- 29 Mart 2010
- 506
- 317
- 123
Inşallah hepimiz annelik duygusunu tadarız bir an önce, dualarımız seninle..
Saol canım benim çok tsk ederim Müslümanın müslümana duası een kabul olaniymis o yüzden herkesten dua istiyorum bu önceki tedavileri mi herkes biliyor du ama bu sefer kimsenin haberi yok o kadar çok istiyorum ki hamileyim diyebilmeyi
Biz şehir dışından geldiğimiz için gerekli tetkikleri yaptırıp tüp bebek tedavisi için ilk denemeye gelmiştik ama çekilen filme göre hiçbirşey söyleyemeyiz dediler o yüzden ben burda tekrar bir film çektirip önce sorun neyse ortaya çıksın istiyorum. Yarın tekrar muayene olup görüşeceğiz.
Kizlar selamlar hepinize yarin sabah 9 da o buz gibi masaya yatiyorum cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin benden sizi cok seviyorum haber vericem kendime gelince durumumu
Günaydın arkadaşlar sürekli takip ediyorum ama her zaman yazamıyorum sizinle bir sey paylaşmak istiyorum ben memorial Hastanesi ne izmirden gelmistim ilk transfer negatif iyi kalite embriyo olmasina ragmen neyse sorguluyor tabi insan ama ilk olmamasi başarısızlık olarak kabul edilmiyor ben cok sorgulayinca dondurulmuş tan once yapılacak birsey varmi diye ayse hanim bir polip görünüyor en fazka ofis histeroskopi yapabiliriz demisti haziran ayinda o yapikacakti ancak bu ilackarda polip yspiyor mus o zaman olmus şimdi belkide yok. Sonra ben izmirdeki doktoruma gittim bsna dosyanın semra hocanın incelemesini iste dedi aradim iki üç gun sonra semra hoca sagolsun geri döndü su anda bir isleme gerek yok bizim o polipi hala varsa almamaiz icin 5 cm ne olması gerekiyor hsg de normal ikinci tranferde omazsa karsilikli oturur konusuruz dedi bende kendimi haziran islem olacak temmuz transfer diye hazirlamistim kafam karisti ama guvenmek zorundayim çünkü dondurulmuslarim orada bekliyor biri zayif olsada iste boyleeee guveneyim degilmi arkadaskar
maşallah iyi büyütmüşsün bebeğini allahım kucağımıza almayı daBazen hiçbir sorun da çıkmaya biliyor canım, bazende tedavi sırasında çıkıyor sorun neyse. Biz 3 kere denedik genetik testler, pıhtılaşma testleri, rahim filmi, kaç kere hormon testleri, eşimin muayenesi ayrı benim ki ayrı yapıldı kaç kere ama elle tutulur bişey çıkmadı. Eşimin spermde sorun vardı ama tüp bebek için bi tane bile olsa yeter dediler. Rahim filmim kayıptu sadece raporu vardı elimde onunla başladım ben tedaviye :) daha önceki doktorlar görmüştü ama şişli görmedi rahim filmimi. 10 yıl ne kendiliğinden oldu nede tedaviyle 3. denemede Allah nasip etti.
O nedenle çok takılma canım, rahim filmini çektir emin olduğun bir yerde için rahat etsin sonrasında Allahın izniyle başlarsın, hayırlı haberler al inşallah :)
14 te ayse hocaylaa canım 14.45 te semra hocayla inşallahhhhhh hepimize bakalımpoldi .!.:Bende şehir dışından geleceğim,randevuma daha var ama bende şimdiden heyecanlıyım, Semra hocayla konuşacaksınız önce değilmi, hadi bakalım kısmetimiz oradadır inşallah..
Canım çok geçmiş olsun artık için çok rahat olacak rabbim tez zaman hayırlısı ile nasip etsin ne yapacaksın deneme tahtasına döndük dr çok görmüyorum nedenini bulmaya çalışıyorlar olumsuzlukların herişte bir hayır deyip yoluna devam edeceksin rahat bir şekildeKizlar ben ciktim ameliyattan bi kac yapisiklik disinda hic bisey yokmus tupler yumurtalar tertemizmis bosuna deldiler beni :) alttan bi islem yapmis darlikmi ne varmis henuz doktorumu gormedim ama noldh mrk ediyorum kanamam var cokta normalmis
Kizlar selamlar hepinize yarin sabah 9 da o buz gibi masaya yatiyorum cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin benden sizi cok seviyorum haber vericem kendime gelince durumumu
Allah yardımcın olsun canım, hayırlı haberler al inşallah
kizlar yarin test gunum ama kac gundur ara ara siddetli bel agrim be kasik agrim var bugunde jelden sonra minik lekelenmeler oldu korkmaya basladim.sanki bu seferde olmayacak gibi
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım içini ferah tut Allah emeğini boşa çıkarmasınkizlar yarin test gunum ama kac gundur ara ara siddetli bel agrim be kasik agrim var bugunde jelden sonra minik lekelenmeler oldu korkmaya basladim.sanki bu seferde olmayacak gibi
ya kızlar bu gliforda bende çok mide yanması yaptı ondan herhalde sizde yaptı mı
amin aminn aminnnnnAllahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasip eyle kimseyi evlat hasretiyle sınama yarabbim((
maşallah iyi büyütmüşsün bebeğini allahım kucağımıza almayı da
Ne güzel darısı bizim ve tüm isteyenlerin başına. Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Bazen hiçbir sorun da çıkmaya biliyor canım, bazende tedavi sırasında çıkıyor sorun neyse. Biz 3 kere denedik genetik testler, pıhtılaşma testleri, rahim filmi, kaç kere hormon testleri, eşimin muayenesi ayrı benim ki ayrı yapıldı kaç kere ama elle tutulur bişey çıkmadı. Eşimin spermde sorun vardı ama tüp bebek için bi tane bile olsa yeter dediler. Rahim filmim kayıptu sadece raporu vardı elimde onunla başladım ben tedaviye :) daha önceki doktorlar görmüştü ama şişli görmedi rahim filmimi. 10 yıl ne kendiliğinden oldu nede tedaviyle 3. denemede Allah nasip etti.
O nedenle çok takılma canım, rahim filmini çektir emin olduğun bir yerde için rahat etsin sonrasında Allahın izniyle başlarsın, hayırlı haberler al inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?