- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Evet cnm ekip başında kendisiE başları gibi oluyor sanırım değilmi
İşte bu sebeptendir ki diğer yerlerle kıyaslamak bile istemiyorum yanlız yorumumda isim yanlışlığı yapmışım . Soner Hoca yerine Umut Hoca diye bahsetmişim …Katılıyorum canım her yoruma.
Ben Beril hocamdaydım yurtdışı hastasıyım . ilk muayenemde de , yumurta takibi dönemde de Semra Hoca girmişti.
Beril hoca çok titiz ve kesinci, 1 yumurta bile heba olmasın diye ince eleyip sık dokudular doğru karar vermek için oldukça çaba sarfettiler şükürler olsun o günde doğru karar vermişlerdi
Tavsiye ederim.
Allahım bu yolda emek veren isteyen herkese kolayca nasip etsin inşallah
Evet biraz soğuk birisiDoktor sanırım herkesin dediği gibi soğuk birisi evet tabiki işinde çok iyidir kesinlikle. Ama insan biraz samimi bir yaklaşımda arıyor doktordan da bu zorlu süreçte. İnşallah şifamıza vesile olan bir hekime rast geliriz hepimiz
Güzel tespitlerOoo hemde harıl harıl
Nerdeyse orda yatıyorlar …
Çok yoğunlar ama her hastayı gerçekten özenle ve zamanla değerlendiriyorlar .
Yücel Hoca benim pozitif durumumda 2 kere aramıştı ve akşam 8 sularıydı , yaklaşık 8-10 dk konuşmuştuk.
Beril Hoca’ya, Semra Hoca çok eşlik ediyor ..
Yurtdışı hastası fazla ve ben ne zaman muayeneye çağrılsam Semra Hoca ‘da onun odasında oluyordu .
Umut Hoca’da çok iyi ..
Instagram paylaşımlarında aktif ..
Daha çok AMH azınlıkta olan bi tık zorlayıcı vakalarda dosyaları var.
Yücel Hoca ise bana göre Genetikçi
Bizde genetik problem olduğu için aynı dertten muzdarip burda birçok arkadaşla görüştüm ve hepsi %80 Yücel Hoca’daydı …
Merkez başlı başına zorlayıcı vakalarla boğuşuyor …
Umarım hep böyle güzel ve iyi bi kadroyla devam eder .
Evet ya soner beyde çok pozitif birine benziyorİşte bu sebeptendir ki diğer yerlerle kıyaslamak bile istemiyorum yanlız yorumumda isim yanlışlığı yapmışım . Soner Hoca yerine Umut Hoca diye bahsetmişim …
“ Umut Hoca’da çok iyi derken” tamamen bi yanılsama. Cookiie
Sen yine bulmuşsun ben sadece koridorda gördümZaten Semra hocayı 1 kere goruyorsun cnm sonra bulana ask olsun
Ever bende öyle düşünüyorum Semra hoca filan karar vermiyor benim 2.transfwrimden once 2.defa rahim filmi istediler 2017de gecen sene Semra hoca ile görüşme yaptık gordu dedi ki kim istedi bu filmi boş yere dediSen yine bulmuşsun ben sadece koridorda gördüm
-ki ben şunu da düşünüyorum ;
Bu öğlen arası verilen karar toplantılarında net görüş için Semra Hoca’nın onayı beklenmiyor bence ..
Denk gelirse , zorlu vaka olursa bence görüşüne başvuruluyor ..
Kurul dedikleri şey bence hekim kadrosu ..
Bende sadece şu olmuştu ; Yücel Hoca “bugün de sanıyorum gonalf iğne vurulursunuz ve sonra toplama işlemi için bilgilendirme alırsınız dedi ama gelen mesajda sadece çatlatma iğnesi bilgilendirmesi vardı . Haliyle mutlaka bi kurul vardır ama her zaman Semra Hoca eşliğinde olduğunu düşünmüyorum .
Benim ameliyat olmam gerekiyor transfer öncesi yücel bey geçen ay Semra hocayla bakalım dedi baktılar karar veremediler. Semra hanım bu ay tekrar bakalım dedi önümüzdeki hafta tekrar bakacaklar beraber zorlu vakalardanımSen yine bulmuşsun ben sadece koridorda gördüm
-ki ben şunu da düşünüyorum ;
Bu öğlen arası verilen karar toplantılarında net görüş için Semra Hoca’nın onayı beklenmiyor bence ..
Denk gelirse , zorlu vaka olursa bence görüşüne başvuruluyor ..
Kurul dedikleri şey bence hekim kadrosu ..
