Bana da öyle dediler ameliyatta bakacagız dedi doktor ama sagda yapısıklık dahi yokmuş tüpte geciş gayet normaldi ellemedm o yuzden onu dediMerhaba çok geçmiş olsun memorial genelde tek tüpte sıkıntı varsa diğerinide aldırmayı öneriyor size öyle bişey söylemediler mi
Anladım cnm İnşaAllah sonradan benim gibi ikinci kez ameliyat olmazsın aynısını bana yaptılar çünkü.Bana da öyle dediler ameliyatta bakacagız dedi doktor ama sagda yapısıklık dahi yokmuş tüpte geciş gayet normaldi ellemedm o yuzden onu dedi
Merhaba,Kesinliklebenim ilk tedavimde 2 sağlıklı pgtli embiryom 1 de pgtsiz embriyom vardı transfer günü pgtliler bozuldu diğeri transfer oldu o da negatif sonuçlandı. Neden böyle oldu diye görülmeye Semra hoca ve Günseli hanımla görüşmeye gitmiştim. (neden gönül hanım değildi şuan düşünüyorum.:) Normalde Dr gönül hanım ama o psikoloji ile sorgulamadım sanırım. Daha önce Günseli hanımla da görüşmüştüm ) semra hoca gelene kadar Günseli hanım bizimle sohbet etti. Gençler üzülmeyin ya siz daha çok gençsiniz mutlaka çocuğunuz olur demişti. O zaman 28 din şimdi 30 tıp ilerledi benimde tüp bebekle üçüzlerim oldu o zaman bu işler çok zordu. Başınıza helen kötü şeyler sizi yıldırmasın. Embriyolarınız bozuldu ama tekrar bozulacak diye birşey yok.vs vs baya konuştuk. Hatta ilk tedaviye başladığımda çok heyecanlıydım semra hoca beni her muayenede başka başka drlara yönlendiriyordu farklı gözler görsün diyeymiş. En son muayene de kaç yumurtam var demiştim. Çok var dedi saymaya çalıştı yok sayamıyorum. Tıklım tıkış bir otobüse benziyor bu görüntü demişti baya gülmüştüm. Enerjisi çok iyi tekrar gelmesine sevindim gitmesi hataydı
Bana böyle bişey vermedilerki
Biz aralık sonunda anlaşmıştık aslında zamlı fiyattan yapmadılar bize. Onu çıkartmış oldular demekki
Biz de aralık sonunda anlaştık ve tüm fiyatların detaylı yazılı olduğu paylaştığım kağıdı verdiler. Buna göre yumurta toplamaya kadar 4bin almaları lazımdı senden. 1000tl fazladan almışlar. 1000tl iade almaya hakkın olması lazım şu an. Az para değil, arayıp bir görüş istersen...
Nasıl yani? Ne oldu sizin?Anladım cnm İnşaAllah sonradan benim gibi ikinci kez ameliyat olmazsın aynısını bana yaptılar çünkü.
Yanlış anlamayın lütfen amacım sizi tedirgin etmek değil benim sağ tüp alındı miyom da varfı beraber alındı açık ameliyatla sonra 6 ay bekledik gebelik olmadı rahim filmi istediler soldada hidrosalpenks... Tekrardan ameliyat oldum. Bana dediler ki keşke doktorunuz alsaydı ikisini baştan. Ve bütğn drlar aynısını söyledi tek tüpte sıvı varsa ötekinde muhakkak zarar görmüştür diye İnşaAllah sizde bu durum yaşanmazNasıl yani? Ne oldu sizin?
