Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de Umut Bey’i araştıramamıştım ama eski arkadaşlar duyduğum şey “biraz soğuk ve düz bi hekim” olmasıydı … Mutlaka memnun olanlar vardır , açıkcası yorum yapmamam gerekir ama bende eskilerden böyle okumuştum

Bugün araştırdım forumda birkaç böyle yorum gördüm bende. Bir ön yargı oluştu o yüzden bende de siz hangi doktor ile tedavi oldunuz

Transferin 5.gunu regl oldum diye merkeze gittiğim yücel hoca izinli olduğu için umut beye muayene edilip regl iken bana sen bence hamilesin diyen bir hekim hakkında yorum yapmayacagim ama yaşadığımı da yazmaktan geri kalmayacağım

Yaaa
Ben en iyisi başka randevu araştırayım
Tek muayene bana yetti yücel Şahin benim oğlumda süreci yöneten tek doktordu cok severim kendisini su an tekrar bu sürece giricez Allah izin verirse 2 defa beril hoca ile görüştüm hatta beril hanimdan önce merkez degistircektim beril hoca ile görüşünce kalmaya karar verdik ins doğru bir karar vermisizdir

İnşallah emeğinin karşılığını alırsın
Bizim iş dolayısıyla cumartesileri randevu almaya çalışıyorum birde ondan kısıtlı kalıyorum sanırım.
Birkaç başka merkezlede görüşücem. Ama memorial de gerçekten bu işte iyi gördüğüm kadarıyla. Oraylada görüşmek istiyorum tekrar arayıp randevuları sık sık sorucam artık

Tabi görüşün aklınızda soru işareti kalmasın bende bi kac yerle görüşüp bueda başladım 3. Denemede oglum oldu 3 denemeyi de sadece yücel bey ile geçirdik başka doktoru görmek istemedim cok efendi empati kuran kibar birisi kendisi beril hanımda oyle şimdilik gözlemlediğim kadarıyla hakkınız da hayırlısı olsun

Yücel bey veya beril hanım cumartesi çalışıyormu bilginiz varmı

Yücel bey veya beril hanım cumartesi çalışıyormu bilginiz varmı
Ooo hemde harıl harıl
Nerdeyse orda yatıyorlar …
Çok yoğunlar ama her hastayı gerçekten özenle ve zamanla değerlendiriyorlar .
Yücel Hoca benim pozitif durumumda 2 kere aramıştı ve akşam 8 sularıydı , yaklaşık 8-10 dk konuşmuştuk.

Beril Hoca’ya, Semra Hoca çok eşlik ediyor ..
Yurtdışı hastası fazla ve ben ne zaman muayeneye çağrılsam Semra Hoca ‘da onun odasında oluyordu .

Umut Hoca’da çok iyi ..
Instagram paylaşımlarında aktif ..
Daha çok AMH azınlıkta olan bi tık zorlayıcı vakalarda dosyaları var.

Yücel Hoca ise bana göre Genetikçi
Bizde genetik problem olduğu için aynı dertten muzdarip burda birçok arkadaşla görüştüm ve hepsi %80 Yücel Hoca’daydı …
Merkez başlı başına zorlayıcı vakalarla boğuşuyor …
Umarım hep böyle güzel ve iyi bi kadroyla devam eder .

Ben kendisinin hastasıyım. Şimdiye kadar hep onunlaydık. Bi kere yücel hoca girdi, ona ısınamadım. Herkesin aksine umut hocayı çok sevdim. Çok korkmuştum soğuk dediler diye ama biz gayet iyi anlaşıyoruz espri falan yapıyo sürekli. Bana iyi günleri denk geldi belkide

Cnm sen naaptin tekrar basladin mi tedaviye?

Ya işte benim Yücel hocaya randevu bulmam gerek cünkü ben tekrarlayan kayıplarından dolayı görüşücem. Direk tüp bebeğe başlamadan evvel bu kayıplArın sebebini bulup çözümünü sağlayacak bir doktor arayışındayım. Sonrasında tedaviye başlamak istiyorum

Böyle olması çok normal bence her hastanın beklentisi farklı oluyor bir doktordan. Birde elektrik meseleside olabilir. Başkasının beklentisini karşılamaz senin karşılayabilir falan. Bunu bende çok yaşadım. Normal bir kadın doğum doktoru arkadaşlarım ona gidiyorlar çok memnunlar. Ben gittim çatlatma iğnesi tedavisi ile ilgili soru soruyorum o bana soruyor herkes için farklı olabiliyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…