Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar ben ciktim ameliyattan bi kac yapisiklik disinda hic bisey yokmus tupler yumurtalar tertemizmis bosuna deldiler beni :) alttan bi islem yapmis darlikmi ne varmis henuz doktorumu gormedim ama noldh mrk ediyorum kanamam var cokta normalmis
Çok geçmiş olsun canım, belki de o bikaç yapışıklık yüzünden olmuyordu, inşallah bu sayede yoluna girer herşey. Bakalım pazartesiye film sonucuma göre büyük ihtimal bana da yapılacak. Allah yardımcımız olsun.

Bugün hastaneye gittik, Ayşe hanımla görüştük, Cumartesi günü hsg cektirecegim, Pazartesi günü sonucu göstereceğiz, eşimin de sperm değerleri dışarıda çektirdiğimizde iyi gözüküyordu ancak buradaki ayrıntılı spermiyogram raporunda bozukluklar gözüküyor. Bizden eşim için hormon testleri istedi. Ayruca 3 ay neofertil kullanmasını istedi. Hormon testlerini istanbulda yaptirabilecegimiz yer olarak nereyi önerirsiniz? Eşi Neofertil kullanan var mi aramızda, fiyatı sabit heryerde sanırım.

Amin canim insallah alttanda bi islem yapmis rahim yolum darmis onu genisletmis bide sadece gobek deligimi delmis atlattim cok sukur ya ama agrim cok omzum karnim o kesik yer cok sukur tuplerim yumurtalarim tertemizmis ya 1 ay sonra baslayabikiriz tedaviye dedi doktor cunku islem cok yok ya bi aya iyi olur yaralarin dedi Ay Allahim ins esimde cok iyi olur o vakte kdr bol bol spermlerimiz ciksin saglikli iyigerisi Rabbime kalmis

sabah akşam yarım şeklinde kullan demişti doktorum o yanma şikayetlerini söyleyince. Baştan tam kullanıyordum günde 1 tane. Hafifletmişti bendeki şikayetleri.

BENDE SABAH YARIM AKŞAM YARIM İÇİYOM AMA YANIYOR ŞİMDİ YEMEK ARASI DENİYECEĞİM VEYA MİDE KORUYUCU ALAYIM

Çok geçmiş olsun canım en kısa surede iyileşip tedaviye başlarsın inşallah.

Kızlar günaydın. Bu sabah tuvalette silinirken yoğun akıntının içinde damar şeklinde pembe kan ve kahverengi kalıntı kan vardı. Neden olmuş olabilir? Sadece silindiğimde farkettim. Acaba crinone jel tahriş mi yaptı vajinada çünkü ufak lekeler oldu kağıtta. Çamaşırımda olmuyor. Başına gelen var mı çok korkuyorum

CANIM SEN NE YAPTIN YÜKSELMİYOR KATLANMIYOR FALN DİYODUN EN SON KESE KALP ATAIŞI FALAN GÖRDÜNMÜ KORKMA BENİM ABLAMIN 4 AYA KADAR HEP OLDU KANAMASI AMA YATTI ISTİRAHAT ETTİ DUR BAKALIM HEMEN TELAŞ YAPMA

CANIM SEN NE YAPTIN YÜKSELMİYOR KATLANMIYOR FALN DİYODUN EN SON KESE KALP ATAIŞI FALAN GÖRDÜNMÜ KORKMA BENİM ABLAMIN 4 AYA KADAR HEP OLDU KANAMASI AMA YATTI ISTİRAHAT ETTİ DUR BAKALIM HEMEN TELAŞ YAPMA
Canım benim kese için gün vermedi doktor. Direkt 7. Hafta bakacak hem kese hem kalp tabi o günlere gelir de duyabilirsek. Acaba başka doktora mı gitsem kese için. Bugün 5 hafta oldu ilk adetimden bu yana. Katlanmıyo tam ama artıyo hala. İnşallah hayırlısıyla güzel olur hersey. Nasip.. Bugün yine yaptrcam. Karnım hep hassas sizin de öyle mi böyle yara gibi. Arada hala adet sancısı gbi oluyo. Bugün 19. Günüm transfer sonrası

CANIM TABİ BİZ BİLEMİYORUZ HAPPY DAHA İYİ BİLİR VEYA HAMİLE OLANLAR NACİZANE TAFSİYE DİYE DEDİM GİT BAKALIM İÇİN RAHAT ETSİN AMA ÇOK KAFANA TAKMADAN GİTTİM OLUYOR BAZEN KANAMALAR İNŞALLH KALP ATIŞINIDA DUYUCAN TABİ

İnşallah canım benim çok sağoll

Canim hayirli olsun, Allah saglikla kucagina alacagin gunleri de gostersin insallah. Cok sevindim ben sana demistim ama guzel dusun guzel olsun, Allah in izniyle oylede oldu. Rabbim nasip etti bu ay sana, sirada insallah bizler variz

Canim cok cok gecmis olsun, cok sukurki korkulan cikmamis, Allah in izniyle gonul rahatligiyla gecsin insallah tedavin ve bebisin en kisa zamanda gelsin

Canim cok cok gecmis olsun, cok sukurki korkulan cikmamis, Allah in izniyle gonul rahatligiyla gecsin insallah tedavin ve bebisin en kisa zamanda gelsin
Amin insallah canim hep bebegim icin bu agri sanci cok canim yaniyor ya gobegimin deligi kesik cok sancim var cok zorlaniyorum bide gazla sisiriyorlar ya karni gerilmis davul gibi karnim biseyler donup duruyor bi delik dedim ama agrisi sizisi bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…