Hiçbirşey olmaz Allah'ın izniyle , vucüduna bol sıvı almanı tavsiye ederim . Malum ilaç alamıyoruz ve doğal şekilde hafifletebilirsin . Covid geçirmiş ve sürekli öksürmekten,hapşırmaktan yorulmuş biri olarak söyleyebilirim ki morali bozma . Toparlanırsın inşAllahSlm kızlar ben gırip oldun 2 gün oldu tıransfer olalı hapşırıyorum sıkıntı olurmu hiç bir yerim ağrımıyor sadece burnum akıyor hapşırıyorum korkuyorum bir şey olucak diye
Ya allah razı olsun 3 gün önce covid testi verdim negatif çıktı üşütüm her halde inşallah bir şey olmaz aynen canım sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelikHiçbirşey olmaz Allah'ın izniyle , vucüduna bol sıvı almanı tavsiye ederim . Malum ilaç alamıyoruz ve doğal şekilde hafifletebilirsin . Covid geçirmiş ve sürekli öksürmekten,hapşırmaktan yorulmuş biri olarak söyleyebilirim ki morali bozma . Toparlanırsın inşAllah
Ota Jinemed Hastanesinde Günseli hoca ile Eylül’de tüp bebek yaptık. Kesinlikle kendisni çok tavsiye ederim.İlk Soner beyle başladım Folikül takibine Gönül hanımla başladım Arada Yücel bey Sonra Soner beye randevu vermişlerdi Gönül hanım baktı Opu yu Günseli hanım Gönül hanımı çok sevdim inşallah odur
Evet canim, benim nazli kizim dogdu sonunda
Canım benim çok şükür benim aceleci kızlar iki hafta önce ailemize dahil oldular. Bende onlarda iyiyiz
Canım …Evet canim, benim nazli kizim dogdu sonundacok sukur. Darisi hepinizin basina insallah ben dua etmeye devam ediyorum, isteyen cabalayan herkese evladina kavusmak nasip olsun
İyi bile durmuşlar yineCanım benim çok şükür benim aceleci kızlar iki hafta önce ailemize dahil oldular. Bende onlarda iyiyiz
Doğum anında isteyen, dileyen, bekleyen herkese çok dua ettim. Allahım isteyen herkese nasip etsin
Sen nasılsın? Bebişin cinsiyeti ne ?
Yok cnm hapsirik oksuruk etkilemiyor bildigim kadariyla. Tabii tedirgin olmakta haklisin ama bol sıvı ve meyve en iyisi şu donemdeSlm kızlar ben gırip oldun 2 gün oldu tıransfer olalı hapşırıyorum sıkıntı olurmu hiç bir yerim ağrımıyor sadece burnum akıyor hapşırıyorum korkuyorum bir şey olucak diye
Tamam canım zaten yiyorum tşk ederimYok cnm hapsirik oksuruk etkilemiyor bildigim kadariyla. Tabii tedirgin olmakta haklisin ama bol sıvı ve meyve en iyisi şu donemde
Oyyy maşallah senin oğlana sağlıkla kucağına aldığın haberlerini alalım inşallahCanım …
Allah’ım nice sevinçler yaşatsın ..
Hayırlı evlat eylesin inşAllah .. Hanımkızı bizlerin yerine kokla
İyi bile durmuşlar yine
Sen de büyük telaş var .
Sağsağlim en riskli gebeliği Allah’ın izniyle tamamladın . Rabbim bizlere de nasip eylesin .
Benden de bi pipili oğlan geliyor Allah nasip kısmet ederse . Çok şükür tıngır mırgır ilerledik 20. Haftaya kadar bundan sonra da Rabbim kucağa almayı nasip etsin .
Sağlıcakla büyütün ..
Artık anne forumlarında buluşalım
Tesekkur ederiz, koklamaz miyim, kokluyorum ama koku alamiyorumCanım …
Allah’ım nice sevinçler yaşatsın ..
Hayırlı evlat eylesin inşAllah .. Hanımkızı bizlerin yerine kokla
İyi bile durmuşlar yine
Sen de büyük telaş var .
Sağsağlim en riskli gebeliği Allah’ın izniyle tamamladın . Rabbim bizlere de nasip eylesin .
Benden de bi pipili oğlan geliyor Allah nasip kısmet ederse . Çok şükür tıngır mırgır ilerledik 20. Haftaya kadar bundan sonra da Rabbim kucağa almayı nasip etsin .
Sağlıcakla büyütün ..
Artık anne forumlarında buluşalım
Cnm niye hemen akıntı ile böyle bi düsünce getiriyosun aklına. Akıntıyı büyük ölcüde ilaclar yapiyor. Inan belirtilerde herkesde farkli o kadar forumları okumuş birisi olarak soyluyorum her bünye farkli tepki veriyor. Bu arada idrar testi yapmayi dusunüyormusunMerhaba arkadaşlar bugün 4 günüm akıntım başladı acaba tutmadımı yada böyle olup tutan varmı?
Nasil bir akintiMerhaba arkadaşlar bugün 4 günüm akıntım başladı acaba tutmadımı yada böyle olup tutan varmı?
Nasıl bi akıntı ?Merhaba arkadaşlar bugün 4 günüm akıntım başladı acaba tutmadımı yada böyle olup tutan varmı?
Bilmiyorum ki ani den öyle aklıma geldi tabi herkeste farklı bazen hiç belirti olmaya biliyor tabi idrar testi yapıcam 10 mart daCnm niye hemen akıntı ile böyle bi düsünce getiriyosun aklına. Akıntıyı büyük ölcüde ilaclar yapiyor. Inan belirtilerde herkesde farkli o kadar forumları okumuş birisi olarak soyluyorum her bünye farkli tepki veriyor. Bu arada idrar testi yapmayi dusunüyormusun
Ya ço özür diliyorum sülük gibi akıntı geliyorNasıl bi akıntı ?
Litunusun yaptığı akıntıdan farklı mı ?
Normaldir canım ona takılma sen .Ya ço özür diliyorum sülük gibi akıntı geliyor
Evet onlarda var teşekkür ederim canım benimNormaldir canım ona takılma sen .
Şimdi litunus falan da kullanıyorsun haliyle vajinanın döndügüsü de değişim göstermiş olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?