Ben çok araştırdım tüp bebek merkezileri hepsi öyle önemli olan iyi birsine denk gelmek burası iyi ama embriyo dondurma işlemi için çok para alıyor bahçeçi aradım 600 tl yılık dediler yani bazı konular da indirim yapıyorlar diyer yandan fazlasıyla kesiyorlarsa ama ciddi para benim son hakkım inşallah tutarKızlar yanlış anlamayın ama orası tüm diğer özel hastaneler gibi ticarethane. Menekşe hanım da tabii ki emir kulu. Kağıtta ne yazıyorsa onu bizden almak zorunda. O hastanenin de giderleri var. Birisi ödemeyi yapmasa, ödemese o çark bir yerde tıkanır ve dönmez.
Çok alıyor canım muane ücreti kan tahlilleri bence net bi fiyat al muane tahlil öğrenBize de 6600 olan histereskopi ucretini yeni zamli fiyati 7700 dedi. Indirim olmaz mi diye soyledij bu zaten tüp bebek hastasi oldugunuz icin boyle yoksa normal hastanede 20 binden baslar bu fiyat diyor. Simdi de kizlar benim yumurta toplama islemi iptal oldu 6 bin küsür odemistim aradim 2 bini ancak iade ederim diyor. Yani 4 bin küsür bi kac muayene ve lh estradiol kan tahlili icin alacagim diyor yüksek degil mi bu fiyat sizce de
Insallah canım tutar Allah yardimcimiz olsun gercekten ciddi paralar bunlarBen çok araştırdım tüp bebek merkezileri hepsi öyle önemli olan iyi birsine denk gelmek burası iyi ama embriyo dondurma işlemi için çok para alıyor bahçeçi aradım 600 tl yılık dediler yani bazı konular da indirim yapıyorlar diyer yandan fazlasıyla kesiyorlarsa ama ciddi para benim son hakkım inşallah tutar
Histeroskopiyi niçin yapacaklar tanı amaçlı mı? Bide yumurta toplama için ücretini neden toplama günü almadılar ki? Çok tabi ki 4000 tl ne demek tam soyguncu oldularBize de 6600 olan histereskopi ucretini yeni zamli fiyati 7700 dedi. Indirim olmaz mi diye soyledij bu zaten tüp bebek hastasi oldugunuz icin boyle yoksa normal hastanede 20 binden baslar bu fiyat diyor. Simdi de kizlar benim yumurta toplama islemi iptal oldu 6 bin küsür odemistim aradim 2 bini ancak iade ederim diyor. Yani 4 bin küsür bi kac muayene ve lh estradiol kan tahlili icin alacagim diyor yüksek degil mi bu fiyat sizce de
İnşallah bir aksilik olmadan tutar canımBen çok araştırdım tüp bebek merkezileri hepsi öyle önemli olan iyi birsine denk gelmek burası iyi ama embriyo dondurma işlemi için çok para alıyor bahçeçi aradım 600 tl yılık dediler yani bazı konular da indirim yapıyorlar diyer yandan fazlasıyla kesiyorlarsa ama ciddi para benim son hakkım inşallah tutar
Canimmm erkek annesi olacaksın, ne güzel.. inşallah sağlıkla kavuşursun minnakina..Kesinlikle öyle .. Ben hep buna inanıyorum çünkü baktığında arşa da çıksak olmayacaksa olmuyor .
Sadece umut eden bekleyen her anne adayı için Rabbim'den tek duam "zorlaştırmasın , hayr'a çıkarsın ..."
Sen de inanıyorum ki bu yolda elbet birgün kavuşcaksın , dualar boşa değil
Sona yaklaştın çok şükür ,
İnşAllah bi avazla kavuşursun miniğe ..
Kontrollerin sıkılaştıysa takip çok önemli malum artık son raddedesiniz . Sağlıcakla Rabbim kucağına almayı nasip eylesin.
