- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
5. Gün söylüyorlar canım.Kızlar ben Salı günü opu oldum 5 yumurtadan 4 ü döllenmiş Bugün aramayacağız dediler Benim ilk tüp bebek denemem yumurtanın kalitesi ya da embriyonun durumunu sonra mı söylüyorlar Forumda bir sürü şey okuyorum çoğundan bi haberim
HakkınıZda hayırlısı olsun inşallahKızlar ben Salı günü opu oldum 5 yumurtadan 4 ü döllenmiş Bugün aramayacağız dediler Benim ilk tüp bebek denemem yumurtanın kalitesi ya da embriyonun durumunu sonra mı söylüyorlar Forumda bir sürü şey okuyorum çoğundan bi haberim
Selam canim. Hayirli olsun. Insallah hepsi saglikla 5. gune ulasir. Beni 4. gun aradiklarinda yarin hastaneye gelin demislerdi. Taze transfer olma ihtimalim oldugu icin. Kaliteslerini orada doktorum soylemisti bana. Sonrasinda yine ayni gun arayip dondurma sureci ile ilgili bilgi verdiler.Kızlar ben Salı günü opu oldum 5 yumurtadan 4 ü döllenmiş Bugün aramayacağız dediler Benim ilk tüp bebek denemem yumurtanın kalitesi ya da embriyonun durumunu sonra mı söylüyorlar Forumda bir sürü şey okuyorum çoğundan bi haberim
Ya çok şükür inşallah benim de ilaçsız olucak tutar inşallah bana da doğal olucak dediler bakalım nasıl olucakİlki tuttu ilaçlı idi düştü 2. Dogal siklus negatif 3.de dogal siklus dediler o dönem yeni başlamıştı bu dogal siklus sifir ilac progestan istedim sadece progestan vitaminler tuttu cok sukur dogdu su an zaten herkese progestan veriliyor o yüzden kabul et bence
Ins canim progestan da verirler ins sağlıkla tutunur doğarYa çok şükür inşallah benim de ilaçsız olucak tutar inşallah bana da doğal olucak dediler bakalım nasıl olucak
Bana şuan için bir sey vermedi. Bana progestron verdi de onu kullanmadım oda çocuğun tutunma oranında bir şey olmasın diye bir ilac işte. Ben bol suya devam ediyorum. Şuan 27+2 haftalık ama iste 6 gün önden gidiyor 28+1 haftalık gözüküyor benim. Bu idrar yoluyla süreciyle alakalı ise aman kullan tabi sen önemli vallaYoo ilacın bebeğe değil , enfeksiyon durumunun bebeğe etkisi olur diye korkuyorum .En son “Vagi Flora Rapid” diye 180₺ bi fitil verdi doktorum .
2 tane kapsül çıkıyor ve 4 arayla ,8 günlük tedavi ..
Ne kadar su içersek içelim sanki yapıştı yer yaptı içeriye bi türlü atamadım vücuttan onu .
Haliyle bu durum da endişeye sebep oluyor , çünkü böbrek yoluyla geçme ihtimali veya erken doğuma sebebiyeti doğurabilir …
Sen kaçıncı haftalarda bıraktın hatırlıyor musun ?
Ben hamile iken covid geçirmeme rağmen kadin doğum doktorum kullanirmadi. Bence hastalığı atlattiktan sonra tekrar kontrollerden geçerek doktor kararina bırakabilirsiniz. Geçmiş olsunMerhabalar covid geçiren arkadaşlara bi sorum olacaktı. Eşimin testi pozitif çıktı bende de belirtiler var test vericem bugün covid geçiren arkadaşlar kan sulandırıcı vs kullandılar mı acaba ?
2020/2021 tedavi gördüm benim zamanımda idil pahalı ateş ona nazaran daha uygundu. Nedense hastane idil diyor. Ama okmeydaninda deniz eczanesi her ikisine göre daha uygunda veriyor bilginiz olsun. İnternetten telefon ve adres bilgisine ulaşabilirsiniz. Telefonda ilaç fiyat bilgisi de veriyorlar.Kızlar bugün tüp bebeğe başlıyoruz. İdil eczanesini önerdiler. Orası uygun mu? Bizim raporumuz yok. Bir de iğnelerden kaç kutu almalıyım sizce? Ben il dışından geliyorum. Orada iğneyi bulmam belki zor olabilir. Ne önerirsiniz?
Pgtli senin? Bu arada neden bir daha beta hcg değerine bakıldı. Yani normalde iki katı artış sonrası bende bir daha hiç bakılmadi. İkili taramaya gerek duyulmadi. 4lu falanda yaptirmadim sadece perinatoloji kontrolü yaptırdım her şeyi normal dendi. Bence endişelenecek bir sey yok gibi ama bilemedim. Ben ilk değerim 66 ikinci degerim 188 idi düşün 3 katı artışı sorgulamadilar bir daha bakılmadi.benim pgtli ve memorial laboratuvarina çok güvendiğim için diğer tarama testlerini yaptirmadim doktorda istemedi.Kızlar ikili test yaptırdım ultrason sonuçları normal papp a degeri normal fakat beta hcg degeri biraz yüksek çıktı dr nifty testi önerdi , başka doktora gittim o da bnce gerek yok ama içimiz rahat etsin derseniz yaptırın dedi çok üzüldüm çok da korkuyorum bu gibi durum yaşayan oldu mu hiç aramızda ?
