- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
2.de sonucunuz ne oldu acabaMerhaba inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.ben de memorailda pozitif sonuca ulaştım.benim doktorum gönül hanımdı oğlumda hep kendisi ilgilendi.2.dondurulmuş transferimde ise Beril hanıma da muayene oldum.ama hep doktorum gönül hanımdı.kendisinin tecrübesi Yücel bey kadar duyulmuştur aslında.burada çok adı geçmediği için belirtmek istedim.
Ahmet Göcmen de memorialda mi cnm. Benimkinden de emin olamamislardi ama hic o doktordan bahsetmediler sanırım kesin degil diye.Sezaryen kesi yerinde istmosel diye bile oluşmuş bir nevi cep gibi Bişey buda rahim içinde sıvı olmasına sebep oluyo. Histeroskopi ya da laparoskopi olacağına Dr karar verecek Ahmet Göçmene git dediler illa bakalım aldım randevu haftaya orayada gidicem
Hadi bakalım hayırlısı olsun inş
Eskiden memorialdeymiş şuanda Ataşehir medicanada. Çok ısrar ettiler defalarca illa ona git kefiliz Ahmet beye diye. Ben bezmialemden de fiyat aldım. Sizinde mi istmosel vardı ben 3 aydan beri gidip geliyorum ilk gittiğimde yumurta çatlaöıştı rahim içinde sıvı vardı ikinxe gittiğimde hsg çekildiğim gün gittim e doğal olarak yine sıvı vardı bu ay yumurta çatlamadan bakalım dediler ona göre karar verilecek sıvı yoksa transfer yapalım dedi Semra hanım ama yücel bey dedi ki sıvı olmayacağını sanmıyorum muhtemelen ameliyat olacaksınAhmet Göcmen de memorialda mi cnm. Benimkinden de emin olamamislardi ama hic o doktordan bahsetmediler sanırım kesin degil diye.
Dondurulmuş embriyonuz var mı varsa eğer transfer ücreti 8 bin ₺2. Transferimi olacagim. Sadece transfer ucreti nedir ne kadar butce gerekli
Benim cnm bi sivi goruyolar bi görmuyolar ben de tam anlamadim. Histereskopi gerekebilir demislerdi. Ben daha once histereskopi oldugum icin tekrar olmak istemiyorum ama bilmiyorum. En azindan embriyom olunca bi transfer yaptirmak istiyorum.Eskiden memorialdeymiş şuanda Ataşehir medicanada. Çok ısrar ettiler defalarca illa ona git kefiliz Ahmet beye diye. Ben bezmialemden de fiyat aldım. Sizinde mi istmosel vardı ben 3 aydan beri gidip geliyorum ilk gittiğimde yumurta çatlaöıştı rahim içinde sıvı vardı ikinxe gittiğimde hsg çekildiğim gün gittim e doğal olarak yine sıvı vardı bu ay yumurta çatlamadan bakalım dediler ona göre karar verilecek sıvı yoksa transfer yapalım dedi Semra hanım ama yücel bey dedi ki sıvı olmayacağını sanmıyorum muhtemelen ameliyat olacaksın
Evet var 5 tane. Fiyatlar cok artmisDondurulmuş embriyonuz var mı varsa eğer transfer ücreti 8 bin ₺
Benimde işte belirli günlerde görünüyor. Şunu sordum eğer ki transfer günü sıvı yoksa transfer olur mu diye Semra hanım öncesinde gördüysek olmaz dedi. Bende rahim filmi çekildim Bişey çıkmadı onda sıvı falanBenim cnm bi sivi goruyolar bi görmuyolar ben de tam anlamadim. Histereskopi gerekebilir demislerdi. Ben daha once histereskopi oldugum icin tekrar olmak istemiyorum ama bilmiyorum. En azindan embriyom olunca bi transfer yaptirmak istiyorum.
Bende kefilim oglumu onda doğurdumEskiden memorialdeymiş şuanda Ataşehir medicanada. Çok ısrar ettiler defalarca illa ona git kefiliz Ahmet beye diye. Ben bezmialemden de fiyat aldım. Sizinde mi istmosel vardı ben 3 aydan beri gidip geliyorum ilk gittiğimde yumurta çatlaöıştı rahim içinde sıvı vardı ikinxe gittiğimde hsg çekildiğim gün gittim e doğal olarak yine sıvı vardı bu ay yumurta çatlamadan bakalım dediler ona göre karar verilecek sıvı yoksa transfer yapalım dedi Semra hanım ama yücel bey dedi ki sıvı olmayacağını sanmıyorum muhtemelen ameliyat olacaksın
Bu sıvı sizde yan etkileri varmı nasıl anladılar sıvı varBenim cnm bi sivi goruyolar bi görmuyolar ben de tam anlamadim. Histereskopi gerekebilir demislerdi. Ben daha once histereskopi oldugum icin tekrar olmak istemiyorum ama bilmiyorum. En azindan embriyom olunca bi transfer yaptirmak istiyorum.
