- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
Ön görüşmeyi kimle yaptıysanız doktorunuzu o sayıyorlar. Normalde ben ön görüşmeyi Yücel beye almıştım ama o gün müsait değildi. O yüzden umut hoca ile ön görüşmeyi yaptık. Ne zaman randevu almak istesem umut hocayı söylediler. Ben her seferinde özel olarak Yücel bey e istiyorum desem de genelde umut hoca ile devam ettik. Ön görüşme ile dosya açıldığı için, dosyaya ön görüşme yaptığınız doktorun ismi yazılıyor.İlk Soner beyle başladım Folikül takibine Gönül hanımla başladım Arada Yücel bey Sonra Soner beye randevu vermişlerdi Gönül hanım baktı Opu yu Günseli hanım Gönül hanımı çok sevdim inşallah odur
Kizim hamileyken risk durumum aynen sizinki gibiydi,kombine 1/551 iki risk 1/98 cikmisti cok sukur kizim saglikli dogdu.Ama preklamsi gecirdim,bu ikili testteki degerler bu riski de gosteriyor,dikkatli olmanizi oneririmKombine risk 1/548 bir deger daha vardı altta 1/91
Anladım teşekkür ederim insallah yaşamayız böyle seyler, salı günü perinataloga gidecegiz onun da yorumlarını merak ediyorumKizim hamileyken risk durumum aynen sizinki gibiydi,kombine 1/551 iki risk 1/98 cikmisti cok sukur kizim saglikli dogdu.Ama preklamsi gecirdim,bu ikili testteki degerler bu riski de gosteriyor,dikkatli olmanizi oneririm
Kansulandirici kullanıyor musunAnladım teşekkür ederim insallah yaşamayız böyle seyler, salı günü perinataloga gidecegiz onun da yorumlarını merak ediyorum
Yok canım gerek görmedi doktorum pıhtılasma testine baktılar ama vermedilerKansulandirici kullanıyor musun
Yok canım gerek görmedi doktorum pıhtılasma testine baktılar ama vermediler
Sizden duydum zaten ahmet hocayı bakalim ben de çok merak ediyorum bir an once salı günü gelsin deAhmet hoca gerekli görürse verir güven canim
Güzel jaberlerini bekliyorum biraz tuhaf bir adamdır bu mi doktor dersin ama onun teshisine güven beni a bi kere doktor korkutmustu bende Ahmet gül oyle söylemedi ama dedim hemen geri çevirdi aa Ahmet hoca öyle dediyse öyledir dedi öyle birisiSizden duydum zaten ahmet hocayı bakalim ben de çok merak ediyorum bir an once salı günü gelsin de
Internetten fotosuna baktım eger oysa uzun saclı falan böyle gercekten bu mu dedim teşhisi dogru olsunda ben başka bisey istemiyorum ☺Güzel jaberlerini bekliyorum biraz tuhaf bir adamdır bu mi doktor dersin ama onun teshisine güven beni a bi kere doktor korkutmustu bende Ahmet gül oyle söylemedi ama dedim hemen geri çevirdi aa Ahmet hoca öyle dediyse öyledir dedi öyle birisi
En son uzundu ever bıyıklı adanalı cok iyi birisi ama gerçekten bu dalda efsanedir ins sama da güzel şeyler soylucek ben inanıyorumInternetten fotosuna baktım eger oysa uzun saclı falan böyle gercekten bu mu dedim teşhisi dogru olsunda ben başka bisey istemiyorum ☺
Insallah canım ya insallahEn son uzundu ever bıyıklı adanalı cok iyi birisi ama gerçekten bu dalda efsanedir ins sama da güzel şeyler soylucek ben inanıyorum
Umurt hoca bana da demişti ben polip opr. Sonrasında dikiş gerekir size diye ama benm gebeliğim oralara ilerleyemedi maalesef ama kürtaj olurken doktora sordum o da baktı ve sonrasında aynı şeyi söyledi dikiş gerekir diye, rahim ağzı ölçümü gerekli sanırım ilerleyen dönemlerdeBen bir perinataloga goründüm kendi muayenehanesi orada yapiyoruz ankaraya gonderiyoruz artık herkes ankaraya gönderiyor siz onların yurt dısi dediklerine bakma dedi 4500tl fiyat verdi , ahmet gül hocadan salı günü için randevu aldım bakalim o ne dicek , histereskopi olduğumda umut hoca 12.haftada dikis atılabilir dedi suanda dr lar gerek gormüyor ama ahmet hocaninda yorumuna göre ona da karar verecegim , su 6 ay hayırlısıyla bir geçse de rahat etsek
Bugün tekrardan baktırdım gerek görmedi bakalım yarın gideceğim doktor ne dicek teşekkür ederim yorumunuz için en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik diliyorumUmurt hoca bana da demişti ben polip opr. Sonrasında dikiş gerekir size diye ama benm gebeliğim oralara ilerleyemedi maalesef ama kürtaj olurken doktora sordum o da baktı ve sonrasında aynı şeyi söyledi dikiş gerekir diye, rahim ağzı ölçümü gerekli sanırım ilerleyen dönemlerde
Adetin kısa surmesinden mi bahsediyorsun? Rahim duvarı inceliği vs olabiliyor öyle durumlarda. Ben yaşadım bu sorunu, birkaç doğal çay denemiştim bunun için.Kizlar adet suresi ve şekli neden değişir ya 2 3 aya transfer düşünüyorum ama bu mevzuyu da çok takıyorum
Kısa değil uzun sürüyor bense bi çay denedim ama regl süresini değiştirmediAdetin kısa surmesinden mi bahsediyorsun? Rahim duvarı inceliği vs olabiliyor öyle durumlarda. Ben yaşadım bu sorunu, birkaç doğal çay denemiştim bunun için.
Benimde yumurta toplandı 5 embriyo pgt ye gitti 3 u saglikliymiş ama merak ettiğim pgt yapılmamış embriyolar tutuklama olasıgi var miBiraz önce farklı bir arkadaşa da cevap vermis oldum ama eşime tedavi gerekmedi. Takviye de vermedi. O nedenle bizde takviye almadık. Mevcuttakilerle yaptık tedavimizişuan kontrolden çıktım hatta 1 hafta önden gidiyor her sey normal dendi. Ben Yücel Şahin takibindeydim. Yani olacak veya olamayacak durumu net aktarıyor iyiki o yani
Evet tutunuyor 5 aa iki tane kromozom bozukluğu olan embriyom tutundu biri doğdu biri düşük olduBenimde yumurta toplandı 5 embriyo pgt ye gitti 3 u saglikliymiş ama merak ettiğim pgt yapılmamış embriyolar tutuklama olasıgi var mi
Ya pardon benim bozuk olanlar imha edilmişti ben pgt yapılanlar kesin tutar mı onu merak ediyorumEvet tutunuyor 5 aa iki tane kromozom bozukluğu olan embriyom tutundu biri doğdu biri düşük oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?