Bende sadece şu olmuştu ; Yücel Hoca “bugün de sanıyorum gonalf iğne vurulursunuz ve sonra toplama işlemi için bilgilendirme alırsınız dedi ama gelen mesajda sadece çatlatma iğnesi bilgilendirmesi vardı . Haliyle mutlaka bi kurul vardır ama her zaman Semra Hoca eşliğinde olduğunu düşünmüyorum .
Canımm hayırlı olsun sağlıkla büyüt güzel kızınıEvet canim, benim nazli kizim dogdu sonundacok sukur. Darisi hepinizin basina insallah ben dua etmeye devam ediyorum, isteyen cabalayan herkese evladina kavusmak nasip olsun
Yani benim pazar kontrolüm olmuştu Yücel Bey vardi. Hatta transferim pazar günü yapıldı Yücel Bey yaptı. Danışmakta fayda var bir sey değişmediyseAa pazar günü randevu istesem alabiliyormuyum yani telefondan ?
Oo masallah cnm insallah bu sefer guzelce toplama islemi olur. Simdi yeni koronavirus kararlarında belirti gostermeyenlerden test istenmeyecek dedi saglik bakani acaba bilgin var mi Memorial biraktı mi bu test isini? Ben de sinüzitim var cnm iyilesince bi muayeneye gidicem insallah. Mart adetiyle baslarmiyiz bilmiyorumBaşladım canım 4. İğnemi vuracağım bugünsen ne yaptın
Ah aynen kesinlikle katılıyorumHangisine ısınıyosan onunla ilerlemek çok önemli tabi
Cnm sen laparoskopi mi olacaksın, sebep neydi?Benim ameliyat olmam gerekiyor transfer öncesi yücel bey geçen ay Semra hocayla bakalım dedi baktılar karar veremediler. Semra hanım bu ay tekrar bakalım dedi önümüzdeki hafta tekrar bakacaklar beraber zorlu vakalardanım
Anladım canım sağolasınEvet cnm ekip başında kendisi
Bende daha önceden umut hocanın instagramına bakmıştım hiç paylaşımı yoktu sen aktif diyince yalnış instaya baktım sanıp biraz daha aradımİşte bu sebeptendir ki diğer yerlerle kıyaslamak bile istemiyorum yanlız yorumumda isim yanlışlığı yapmışım . Soner Hoca yerine Umut Hoca diye bahsetmişim …
“ Umut Hoca’da çok iyi derken” tamamen bi yanılsama. Cookiie
Benimde tercihim o olucak sanırım randevu bulabilirsemEvet biraz soğuk birisiyücel bey bu konuda çok çok sabırlı anlayışlı sakin naif birisi.
Ah çok iyi oldu bunu öğrenmem ya çok teşekkür ederimYani benim pazar kontrolüm olmuştu Yücel Bey vardi. Hatta transferim pazar günü yapıldı Yücel Bey yaptı. Danışmakta fayda var bir sey değişmediyseresmi tatillerde de randevu veriyorlar ben 29 ekimde görüşmüştüm mesela yine Yücel Bey ile
Sezaryen kesi yerinde istmosel diye bile oluşmuş bir nevi cep gibi Bişey buda rahim içinde sıvı olmasına sebep oluyo. Histeroskopi ya da laparoskopi olacağına Dr karar verecek Ahmet Göçmene git dediler illa bakalım aldım randevu haftaya orayada gidicemCnm sen laparoskopi mi olacaksın, sebep neydi?
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşBenimde tercihim o olucak sanırım randevu bulabilirsem
Merhaba inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.ben de memorailda pozitif sonuca ulaştım.benim doktorum gönül hanımdı oğlumda hep kendisi ilgilendi.2.dondurulmuş transferimde ise Beril hanıma da muayene oldum.ama hep doktorum gönül hanımdı.kendisinin tecrübesi Yücel bey kadar duyulmuştur aslında.burada çok adı geçmediği için belirtmek istedim.Bende daha önceden umut hocanın instagramına bakmıştım hiç paylaşımı yoktu sen aktif diyince yalnış instaya baktım sanıp biraz daha aradım
Yücel bey, beril hanım, soner bey. Şuan bunlar aklımda. Gelecek hafta 2 ayrı merkezde randevım var. Onlardan randıman alamazsam bu 3 doktordan biriyle değiştiricem randevumu
Tesekkurler PastelcimCanımm hayırlı olsun sağlıkla büyüt güzel kızını
Çok çok teşekkür ederimMerhaba inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.ben de memorailda pozitif sonuca ulaştım.benim doktorum gönül hanımdı oğlumda hep kendisi ilgilendi.2.dondurulmuş transferimde ise Beril hanıma da muayene oldum.ama hep doktorum gönül hanımdı.kendisinin tecrübesi Yücel bey kadar duyulmuştur aslında.burada çok adı geçmediği için belirtmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?