Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Test günün ne zaman cnm bi de tek embriyo mu transfer oldu cift mi. Bu arada foruma kimse gelmiyo bu ara memorialde tedavi gorenler bi zamanlar baya yogundu ya
Aslında yine yoğunluk olur ama malesef artan fiyatlardsn dolayı çoğu kişi tedavisini ya erteledi ya da şehirdışını tercih etmeme kararı aldı .
Malesef artık herşey çok güç pozisyonda ..
Daha geçtiğimiz Kasım 2021 ‘de 90 bin harcamış biri olarak , şimdi gitsek 2 katı olurdu diye düşünüyorum

Gercekten öyle Allah hepimizin yardimcisı olsun 2 ayda bir zam geliyor fiyatlara. Ben bile şu an eger tekrar test isterlerse tedavi olamayacagim sanirim cunku o riske giremem giraem cok stres olurum. 10 bin tl boşa uctu gitti tekrardan pozitif cikmayacagimin garantisi yok ki? Arti ilaclara da yeni %35 zam gelmis. O kadar kararsizim ki. Yani bir gün imkanim olursa gercekten bu tedavilerde durumu olmayanlara yardim etmek istiyorum. Insallah Rabbim nasip eder. Amin

Rabbim maddi manevi güç versin bu yolda ilerleyen herkese. 90 bin çok fazla ya neden o kadar çok pgtye çok harcadınız galiba değil mi sonu güzel olsun paranın gerçekten değeri yok

Test şartı kosulursa başka merkezlerde toplama yaptırıp buraya taşıyabilirsin cnm

Rabbim maddi manevi güç versin bu yolda ilerleyen herkese. 90 bin çok fazla ya neden o kadar çok pgtye çok harcadınız galiba değil mi sonu güzel olsun paranın gerçekten değeri yok
Evet, PGT bizim belimizi büktü fakat ben tek bununla kaldım . Kimi arkadaş tesa, histeroskopi,laporaskopi, havuz işlemi veya benzeri birçok maddi işleme de tabii olmak zorunda kalıyorlar . Rabbim herkese dayanmaya gücü versin ..

Kac embriyo gönderdiniz o kadar tuttu benim zamanımda şanlı 6 ve üzeri embriyolara sabittir fiyat

Kac embriyo gönderdiniz o kadar tuttu benim zamanımda şanlı 6 ve üzeri embriyolara sabittir fiyat
Sabit herhangi bişey yoktu ...
15 Embriyoya işlem yaptırdık bunun içinde 35.000,00 tl ödedik.
Temiz gelen 7 adet embriyomuz oldu ,1 'i transfer edildi ve geri kalan 6 embriyo içinde 4.500,00 tl de dondurma ücreti ödedik .
Ben hangi merkezde tedavi görülürse görülsün 50 binden aşağıda para ödeneyen varsa azınlıktadır diye düşünüyorum .
Yolu ,yakıtı,ilacı o bu şu derken hakikaten raydan çıkıyor

Slm kızlar ben gırip oldun 2 gün oldu tıransfer olalı hapşırıyorum sıkıntı olurmu hiç bir yerim ağrımıyor sadece burnum akıyor hapşırıyorum korkuyorum bir şey olucak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…