İnşaAllah canımBende kefilim oglumu onda doğurdumcanim doktorum inan memorialden gitmesinde bir hayır var çünkü şu an ki hastane memorialden daha uygun ins sana da sifa olcak
Yok cnm yan etkisi ben de olmadı. Ultrasonda goründü bi iki kez bazen de gozukmedi.Bu sıvı sizde yan etkileri varmı nasıl anladılar sıvı var
Benimde işte belirli günlerde görünüyor. Şunu sordum eğer ki transfer günü sıvı yoksa transfer olur mu diye Semra hanım öncesinde gördüysek olmaz dedi. Bende rahim filmi çekildim Bişey çıkmadı onda sıvı falan
Semra hoca eger gormessek transfer ederiz demedi mi? Yani sanirim o sivinin dogal dongü yymurtlama vs den kaynaklanio kaynaklanmadigina karar veremiyorlarBenimde işte belirli günlerde görünüyor. Şunu sordum eğer ki transfer günü sıvı yoksa transfer olur mu diye Semra hanım öncesinde gördüysek olmaz dedi. Bende rahim filmi çekildim Bişey çıkmadı onda sıvı falan
Evet canım istmosel sıvısı mı onu anlayamadılar. Ameliyatta basit gibi gözüksede kolay değil dediler üç kez açık ameliyat oldum yapışıklık olabilir dediler laparoskopiyle olmayabilir histereskopi ilede sadece yama olurmuş oda tekrar edebilirmiş çok arada Bi durum sizinki dedi yücel bey. Ameliyatsızda o cep olan bölgeye gidip tutunursa embriyo büyük risk düşük ve kanama riski vs vs bilmiyorum bakalım hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsinSemra hoca eger gormessek transfer ederiz demedi mi? Yani sanirim o sivinin dogal dongü yymurtlama vs den kaynaklanio kaynaklanmadigina karar veremiyorlar
İnşallah canım. Yinede istiyolar test evetOo masallah cnm insallah bu sefer guzelce toplama islemi olur. Simdi yeni koronavirus kararlarında belirti gostermeyenlerden test istenmeyecek dedi saglik bakani acaba bilgin var mi Memorial biraktı mi bu test isini? Ben de sinüzitim var cnm iyilesince bi muayeneye gidicem insallah. Mart adetiyle baslarmiyiz bilmiyorum
Ya benim de düşüklerim var doktora bana anlatı ama bende yokmuş öyle bir şeyYok cnm yan etkisi ben de olmadı. Ultrasonda goründü bi iki kez bazen de gozukmedi.
Merhaba , Beta Hcg biraz yüksek derken , değer neydi? Yani bilgi arıyorum bulamıyorum. Hep yüzdelik değerler var. Ben zaten Nifty yaptıracağım ama tabii merak ediyorum.Kızlar ikili test yaptırdım ultrason sonuçları normal papp a degeri normal fakat beta hcg degeri biraz yüksek çıktı dr nifty testi önerdi , başka doktora gittim o da bnce gerek yok ama içimiz rahat etsin derseniz yaptırın dedi çok üzüldüm çok da korkuyorum bu gibi durum yaşayan oldu mu hiç aramızda ?
İlk denememde oğlum oldu şuan 2 yaşında.ekim ayında dondurulmuş embriyo transferim oldu.kızım olacak inşallah2.de sonucunuz ne oldu acaba
Merhaba benim ikili testte beta degerim 169 cıktı kombine risk 1/548 orta riskli gruptasınız dedi takip doktorum onun haricinde 3 doktora göründüm çok riskli bulmadılar ben de ne olursa olsun doğuracağım için nifty yaptırmak istemedimMerhaba , Beta Hcg biraz yüksek derken , değer neydi? Yani bilgi arıyorum bulamıyorum. Hep yüzdelik değerler var. Ben zaten Nifty yaptıracağım ama tabii merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?