Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bazen hiçbir sorun da çıkmaya biliyor canım, bazende tedavi sırasında çıkıyor sorun neyse. Biz 3 kere denedik genetik testler, pıhtılaşma testleri, rahim filmi, kaç kere hormon testleri, eşimin muayenesi ayrı benim ki ayrı yapıldı kaç kere ama elle tutulur bişey çıkmadı. Eşimin spermde sorun vardı ama tüp bebek için bi tane bile olsa yeter dediler. Rahim filmim kayıptu sadece raporu vardı elimde onunla başladım ben tedaviye :) daha önceki doktorlar görmüştü ama şişli görmedi rahim filmimi. 10 yıl ne kendiliğinden oldu nede tedaviyle 3. denemede Allah nasip etti.

O nedenle çok takılma canım, rahim filmini çektir emin olduğun bir yerde için rahat etsin sonrasında Allahın izniyle başlarsın, hayırlı haberler al inşallah :)

Kizlar selamlar hepinize yarin sabah 9 da o buz gibi masaya yatiyorum cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin benden sizi cok seviyorum haber vericem kendime gelince durumumu

Allah yardımcın olsun canım, hayırlı haberler al inşallah

Canım daha ilk denemeymiş, herşey yolunda bile gitse yinede şans işi biraz biliyorsun. Bizim de ilk denemede A+A balst dendi ama tutmadı, ilk denemede daha kötü embriyolarla tutan arkadaşlarımda var. Allah yardımcın olsun canım inşallah 2. denemede hayırlı haberler alacaksın Allahın izniyle şişliye güven cidden iyi bir ekip ve iyi bir hastane

Arkadaşlar bu gün Embriyoloji bölümünü araradı eşim 9 yumurtadan 7si olgunlasma asamasinda 2si döllendi demiş olgunlaşma ne oluyo daha önce böyle bişey soylenmemisti yarın için de aramayın cuma arayın demisler

maşallah iyi büyütmüşsün bebeğini allahım kucağımıza almayı da

kizlar yarin test gunum ama kac gundur ara ara siddetli bel agrim be kasik agrim var bugunde jelden sonra minik lekelenmeler oldu korkmaya basladim.sanki bu seferde olmayacak gibi

poldi .!.:
Bende şehir dışından geleceğim,randevuma daha var ama bende şimdiden heyecanlıyım, Semra hocayla konuşacaksınız önce değilmi, hadi bakalım kısmetimiz oradadır inşallah..
14 te ayse hocaylaa canım 14.45 te semra hocayla inşallahhhhhh hepimize bakalım

Kizlar ben ciktim ameliyattan bi kac yapisiklik disinda hic bisey yokmus tupler yumurtalar tertemizmis bosuna deldiler beni :) alttan bi islem yapmis darlikmi ne varmis henuz doktorumu gormedim ama noldh mrk ediyorum kanamam var cokta normalmis

Kizlar ben ciktim ameliyattan bi kac yapisiklik disinda hic bisey yokmus tupler yumurtalar tertemizmis bosuna deldiler beni :) alttan bi islem yapmis darlikmi ne varmis henuz doktorumu gormedim ama noldh mrk ediyorum kanamam var cokta normalmis
Canım çok geçmiş olsun artık için çok rahat olacak rabbim tez zaman hayırlısı ile nasip etsin ne yapacaksın deneme tahtasına döndük dr çok görmüyorum nedenini bulmaya çalışıyorlar olumsuzlukların herişte bir hayır deyip yoluna devam edeceksin rahat bir şekilde

Kizlar selamlar hepinize yarin sabah 9 da o buz gibi masaya yatiyorum cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin benden sizi cok seviyorum haber vericem kendime gelince durumumu

canım Allah yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun canım, hayırlı haberler al inşallah

kizlar yarin test gunum ama kac gundur ara ara siddetli bel agrim be kasik agrim var bugunde jelden sonra minik lekelenmeler oldu korkmaya basladim.sanki bu seferde olmayacak gibi

dur bakalım heömen hayal kırıklığı yok bekle birz

İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım içini ferah tut Allah emeğini boşa çıkarmasın

ya kızlar bu gliforda bende çok mide yanması yaptı ondan herhalde sizde yaptı mı

sabah akşam yarım şeklinde kullan demişti doktorum o yanma şikayetlerini söyleyince. Baştan tam kullanıyordum günde 1 tane. Hafifletmişti bendeki şikayetleri.

N
Ne güzel darısı bizim ve tüm isteyenlerin başına. Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…