Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bana da öyle dediler ameliyatta bakacagız dedi doktor ama sagda yapısıklık dahi yokmuş tüpte geciş gayet normaldi ellemedm o yuzden onu dedi
Anladım cnm İnşaAllah sonradan benim gibi ikinci kez ameliyat olmazsın aynısını bana yaptılar çünkü.

Merhaba,
Yakin zamanda ngsli embriyo transferi olacagim sizin yazdiklarinizi gorunce sormak istedim. 2 embriyoyu birden nasil bozduklarini ogrenebildiniz mi? Neyin sebep oldugunu? Cok tesekkur ederim yanitiniza simdiden.

Bana böyle bişey vermedilerki
Biz aralık sonunda anlaşmıştık aslında zamlı fiyattan yapmadılar bize. Onu çıkartmış oldular demekki

Biz de aralık sonunda anlaştık ve tüm fiyatların detaylı yazılı olduğu paylaştığım kağıdı verdiler. Buna göre yumurta toplamaya kadar 4bin almaları lazımdı senden. 1000tl fazladan almışlar. 1000tl iade almaya hakkın olması lazım şu an. Az para değil, arayıp bir görüş istersen...

Gittiğimde yüzyüze konuşucam menekşe hanımla. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için 1000 tl az değil tabi ilaç parama eklerim o parayı

Nasıl yani? Ne oldu sizin?
Yanlış anlamayın lütfen amacım sizi tedirgin etmek değil benim sağ tüp alındı miyom da varfı beraber alındı açık ameliyatla sonra 6 ay bekledik gebelik olmadı rahim filmi istediler soldada hidrosalpenks... Tekrardan ameliyat oldum. Bana dediler ki keşke doktorunuz alsaydı ikisini baştan. Ve bütğn drlar aynısını söyledi tek tüpte sıvı varsa ötekinde muhakkak zarar görmüştür diye İnşaAllah sizde bu durum yaşanmaz
İlk ameliyatta sol tüp sağlamdı hsgde de çıkmadı

Memorialda mı oldnuz ? Yok estagfrullah dogrudur ben zaten endometriozis hastasıym bende yapsıklık zaten var söyledik de hocaya hoca durumuna bakacam eger yapısıklık varsa alıcam ya da baglıcam dedi yapısıklık dahi yoktu tüpde dedi hatta sordum hıcam ben zaten hastaym yapısıklık sagda da olacak bir zaman sonra yapısıklık olacak o da hidrosalpenkse dönecek uzun zaman alır dedi o arada transfer edildipinde etikelemz dedi biz 2 ay sonra transfer olucaz

Medipolde oldum cnm. Doktorum memorialle görüşerek yaptı ameliyatı.

Belki sizin durumunuz farklı olabilir güzel düşünelim güzel olsun

Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar ben bugün ikici tüp bebek için görümeye gittim beril hocaya randevu aldım gittim semra hocada gel baktı bana daha önce kimyasal olmuştu semra hoca dedi araştırcaz ben 1 aydır arı bal poleni kullanıyordum bugün doktora muayene eti şok oldu bende yumurta rezervim düşüktü bugün adetim ikici günü yumurtalar çoğalmış doktor bile şok olmuştu her halde arı bal poleninden işe yapıyor yumurta sayısı için aklınızda olsun

Dedim dun canim yemeye devam :) adına çok sevindim bende bugun merkezdeydim beril hanimlaydim cok tatli birisi ya

Aaa cok iyi canım sevindim senin adına peki basladin mi bugün ilaclara

Çoğu hamile kadın bu durumdan muzdarip ..
Evden dışarı çıksam altıma ederim bende , sürekli su su inan varya tek zorlandığım şey su içmek .
Görev gibi ve bi türlü içmeyi sevemedim.
Bende o progestandan kullanıyorum 200 mg fitil şeklinde . Hoş bu da hemen akıyor , etkili mi değil mi bilmiyorum ama inan bezdirdi beni ve bebeğe geçecek korkusu var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…