Benim doktor tercihim yoktu 3 başarısız denemem olduğu için direkt Yücel hocaya randevu verdiler . İyi ki de o olmuşYa işte benim Yücel hocaya randevu bulmam gerekcünkü ben tekrarlayan kayıplarından dolayı görüşücem. Direk tüp bebeğe başlamadan evvel bu kayıplArın sebebini bulup çözümünü sağlayacak bir doktor arayışındayım. Sonrasında tedaviye başlamak istiyorum
Eğer başka bir doktora randevy bulamazsam zaten içimden gitmek gelmiyor ne yalan söyliyimBenim doktor tercihim yoktu 3 başarısız denemem olduğu için direkt Yücel hocaya randevu verdiler . İyi ki de o olmuşÇok çok memnunum kendisinden pgt yapıldı embriyolarima bu ay transfer hazırlığı yapicaz nasipse. 1 kez Umut hocaya muayenem denk geldi açıkçası çok mutlu ayrılmadım.
Bunu merkeze ilet bence kesinlikle dikkate alırlar.belki denk gelirsin benim gibi muayenelerde ama doktorun farklı olur. Laboratuvarına güvendiğim için tercih ettim ben memorialı olmazsa da nasip derim ama çok iyiler gerçekten . Diğer tedavimle kıyaslanamaz bile.Keşke en baştan buraya gelseymisim dedim hep.Eğer başka bir doktora randevy bulamazsam zaten içimden gitmek gelmiyor ne yalan söyliyim
Başladım canım 4. İğnemi vuracağım bugünCnm sen naaptin tekrar basladin mi tedaviye?
Böyle olması çok normal bence her hastanın beklentisi farklı oluyor bir doktordan. Birde elektrik meseleside olabilir. Başkasının beklentisini karşılamaz senin karşılayabilir falan. Bunu bende çok yaşadım. Normal bir kadın doğum doktoru arkadaşlarım ona gidiyorlar çok memnunlar. Ben gittim çatlatma iğnesi tedavisi ile ilgili soru soruyorum o bana soruyorherkes için farklı olabiliyor gerçekten
Tekrarlayan kayıplarım var yücel hoca ile oglum oldu vesile olduYa işte benim Yücel hocaya randevu bulmam gerekcünkü ben tekrarlayan kayıplarından dolayı görüşücem. Direk tüp bebeğe başlamadan evvel bu kayıplArın sebebini bulup çözümünü sağlayacak bir doktor arayışındayım. Sonrasında tedaviye başlamak istiyorum
Bende fikrimi yazmak istedim Dr konusunda ben hep yücel beyle devam ettim. Yücel beyin olmadığı Bi gün umut beye vermişlerdi muayene masasında bekliyorum ne selam ne Bi merhaba hiç Bişey demeden geldi üstelik yarım saat bekledim o masada ya insan Bi özür diler Bişey söyler yok ya çok donuk birisi tabi bu onun kötü Bi Dr olduğunu göstermez oda iyi Bi Dr ki memorialde çalışıyor. Ama yücel beyi tam Bi saat bekledim randevu saatim geçti adamcağız her koridorda beni gördüğünde özür dileriz kusura bakmayın çok yoğunuz falan deyip samimiyetini gösterdi.Eğer başka bir doktora randevy bulamazsam zaten içimden gitmek gelmiyor ne yalan söyliyim
Rabbim nasip etsin inşallah canımBunu merkeze ilet bence kesinlikle dikkate alırlar.belki denk gelirsin benim gibi muayenelerde ama doktorun farklı olur. Laboratuvarına güvendiğim için tercih ettim ben memorialı olmazsa da nasip derim ama çok iyiler gerçekten . Diğer tedavimle kıyaslanamaz bile.Keşke en baştan buraya gelseymisim dedim hep.
Evet canım inşallah bize vesile olacak doktorlara rast gelirizBaşladım canım 4. İğnemi vuracağım bugünsen ne yaptın
Ah aynen kesinlikle katılıyorumHangisine ısınıyosan onunla ilerlemek çok önemli tabi
Baştanmı kayıpların olmuştu. Bunun için nasıl bir yol izlediniz ben histereakopi olmadım birtek birde eşim dna hasar testi vermedi. Şahsen bunlarıda yapmadan başlamak istemiyorum tüp bebeğe direk bunları istermi baştanTekrarlayan kayıplarım var yücel hoca ile oglum oldu vesile oldu
Doktor sanırım herkesin dediği gibi soğuk birisi evet tabiki işinde çok iyidir kesinlikle. Ama insan biraz samimi bir yaklaşımda arıyor doktordan da bu zorlu süreçte. İnşallah şifamıza vesile olan bir hekime rast geliriz hepimizBende fikrimi yazmak istedim Dr konusunda ben hep yücel beyle devam ettim. Yücel beyin olmadığı Bi gün umut beye vermişlerdi muayene masasında bekliyorum ne selam ne Bi merhaba hiç Bişey demeden geldi üstelik yarım saat bekledim o masada ya insan Bi özür diler Bişey söyler yok ya çok donuk birisi tabi bu onun kötü Bi Dr olduğunu göstermez oda iyi Bi Dr ki memorialde çalışıyor. Ama yücel beyi tam Bi saat bekledim randevu saatim geçti adamcağız her koridorda beni gördüğünde özür dileriz kusura bakmayın çok yoğunuz falan deyip samimiyetini gösterdi.
