Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben çok araştırdım tüp bebek merkezileri hepsi öyle önemli olan iyi birsine denk gelmek burası iyi ama embriyo dondurma işlemi için çok para alıyor bahçeçi aradım 600 tl yılık dediler yani bazı konular da indirim yapıyorlar diyer yandan fazlasıyla kesiyorlarsa ama ciddi para benim son hakkım inşallah tutar

Çok alıyor canım muane ücreti kan tahlilleri bence net bi fiyat al muane tahlil öğren

Insallah canım tutar Allah yardimcimiz olsun gercekten ciddi paralar bunlar

Histeroskopiyi niçin yapacaklar tanı amaçlı mı? Bide yumurta toplama için ücretini neden toplama günü almadılar ki? Çok tabi ki 4000 tl ne demek tam soyguncu oldular

İnşallah bir aksilik olmadan tutar canım

Canimmm erkek annesi olacaksın, ne güzel.. inşallah sağlıkla kavuşursun minnakina..
Ne enfeksiyonu oldu sende?

Amin inşallah kalitesi nasıldı canım
Canim kalitesini inan bilmiyorum.. sadece dün aradılar..3 yumurtanın 3 u de olgunmus ama 2 tanesi döllenmis..kalite hakkında birsey söylemediler çünkü çok erken..Ben fragmantasyon var mi dedim,onu bu aşamada soyleyemeyiz dedi..bakalım yarın arayacaklar..hayırlısı ne ise o olsun..

İnşallah canım her şeyin hayırlısı iyi düşünki iyi olsun sağlıkla tutunur inşallah allah büyüktür

İnşallah güzel haberler alırsın canım. Gönlünü ferah tut, strese girme

Canim, sonuçta sen yumurta toplama islemi yaptırmadın, odeme almamaları gerekiyor..çünkü muayne olurken ve kan verirken zaten odeme yapılıyor paketten düşecek şekilde ..Ben bu ay ki tedavi de 6 kere kan verdim, toplam 2100tl ödedim.. geri kalanını da yumurta toplama günü hasta yatış ta ödedim.. Sonucta odeme yaptığımız son işlem hem yumurta toplama.hem anestezi hem de hastane yatış.. bunlar olmadığı için alma durumu olamaz..bence Zehra hanım ile konusmalisin yuzyuze..

Canim cok sagol bu bilgi icin benim toplam 3 kez kan aldılar ve bir de muayeneler yine de bu fiyat bana da cok yuksek geldi. Zehra hanimi hic görmedim ama karantinam bitince hastaneye gidecegim bilgi sahibi olup gidersem benim icin cok daha iyi olacak.

Histeroskopiyi niçin yapacaklar tanı amaçlı mı? Bide yumurta toplama için ücretini neden toplama günü almadılar ki? Çok tabi ki 4000 tl ne demek tam soyguncu oldular
Cnm kan icin bi 600 tl vermistim sonra bi daha kan verirken isterseniz kapatin duseriz dediler yumurta toplama dahil hepsini, bizde kabul ettik ödedik bi transfer parasini ödememistik. Sen yumurta toplama icin ne kadar verdin canım

Cnm kesin degil histereskopi ama iste sezaryen kesisinde sivi varsa orayi halletmek icin yapabiliriz belki demislerdi.

Cnm ben de soracaktım yumurtaların durumunu ohh super 2 si de insallah guzel saglikli gelisirler

Cnm kan icin bi 600 tl vermistim sonra bi daha kan verirken isterseniz kapatin duseriz dediler yumurta toplama dahil hepsini, bizde kabul ettik ödedik bi transfer parasini ödememistik. Sen yumurta toplama icin ne kadar verdin canım

Bizde doktor parası 600 tl verdik sonra 4400 daha istediler onuda verdik. Toplamda 5.000 tl vermiş olduk yani, o parayı geri veremeyiz dediler. Toplama olmadığı halde Bana hiç geri para vermediler yani

Bizde doktor parası 600 tl verdik sonra 4400 daha istediler onuda verdik. Toplamda 5.000 tl vermiş olduk yani, o parayı geri veremeyiz dediler. Toplama olmadığı halde Bana hiç geri para vermediler yani
Biz de toplamda 6 binden fazla verdik canım yani cok fazla ya bilmiyorum

Aslında opu olmadan para almaları çok çok saçma bence bu ara covidden dolayı çok iptaller olduğu için baştan alıyorlar parayı uyanıklar.. Biz opu günü ödeme yapmıştık Benim 2018 de oldu inan hatırlamıyorum dondurulmuşlarla devam ediyorum şuanda.
Cnm kesin degil histereskopi ama iste sezaryen kesisinde sivi varsa orayi halletmek icin yapabiliriz belki demislerdi.
Evet benimde öyle istmosel olduğu kesinleşti rahim içinde sıvı var sezaryen kesi yerinde. Yücel bey bu ara çok sık karşılaşıyoruz bu durumla dedi.

Zehra hanımla muhakkak görüş cnm o biraz daha ılımlı bu konularda yardımcı oluyor. Ben sadece menekşe hanımla konuştum bi fiyat verdi ama şubattan sonra geçersiz dedi. Ameliyat olcam daha zaman uzun, süre uzayacak maalesef. Zehra hanımla konuşmak o zaman aklıma gelmedi ilk tedavide konuşmuştum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…