- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Progesteron desteği verdiler miYok aynı sadece yumurta toplama oldu
Dün ovitrelle ine vurdum yarın progesteron bide lutinus ve monodoks bide prednol verdiler yarın başlicamProgesteron desteği verdiler mi
Hadi ins sifa olsun ben nedense senin için pozitif hissettim bu defaDün ovitrelle ine vurdum yarın progesteron bide lutinus ve monodoks bide prednol verdiler yarın başlicam
İnşallah canım benim inşallah rabbim hiç kimseyi evlatsız bırakmasın çok zorHadi ins sifa olsun ben nedense senin için pozitif hissettim bu defa
Rabbim herkese saglikli evlat versinİnşallah canım benim inşallah rabbim hiç kimseyi evlatsız bırakmasın çok zor
Amin canım sen ne yaptınRabbim herkese saglikli evlat versin
Hicbirsey 2 gündür rahim filmi için randevu alcam unutuyorum aksam aklkma geliyor saldım galibaAmin canım sen ne yaptın
Değerler de iyi bence yumurtanız da büyümüş zaten. İnşallah pozitif olur20 ml olmuş 1 tanesi
Bugun ben bi transfere gidiyordum eşimin gazıyla adetin 2 günü bugün gel gidelim diye tutturdu sabah
İlk pozitif haberini senden alalım inşaAllahDün ovitrelle ine vurdum yarın progesteron bide lutinus ve monodoks bide prednol verdiler yarın başlicam
Aynen ya bakalım nolcakHadi ya inş şu sıkıntılar Bi çözülsünde
Aynen canım iyi inşallah tutarDeğerler de iyi bence yumurtanız da büyümüş zaten. İnşallah pozitif olur
İnşallah canım benimİlk pozitif haberini senden alalım inşaAllahpgt yapılmış mıydı?
ya ihmal etme bi an önce deneHicbirsey 2 gündür rahim filmi için randevu alcam unutuyorum aksam aklkma geliyor saldım galiba
İnşallahya ihmal etme bi an önce dene
İnşallah güzel sonuçlanır
Benim 18 mm civarında idi. Ama E2 degerim 200 üzeri olduğu için sanırım transfer planlaması yapıldı. E2 değeri 200 değer de bir olgun yumurtayı isaret ediyor. Lh catlama riskini gösteriyor.Hayır doğal olucak ikinci tedavim bu sefer donmuş tıransfer olucak ilki 5 gün embriyosu doğal transfer tutmadı
Canım benim de LH değerim 24,07 çıktı 2 Mart da transfer olucakBenim 18 mm civarında idi. Ama E2 degerim 200 üzeri olduğu için sanırım transfer planlaması yapıldı. E2 değeri 200 değer de bir olgun yumurtayı isaret ediyor. Lh catlama riskini gösteriyor.
Evet canım semra hoca yoğun genlde ameliyatlarda oluyor hastaları da var ama ona randevu ayarlamak zor oluyor ben iki doktor baktı beril hoca semra hoca bi düşük oldu benim semra hoca kendisi geldi benim yanıma ben ona randevu almadın onlar ayarladılarSemra hocaya randevu alan arkadaşlar 3 hafta sonraya zorla verdi bankodaki kz randevuyu bu kadar uzun zaman sonraya mi aldınız sizdev
Eskiden boyle degildi yaEvet canım semra hoca yoğun genlde ameliyatlarda oluyor hastaları da var ama ona randevu ayarlamak zor oluyor ben iki doktor baktı beril hoca semra hoca bi düşük oldu benim semra hoca kendisi geldi benim yanıma ben ona randevu almadın onlar ayarladılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?