Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İşte bu sebeptendir ki diğer yerlerle kıyaslamak bile istemiyorum yanlız yorumumda isim yanlışlığı yapmışım . Soner Hoca yerine Umut Hoca diye bahsetmişim …
“ Umut Hoca’da çok iyi derken” tamamen bi yanılsama . Cookiie

Evet biraz soğuk birisi yücel bey bu konuda çok çok sabırlı anlayışlı sakin naif birisi.

Güzel tespitler

Zaten Semra hocayı 1 kere goruyorsun cnm sonra bulana ask olsun
Sen yine bulmuşsun ben sadece koridorda gördüm
-ki ben şunu da düşünüyorum ;
Bu öğlen arası verilen karar toplantılarında net görüş için Semra Hoca’nın onayı beklenmiyor bence ..
Denk gelirse , zorlu vaka olursa bence görüşüne başvuruluyor ..
Kurul dedikleri şey bence hekim kadrosu ..

Bende sadece şu olmuştu ; Yücel Hoca “bugün de sanıyorum gonalf iğne vurulursunuz ve sonra toplama işlemi için bilgilendirme alırsınız dedi ama gelen mesajda sadece çatlatma iğnesi bilgilendirmesi vardı . Haliyle mutlaka bi kurul vardır ama her zaman Semra Hoca eşliğinde olduğunu düşünmüyorum .

Ever bende öyle düşünüyorum Semra hoca filan karar vermiyor benim 2.transfwrimden once 2.defa rahim filmi istediler 2017de gecen sene Semra hoca ile görüşme yaptık gordu dedi ki kim istedi bu filmi boş yere dedi

Benim ameliyat olmam gerekiyor transfer öncesi yücel bey geçen ay Semra hocayla bakalım dedi baktılar karar veremediler. Semra hanım bu ay tekrar bakalım dedi önümüzdeki hafta tekrar bakacaklar beraber zorlu vakalardanım

Evet canim, benim nazli kizim dogdu sonunda cok sukur. Darisi hepinizin basina insallah ben dua etmeye devam ediyorum, isteyen cabalayan herkese evladina kavusmak nasip olsun
Canımm hayırlı olsun sağlıkla büyüt güzel kızını

Aa pazar günü randevu istesem alabiliyormuyum yani telefondan ?
Yani benim pazar kontrolüm olmuştu Yücel Bey vardi. Hatta transferim pazar günü yapıldı Yücel Bey yaptı. Danışmakta fayda var bir sey değişmediyse resmi tatillerde de randevu veriyorlar ben 29 ekimde görüşmüştüm mesela yine Yücel Bey ile

Başladım canım 4. İğnemi vuracağım bugün sen ne yaptın

Ah aynen kesinlikle katılıyorum Hangisine ısınıyosan onunla ilerlemek çok önemli tabi
Oo masallah cnm insallah bu sefer guzelce toplama islemi olur. Simdi yeni koronavirus kararlarında belirti gostermeyenlerden test istenmeyecek dedi saglik bakani acaba bilgin var mi Memorial biraktı mi bu test isini? Ben de sinüzitim var cnm iyilesince bi muayeneye gidicem insallah. Mart adetiyle baslarmiyiz bilmiyorum

Cnm sen laparoskopi mi olacaksın, sebep neydi?

Bende daha önceden umut hocanın instagramına bakmıştım hiç paylaşımı yoktu sen aktif diyince yalnış instaya baktım sanıp biraz daha aradım
Yücel bey, beril hanım, soner bey. Şuan bunlar aklımda. Gelecek hafta 2 ayrı merkezde randevım var. Onlardan randıman alamazsam bu 3 doktordan biriyle değiştiricem randevumu

Ah çok iyi oldu bunu öğrenmem ya çok teşekkür ederim

Cnm sen laparoskopi mi olacaksın, sebep neydi?
Sezaryen kesi yerinde istmosel diye bile oluşmuş bir nevi cep gibi Bişey buda rahim içinde sıvı olmasına sebep oluyo. Histeroskopi ya da laparoskopi olacağına Dr karar verecek Ahmet Göçmene git dediler illa bakalım aldım randevu haftaya orayada gidicem
Benimde tercihim o olucak sanırım randevu bulabilirsem
Hadi bakalım hayırlısı olsun inş

Merhaba inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.ben de memorailda pozitif sonuca ulaştım.benim doktorum gönül hanımdı oğlumda hep kendisi ilgilendi.2.dondurulmuş transferimde ise Beril hanıma da muayene oldum.ama hep doktorum gönül hanımdı.kendisinin tecrübesi Yücel bey kadar duyulmuştur aslında.burada çok adı geçmediği için belirtmek istedim.

Çok çok teşekkür ederim sanırım umut bey dışındaki hepsinde yoğunluk var. Ama sık sık arayıp birisimden randevu almaya çalışıcam.
Sağlıklı hayırlı ömürleri olsun evladınızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…