- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Merhaba arkadaşlar 5 sene önce şişli memorialda hamile kaldım şükür. Öncesinde 2 tüpüm de kapatıldı.sonrasında kardeş istedik ve dondurulmuş denedik.geçen sene ve bu ay.hatta 2. Tedavide 2 tane embriyo konuldu.hepsi 5.gün embriyosuydu.fakat olmadı.dondurulmuşta başarı oranı mı düşük??yoksa bende dondurulmuş tutmuyor mu?bilemedim.1 tane kaldı 4aa 5.gün embriyosu inanın para harcamak istemiyorum.kafam çook karışık
Valla ilk defa yaptırdığım taze embriyom tuttu.ve benim 11.tedavimdi.7 sene sonra oldu.ama şimdi dondurulmuşlar yok olmuyor.kaliteliler de zaten tüplerim yokki rahim içi sorun olsun.her şey iyiydimodem düştü benimde 3 yasinda oglum var 1 embriyo var dondurulmuş korkuyorum ya
Merhaba benim de sizin gibi taze transfer tuttu dondurulmus tutmadi. Yucel beye bunu soylemistim illa taze transfer istiyorum diye israr da ettim ama kabul etmedi. (Tabi sonradan yumurta toplama islemim bile iptal oldu o ayrı). Yani ben bazi bunyelerde taze transferin sansinin daha yuksek oldugunu dusunuyorum ki hala bi cok merkez taze transferi oncelikli olarak yapiyorMerhaba arkadaşlar 5 sene önce şişli memorialda hamile kaldım şükür. Öncesinde 2 tüpüm de kapatıldı.sonrasında kardeş istedik ve dondurulmuş denedik.geçen sene ve bu ay.hatta 2. Tedavide 2 tane embriyo konuldu.hepsi 5.gün embriyosuydu.fakat olmadı.dondurulmuşta başarı oranı mı düşük??yoksa bende dondurulmuş tutmuyor mu?bilemedim.1 tane kaldı 4aa 5.gün embriyosu inanın para harcamak istemiyorum.kafam çook karışık
Ya ne güzel bi evladınız var bana da naturel tutmadı ikincisi donmuş olucak bakalım hayırlısı herkeste farklılıklar göstere biliyorum inşallah tutarMerhaba arkadaşlar 5 sene önce şişli memorialda hamile kaldım şükür. Öncesinde 2 tüpüm de kapatıldı.sonrasında kardeş istedik ve dondurulmuş denedik.geçen sene ve bu ay.hatta 2. Tedavide 2 tane embriyo konuldu.hepsi 5.gün embriyosuydu.fakat olmadı.dondurulmuşta başarı oranı mı düşük??yoksa bende dondurulmuş tutmuyor mu?bilemedim.1 tane kaldı 4aa 5.gün embriyosu inanın para harcamak istemiyorum.kafam çook karışık
Semra hanım bakti mi hiç yoksa hep ekip doktoru muValla ilk defa yaptırdığım taze embriyom tuttu.ve benim 11.tedavimdi.7 sene sonra oldu.ama şimdi dondurulmuşlar yok olmuyor.kaliteliler de zaten tüplerim yokki rahim içi sorun olsun.her şey iyiydi
Yücel hoca benim de doktorum.kaliteli embriyo varsa taze yapmıyorlar sanırım.Merhaba benim de sizin gibi taze transfer tuttu dondurulmus tutmadi. Yucel beye bunu soylemistim illa taze transfer istiyorum diye israr da ettim ama kabul etmedi. (Tabi sonradan yumurta toplama islemim bile iptal oldu o ayrı). Yani ben bazi bunyelerde taze transferin sansinin daha yuksek oldugunu dusunuyorum ki hala bi cok merkez taze transferi oncelikli olarak yapiyor
Çok şükür.inşalllah Allah size de nasip eder.Ya ne güzel bi evladınız var bana da naturel tutmadı ikincisi donmuş olucak bakalım hayırlısı herkeste farklılıklar göstere biliyorum inşallah tutar
Dondurulmuşlarda hiç görmedim.yücel hoca baktı.Semra hanım bakti mi hiç yoksa hep ekip doktoru mu
Anladım cnm bende tereddüt ediyorum burda mi kalmalıyım başka yere mi gecmeliyim diye sırf bu yüzden 1 senedir oyalaniyorumYücel hoca benim de doktorum.kaliteli embriyo varsa taze yapmıyorlar sanırım.
Çok şükür.inşalllah Allah size de nasip eder.
Dondurulmuşlarda hiç görmedim.yücel hoca baktı.
Kısmet tabiki onu da diyorum ama olmayacaksa yapılmamalı diye düşünüyorum.Anladım cnm bende tereddüt ediyorum burda mi kalmalıyım başka yere mi gecmeliyim diye sırf bu yüzden 1 senedir oyalaniyorum
Allah yardimcimuz olsunKısmet tabiki onu da diyorum ama olmayacaksa yapılmamalı diye düşünüyorum.
Olur olmaz onu allah bilir doktorlar bilemez bana dediler tutucak tutmadı onlar tahmini konuşuyorlar dene inşallah allahın izniyle tutarKısmet tabiki onu da diyorum ama olmayacaksa yapılmamalı diye düşünüyorum.
Ne zaman oldunuz kovid kestiniz mi ilacları?Kızlar salı günü tedaviye başlamıştık covid oldum. Dualarınızı esirgemeyin. Biraz ağır geçiyor
Perşembe günü belirtiler başladı. Akşamında test verdim. Cuma günü sonuçlandı. Cuma günü tedaviyi sonlandırdık mecburen. Memorial ne kadar ilgili şaşırdım kaldım. Birçok kez aradılar sağ olsunlar. Dediğiniz gibi iyi ki opu olmadan hastalığı atlattık. 2 ay ertelendi tedavimizNe zaman oldunuz kovid kestiniz mi ilacları?
Allah sifa versin iyi ki yumurta toplama oncesi cikmadi
Memorial mi ilgili? Benim yumurta toplamam iptal oldu bi kez aradi doktor o kadar. Bi daha da ne arayan ne soran ustelik icerde param da varPerşembe günü belirtiler başladı. Akşamında test verdim. Cuma günü sonuçlandı. Cuma günü tedaviyi sonlandırdık mecburen. Memorial ne kadar ilgili şaşırdım kaldım. Birçok kez aradılar sağ olsunlar. Dediğiniz gibi iyi ki opu olmadan hastalığı atlattık. 2 ay ertelendi tedavimiz
2 kez hemşire hattı, 2 kez de randevu oluşturmak için aramışlardı. Doktorum aramadı. Onlara da hak vermek lazım. Aşırı yoğun çalışıyorlarMemorial mi ilgili? Benim yumurta toplamam iptal oldu bi kez aradi doktor o kadar. Bi daha da ne arayan ne soran ustelik icerde param da var
Ilk basta kimle baslamistiniz? Yani siz her yumurta kontrolunde farkli doktora mi goründünüz?Kızlar Memorialda Salı günü opu mu yapan dr hanıma birşey sordum Cep tlf numarasını vermişti herhalde onla devam edeceğim sanmıştım Cevapladı sorumu ama takip eden doktorunuzla görüşün dedi Ama o kim bilmiyorum 3 farklı dr baktı hatta opu ile 4 En çok kim gördüyse o mu acaba? Hemşire hattına yazdım şimdi cevap bekliyorum
Teşekkür ederim canım, iyi beslenmeye gayret ediyorumGeçmiş olsun çabuk atlatırsın inşallah bol bol meyve tüket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?