Benim embriyo erkek çıktı
Çok şükür şimdilik iyi gidiyor ama her 3 hafta dr bekleme süresi uzun geliyor ..
Bi de Covid geçirdikten sonra enfeksiyonla uğraşmak yordu , hoşş halen hafif hafif devam ediyor ama Rabbim kötüyle karşılaştırmasın diyeyim ..
Canim kalitesini inan bilmiyorum.. sadece dün aradılar..3 yumurtanın 3 u de olgunmus ama 2 tanesi döllenmis..kalite hakkında birsey söylemediler çünkü çok erken..Ben fragmantasyon var mi dedim,onu bu aşamada soyleyemeyiz dedi..bakalım yarın arayacaklar..hayırlısı ne ise o olsun..Amin inşallah kalitesi nasıldı canım
İnşallah canım her şeyin hayırlısı iyi düşünki iyi olsun sağlıkla tutunur inşallah allah büyüktürCanim kalitesini inan bilmiyorum.. sadece dün aradılar..3 yumurtanın 3 u de olgunmus ama 2 tanesi döllenmis..kalite hakkında birsey söylemediler çünkü çok erken..Ben fragmantasyon var mi dedim,onu bu aşamada soyleyemeyiz dedi..bakalım yarın arayacaklar..hayırlısı ne ise o olsun..
İnşallah güzel haberler alırsın canım. Gönlünü ferah tut, strese girmeCanim kalitesini inan bilmiyorum.. sadece dün aradılar..3 yumurtanın 3 u de olgunmus ama 2 tanesi döllenmis..kalite hakkında birsey söylemediler çünkü çok erken..Ben fragmantasyon var mi dedim,onu bu aşamada soyleyemeyiz dedi..bakalım yarın arayacaklar..hayırlısı ne ise o olsun..
Canim, sonuçta sen yumurta toplama islemi yaptırmadın, odeme almamaları gerekiyor..çünkü muayne olurken ve kan verirken zaten odeme yapılıyor paketten düşecek şekilde ..Ben bu ay ki tedavi de 6 kere kan verdim, toplam 2100tl ödedim.. geri kalanını da yumurta toplama günü hasta yatış ta ödedim.. Sonucta odeme yaptığımız son işlem hem yumurta toplama.hem anestezi hem de hastane yatış.. bunlar olmadığı için alma durumu olamaz..bence Zehra hanım ile konusmalisin yuzyuze..Bize de 6600 olan histereskopi ucretini yeni zamli fiyati 7700 dedi. Indirim olmaz mi diye soyledij bu zaten tüp bebek hastasi oldugunuz icin boyle yoksa normal hastanede 20 binden baslar bu fiyat diyor. Simdi de kizlar benim yumurta toplama islemi iptal oldu 6 bin küsür odemistim aradim 2 bini ancak iade ederim diyor. Yani 4 bin küsür bi kac muayene ve lh estradiol kan tahlili icin alacagim diyor yüksek degil mi bu fiyat sizce de
Sagolasin canim..inşallah pozitif düşünmeye çalışıyorum.. Allah tan diliyorum hayirli olani..İnşallah canım her şeyin hayırlısı iyi düşünki iyi olsun sağlıkla tutunur inşallah allah büyüktür
Canim cok sagol bu bilgi icin benim toplam 3 kez kan aldılar ve bir de muayeneler yine de bu fiyat bana da cok yuksek geldi. Zehra hanimi hic görmedim ama karantinam bitince hastaneye gidecegim bilgi sahibi olup gidersem benim icin cok daha iyi olacak.Canim, sonuçta sen yumurta toplama islemi yaptırmadın, odeme almamaları gerekiyor..çünkü muayne olurken ve kan verirken zaten odeme yapılıyor paketten düşecek şekilde ..Ben bu ay ki tedavi de 6 kere kan verdim, toplam 2100tl ödedim.. geri kalanını da yumurta toplama günü hasta yatış ta ödedim.. Sonucta odeme yaptığımız son işlem hem yumurta toplama.hem anestezi hem de hastane yatış.. bunlar olmadığı için alma durumu olamaz..bence Zehra hanım ile konusmalisin yuzyuze..
