Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kaç kere bu sayfaya girdim ne kadar hikaye okudum bilmiyorum ama bildiğin tek bir şey var oda memorial gerçekten doğru bir adres bir zamanlar bende yeni başlayan arkadaş gibi çok korkularım vardı şüphelerim vardı ama sonu çok güzel oldu çok şükür şimdi bebeğim 20 aylık kucağımda uyuyor rabbim me ne kadar şükret sem az bin şükür çok zor yollardan geçtim iyiki iyiki gitmişim ve memorial tercih etmişim tuttu başarılı oldu diye demiyorum bunları gerçekten işini hakkıyla yapıyorlar para için değil üşür merkezler gibi sömürmüyolar insanı bahceci ozaman benden sadece test istedi özel labatuvarda yap dedidiye 5yıl önce 5 bin boşa verdim sadece teste ama memorial size söylüyor burda yapmak zorunda değilsiniz devlette testleri yapıp getirin diye neyse şimdi kızıma kardeş için en yakın zamanda gitmek için sabırsızlanıyorum rabbim isteyen helede bu yolda emek verip çaba sarf eden herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah en içten bu dua yı herkese ediyorum birde son olarak bir sorum olucak arkadaşlar dondurulmuş fiyat transfer fiyatı ne kadar olmuş bilen varmı malum dolar aldı başını yürüdü fiyatlar değişmişti

8 bin canim benimde 3 yasinda oglum var 2.icin gidicem kontrole gidiyorum ara ara şimdi sordum 8 bin dediler

Ben de çok araştırdım hep okudum aradım Bilgi almak için hem memoria hem bahçeçi aradı ama en iyi bence de memoria ilgi alaka laboratuvar güven veriyor ben eşimi bahçeçiye gördüm doktor baktı dedi gel burda seni ameliyat yapim ve hiç bir şey yapmadı parasını aldı bir daha insanı tanımadı ama memoria öyle değil maşallah sen evladını kucağına almışsın darısı bana inşallah benim ikinci tedavim ama kopamıyorum valla berim hoca özelikle öyle bi konuşması varki aile gibiyiz inşallah bu benim son tedavim olur

Beril hoca gercekten beni merkeze bağladı ben açıkçası embriyomi alıp başka merkeze geçecektim beril hocayı gördüm geri kalma kararı aldım hocadan yana değil ama diğer görevliler yuzunden sinirlerim bozuluyor bakalım hayırlısı

Çok onlara takılma bence ben senin yerinde olsam devam ederim

Kızlar kovidle alakali yeni kararlar acikandi. Artik semptom gostermeyenden test istenmeyecek dendi. Acaba hastane icin de gecerli olur mu bilemedim olursa tedaviye baslarim bu ay yoksa korkuyorum

Kızlar kovidle alakali yeni kararlar acikandi. Artik semptom gostermeyenden test istenmeyecek dendi. Acaba hastane icin de gecerli olur mu bilemedim olursa tedaviye baslarim bu ay yoksa korkuyorum
Keşke öyle bir şey olsa ama sanmam iki gün önce verdim verdiğimden beri boğazın ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…