Tabiki tutunma olasılığı var. Ben 36 yaşındayım şuan benim kendiliğinden bir gebeliğim down sendromlu olup 10. Haftada kalp atışı durmuştu. Böyle bir tecrübe ve yaş ileri olunca pgt yapıldı yoksa bende bir sey olmadığı için sende ben pgt yaptirmadan da denerdim demişti Yücel Bey. Ama böylelikle hem benim için rahat etti hemde oda yaptığı işlemden emin oldu. Transfer esnasında sağlıklı embriyo transferi yaparken bana %70 tutacak ve bu tüp bebekteki en yüksek oran zaten diyerek kendine baya güvenli idi. Dediği de oldu. Ben kendimi buradaki doktorlara teslim ettim işin açıkçası buranın her koşulda laboratuvarına güvenim tam inşallah sizde en kısa zamanda mutluluğu yakalarsınızBenimde yumurta toplandı 5 embriyo pgt ye gitti 3 u saglikliymiş ama merak ettiğim pgt yapılmamış embriyolar tutuklama olasıgi var mi
Hayir kesin tutcak diye kimse garanti veremez pgtli 1 embriyom 6 haftalik dusuk 2.pgtli embriyo transferin 5.gunu regl ile sonuçlandı yüzde yüz garanti değilYa pardon benim bozuk olanlar imha edilmişti ben pgt yapılanlar kesin tutar mı onu merak ediyorum
Iyi de 36 ıleri yaş değil ki benden 2 yaş büyünsünüz sadeceTabiki tutunma olasılığı var. Ben 36 yaşındayım şuan benim kendiliğinden bir gebeliğim down sendromlu olup 10. Haftada kalp atışı durmuştu. Böyle bir tecrübe ve yaş ileri olunca pgt yapıldı yoksa bende bir sey olmadığı için sende ben pgt yaptirmadan da denerdim demişti Yücel Bey. Ama böylelikle hem benim için rahat etti hemde oda yaptığı işlemden emin oldu. Transfer esnasında sağlıklı embriyo transferi yaparken bana %70 tutacak ve bu tüp bebekteki en yüksek oran zaten diyerek kendine baya güvenli idi. Dediği de oldu. Ben kendimi buradaki doktorlara teslim ettim işin açıkçası buranın her koşulda laboratuvarına güvenim tam inşallah sizde en kısa zamanda mutluluğu yakalarsınız
Pgt şans arttırır sadece böyle birsey olması mümkün mü yüzde yüz sonuçta hersey iyi olsa bile Allah nasip etmeyebilir doktor nasıl yüzde yüz garanti versin veren AllahDeğil mi hayırlısı ya bende sevinmiştim 3 negatifle sonuçlanan denemem oldu bende çok merak ediyorum 4 transfer asamasindayim merak etmiştim
Yok zaten doktor bir şey demedi sadece embriyo kaynaklı olabilir 3 negatifin ondan pgt yapıldıPgt şans arttırır sadece böyle birsey olması mümkün mü yüzde yüz sonuçta hersey iyi olsa bile Allah nasip etmeyebilir doktor nasıl yüzde yüz garanti versin veren Allah
Ins sağlıkla bir evladınız olurYok zaten doktor bir şey demedi sadece embriyo kaynaklı olabilir 3 negatifin ondan pgt yapıldı
35 ten sonrası için biraz öyle bakıyorlar sanırım. Tabi dedim ya benim bir sağlıksız gebeliğim de olduğu için daha pgt' ye eğilim gösterildi. Ama böyle tecrübem olmasaydı ben sende pgt' siz denerdim dedi. Bende hiç sorun yoktu eşimde sperm sorunu vardı sadece. Belki de bende pgtli transferde kesin tutar gibi ondan durumu yorumladı. Ama en önemlisi inandığınız güvendiğiniz hastanede olmanız. Bende 3 kere Memorial de tedavi gördüm. Pgt için giden embriyolarim sağlıksız geldiği için ilk ikisinde transfer yok. Sonuncu da 3 embriyodan 1 i sağlıklı geldi ve son tedavide transfer ile mutlu sonla kapadıkIyi de 36 ıleri yaş değil ki benden 2 yaş büyünsünüz sadece
Maşallah baya uğraşmışsın ama tutmuş yine bana da dua et 1 Mart da tıransfer olucan inşallah tutar35 ten sonrası için biraz öyle bakıyorlar sanırım. Tabi dedim ya benim bir sağlıksız gebeliğim de olduğu için daha pgt' ye eğilim gösterildi. Ama böyle tecrübem olmasaydı ben sende pgt' siz denerdim dedi. Bende hiç sorun yoktu eşimde sperm sorunu vardı sadece. Belki de bende pgtli transferde kesin tutar gibi ondan durumu yorumladı. Ama en önemlisi inandığınız güvendiğiniz hastanede olmanız. Bende 3 kere Memorial de tedavi gördüm. Pgt için giden embriyolarim sağlıksız geldiği için ilk ikisinde transfer yok. Sonuncu da 3 embriyodan 1 i sağlıklı geldi ve son tedavide transfer ile mutlu sonla kapadıkşimdi sizleri takip ediyorum
Valla İzmir'de de 3 denemem olmuştu. Keske direk burada başlayıp yorulsaymisim diyorumMaşallah baya uğraşmışsın ama tutmuş yine bana da dua et 1 Mart da tıransfer olucan inşallah tutar
Benim transfer hazırlığında 23 Ağustos 2021 de E2: 263,6 LH: 30,44 gelmişti. Hemen 6 gün sonraya 29 Ağustos 2021 tarihine transfer tarihi vermişti. Senin ilaçlı mı? Doğal transfer mi? Benim doğal transferdi.Merhaba arkadaşlar ben kan verdim sonuçlar çıktı sizce sonuç nasıl anlayan varmı
Hayır doğal olucak ikinci tedavim bu sefer donmuş tıransfer olucak ilki 5 gün embriyosu doğal transfer tutmadıBenim transfer hazırlığında 23 Ağustos 2021 de E2: 263,6 LH: 30,44 gelmişti. Hemen 6 gün sonraya 29 Ağustos 2021 tarihine transfer tarihi vermişti. Senin ilaçlı mı? Doğal transfer mi? Benim doğal transferdi.
Yumurtanız kaç mm olmuşHayır doğal olucak ikinci tedavim bu sefer donmuş tıransfer olucak ilki 5 gün embriyosu doğal transfer tutmadı
İlkinden farklı birsey uyguluyorlar miHayır doğal olucak ikinci tedavim bu sefer donmuş tıransfer olucak ilki 5 gün embriyosu doğal transfer tutmadı
Bugun ben bi transfere gidiyordum eşimin gazıyla adetin 2 günü bugün gel gidelim diye tutturdu sabahYaklaşık iki üç ay önce ne güzel pozitif haberler alıyorduk grup nedense Bi durgunlaştı var mı transfer sonucu bekleyen
20 ml olmuş 1 tanesiYumurtanız kaç mm olmuş
Yok aynı sadece yumurta toplama olduİlkinden farklı birsey uyguluyorlar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?