Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kist kesin oluyor mu hastalıkta acaba?

Evet şu an gebeyim 11 haftalık
Cok sukur ekstra bi protokol uygulandı mi ben dün bir doktor muayenesindeydim bana 2 ay ara vermeden dogum kontrol hapı kullanmalısın 2 ay dolunca bırakıp transfer olmalısın hic hoşuma gitmedi bu tedavi merkezde endometriozis hastalarına nasıl transfer yapılıyor

Tedavim hala devam
Peki tüp bebekte sıkıntı yaşadınız mı bu konu yüzünden?
tedavim hala devam ediyor benm 2 tane dondurulmş embriyom var sol hidrosalpenks tüp alındı 3 ay dinlenme arkadan transfer deneyecez bakalm doktora sorduk bagırsaklarda dahi yapısıklık var dedi sadece gebelikte önüne gecersiniz bunun dedi gebelik yads menopoz

Ins güzel sonuçlanır

Hayır ekstra bir şey uygulanmadı. Opudan 2 ay sonra dondurulmuş transfer oldum. Kist görmeden ya da kan değerlerine bakmadan sadece ağrıyla tanı konulması çok garip geldi bana. Beril hanım ne dedi endometriozis ile ilgili.

Ben yaş riskinden dolayı kesin riskli çıkar diye ikili test yaptırmadım fetal DNA testi yaptırdım biraz pahalı ama en azından içiniz biraz daha rahat ediyor perinataloga muayene olursanız daha detaylı bilgi veriyor

İkili testin çok fazla güvenilirliği yok o yüzden canınızı sıkmayın daha sonra detaylı USG yaptirirsiniz içiniz daha fazla rahat eder sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah

İkili testte risk değerleri kaç çıktı

O bi tanı koymadı oyle birsey düşünmedi Semra hoca da bir görsün dedi bir de sıvı olayı var kafalar karışık ya

İkili testin çok fazla güvenilirliği yok o yüzden canınızı sıkmayın daha sonra detaylı USG yaptirirsiniz içiniz daha fazla rahat eder sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah
Insallah canım ya insallah öyle olur dr lar tüp bebek diyince o zaman kesin nifty testi yaptırın tup bebekte daha fazla genetik anomali görünüyor dedi ne alaka anlamadım kac kisinin sagliklı tüp bebekleri var

Istanbulda mısinız aslinda en son bir perinatoloğa muayrne oldum o da çok sart degil genetik test dedi ölcümleri normal yani ben sanmıyorum bisey cikacagini dedi ama insanin ici rahat etmiyor ki kurt dustu bi kere

Kızlar gonaf'i akşam dolaba koydum diye hatırladım ama koymamışım. Sabah fark ettim hemen dolaba koydum biraz soğuklardı. Bütün gün hastanede oradan oraya koşturmaktan. İl dışına gitmekten kadam allak oldu bozulmuş mudur ilaç

Genetiklerimize bakılmıştı temiz geldi sonuçlar ama embriyo pgt li degildi bir onceki tedavide iki embriyomu göndermistim orada biri saglıklı geldi biri bozuk
Benim pgtli olmasına rağmen riskli cikti ben nifty yaptırmıştım temiz geldi zaten oğlumda cok şükür 3 yasinda benim ikili testimi acibadem maslak ibrahim bildirici yapti arastirirsan sözde turkiyede 1 numara birisi ama bana kürtaj ol demeye getirdi üstü kapalı sacma sapan birsey yaşamıştık o dönem ben çok stres yapınca nifty yaptırdık ikili test yapılması en gereksiz test bana göre riskli çıksa kesin değil temiz çıksa da kesin değil ikilisi temiz çıkıp dogumda aksi olabiliyor hangi ildesiniz bazı devlet hastaneleri nifty ücretsiz yaptığını okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…