Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Istanbuldayız canim biz bende bin pisman oldum bu testi yaptırdığıma esim bunu da istememisti nifty de istemiyor aldirmayacagız sonucta kendine de bebege de zehir etme diyor ama ben duramiyorum ki

Istanbuldayız canim biz bende bin pisman oldum bu testi yaptırdığıma esim bunu da istememisti nifty de istemiyor aldirmayacagız sonucta kendine de bebege de zehir etme diyor ama ben duramiyorum ki
Ahmet gül hoca var ona görünmeni tavsiye ederim ona güvenebilirsin yaptığı ultrasonada o stresi cok iyi biliyorum benim daha önce kaybım olduğu için 2.dontorum stres yapıp tansiyonlarini etkiliceksen yaptır njfty demisti pappa değeriniz ne çıktı

Pappa düzeltilmis 0.98 cıktı

Bende oglumda ona gitmistim cnm benim de ikili test riskli cikti, amniyosentez onermislerdi kesinlikle aldirmayacagımı soyledim ben o riske de atmayaagimi soyledim. Ahmet Gül de ayrintiliya girdim cok şükür sıkıntida cikmadi. Yani bi daha hamile kalirsam o testleri yaptirmayi düsünmüyorum

Pappa düzeltilmis 0.98 cıktı
Pappa düşüklüğü ile preeklamsi bağlantısı var canım benim bu değer dusuk sanki 3 yıl oldu ben dkgum yapalı tam değerleri hatırlamıyorum ama perinatolog görürse aspirin başlayıp yakın takibe alabilir down konusuna gelirsek ultrason iyi bir hekimde yapıldıysa kombine riskleri onemseme

Ahmet gül efsane bir doktor arkadaşıma 12.haftada ağır gelişme geriliği yasicaksin 28i görmek zor demisti gercekten dediği gibi oldu bende oğlumda ara ara ona gittim hatta normalde belli haftalarda alıyor ben çok ısrar etmiştim 3 4 defa almıştı sagolsun yeniden gebe olursam ins muhakkak 12 24 32 de ona giderim

Aslında bir çok dr a gittim ultrasonda herhangi bir sorun görünmüyor dedi benim de içim rahat ama nasip hrsey

O testleri yaptırmak o kadar sacmalikmıs ki bende aldirmayi düsünmüyorum ama zehir etti aglmaktan duramıyorum belkide boş yere kendimi de bebegi de etkiliyorum

Cok tesekkur ederim geri donusunuze.
Cok uzuldum, umarim hersey istediginiz gibi ilerliyordur simdi. Guzel haberlerinizi duymak dilegiyle.

O testleri yaptırmak o kadar sacmalikmıs ki bende aldirmayi düsünmüyorum ama zehir etti aglmaktan duramıyorum belkide boş yere kendimi de bebegi de etkiliyorum
Bnmde doktorum ikili test vs saçmalık deyip yaptırmadı nolcak öğrenince aldıran mı ki dedi ben kendi zorumla yaptırdım risk yüksek çıkıncada oh olsun ben sana yaptırma demiştim dedi. Bu seferde NIPT testi için zorladı ben yaptırmadım yine bana trip attı yaptır içimiz rahat etsin dedi. Ense kalınlığı normaldi burun kemiği de vardı oda normaldi. Neyse dedi bişey yok üzülme dedi. Üzülmüyorum dedim olsa ne olacak ki evlat değil mi oda hiç stres yaşamadım üzülmedimde. Detaylıdada gözükmemişti

Allah pnu bildiği gibi yapsın

Sağlıklı dogdu degil mi cocugunuz

Evt ben de tekrar gebe kalirsam ona giderim ayrintiliya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…