Bu arada suan bir tık daha anladım. Pgtsiz demişsiniz. 10 haftada çocuğun kanı anne kanina karıştığı için anneden kan alınıp bakılıyor. Benim ablam kendiliğinden kaldığı hamilelik için ileri yas olması nedeniyle baktirmisti. Yurtdışına gonderilerek bakılıyor. 5 bin lira olmuştur ama muhtemelen. Araştırabilirsiniz.Öyle demek istemedim canım sadece onunla yasamayı ogrenmek gerekiyor bilmedigimiz bir durum maşallah Allah ömür versin
Çok teşekkür ederim canım, diğer ilaçları oradan alayım2020/2021 tedavi gördüm benim zamanımda idil pahalı ateş ona nazaran daha uygundu. Nedense hastane idil diyor. Ama okmeydaninda deniz eczanesi her ikisine göre daha uygunda veriyor bilginiz olsun. İnternetten telefon ve adres bilgisine ulaşabilirsiniz. Telefonda ilaç fiyat bilgisi de veriyorlar.
Aynen canım kan alinarak yapilıyor 6500 tl dedi ucreti onemli degil ama bende suan o sonuca bakabilecek cesaret yok inanin kiBu arada suan bir tık daha anladım. Pgtsiz demişsiniz. 10 haftada çocuğun kanı anne kanina karıştığı için anneden kan alınıp bakılıyor. Benim ablam kendiliğinden kaldığı hamilelik için ileri yas olması nedeniyle baktirmisti. Yurtdışına gonderilerek bakılıyor. 5 bin lira olmuştur ama muhtemelen. Araştırabilirsiniz.
Canım bazı devlet hastaneleri bu testi ücretsiz yapıyor. 3 sene önce Ümraniye eğt arş hast yapıyordu benim hamileliğimde ama ben çok kötüydüm midem bulanıyordu evden çıkamıyordum bana uzak kalıyo diye gitmemiştim eğer yaptırmak istersen hastaneyi arayıp sor yapılıyor mu hala diye. Bu tür testler ihale ile alınıyormuş bi tanıdığım farklı bi şehre bile gitmişti testleri ücretsiz yaptırmıştı. Şöyle bi site var bu test nerede yapılır diye oradan bakabilirsin Bu Test Nerede YapılıyorAynen canım kan alinarak yapilıyor 6500 tl dedi ucreti onemli degil ama bende suan o sonuca bakabilecek cesaret yok inanin ki
Benim embriyo da pgt'sizdi 37 yaşındayım yaş riski ve pgt'siz embriyo riskimiz vardi bende fetal DNA testi yaptırdım 450 dolardı 21 tane genetik hastalığa bakılıyor Amerika'ya gönderildi güvenirliği %99.9 yani %100 değil bebek doğana kadar hiçbir şeyin tam güvenilirliği yok 12_14 gün içinde sonuç geliyor ama daha uyguna yapan yerler de var 10 tane genetik hastalığa bakılıyor bundan sonra detaylı USG de baktiracagiz nasip olursaBu arada suan bir tık daha anladım. Pgtsiz demişsiniz. 10 haftada çocuğun kanı anne kanina karıştığı için anneden kan alınıp bakılıyor. Benim ablam kendiliğinden kaldığı hamilelik için ileri yas olması nedeniyle baktirmisti. Yurtdışına gonderilerek bakılıyor. 5 bin lira olmuştur ama muhtemelen. Araştırabilirsiniz.
Teşekkür ederim canım yaptırmaya karar verirsek araştıracağımCanım bazı devlet hastaneleri bu testi ücretsiz yapıyor. 3 sene önce Ümraniye eğt arş hast yapıyordu benim hamileliğimde ama ben çok kötüydüm midem bulanıyordu evden çıkamıyordum bana uzak kalıyo diye gitmemiştim eğer yaptırmak istersen hastaneyi arayıp sor yapılıyor mu hala diye. Bu tür testler ihale ile alınıyormuş bi tanıdığım farklı bi şehre bile gitmişti testleri ücretsiz yaptırmıştı. Şöyle bi site var bu test nerede yapılır diye oradan bakabilirsin Bu Test Nerede Yapılıyor
Ben bir perinataloga goründüm kendi muayenehanesi orada yapiyoruz ankaraya gonderiyoruz artık herkes ankaraya gönderiyor siz onların yurt dısi dediklerine bakma dedi 4500tl fiyat verdi , ahmet gül hocadan salı günü için randevu aldım bakalim o ne dicek , histereskopi olduğumda umut hoca 12.haftada dikis atılabilir dedi suanda dr lar gerek gormüyor ama ahmet hocaninda yorumuna göre ona da karar verecegim , su 6 ay hayırlısıyla bir geçse de rahat etsekBenim embriyo da pgt'sizdi 37 yaşındayım yaş riski ve pgt'siz embriyo riskimiz vardi bende fetal DNA testi yaptırdım 450 dolardı 21 tane genetik hastalığa bakılıyor Amerika'ya gönderildi güvenirliği %99.9 yani %100 değil bebek doğana kadar hiçbir şeyin tam güvenilirliği yok 12_14 gün içinde sonuç geliyor ama daha uyguna yapan yerler de var 10 tane genetik hastalığa bakılıyor bundan sonra detaylı USG de baktiracagiz nasip olursa
Ahmet gül hocaya gözün kapalı güvenBen bir perinataloga goründüm kendi muayenehanesi orada yapiyoruz ankaraya gonderiyoruz artık herkes ankaraya gönderiyor siz onların yurt dısi dediklerine bakma dedi 4500tl fiyat verdi , ahmet gül hocadan salı günü için randevu aldım bakalim o ne dicek , histereskopi olduğumda umut hoca 12.haftada dikis atılabilir dedi suanda dr lar gerek gormüyor ama ahmet hocaninda yorumuna göre ona da karar verecegim , su 6 ay hayırlısıyla bir geçse de rahat etsek
Hadi insallah olumlu seyler söylerAhmet gül hocaya gözün kapalı güven
İnşallah cnmHadi insallah olumlu seyler söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?