Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar memorial da transfer öncesi bagisiklik baskilayici serum verdikleri oluyor mu hic burda yazan görmedim acaba merkez tercih etmiyor mu?

Insallah canım ya insallah öyle olur dr lar tüp bebek diyince o zaman kesin nifty testi yaptırın tup bebekte daha fazla genetik anomali görünüyor dedi ne alaka anlamadım kac kisinin sagliklı tüp bebekleri var
Nifty testinin riskleri var karından sıvı alınıyor o da bir risk inşallah hiçbir şey çıkmaz canım için rahat olsun detaylı USG yaptirirsiniz ağlayıp bebeğinizi ve kendinizi strese sokmayın Allah'ın izniyle inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz

Son düzenleme:
Anladim cnm aslında ben istiyorum benim ogluma hamileligimde 2.5 aylikken ciddi bi kanamam olmustu yani vucud onu atmaya calismisti bastan boyle bi tedavi almak isterim acikcası
Benin bütün gebeliklerde var bu dediğin hep canim progestan kullanmadonmi

Nifty kandan bakılıyor canım amniyosentezde karından sıvı alınıyor

Nifty kandan bakılıyor canım amniyosentezde karından sıvı alınıyor
Evet canım biranda yanlış yazmışım nifty ile fetal DNA testi aynı zaten onun bile güvenilirliği %100 değil % 99.9 hiçbir şeyin güvenirliği yok benim doktorum bebek doğana kadar hiçbir testin %100 güvenilir olmayacağını doğunca bakacağız diyor sabır tevekkül dua edeceğiz diyor çok doğru

Insallah canım ya insallah öyle olur dr lar tüp bebek diyince o zaman kesin nifty testi yaptırın tup bebekte daha fazla genetik anomali görünüyor dedi ne alaka anlamadım kac kisinin sagliklı tüp bebekleri var
Canım yanlış yazmışım kusuruma bakma nifty karından sıvı alınmıyor amnisentezde alınıyor onun riskleri de var yazacaktım nifty biraz pahalı ama zaten 22.haftadan sonra detaylı USG baktirirsiniz benim doktorum hiçbir testin %100 guvenirligi yok diyor fetal DNA testi bile %99.9 o yüzden canınızı hiç sıkmayın sabır tevekkül dua bunlar insanı rahatlatır

Kullandım cnm cift ampul progestan igne kullanıyordum sonra vajinale cevirdiler ama kanamanin sebebini oyle dediler dusuk riski yoktu sadece kanama
Anladim cnm ins bir daha öyle birsey yaşamazsın bende yaşamam benimde kanamalar oldu oluyor hayırlısi olsun hakkımızda ins güzel olur hersey

Çok teşekkür ederim destekleriniz için her ne olursa olsun onlar bizim yavrularımız rabbim ne yazdıysa onu yasayacağız detaylıyı beklemekten başka care yok hayırlısı rabbimden

Öyle demek istemedim canım sadece onunla yasamayı ogrenmek gerekiyor bilmedigimiz bir durum maşallah Allah ömür versin
Amin cnm Rabbim hepimizin evladını bağışlasın sende sağ salim sağlıkla kucağına al İnşaAllah duamdasınız
Endişelerin o kadar normal ki bilmediğimiz bi durum çünkü aynısını bende yaşadım çok iyi biliyorum ama yeter ki sağlıklı olsun. Rabbim gönlünüze göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Çok teşekkür ederim destekleriniz için her ne olursa olsun onlar bizim yavrularımız rabbim ne yazdıysa onu yasayacağız detaylıyı beklemekten başka care yok hayırlısı rabbimden
Rica ederim canım hiç üzme kendini Allah'ın izniyle inşallah herşey güzel olacak hamilelikte hormonlar değişiyor seni çok iyi anlıyorum biraz rahat olmak lazım iyi düşün iyi olsun kontrollerini aksatma fetal DNA testini yaptırdım ama detayliyida yaptıracağım o yüzden bebeğimiz doğana kadar rahat edemiyecegiz aslında doğduktan sonra da rahat edemiyorsun hep birşey kafamıza takılıyor galiba bir ömür cocukla ilgili hep birşeyler kafamıza takılacak o yüzden rahat ol canım

Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar bir şey sormak istiyorum bu benim ikinci tüp bebek tedavim ilki tutu sonra kimyasal oldu ikici doktor dedi onuda normal takip yapıp tıransfer edelim ilaçla yapmayalım benim gibi olan varmı ikici tedavi nasıl oldu sizin

İlki tuttu ilaçlı idi düştü 2. Dogal siklus negatif 3.de dogal siklus dediler o dönem yeni başlamıştı bu dogal siklus sifir ilac progestan istedim sadece progestan vitaminler tuttu cok sukur dogdu su an zaten herkese progestan veriliyor o yüzden kabul et bence

Kızlar ben Salı günü opu oldum 5 yumurtadan 4 ü döllenmiş Bugün aramayacağız dediler Benim ilk tüp bebek denemem yumurtanın kalitesi ya da embriyonun durumunu sonra mı söylüyorlar Forumda bir sürü şey okuyorum çoğundan bi haberim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…