Yok bebeğe bir sey yapmıyor dedi bana kullandırırken ama ben kullanmıyorumÇoğu hamile kadın bu durumdan muzdarip ..
Evden dışarı çıksam altıma ederim bende , sürekli su su inan varya tek zorlandığım şey su içmek .
Görev gibi ve bi türlü içmeyi sevemedim.
Bende o progestandan kullanıyorum 200 mg fitil şeklinde . Hoş bu da hemen akıyor , etkili mi değil mi bilmiyorum ama inan bezdirdi beni ve bebeğe geçecek korkusu var ..
Yoo ilacın bebeğe değil , enfeksiyon durumunun bebeğe etkisi olur diye korkuyorum .En son “Vagi Flora Rapid” diye 180₺ bi fitil verdi doktorum .Yok bebeğe bir sey yapmıyor dedi bana kullandırırken ama ben kullanmıyorumyani ağızdan alsan kana karışır ama fitil olarak verdiğimden sıkıntı yok dedi. Ama dedim ya sürekli altan üstten ilactan sıkıldım nasılsa evdeyim diye kullanmıyorum valla aman ugrasamadim ne yapayım sadece çok yürüysem çok iş yaptığımı düşündüğüm zaman kullanıyorum
14.30da oradaydım cnm randevum yoktu başka hastanede bi doktora göründüm yok sıvı var yok endometriozis olabilirsin deyince ordan çıkıp direk merkeze gittim sagolsun beril hanım baktiYa saat kaçta ordaydın senin süreç nasıl geçiyor
Allah şifa versin canım. Maydanoz suyu işe yaradı mı?14.30da oradaydım cnm randevum yoktu başka hastanede bi doktora göründüm yok sıvı var yok endometriozis olabilirsin deyince ordan çıkıp direk merkeze gittim sagolsun beril hanım bakti
Kuzum 2 gün ictim uyi geldi gibi asil komigi doktor kendini sıcak tut gecer dedi çorapla uyumamı tavsiye ettiAllah şifa versin canım. Maydanoz suyu işe yaradı mı?
Benm adet agrılarm cok fazlaydı gittiğim doktor bazı kan testleri istedi ca125 mi yanlışm olmasın bir de yumurtalıklarım ultrasonda belli ediyodu kendni kissing ovary şeklindeydi net teşhis ameliyatta kondu tabiNasil teşhis koydular canim
Valla nolcaksa olsun hayırlısı bakalm ben özellikle memorial istedim en azından yanlş bir işlem yapıldıgnda neden böyle yaptınz diye sorabileceğim onlar tavsiye ettiler cihangir hocayı onlar ne yapılması gerektiğne karar verdiler hayırlısıMedipolde oldum cnm. Doktorum memorialle görüşerek yaptı ameliyatı.
Belki sizin durumunuz farklı olabilir güzel düşünelim güzel olsun
Hayırlısı olsun cnmValla nolcaksa olsun hayırlısı bakalm ben özellikle memorial istedim en azından yanlş bir işlem yapıldıgnda neden böyle yaptınz diye sorabileceğim onlar tavsiye ettiler cihangir hocayı onlar ne yapılması gerektiğne karar verdiler hayırlısı
Ca125 yapıldı usgde cikolaya kisti görülmedi ama bi doktor karin ağrısı yaşıyorum diye endometriozis olabilirsin dedi rahim filmi çekilip Semra hanımla gorusmemi istedi beril hanım beni ikna edemeyinceBenm adet agrılarm cok fazlaydı gittiğim doktor bazı kan testleri istedi ca125 mi yanlışm olmasın bir de yumurtalıklarım ultrasonda belli ediyodu kendni kissing ovary şeklindeydi net teşhis ameliyatta kondu tabi
Hamile misin ?Merhabalar covid geçiren arkadaşlara bi sorum olacaktı. Eşimin testi pozitif çıktı bende de belirtiler var test vericem bugün covid geçiren arkadaşlar kan sulandırıcı vs kullandılar mı acaba ?
Hıı ben de sabah ordaydım tanışırdık geçmiş olsun beril hoca var dedimi14.30da oradaydım cnm randevum yoktu başka hastanede bi doktora göründüm yok sıvı var yok endometriozis olabilirsin deyince ordan çıkıp direk merkeze gittim sagolsun beril hanım bakti
Evet semra hocayla mutlaka görün çünkü bazen beril hoca beni muane ediyordu semra hoca da geliyordu daha iyi incelem yapıyorCa125 yapıldı usgde cikolaya kisti görülmedi ama bi doktor karin ağrısı yaşıyorum diye endometriozis olabilirsin dedi rahim filmi çekilip Semra hanımla gorusmemi istedi beril hanım beni ikna edemeyince
Dun vardı cnmHıı ben de sabah ordaydım tanışırdık geçmiş olsun beril hoca var dedimi
Çözümü çok basitmişKuzum 2 gün ictim uyi geldi gibi asil komigi doktor kendini sıcak tut gecer dedi çorapla uyumamı tavsiye etti
Sağlık olsun canımDun vardı cnm
Hayırlı olsun canım ben de rapor aldım adece fiyata indirim oluyor ilaçlerı karşılamıyor canımKızlar bugün tüp bebeğe başlıyoruz. İdil eczanesini önerdiler. Orası uygun mu? Bizim raporumuz yok. Bir de iğnelerden kaç kutu almalıyım sizce? Ben il dışından geliyorum. Orada iğneyi bulmam belki zor olabilir. Ne önerirsiniz?
Ins çözümdürÇözümü çok basitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?