Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim bu söylediklerim benim mantığıma göre aslında.. teknik olarak esas işlem yumurta toplama olduğu için ben böyle düşünürüm.diger arkadaşlar da az çok benimle ayni düşüncede.. en iyisi böyle durumda bastırmak gerek..

Bizde doktor parası 600 tl verdik sonra 4400 daha istediler onuda verdik. Toplamda 5.000 tl vermiş olduk yani, o parayı geri veremeyiz dediler. Toplama olmadığı halde Bana hiç geri para vermediler yani

Canım senin fiyat anlaşma evrağın var mı? Benimkinin fotoğrafını ekliyorum, burda 4bintl alınır diyor yumurta toplamaya kadar. Bu tabii 31 Ocağa kadar olan fiyat için geçerli. Senin anlaşman 31 Ocaktan sonraki zamlı fiyattan mı oldu?

Eklentiler

• 20220212_151805.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 59
Herkese merhaba, Memorial'da tedaviye başlamayı düşünüyorum. Bana doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz rica etsem?
Hayırlı kararlar verirsiniz inşAllah …
Bende Yücel Hoca’da tedavi gördüm , kendisinden çok memnunum . Kibar , naif , sorulara hastanın anlayacağı ve ilgili şekilde yanıtlıyor . Hakkınızda hayırlısı olsun

Canimmm erkek annesi olacaksın, ne güzel.. inşallah sağlıkla kavuşursun minnakina..
Ne enfeksiyonu oldu sende?
Aminnn inşAllah , her bekleyen sağlıcakla alsın kucapına inşAllah …

Enfeksiyon beni yıldırdı desem yeri ,
Covid’den sonra oldu bu bende . Ne illet bişeydir ki geçmek bilmiyor .
Doktor antibiyotiğe sıcak bakmıyor ama olmadı antibiyotiğe geçicez dedi .
En son olarak da “vagi flora rapid” diye bi fitil verdi .
180₺ verdik kutudan 2 fitil çıktı
İnşAllah şifa olur diye geçmesini bekliyorum ..
Gebelikte tek zorlandığım su içmek , günde 3 lt içmek zorunda olduğum için ola ki evden dışarı çıksam altıma ederim

Cankm enfeksiyon dediğin vajinal enfeksiyon mu ya 3 4 aydir çekiyorum bu yüzden transfere gitmek istemiyorum

Cankm enfeksiyon dediğin vajinal enfeksiyon mu ya 3 4 aydir çekiyorum bu yüzden transfere gitmek istemiyorum
Ya idrar mı vajinal mı anlamadım gitti ..
Koku yok , kaşıntı yok …
Covid olduğum da Devlet Kadın Doğum Hast gittim . Orda da Lökosit , Erikrosit değeri yüksek çıktı .
Aradan 1,5 hafta geçti, gittiğim kurumdaki idrar sonucunda değer yazmıyor . Negatif/Pozitif olayı var sonuç kağıdında.

Velhasıl sonuç olarak yaklaşık 20 günü aşkındır ,
böyle limon küfü, sarı renkte akıntım var .
Geçmeden transfer yaptırma derim , mutlaka tedavisi gör ,aksi halde bu süreçte zorlanırsın .
Bi de malum litunus , progestan derken hepten kilitlenir

Tedaviye cevap alamadım 2 ay önce antibiyotik igne antibiyotik vajinal krem antibiyotik 2 kutu hap üstüne mantar için hap 2 kutu sonuç bugun yine dediğin renkte akinti geldi cinnet gecircem istanbuldw en iyi profesörlere gidiyorum ama yok yani geçen hafta beril hanım bakti bisey yoktu bugün böyle bir sıkıntı çıktı yeniden proboyotik kullanıyorum halbuki tekrarlanmasın diye pazartesi başka bir profesör randevu aldım bakalım nolcak

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ..
Kadınların hakkaten çilesi bitmiyor , alttan üstten ne problem varsa tükenmiyor .
İnşAllah atlatırız diye bekliyorum işte .
Suyu da ihmal etme , dediğin gibi prebiyotik kullanımı falan önemli. Bakalım o doktor ne diyecek

Benim doktorum da Soner bey olacakmış. Ön görüşmede oldukça iyi elektrik aldım. Tecrübesi olan var mı?

Benim kadar kimse su icmiyordur ben inanmıyorum o su olayına ya herseye o kadar dikkat ediyorum ki camarimi ütülerim günde 2 defa değişiyorum ama yok beni bırakmadi

Amin inşallah canım
Ben enfeksiyon olduğumda elma sirkesi ( ev yapimi) ile önce temizliyorum ozel bolgemi,her lavaboya gittiğimde bu işlemi tekrarlıyorum.sonra klasik bepanthane merhem sürüyorum..2 güne iyileşiyor.. ama sen suan gebe olduğun için bunu mutlaka doktoruna sor..inanilmaz rahatlatıyor..
Birde suyuna tarçın koyabilirsin yada limon ile iç.. cok rahat tuketebiliyorsun..tabi bunu da doktoruna sormalisin

Benim kadar kimse su icmiyordur ben inanmıyorum o su olayına ya herseye o kadar dikkat ediyorum ki camarimi ütülerim günde 2 defa değişiyorum ama yok beni bırakmadi
Çok geçmiş olsun Maydanoz suyunu denedin mi canım? Enfeksiyona iyi geliyor

Olumsuz olmasonda beril hanımında en ufak bir hatası olduğunu düşünüyor musun
Hayır onun da hatası değil yumurta rezervim azalıyor yumurta kalitem iyi değil o yüzden kimyasal oldu ama elinden geleni yapıyor ilgili bilgili birisi sıcak kanlı ben Pazartesi günü ikinci tüp bebek denemem için gidicem o da tutmasa bir daha memoria gitmeyi düşünmüyorum inşallah güzel sonuçlar alırız

Canim ins bu defa tüzel olur mfk yöntemi var yöntemi değilde önerdiği ari sütü bal polen alıp tüketir misin bende aldım yeni baslicam kalitesine faydası olacağına inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…