Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim doktor tercihim yoktu 3 başarısız denemem olduğu için direkt Yücel hocaya randevu verdiler . İyi ki de o olmuş Çok çok memnunum kendisinden pgt yapıldı embriyolarima bu ay transfer hazırlığı yapicaz nasipse. 1 kez Umut hocaya muayenem denk geldi açıkçası çok mutlu ayrılmadım.

Eğer başka bir doktora randevy bulamazsam zaten içimden gitmek gelmiyor ne yalan söyliyim

Eğer başka bir doktora randevy bulamazsam zaten içimden gitmek gelmiyor ne yalan söyliyim
Bunu merkeze ilet bence kesinlikle dikkate alırlar.belki denk gelirsin benim gibi muayenelerde ama doktorun farklı olur. Laboratuvarına güvendiğim için tercih ettim ben memorialı olmazsa da nasip derim ama çok iyiler gerçekten . Diğer tedavimle kıyaslanamaz bile.Keşke en baştan buraya gelseymisim dedim hep.

Cnm sen naaptin tekrar basladin mi tedaviye?
Başladım canım 4. İğnemi vuracağım bugün sen ne yaptın

Ah aynen kesinlikle katılıyorum Hangisine ısınıyosan onunla ilerlemek çok önemli tabi

Tekrarlayan kayıplarım var yücel hoca ile oglum oldu vesile oldu

Bende fikrimi yazmak istedim Dr konusunda ben hep yücel beyle devam ettim. Yücel beyin olmadığı Bi gün umut beye vermişlerdi muayene masasında bekliyorum ne selam ne Bi merhaba hiç Bişey demeden geldi üstelik yarım saat bekledim o masada ya insan Bi özür diler Bişey söyler yok ya çok donuk birisi tabi bu onun kötü Bi Dr olduğunu göstermez oda iyi Bi Dr ki memorialde çalışıyor. Ama yücel beyi tam Bi saat bekledim randevu saatim geçti adamcağız her koridorda beni gördüğünde özür dileriz kusura bakmayın çok yoğunuz falan deyip samimiyetini gösterdi.

Rabbim nasip etsin inşallah canım Tekrar arayıp bir sorucam bakalım bende Araştırmalarıma göre gerçekten çok iyiler

Başladım canım 4. İğnemi vuracağım bugün sen ne yaptın

Ah aynen kesinlikle katılıyorum Hangisine ısınıyosan onunla ilerlemek çok önemli tabi
Evet canım inşallah bize vesile olacak doktorlara rast geliriz

Tekrarlayan kayıplarım var yücel hoca ile oglum oldu vesile oldu
Baştanmı kayıpların olmuştu. Bunun için nasıl bir yol izlediniz ben histereakopi olmadım birtek birde eşim dna hasar testi vermedi. Şahsen bunlarıda yapmadan başlamak istemiyorum tüp bebeğe direk bunları istermi baştan

Doktor sanırım herkesin dediği gibi soğuk birisi evet tabiki işinde çok iyidir kesinlikle. Ama insan biraz samimi bir yaklaşımda arıyor doktordan da bu zorlu süreçte. İnşallah şifamıza vesile olan bir hekime rast geliriz hepimiz

4 bebek kaybım var bi tanesi 7 aylık bize genetik testler ve pıhtılaşma yapıldı hicbirsey çıkmadı Semra hoca senin sorununu daha tip bulcak kadar ilerlemedi dedi değişik bir durum

4 bebek kaybım var bi tanesi 7 aylık bize genetik testler ve pıhtılaşma yapıldı hicbirsey çıkmadı Semra hoca senin sorununu daha tip bulcak kadar ilerlemedi dedi değişik bir durum
Ah çok geçmiş olsun canım bazen gerçekten nasipten ötesi yok. Benimde 4 kaybım var 2 dış gebelik 1 kalp durması 1 kimyasal. Genetik yapıldı rahim filmi çekildim. Birşey çıkmadı benimde. Bende o yüzden yöneldim artık buna. Baştan histereskopi yaparlar belki eşimde test verir. Sonra başlarız dedim. Bakalım kısmet

Rahim filmi çekildim birde pgt yapıldı ama pgtde sadeve kromozom bakılıyor benim genetik hastalık varsa tespit edilmeyen bakilmiyormus tek gen için ayrı pgt-A yapiliyormus galiba yani bilmiyorum nolcak en son beril hoca tüm gen haritasına bakılabilir ama cok maliyetli ve uzun bir süreç dedi

Nasipte varsa olcak ins bol bol dua edelim

Senin bir oğlun var ikinci içinmi tedavi görüyorsun canım
Ya sen yaptırdınmı histereskopi. Sitede ondan sonra sağlıklı gebelik geciren çok var bende o yüzden ona umut bağlıyorum biraz

Katılıyorum canım her yoruma.

Ben Beril hocamdaydım yurtdışı hastasıyım . ilk muayenemde de , yumurta takibi dönemde de Semra Hoca girmişti.
Beril hoca çok titiz ve kesinci, 1 yumurta bile heba olmasın diye ince eleyip sık dokudular doğru karar vermek için oldukça çaba sarfettiler şükürler olsun o günde doğru karar vermişlerdi

Tavsiye ederim.
Allahım bu yolda emek veren isteyen herkese kolayca nasip etsin inşallah

Senin bir oğlun var ikinci içinmi tedavi görüyorsun canım
Ya sen yaptırdınmı histereskopi. Sitede ondan sonra sağlıklı gebelik geciren çok var bende o yüzden ona umut bağlıyorum biraz
Evet cnm 3.tup bebekle oglum oldu Allaha çok şükür ins seninde olcakc bana yücel bey zamanında çok histeroskopi yapmak istedi ama Semra hoca istemedi çok şükür oglum da oldu

Evet cnm 3.tup bebekle oglum oldu Allaha çok şükür ins seninde olcakc bana yücel bey zamanında çok histeroskopi yapmak istedi ama Semra hoca istemedi çok şükür oglum da oldu
Güzel ömrü olsun canım
İnşallah rabbim nasip ederse artık
Semra hanım baya iyi diye duyduk eşim hep ona gitmek istedi ama cumartesileri çalışmıyormuş oda biz cumartesiyle kısıtlıyız ya işimiz nolcak bilmiyorum

Zaten Semra hocayı 1 kere goruyorsun cnm sonra bulana ask olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…