Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ca125 yapıldı usgde cikolaya kisti görülmedi ama bi doktor karin ağrısı yaşıyorum diye endometriozis olabilirsin dedi rahim filmi çekilip Semra hanımla gorusmemi istedi beril hanım beni ikna edemeyince
Endometriozis karın agrısı yapar da normal regl de agrılı olur benm kanamam cok fazla oluyodu. Bel agrım cok oluyodu rahim filmiyle net teşhis koyulmaz ki orda rahim ve tüpler gözükür yapısıklık varsa belki

Endometriozis karın agrısı yapar da normal regl de agrılı olur benm kanamam cok fazla oluyodu. Bel agrım cok oluyodu rahim filmiyle net teşhis koyulmaz ki orda rahim ve tüpler gözükür yapısıklık varsa belki
Regl oyle aman aman ağrılı olmuyor ama regl dışında sadece sabahları karin ağrısı yaşıyorum 2 3 aydir el ile muayene yapıldı size öyle bir muayene yapıldı mı endometriozis olanlar o muayenede cok agri hisseder dediler

cgdm5525 evet hamileyim doktor 10 gün boyunca oksapar 4000 iğne ve sonrasında coraspin tablet yazmış siz neler kullanmıştınız?
Bana doktorum özel ilaçlar yazdı ...

-Zade vital C vitamini Tozu (50 tl )
-Anti Bactovis Probiyotik Kapsül (Bağışıklık için 130 tl)

Oksapar veya Corasprin tamamen temkinli olmak için veriliyor , aksatmayın .
Ben sadece ek olarak 4-5 gün bal -zencefilinde suyunu elde ederek hergün tatlı kaşığı şeklinde tükettim .

İnşAllah şifa bulursunuz ..

Hayırlı uğurlu olsun ..
İnşAllah güzel sonuçlarla ayrılırsınız ..

Ben tüm ilaçları Ateş Ecz aldım .
Daha makuldü fiyatları ..
Yaklaşık 13 günlük tedavi ve günlük 225 lik dozla 5 kutu Gonal-f kullandım .
Tabi malum bu durum tamamen kişiye göre önem arzettiği için değişkenlik olacaktır.

Evt ben de idil den almistim en uygun orasiydı. Bu arada ilaclara bugün %35 zam geldi diye duydum

Oncelikle hayirli olsun. Insallah hayirlisiyla bebegine kavusursun :) Bana 3 tane GonalF yazmislardi. Ben 2 tane aldim biterse yine alirim diye. 2si tam yetti iyi ki 3 tane almamisim. Ama il disinda zor bulunur diyorsan kac tane dedilerse al canim. Bir de Opudan sonra yapilmaya baslanan bir igne var adini hatirlamiyorum. O igne 2 sekilde satiliyor. Ya gobekten yapilanini alacaksin ya da kalcadan yapilacak olani. Hemsire bana bunun gobekten yapilanini bulursan fazlaca al dedi. Hamilelikte de bir sure kullaniliyormus. Onu bulursan fazlaca alabilirsin. Fiyati GonalF kadar pahali degildi.

Teşekkür ederim canım. İdil eczanesine girdim. Diğerlerine fiyat sormadım açıkçası. 3 kutu gonal f, 2 kutu antibiyotik ve 1 kutu folik aside 2071₺ ödedim. Cumartesi günü %35 zam olacağını söylediler

Çok teşekkür ederim canım, vakit ayırıp ayrıntılı yazmışsın. Bana 3 kutu gonalf verdiler. 2. kontrolüme Şişli'ye gidicem. Gerekli görürlerse ek birkaç kutu daha alırım diye düşünüyorum

cgdm5525 coraspini ne kadar kullanmanızı söyledi?
Ben covid e bağlı kullanmadım .
Daha doğrusu Covid olduğumu söyleyince hoca Oksapar a acil başlaman lazım dedi ama ben zaten düzenli kullanıyordum . Bi nevi avantajım oldu gibi birşey …

4 genimde Heterozigot olduğu için Oksapar Memorial tarafından verildi , keza kendi doktorumda aynı şekilde . Fakat kendi doktorum , ek olarak Corasprinde verdi temkinli olmak adına , onu da 2 günde bi alıyorum.

Size tavsiyem sizde öyle yapın , eğer trombofili testi yaptırmadıysanız ve hangi geninizde mutasyon olduğunu bilmiyorsanız kan sulandırıcaya yüklenmenin bir anlamı yok , aksi halde fazla alındığında kanama yapabilir . Bu sizi korkutmasın , hemen bırakırsınız ayrı birşey ama genellikle Oksapar veriliyor Covid döneminde ve yaklasık 15 gün kullandırıyor doktorlar ..

Merhaba,
Yakin zamanda ngsli embriyo transferi olacagim sizin yazdiklarinizi gorunce sormak istedim. 2 embriyoyu birden nasil bozduklarini ogrenebildiniz mi? Neyin sebep oldugunu? Cok tesekkur ederim yanitiniza simdiden.
Merhaba. Teker teker dondurulmuştu net bir cevabı yok maalesef çözülürken ikisinde de deformasyon oluşmuş nadir olan bir durum yumurta kaynaklı da olabilir embriyo pgt için parça alındığında da oluşmuş olabilir kesin cevap yok denildi ama merak etmeyin gerçekten nadiren oluyor bana daha nadiri oldu ve ikisi bozuldu benim nasibim böyleymiş içinizi rahat tutun.

Kızlar ikili test yaptırdım ultrason sonuçları normal papp a degeri normal fakat beta hcg degeri biraz yüksek çıktı dr nifty testi önerdi , başka doktora gittim o da bnce gerek yok ama içimiz rahat etsin derseniz yaptırın dedi çok üzüldüm çok da korkuyorum bu gibi durum yaşayan oldu mu hiç aramızda ?

Hatırlamıyorm benm ilk teşhisim 10 sene önce konuldu ilk ameliyatmı da ozaman olmuştm rahim yumurtalık bagırsaklara kadar yayılmıştı ama uzun zaman oldu dediğim gibi benm ca-125 değetm cok yüksek cıkıyordu e2 degerm sürekli yüksekti.
Birde cikolata kistm vardı

Beeen hemde pgtli embriyomda ikili testim sorunlu cikti oglum saglikli cok şükür

Peki tüp bebekte sıkıntı yaşadınız mı bu konu yüzünden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…