Memorialda mı oldnuz ? Yok estagfrullah dogrudur ben zaten endometriozis hastasıym bende yapsıklık zaten var söyledik de hocaya hoca durumuna bakacam eger yapısıklık varsa alıcam ya da baglıcam dedi yapısıklık dahi yoktu tüpde dedi hatta sordum hıcam ben zaten hastaym yapısıklık sagda da olacak bir zaman sonra yapısıklık olacak o da hidrosalpenkse dönecek uzun zaman alır dedi o arada transfer edildipinde etikelemz dedi biz 2 ay sonra transfer olucazYanlış anlamayın lütfen amacım sizi tedirgin etmek değil benim sağ tüp alındı miyom da varfı beraber alındı açık ameliyatla sonra 6 ay bekledik gebelik olmadı rahim filmi istediler soldada hidrosalpenks... Tekrardan ameliyat oldum. Bana dediler ki keşke doktorunuz alsaydı ikisini baştan. Ve bütğn drlar aynısını söyledi tek tüpte sıvı varsa ötekinde muhakkak zarar görmüştür diye İnşaAllah sizde bu durum yaşanmaz
İlk ameliyatta sol tüp sağlamdı hsgde de çıkmadı
BeenEndometriozis olan var mı aranızda kizlar
Medipolde oldum cnm. Doktorum memorialle görüşerek yaptı ameliyatı.Memorialda mı oldnuz ? Yok estagfrullah dogrudur ben zaten endometriozis hastasıym bende yapsıklık zaten var söyledik de hocaya hoca durumuna bakacam eger yapısıklık varsa alıcam ya da baglıcam dedi yapısıklık dahi yoktu tüpde dedi hatta sordum hıcam ben zaten hastaym yapısıklık sagda da olacak bir zaman sonra yapısıklık olacak o da hidrosalpenkse dönecek uzun zaman alır dedi o arada transfer edildipinde etikelemz dedi biz 2 ay sonra transfer olucaz
Nasil teşhis konuldu
Nasil teşhis koydular canim
Dedim dun canim yemeye devam :) adına çok sevindim bende bugun merkezdeydim beril hanimlaydim cok tatli birisi yaMerhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar ben bugün ikici tüp bebek için görümeye gittim beril hocaya randevu aldım gittim semra hocada gel baktı bana daha önce kimyasal olmuştu semra hoca dedi araştırcaz ben 1 aydır arı bal poleni kullanıyordum bugün doktora muayene eti şok oldu bende yumurta rezervim düşüktü bugün adetim ikici günü yumurtalar çoğalmış doktor bile şok olmuştu her halde arı bal poleninden işe yapıyor yumurta sayısı için aklınızda olsun
Aaa cok iyi canım sevindim senin adına peki basladin mi bugün ilaclaraMerhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar ben bugün ikici tüp bebek için görümeye gittim beril hocaya randevu aldım gittim semra hocada gel baktı bana daha önce kimyasal olmuştu semra hoca dedi araştırcaz ben 1 aydır arı bal poleni kullanıyordum bugün doktora muayene eti şok oldu bende yumurta rezervim düşüktü bugün adetim ikici günü yumurtalar çoğalmış doktor bile şok olmuştu her halde arı bal poleninden işe yapıyor yumurta sayısı için aklınızda olsun
Evet gerçekten çok iyiler tutmayınca heves kalmıyor ama onu görünce tekrar bir daha deniyelim dedik inşallah bu sefer olurDedim dun canim yemeye devam :) adına çok sevindim bende bugun merkezdeydim beril hanimlaydim cok tatli birisi ya
Benim donmuş embriyom var adetliyim şimdi 10 yün sonra muane edicek her halde o zaman başlicamAaa cok iyi canım sevindim senin adına peki basladin mi bugün ilaclara
Ya saat kaçta ordaydın senin süreç nasıl geçiyorDedim dun canim yemeye devam :) adına çok sevindim bende bugun merkezdeydim beril hanimlaydim cok tatli birisi ya
Çoğu hamile kadın bu durumdan muzdarip ..Bende de ayni durum söz konusu idrarda çıkıyor. Her gün ic çamaşırı değiştiriyorum. Emzik gibi elimde şişe bol su içiyorum. Her gittiğimde idrar kontrolü yapılıyor. En son kontrolümde antibiyotik için gerek duyulmadi. Bana progestron kullanımı vermişti valla doktora söylemedim ama kullanmıyorum. Bence o bende tetikledi. Birakmadan önce daha yoğundu söylemeden bıraktım ben durumumu daha iyi seklinde yorumladi. Güdüsel hareket ediyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?