Cnm kan icin bi 600 tl vermistim sonra bi daha kan verirken isterseniz kapatin duseriz dediler yumurta toplama dahil hepsini, bizde kabul ettik ödedik bi transfer parasini ödememistik. Sen yumurta toplama icin ne kadar verdin canımHisteroskopiyi niçin yapacaklar tanı amaçlı mı? Bide yumurta toplama için ücretini neden toplama günü almadılar ki? Çok tabi ki 4000 tl ne demek tam soyguncu oldular
Cnm kesin degil histereskopi ama iste sezaryen kesisinde sivi varsa orayi halletmek icin yapabiliriz belki demislerdi.Histeroskopiyi niçin yapacaklar tanı amaçlı mı? Bide yumurta toplama için ücretini neden toplama günü almadılar ki? Çok tabi ki 4000 tl ne demek tam soyguncu oldular
Cnm ben de soracaktım yumurtaların durumunu ohh super 2 si de insallah guzel saglikli gelisirlerCanim kalitesini inan bilmiyorum.. sadece dün aradılar..3 yumurtanın 3 u de olgunmus ama 2 tanesi döllenmis..kalite hakkında birsey söylemediler çünkü çok erken..Ben fragmantasyon var mi dedim,onu bu aşamada soyleyemeyiz dedi..bakalım yarın arayacaklar..hayırlısı ne ise o olsun..
Cnm kan icin bi 600 tl vermistim sonra bi daha kan verirken isterseniz kapatin duseriz dediler yumurta toplama dahil hepsini, bizde kabul ettik ödedik bi transfer parasini ödememistik. Sen yumurta toplama icin ne kadar verdin canım
Biz de toplamda 6 binden fazla verdik canım yani cok fazla ya bilmiyorumBizde doktor parası 600 tl verdik sonra 4400 daha istediler onuda verdik. Toplamda 5.000 tl vermiş olduk yani, o parayı geri veremeyiz dediler. Toplama olmadığı haldeBana hiç geri para vermediler yani
Aslında opu olmadan para almaları çok çok saçma bence bu ara covidden dolayı çok iptaller olduğu için baştan alıyorlar parayı uyanıklar.. Biz opu günü ödeme yapmıştık Benim 2018 de oldu inan hatırlamıyorum dondurulmuşlarla devam ediyorum şuanda.Cnm kan icin bi 600 tl vermistim sonra bi daha kan verirken isterseniz kapatin duseriz dediler yumurta toplama dahil hepsini, bizde kabul ettik ödedik bi transfer parasini ödememistik. Sen yumurta toplama icin ne kadar verdin canım
Evet benimde öyle istmosel olduğu kesinleşti rahim içinde sıvı var sezaryen kesi yerinde. Yücel bey bu ara çok sık karşılaşıyoruz bu durumla dedi.Cnm kesin degil histereskopi ama iste sezaryen kesisinde sivi varsa orayi halletmek icin yapabiliriz belki demislerdi.
Zehra hanımla muhakkak görüş cnm o biraz daha ılımlı bu konularda yardımcı oluyor. Ben sadece menekşe hanımla konuştum bi fiyat verdi ama şubattan sonra geçersiz dedi. Ameliyat olcam daha zaman uzun, süre uzayacak maalesef. Zehra hanımla konuşmak o zaman aklıma gelmedi ilk tedavide konuşmuştum amaCanim cok sagol bu bilgi icin benim toplam 3 kez kan aldılar ve bir de muayeneler yine de bu fiyat bana da cok yuksek geldi. Zehra hanimi hic görmedim ama karantinam bitince hastaneye gidecegim bilgi sahibi olup gidersem benim icin cok daha iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?