Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Slm kızlar ben gırip oldun 2 gün oldu tıransfer olalı hapşırıyorum sıkıntı olurmu hiç bir yerim ağrımıyor sadece burnum akıyor hapşırıyorum korkuyorum bir şey olucak diye
Hiçbirşey olmaz Allah'ın izniyle , vucüduna bol sıvı almanı tavsiye ederim . Malum ilaç alamıyoruz ve doğal şekilde hafifletebilirsin . Covid geçirmiş ve sürekli öksürmekten,hapşırmaktan yorulmuş biri olarak söyleyebilirim ki morali bozma . Toparlanırsın inşAllah

Ya allah razı olsun 3 gün önce covid testi verdim negatif çıktı üşütüm her halde inşallah bir şey olmaz aynen canım sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik

Ota Jinemed Hastanesinde Günseli hoca ile Eylül’de tüp bebek yaptık. Kesinlikle kendisni çok tavsiye ederim.
Bir kez görüşür endişelerinizi paylaşırsanız zaten devamında da kendisinden vazgeçemezsiniz.
Bol şans, gönlünüze göre olmasını dilerim.

eluard
Nameless Warrior

Hanımlar nasılsınız ?
Bebişlerinizi kucağınıza aldınız mı ?
Canım benim çok şükür benim aceleci kızlar iki hafta önce ailemize dahil oldular. Bende onlarda iyiyiz
Doğum anında isteyen, dileyen, bekleyen herkese çok dua ettim. Allahım isteyen herkese nasip etsin
Sen nasılsın? Bebişin cinsiyeti ne ?

Evet canim, benim nazli kizim dogdu sonunda cok sukur. Darisi hepinizin basina insallah ben dua etmeye devam ediyorum, isteyen cabalayan herkese evladina kavusmak nasip olsun
Canım …
Allah’ım nice sevinçler yaşatsın ..
Hayırlı evlat eylesin inşAllah .. Hanımkızı bizlerin yerine kokla
İyi bile durmuşlar yine
Sen de büyük telaş var .
Sağsağlim en riskli gebeliği Allah’ın izniyle tamamladın . Rabbim bizlere de nasip eylesin .

Benden de bi pipili oğlan geliyor Allah nasip kısmet ederse . Çok şükür tıngır mırgır ilerledik 20. Haftaya kadar bundan sonra da Rabbim kucağa almayı nasip etsin .

Sağlıcakla büyütün ..
Artık anne forumlarında buluşalım

Slm kızlar ben gırip oldun 2 gün oldu tıransfer olalı hapşırıyorum sıkıntı olurmu hiç bir yerim ağrımıyor sadece burnum akıyor hapşırıyorum korkuyorum bir şey olucak diye
Yok cnm hapsirik oksuruk etkilemiyor bildigim kadariyla. Tabii tedirgin olmakta haklisin ama bol sıvı ve meyve en iyisi şu donemde

Oyyy maşallah senin oğlana sağlıkla kucağına aldığın haberlerini alalım inşallah
Yolun yarısını geçmişsin bundan sonra çok daha hızlı geçecek tadını çıkart

Tesekkur ederiz, koklamaz miyim, kokluyorum ama koku alamiyorum dogumda coviddim hala koku geri gelmedi, bebegimin en guzel kokan zamanlarini kacirdim normal dogum icin hazirlanmisken 40+4te sezaryen oldum, hastanede covid servisinde yattik. Cok istedigimiz kordon kani ve gobek bagi saklamayi da covid pozitifken yapmiyorlarmis, o da kaldi
Talihsizlikler silsilesi icinde yine de cok guzeldi her sey

Sizin dogumlar su gibi gecsin insallah saglikla kavus ogluna

Merhaba arkadaşlar bugün 4 günüm akıntım başladı acaba tutmadımı yada böyle olup tutan varmı?

Merhaba arkadaşlar bugün 4 günüm akıntım başladı acaba tutmadımı yada böyle olup tutan varmı?
Cnm niye hemen akıntı ile böyle bi düsünce getiriyosun aklına. Akıntıyı büyük ölcüde ilaclar yapiyor. Inan belirtilerde herkesde farkli o kadar forumları okumuş birisi olarak soyluyorum her bünye farkli tepki veriyor. Bu arada idrar testi yapmayi dusunüyormusun

Bilmiyorum ki ani den öyle aklıma geldi tabi herkeste farklı bazen hiç belirti olmaya biliyor tabi idrar testi yapıcam 10 mart da

Kızlar merhaba. Dr Umut Göktürk’e ön görüşme için randevu aldım. Nasıl bir doktor bilginiz varmı?
Semra hanıma almak istiyordum da cumartesileri çalışmıyormuş sanırım o yüzden tek boş randevu Umut beye varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…