İnşallah canım evet onuda duydum bu benim son hakkım zaten denicem olmasa onları denicem bakalımCanim ins bu defa tüzel olur mfk yöntemi var yöntemi değilde önerdiği ari sütü bal polen alıp tüketir misin bende aldım yeni baslicam kalitesine faydası olacağına inanıyorum
Canim o ari sutunu tedavi öncesi al ye lütfen ins kalite artacak ari sutunu cidden bu konuda çok faydası varİnşallah canım evet onuda duydum bu benim son hakkım zaten denicem olmasa onları denicem bakalım
Uzun süre içme canım. Şifa olur inşallahHayir cnm denemedim aslında bu ay korunuyoruz denesem mi adete 10 gün filan var içsem bir sorun olur mu
Merhaba.geçmiş olsun.memnun kaldınızmı ne kadar ödedinizKızlar selam bugün normalde cihangir hocaya hidrosalpenks ameliyatım vardı eşim pozitif oldugu icin ertelendi ameliyat aranızda cihangir hocaya tüp aldıran baglatan ameliyat olan var mı ?? Aklımda bir dünya soru işareti var umarım işinde iyidir biz ordan daha uygun fiyata yer bulamadığımız icin tedaviyi de orda oldugumz icin cihangir hocaya krar verdik olan arkadaslae yardımcı olursa cok seviniri
Bende de ayni durum söz konusu idrarda çıkıyor. Her gün ic çamaşırı değiştiriyorum. Emzik gibi elimde şişe bol su içiyorum. Her gittiğimde idrar kontrolü yapılıyor. En son kontrolümde antibiyotik için gerek duyulmadi. Bana progestron kullanımı vermişti valla doktora söylemedim ama kullanmıyorum. Bence o bende tetikledi. Birakmadan önce daha yoğundu söylemeden bıraktım ben durumumu daha iyi seklinde yorumladi. Güdüsel hareket ediyorum birazYa idrar mı vajinal mı anlamadım gitti ..
Koku yok , kaşıntı yok …
Covid olduğum da Devlet Kadın Doğum Hast gittim . Orda da Lökosit , Erikrosit değeri yüksek çıktı .
Aradan 1,5 hafta geçti, gittiğim kurumdaki idrar sonucunda değer yazmıyor . Negatif/Pozitif olayı var sonuç kağıdında.
Velhasıl sonuç olarak yaklaşık 20 günü aşkındır ,
böyle limon küfü, sarı renkte akıntım var .
Geçmeden transfer yaptırma derim , mutlaka tedavisi gör ,aksi halde bu süreçte zorlanırsın .
Bi de malum litunus , progestan derken hepten kilitlenir
Evet bana da öyle dediler ben tüp bebek tedavisine başladığımda kulanıcaktım beril hocam şuanlık kulanma dedi tedaviye başlamadan önce kulan dedi ben kulanmadım öyle kaldı 1 aydır kulandımCanim o ari sutunu tedavi öncesi al ye lütfen ins kalite artacak ari sutunu cidden bu konuda çok faydası var
Bence kullan canım neden kullanma dedi normalde bağışıklığı da güçlendiriyorEvet bana da öyle dediler ben tüp bebek tedavisine başladığımda kulanıcaktım beril hocam şuanlık kulanma dedi tedaviye başlamadan önce kulan dedi ben kulanmadım öyle kaldı 1 aydır kulandım
Ben de instagramdan takip ediyorum mehmet fatih karslı adında bir perinatolog, mfk katılımları takviyeleri var ben de kürtaj oldum 2 ay oldu, kullanıyorum 2 haftadır karışım ve vitaminlerini bakalım denicem 2 ay daha sonra olmazsa gidicem memoriale tekrarCanim ins bu defa tüzel olur mfk yöntemi var yöntemi değilde önerdiği ari sütü bal polen alıp tüketir misin bende aldım yeni baslicam kalitesine faydası olacağına inanıyorum
Ins sağlıkla kendiliğinden olurBen de instagramdan takip ediyorum mehmet fatih karslı adında bir perinatolog, mfk katılımları takviyeleri var ben de kürtaj oldum 2 ay oldu, kullanıyorum 2 haftadır karışım ve vitaminlerini bakalım denicem 2 ay daha sonra olmazsa gidicem memoriale tekrar
Canım ben de tedaviye baslamadan önce egri cayırın organik arı sütünü kullandim. Ama tedaviye baslamadan 1 ay once falan korktum biraktim. Keske kalitelerini bilseydim ama nasip olmadı artik bir sonraki tedaviye insallah.Evet bana da öyle dediler ben tüp bebek tedavisine başladığımda kulanıcaktım beril hocam şuanlık kulanma dedi tedaviye başlamadan önce kulan dedi ben kulanmadım öyle kaldı 1 aydır kulandım
İnşallah şifa olur ben de o Mfk yöntemini duydum inşallah hamile kalırsın bana da haber ver denerim bendeBen de instagramdan takip ediyorum mehmet fatih karslı adında bir perinatolog, mfk katılımları takviyeleri var ben de kürtaj oldum 2 ay oldu, kullanıyorum 2 haftadır karışım ve vitaminlerini bakalım denicem 2 ay daha sonra olmazsa gidicem memoriale tekrar
Evet çok faydalı doktor öyle diyince bıraktım ama gerçekten iyi geliyor bu kış günleri için iyiBence kullan canım neden kullanma dedi normalde bağışıklığı da güçlendiriyor
Doktor dedi kulan ama tedaviden önce hazırlık olarak kulan tedavi de kulanma böyle şeyler senin yumurta kaliten nasıldıCanım ben de tedaviye baslamadan önce egri cayırın organik arı sütünü kullandim. Ama tedaviye baslamadan 1 ay once falan korktum biraktim. Keske kalitelerini bilseydim ama nasip olmadı artik bir sonraki tedaviye insallah.
