum
Sordugun icin cok tsksenin nasil gidiyor?
Amin inşallah kalitesi nasıldı canımCok sagol canim..inşallah dediğin gibi benimde 3 u birden sağlıkli bir sekilde ilerler. hepimizin burada güzel haberler paylaştigi gunler tez zamanda nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?