Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayır doğal olucak ikinci tedavim bu sefer donmuş tıransfer olucak ilki 5 gün embriyosu doğal transfer tutmadı
Benim 18 mm civarında idi. Ama E2 degerim 200 üzeri olduğu için sanırım transfer planlaması yapıldı. E2 değeri 200 değer de bir olgun yumurtayı isaret ediyor. Lh catlama riskini gösteriyor.

Benim 18 mm civarında idi. Ama E2 degerim 200 üzeri olduğu için sanırım transfer planlaması yapıldı. E2 değeri 200 değer de bir olgun yumurtayı isaret ediyor. Lh catlama riskini gösteriyor.
Canım benim de LH değerim 24,07 çıktı 2 Mart da transfer olucak

Semra hocaya randevu alan arkadaşlar 3 hafta sonraya zorla verdi bankodaki kz randevuyu bu kadar uzun zaman sonraya mi aldınız sizdev

Semra hocaya randevu alan arkadaşlar 3 hafta sonraya zorla verdi bankodaki kz randevuyu bu kadar uzun zaman sonraya mi aldınız sizdev
Evet canım semra hoca yoğun genlde ameliyatlarda oluyor hastaları da var ama ona randevu ayarlamak zor oluyor ben iki doktor baktı beril hoca semra hoca bi düşük oldu benim semra hoca kendisi geldi benim yanıma ben ona randevu almadın onlar ayarladılar

Eskiden boyle degildi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…