Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ön görüşmeyi kimle yaptıysanız doktorunuzu o sayıyorlar. Normalde ben ön görüşmeyi Yücel beye almıştım ama o gün müsait değildi. O yüzden umut hoca ile ön görüşmeyi yaptık. Ne zaman randevu almak istesem umut hocayı söylediler. Ben her seferinde özel olarak Yücel bey e istiyorum desem de genelde umut hoca ile devam ettik. Ön görüşme ile dosya açıldığı için, dosyaya ön görüşme yaptığınız doktorun ismi yazılıyor.

Kizim hamileyken risk durumum aynen sizinki gibiydi,kombine 1/551 iki risk 1/98 cikmisti cok sukur kizim saglikli dogdu.Ama preklamsi gecirdim,bu ikili testteki degerler bu riski de gosteriyor,dikkatli olmanizi oneririm
Anladım teşekkür ederim insallah yaşamayız böyle seyler, salı günü perinataloga gidecegiz onun da yorumlarını merak ediyorum

Sizden duydum zaten ahmet hocayı bakalim ben de çok merak ediyorum bir an once salı günü gelsin de
Güzel jaberlerini bekliyorum biraz tuhaf bir adamdır bu mi doktor dersin ama onun teshisine güven beni a bi kere doktor korkutmustu bende Ahmet gül oyle söylemedi ama dedim hemen geri çevirdi aa Ahmet hoca öyle dediyse öyledir dedi öyle birisi

Internetten fotosuna baktım eger oysa uzun saclı falan böyle gercekten bu mu dedim teşhisi dogru olsunda ben başka bisey istemiyorum ☺

Internetten fotosuna baktım eger oysa uzun saclı falan böyle gercekten bu mu dedim teşhisi dogru olsunda ben başka bisey istemiyorum ☺
En son uzundu ever bıyıklı adanalı cok iyi birisi ama gerçekten bu dalda efsanedir ins sama da güzel şeyler soylucek ben inanıyorum

Umurt hoca bana da demişti ben polip opr. Sonrasında dikiş gerekir size diye ama benm gebeliğim oralara ilerleyemedi maalesef ama kürtaj olurken doktora sordum o da baktı ve sonrasında aynı şeyi söyledi dikiş gerekir diye, rahim ağzı ölçümü gerekli sanırım ilerleyen dönemlerde

Kizlar adet suresi ve şekli neden değişir ya 2 3 aya transfer düşünüyorum ama bu mevzuyu da çok takıyorum

Bugün tekrardan baktırdım gerek görmedi bakalım yarın gideceğim doktor ne dicek teşekkür ederim yorumunuz için en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik diliyorum

Benimde yumurta toplandı 5 embriyo pgt ye gitti 3 u saglikliymiş ama merak ettiğim pgt yapılmamış embriyolar tutuklama olasıgi var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…