Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cok tesekkur ederim hassasiyetiniz icin. Ben bu durumu hem saglik bakanligi hem de ilce saglik müdürlügü ile gorüştüm. Tamamen doktor insiyatifine kalmis bir durummuş yani doktor "ben yapmayi tercih ediyorum" derse saglik bakanligi buna izin veriyor. Keza hayati tehlikesi olmayan bir ameliyati da covidli iken doktor kendi tasarrufunda yapabiliyormuş. Acibadem'de durum anladigim kadarı ile böyle.
Bir de benim uzüldüğum nokta, bu gibi durumlarda tamam test yapılsın ama hekim hastayi genel bi degerlendirme yaptiktan sonra karar verse magduriyet azalir. Yani atesi, öksürügü, kendini iyi hissetmemesi vb. Durumlar yoksa gerekli izolasyon saglanıp işlem lokal anestezi ile yapilabilir. (Örnekleri mevcut)
Ben testin sonucunu gorünce şok oldum çünkü süphelenecegim zerre bir durum yoktu bir burun akintisi bile yokken sapasaglam ortada kaldım. Tabii ki bunda da bir hayır vardir buna cok inanirim nasip degildir ama daha nasil bu kurumda cesaret edip baslayacagim inanın bilemiyorum. Eşim daha güvenemeyiz diyor haklı ama baska bi yerde baslamak maddi olarak bizim icin şu an cok zor. Ne yapacagimi hic bilmiyorum Rabbim bi kapıyı kapatir bir kapıyı acar diyorum.

Cok haklısın kuzum bugunde arkadaşım gecen hafta yumurta toplanmış memoriwlde 300 lira eksik diye isleme almamışlar çatlama iğnesinin vakti var zor ikna ettim dedi cok üzüldüm kendi adıma da korkuyorum

Cok haklısın kuzum bugunde arkadaşım gecen hafta yumurta toplanmış memoriwlde 300 lira eksik diye isleme almamışlar çatlama iğnesinin vakti var zor ikna ettim dedi cok üzüldüm kendi adıma da korkuyorum
Nasıl yani cnm toplanan yumurtaları mi işleme almıyorlarmış 300 tl icin, yoksa yumurta toplama işlemini mi yapmiyorlarmiş?

Nasıl yani cnm toplanan yumurtaları mi işleme almıyorlarmış 300 tl icin, yoksa yumurta toplama işlemini mi yapmiyorlarmiş?
Yok cnm eşi de ameliyat olcakmis aynı anda tese yanımızda 16 bin vardı 300 lira eksik diye toplamaya almamaya kalkmislar sonra Gönül hanima gitmis boyle yapıyorlar diye öyle girmişler işleme

Yok cnm eşi de ameliyat olcakmis aynı anda tese yanımızda 16 bin vardı 300 lira eksik diye toplamaya almamaya kalkmislar sonra Gönül hanima gitmis boyle yapıyorlar diye öyle girmişler işleme
Ay gercekten inanamıyorum canım nasıl böyle bisey olabilir sıkı yonetim mi var hastanede, biz insanız yahu 300 tl ki cok cok komik bir para harcadıklarımızın yanında. Ki yaninda olmasa 2 gün sonra verse ne olur? Yani kendi hatalarindan kaynaklı olan maddi kayıpları karşılıyorlar mı da bu denli katı uygulamalar yapabiliyorlar.
Allah hepimizi vicdanlı insanlarla karsilastirsin.
Bi arkadaşim Besiktaş ta bir merkezde dondurulmuslarını transfer oldu gecem yıl ve ücreti transferden 11 ay sonra odediler. Cocuk dogmustu duşünün.

Kuzum burası da öyle değildi ki bende mesela dondurulmuşlarimin ücretini ogluma hamile iken ödedim kac ay sonra işlemden sonra gercekten burda okuduklarim arkadaşımın yaşadıkları beni de şaşırttı her yer aynıydı memorial noyle değil diye burda başladım ama tedirginlik var bayagi bu kafa ile pozitif görür müyüm bilmiyorum

Bende transfere Kasım 2021 'de gittim .
Eşim dondurma ücretini ödeyelim aklımızdan çıksın dedi ve Menekşe Hanım'ın yanına gittiğimizde
"şuanlık ödeme yapmanıza gerek yok , daha sonra alırız . Size bugün bol şans diliyorum . Ödeme için ay sonuna kadar süre tanıyabilirim" dedi hatta ...
Eşimle çok şaşırmıştık niye para istemiyor bunlar diye ..
Lakin şu da var ; tabi ki 300-500 lira için işlemi erteleme veya bekletme olmaması gerekiyor . Bu büyük hata fakat ek olarak biraz da eleştiri yapmak isterim yanlış anlaşılmasın ama bu meblağ planda olmadan mı önlerine sunulmuş , her ihtimale karşı kredi kartı veya ek bişey çıkar zora düşmeyelim diyerek tedarikli olmakta da fayda var bence ..

