Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

KızlAr merhaba 2. Tup bebek tedavısı ıcın Şişli memorıal düşünüyoruz Konya’dan gelecez çok fazla mesaj olunca okuyamadım bütün mesajları gerçekten dogru merkez mı cunku bekarlıgımdan berı dr dr gezıyorum bı teshıs koyulamadı artık doktor degıstırmek ıstemıyorum.ilaçsız regl olamıyorum hıc bı sorun yok teshıs koyulamadı ama .1.denemem Ankara Bahcecı de oldu 10 olgun yumurtadan 5 tanesı 5. Gune geldı gelısımlerı gerıden gelıyo denılıp 6. Gune takıp edıldı 1 tane kaldı o da kımyasal oldu .bıraz merkez kaynaklı olduğunu da dusunuyorum açıkcası o yüzden labaratuarı ıyı olan yer olması lazım onerırmısınız

Geçmiş olsun canım ben de laboratuvar iyi diye memoria de devam ediyorum bakalım iyi bi hastane doktoralar araştırıyor ilgi alaka iyi benim de ilki tutu ama düştü nasip inşallah güzel sonuçlar alırsın

Geçmiş olsun canım ben de laboratuvar iyi diye memoria de devam ediyorum bakalım iyi bi hastane doktoralar araştırıyor ilgi alaka iyi benim de ilki tutu ama düştü nasip inşallah güzel sonuçlar alırsın
Sagol canım Allah razı olsun hepımız güzel sonuc alalım bakalım su an araştırma ıcerısındeyız bı de alı osman koyuncuoğlu var aklımda hayırlısı nerdeyse orada olsun

Sagol canım Allah razı olsun hepımız güzel sonuc alalım bakalım su an araştırma ıcerısındeyız bı de alı osman koyuncuoğlu var aklımda hayırlısı nerdeyse orada olsun
Yücel karaman da var ucu ile de görüşüp içinize sinen ile devam edin ins doğru yerde saglikli hayırlı bir evladınız olur

İstanbul da Şişli bahçeçi de çok iyi diyorlar gerçi sen Ankara da yapmışsın ama İstanbul’daki çok çok iyi diyorlar

Biz de çok araştırdık , ilk kez Semra hanımda denedik 2 embriyo oluştu, 1 transfer oldum tek embyodan ikize dönünce 9. Haftada kalpleri durdu tekrar devam edicez lab. Falan çok iyi diğeryerleri bilemem ama burda tedavi görmek çok farklı diye düşünüyorum ben de sağlıkcıyım ayrıca .

Ben 3 ü izmirde 3 ü Memorial hastanesi olmak üzere toplam 6 tedavim gördüm. 6. Tedavide hamileyim. Memorial hastanesinin laboratuvarına güvenerek bu yola başladım. Memorial avantajı doktorlarla görüşme şansınız da oluyor. İstanbul bahçecide çoğunlukla doktorla değilde hemşirelerle irtibat kurulduğunu duydum ondan dolayi tercih etmedim. Memorial yüzde yüz özel olmasına rağmen istediği tahliller olduğunda illa hastanede para dök demiyor devlet Hastanesinde yaptır gel diyen bir yer. Onun dışında ben Memorial de bu kadar güvenmeme rağmen hemen ilkinde olacak diye bir sey yoka alıştırmıstim oylelikle 3 kez İzmir'den gelip gittim. Ama mutlu sona ulaştım. Bu ayrıntıları gözönünde bulundurun. İlk tedavi olur mu olmasın amacınız sonunda mutlu olur muyum kısmı daha iyi tercih yapmanızı sağlayabilir ben memnunumdum. Gördüğüm diğer yerlerden daha net geldi bana. İnşallah sizinde hakkınız da hayırlısı olur

Çok teşekkür ederım zaten Bahcecı düşünmüyorum yA memorıal ya da alı osman koyuncuoğlu düşünüyorduk cevaplarınız benım ıcın yol gosterıcı oldu Allah razı olsun

Çok gecmıs olsun Rabbım kalan embrıyoya can versın sımsıkı tutunsun ınsAllah bende sağlıkcıyım ınsan kıme guvenecegını şaşırıyor çoğu merkez tıcarethane gıbj olmus artık o yızden ınsan ınce eleyıp sık dokuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…