4 bebek kaybım var bi tanesi 7 aylık bize genetik testler ve pıhtılaşma yapıldı hicbirsey çıkmadı Semra hoca senin sorununu daha tip bulcak kadar ilerlemedi dedi değişik bir durumBaştanmı kayıpların olmuştu. Bunun için nasıl bir yol izlediniz ben histereakopi olmadım birtek birde eşim dna hasar testi vermedi. Şahsen bunlarıda yapmadan başlamak istemiyorum tüp bebeğe direk bunları istermi baştan
Ah çok geçmiş olsun canım4 bebek kaybım var bi tanesi 7 aylık bize genetik testler ve pıhtılaşma yapıldı hicbirsey çıkmadı Semra hoca senin sorununu daha tip bulcak kadar ilerlemedi dedi değişik bir durum
Rahim filmi çekildim birde pgt yapıldı ama pgtde sadeve kromozom bakılıyor benim genetik hastalık varsa tespit edilmeyen bakilmiyormus tek gen için ayrı pgt-A yapiliyormus galiba yani bilmiyorum nolcak en son beril hoca tüm gen haritasına bakılabilir ama cok maliyetli ve uzun bir süreç dediBaştanmı kayıpların olmuştu. Bunun için nasıl bir yol izlediniz ben histereakopi olmadım birtek birde eşim dna hasar testi vermedi. Şahsen bunlarıda yapmadan başlamak istemiyorum tüp bebeğe direk bunları istermi baştan
Nasipte varsa olcak ins bol bol dua edelimAh çok geçmiş olsun canımbazen gerçekten nasipten ötesi yok. Benimde 4 kaybım var 2 dış gebelik 1 kalp durması 1 kimyasal. Genetik yapıldı rahim filmi çekildim. Birşey çıkmadı benimde. Bende o yüzden yöneldim artık buna. Baştan histereskopi yaparlar belki eşimde test verir. Sonra başlarız dedim. Bakalım kısmet
Senin bir oğlun var ikinci içinmi tedavi görüyorsun canımRahim filmi çekildim birde pgt yapıldı ama pgtde sadeve kromozom bakılıyor benim genetik hastalık varsa tespit edilmeyen bakilmiyormus tek gen için ayrı pgt-A yapiliyormus galiba yani bilmiyorum nolcak en son beril hoca tüm gen haritasına bakılabilir ama cok maliyetli ve uzun bir süreç dedi
Katılıyorum canım her yoruma.Ooo hemde harıl harıl
Nerdeyse orda yatıyorlar …
Çok yoğunlar ama her hastayı gerçekten özenle ve zamanla değerlendiriyorlar .
Yücel Hoca benim pozitif durumumda 2 kere aramıştı ve akşam 8 sularıydı , yaklaşık 8-10 dk konuşmuştuk.
Beril Hoca’ya, Semra Hoca çok eşlik ediyor ..
Yurtdışı hastası fazla ve ben ne zaman muayeneye çağrılsam Semra Hoca ‘da onun odasında oluyordu .
Umut Hoca’da çok iyi ..
Instagram paylaşımlarında aktif ..
Daha çok AMH azınlıkta olan bi tık zorlayıcı vakalarda dosyaları var.
Yücel Hoca ise bana göre Genetikçi
Bizde genetik problem olduğu için aynı dertten muzdarip burda birçok arkadaşla görüştüm ve hepsi %80 Yücel Hoca’daydı …
Merkez başlı başına zorlayıcı vakalarla boğuşuyor …
Umarım hep böyle güzel ve iyi bi kadroyla devam eder .
Evet cnm 3.tup bebekle oglum oldu Allaha çok şükür ins seninde olcakcSenin bir oğlun var ikinci içinmi tedavi görüyorsun canım
Ya sen yaptırdınmı histereskopi. Sitede ondan sonra sağlıklı gebelik geciren çok var bende o yüzden ona umut bağlıyorum biraz
Güzel ömrü olsun canımEvet cnm 3.tup bebekle oglum oldu Allaha çok şükür ins seninde olcakcbana yücel bey zamanında çok histeroskopi yapmak istedi ama Semra hoca istemedi çok şükür oglum da oldu
Zaten Semra hocayı 1 kere goruyorsun cnm sonra bulana ask olsunGüzel ömrü olsun canım
İnşallah rabbim nasip ederse artık
Semra hanım baya iyi diye duyduk eşim hep ona gitmek istedi ama cumartesileri çalışmıyormuş oda biz cumartesiyle kısıtlıyız ya işimiz nolcak bilmiyorum
E başları gibi oluyor sanırım değilmiZaten Semra hocayı 1 kere goruyorsun cnm sonra bulana ask olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?