Canım benim covidden dolayi yumurta toplamam iptal olmustu o yuzden kaliteleri hakkinda bilgim olamadi maalesef.Doktor dedi kulan ama tedaviden önce hazırlık olarak kulan tedavi de kulanma böyle şeyler senin yumurta kaliten nasıldı
Canım senin fiyat anlaşma evrağın var mı? Benimkinin fotoğrafını ekliyorum, burda 4bintl alınır diyor yumurta toplamaya kadar. Bu tabii 31 Ocağa kadar olan fiyat için geçerli. Senin anlaşman 31 Ocaktan sonraki zamlı fiyattan mı oldu?
Ya canım benim allah büyüktür geçmiş olsun vardır her şey de bi hayırCanım benim covidden dolayi yumurta toplamam iptal olmustu o yuzden kaliteleri hakkinda bilgim olamadi maalesef.
Merhaba ben cuma günü ameliyat oldum dün eve geldim ameliyatta sol tüp alındı sagda sıkıntı yokmuş bide cikolata kistler boşaltıldı agrım sızım olmadı dikiş yerlerimde ama inanılmaz gaz agrısı cektim bu sabah anca geçt ağrısı ama bu nerde olursanız olun ameliyatı o gaz agrısı oluyor me yazık ki karnı şişirdikler icin ben memorial şişlide tüp bebek tedavisi de görüyorm o yüzden 11.500 e oldum ama normalde 26-27bn civarı sanırm fiyat cihangir yılanlıoglu yaptı ameliyatı ctesi kpntrolum var bakalm o zmaan belli olacak ama ameliyatın basarılı geçtiğini söylediMerhaba.geçmiş olsun.memnun kaldınızmı ne kadar ödediniz
Merhaba çok geçmiş olsun memorial genelde tek tüpte sıkıntı varsa diğerinide aldırmayı öneriyor size öyle bişey söylemediler miMerhaba ben cuma günü ameliyat oldum dün eve geldim ameliyatta sol tüp alındı sagda sıkıntı yokmuş bide cikolata kistler boşaltıldı agrım sızım olmadı dikiş yerlerimde ama inanılmaz gaz agrısı cektim bu sabah anca geçt ağrısı ama bu nerde olursanız olun ameliyatı o gaz agrısı oluyor me yazık ki karnı şişirdikler icin ben memorial şişlide tüp bebek tedavisi de görüyorm o yüzden 11.500 e oldum ama normalde 26-27bn civarı sanırm fiyat cihangir yılanlıoglu yaptı ameliyatı ctesi kpntrolum var bakalm o zmaan belli olacak ama ameliyatın basarılı geçtiğini söyledi
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda güzel haberini alırızMerhaba ben cuma günü ameliyat oldum dün eve geldim ameliyatta sol tüp alındı sagda sıkıntı yokmuş bide cikolata kistler boşaltıldı agrım sızım olmadı dikiş yerlerimde ama inanılmaz gaz agrısı cektim bu sabah anca geçt ağrısı ama bu nerde olursanız olun ameliyatı o gaz agrısı oluyor me yazık ki karnı şişirdikler icin ben memorial şişlide tüp bebek tedavisi de görüyorm o yüzden 11.500 e oldum ama normalde 26-27bn civarı sanırm fiyat cihangir yılanlıoglu yaptı ameliyatı ctesi kpntrolum var bakalm o zmaan belli olacak ama ameliyatın basarılı geçtiğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?