Çok geçmiş olsun canım, belki de o bikaç yapışıklık yüzünden olmuyordu, inşallah bu sayede yoluna girer herşey. Bakalım pazartesiye film sonucuma göre büyük ihtimal bana da yapılacak. Allah yardımcımız olsun.Kizlar ben ciktim ameliyattan bi kac yapisiklik disinda hic bisey yokmus tupler yumurtalar tertemizmis bosuna deldiler beni :) alttan bi islem yapmis darlikmi ne varmis henuz doktorumu gormedim ama noldh mrk ediyorum kanamam var cokta normalmis
Amin canim insallah alttanda bi islem yapmis rahim yolum darmis onu genisletmis bide sadece gobek deligimi delmis atlattim cok sukur ya ama agrim cok omzum karnim o kesik yer cok sukur tuplerim yumurtalarim tertemizmis ya 1 ay sonra baslayabikiriz tedaviye dedi doktor cunku islem cok yok ya bi aya iyi olur yaralarin dedi Ay Allahim ins esimde cok iyi olur o vakte kdr bol bol spermlerimiz ciksin saglikli iyigerisi Rabbime kalmisÇok geçmiş olsun canım, belki de o bikaç yapışıklık yüzünden olmuyordu, inşallah bu sayede yoluna girer herşey. Bakalım pazartesiye film sonucuma göre büyük ihtimal bana da yapılacak. Allah yardımcımız olsun.
amin canim birazdan gidecegim test yaptirmaya sonuclaninca haberdar edecegim canimByul pozitif haberlerle gel insallah
İçimden pozitif geliyor ama inşallah yanılmam öylediramin canim birazdan gidecegim test yaptirmaya sonuclaninca haberdar edecegim canim
ayy canim cok tesekkir ederim.valla yanilsan bile bunu soylemenin bana verdigi moral yeter.ccook tesekkur ederimİçimden pozitif geliyor ama inşallah yanılmam öyledir
sabah akşam yarım şeklinde kullan demişti doktorum o yanma şikayetlerini söyleyince. Baştan tam kullanıyordum günde 1 tane. Hafifletmişti bendeki şikayetleri.
Ay canm inşallah pozitif haberlerini alırız burda pozitif haber alan arkadaşları görünce sanki kendim almış gibi seviniyorum bizlerede umut oluyoramin canim birazdan gidecegim test yaptirmaya sonuclaninca haberdar edecegim canim
Çok geçmiş olsun canım en kısa surede iyileşip tedaviye başlarsın inşallah.Amin canim insallah alttanda bi islem yapmis rahim yolum darmis onu genisletmis bide sadece gobek deligimi delmis atlattim cok sukur ya ama agrim cok omzum karnim o kesik yer cok sukur tuplerim yumurtalarim tertemizmis ya 1 ay sonra baslayabikiriz tedaviye dedi doktor cunku islem cok yok ya bi aya iyi olur yaralarin dedi Ay Allahim ins esimde cok iyi olur o vakte kdr bol bol spermlerimiz ciksin saglikli iyigerisi Rabbime kalmis
Kızlar günaydın. Bu sabah tuvalette silinirken yoğun akıntının içinde damar şeklinde pembe kan ve kahverengi kalıntı kan vardı. Neden olmuş olabilir? Sadece silindiğimde farkettim. Acaba crinone jel tahriş mi yaptı vajinada çünkü ufak lekeler oldu kağıtta. Çamaşırımda olmuyor. Başına gelen var mı çok korkuyorum
Canım benim kese için gün vermedi doktor. Direkt 7. Hafta bakacak hem kese hem kalp tabi o günlere gelir de duyabilirsek. Acaba başka doktora mı gitsem kese için. Bugün 5 hafta oldu ilk adetimden bu yana. Katlanmıyo tam ama artıyo hala. İnşallah hayırlısıyla güzel olur hersey. Nasip.. Bugün yine yaptrcam. Karnım hep hassas sizin de öyle mi böyle yara gibi. Arada hala adet sancısı gbi oluyo. Bugün 19. Günüm transfer sonrasıCANIM SEN NE YAPTIN YÜKSELMİYOR KATLANMIYOR FALN DİYODUN EN SON KESE KALP ATAIŞI FALAN GÖRDÜNMÜ KORKMA BENİM ABLAMIN 4 AYA KADAR HEP OLDU KANAMASI AMA YATTI ISTİRAHAT ETTİ DUR BAKALIM HEMEN TELAŞ YAPMA
İnşallah canım benim çok sağollCANIM TABİ BİZ BİLEMİYORUZ HAPPY DAHA İYİ BİLİR VEYA HAMİLE OLANLAR NACİZANE TAFSİYE DİYE DEDİM GİT BAKALIM İÇİN RAHAT ETSİN AMA ÇOK KAFANA TAKMADAN GİTTİM OLUYOR BAZEN KANAMALAR İNŞALLH KALP ATIŞINIDA DUYUCAN TABİ
Canim hayirli olsun, Allah saglikla kucagina alacagin gunleri de gostersin insallah. Cok sevindimKızlar hakkınızı helal edin yazamadım bi süredir telaş endişe heycan hepsi birbirine girdi. 8. Gün değerim 112 çıktı, 10. Gün de 178 çıktı artış biraz orantısız olduğu için moralim bozuldu tabi ama ilk duyduğumdaki sevincimi anlatamam. Sonu ne olur bilmem ama bunu yaşamak bile bir lütuf. Rabbim hepinize hepimize nasip etsin, en önemlisi de hayırlısıyla 9 ayı tamamlayıp sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim. İnşallah bundan sonra artış sağlıklı olur dualarınıza ihtiyacım var canlarım. Benim dualarım da hep sizlerle. Hepimize annelik nasip olsun inşallah hayırlısıyla. Test yapmakla hiçbişeyin bitmediğini anladım daha kese var sonra içi dolu mu sonra kalp atışı var mıı.. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok stresli süreçler inşallah mutlu sonla biter bu hikayemiz
Canim cok cok gecmis olsun, cok sukurki korkulan cikmamis, Allah in izniyle gonul rahatligiyla gecsin insallah tedavin ve bebisin en kisa zamanda gelsinAmin canim insallah alttanda bi islem yapmis rahim yolum darmis onu genisletmis bide sadece gobek deligimi delmis atlattim cok sukur ya ama agrim cok omzum karnim o kesik yer cok sukur tuplerim yumurtalarim tertemizmis ya 1 ay sonra baslayabikiriz tedaviye dedi doktor cunku islem cok yok ya bi aya iyi olur yaralarin dedi Ay Allahim ins esimde cok iyi olur o vakte kdr bol bol spermlerimiz ciksin saglikli iyigerisi Rabbime kalmis
Amin insallah canim hep bebegim icin bu agri sanci cok canim yaniyor ya gobegimin deligi kesik cok sancim varCanim cok cok gecmis olsun, cok sukurki korkulan cikmamis, Allah in izniyle gonul rahatligiyla gecsin insallah tedavin ve bebisin en kisa zamanda gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?