Dünya'nın şuanda zorluk çektiği pandemiden dolayı "malesef çok görüyoruz bu gibi durumları" deyip kenara çekilmelerine kızıyorum ben .. Madem öyle bununla ilgili bilgilendirme yapmadıkları için asıl hak bizde oluyor , şikayet bile ederim yani ..
Bunun bilgisi şahsen bize vermediler , hoş tahmin edilmesi zor değil ama bu kadar donanımlı ve kurumsal bi merkezin bu gibi durumlara çözüm bulması gerekir .

Menekşe hanım çok tuhaf birisi yani onun ruh haline göre değişiyor bence bu durumlar bi kac kişiden de aynı şeyi duydum hastaneye siz bu sene gittiniz sanırım ben 2017 yılının hastasıyım ama burda okuduklarımi görünce dehşete düştüm benim zamanımda zerre para odağı yoktu ben dondurma parasını bile 3500 demişlerdi aylar sonra ödemeye gittim ve Menekşe hanim sadeve benden 750 lira aldı o dönemde burda herkes çok şaşırmıştı simdi görüşmeye gittim transfer için 8200 diyor 7 bine zor indirdim Nisan sonu gelcem not edin diyorum bana diyor ki nisana kadar fiyatlar değişir markete bile gidince ertesi gün değişiyor ben biraz hemen çabuk parlarim kendimi tutamadım ve patladım yine oraya not etti defalarca orda transfer ücreti ödedim o hastane de doğum yaptım dusuk ysptim verdiğim paranın haddi gesabi yok orda insan bir inisiyatif kullanır zorla 7 bine indiriyor ona da garanti vermiyo eskiden güvendiğim tek şey para idakli olmadıkları için elinden geleni yapıyorlar diyordum ama artık bunu diyemiyorum hem eski hemşireler eski sistem yok bi degismisler

Bu menekşe hanımı keşke şikayet edebilsek ama kime kimi şikayet edeceksin ki... Bizde gittik görüştük ayy kırk takla attı birisini arıyo en son diyo ki napim hastanenin sahibinin adını söyledi onu mu arayayım çok çok aşırı yapmacık birisi onu orada nasıl tutuyorlar normal psikolojide bi insan değil gibime geliyor kafası çok karışık

Ayy o ne demek ya evet ara selam söyle deseydin

Bi de siz malesef ki olumsuzluklarla dolu tecrübeler yaşadınız ..
Ne yazık ki çoğu yer böyle , al birini vur ötekine sözü gerçekten tüp bebek konusunda cuk oturuyor ..
Biz pazarlık konusunda Menekşe Hanım'la değil de Zehra Hanımla diyaloga girdik .
Yani bilemiyorum yine de ama ben yine de kötünün iyisi diyorum Memorial için .
Her merkez doğruya yanlışa bi şekilde vesile oluyor , umarım Rabbim bizleri de doğru insanlarla karşılaştırır . Ülkece çok zor zamanlardayız , önceleri bu sayfaya girdiğimde herkes tedaviyle ilgili araştırır , sorular sorar dua beklerdi . Maddi anlamda o kadar çöktük ki kimsenin adım atacak durumu yok .. Evlat sahibi olmak bile ticaret mantığıyla yürüdüğü bu ülkede malesef bu kötü tabloları hem duyup hem görmeye mecburuz ...

Aynen öyle kötünün iyisi Allahim yardımcımız olsun ins onlara rağmen hepimize saglikla kolaylıkla nasip etsin tek seferde

Kızlar yanlış anlamayın ama orası tüm diğer özel hastaneler gibi ticarethane. Menekşe hanım da tabii ki emir kulu. Kağıtta ne yazıyorsa onu bizden almak zorunda. O hastanenin de giderleri var. Birisi ödemeyi yapmasa, ödemese o çark bir yerde tıkanır ve dönmez.

Bize de 6600 olan histereskopi ucretini yeni zamli fiyati 7700 dedi. Indirim olmaz mi diye soyledij bu zaten tüp bebek hastasi oldugunuz icin boyle yoksa normal hastanede 20 binden baslar bu fiyat diyor. Simdi de kizlar benim yumurta toplama islemi iptal oldu 6 bin küsür odemistim aradim 2 bini ancak iade ederim diyor. Yani 4 bin küsür bi kac muayene ve lh estradiol kan tahlili icin alacagim diyor yüksek degil mi bu fiyat sizce de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…