Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

2.de sonucunuz ne oldu acaba

Ahmet Göcmen de memorialda mi cnm. Benimkinden de emin olamamislardi ama hic o doktordan bahsetmediler sanırım kesin degil diye.

Ilk bebegim sislide tup bebek tedavisi ile oldu suan 2 yasinda. Ilk denemede pgtsiz hemen tuttu. 2.transferi dusunuyoruz. Cikolata kistim var. 2 transfer icin neler yapiliyor hangi asamalar izleniyor

Ahmet Göcmen de memorialda mi cnm. Benimkinden de emin olamamislardi ama hic o doktordan bahsetmediler sanırım kesin degil diye.
Eskiden memorialdeymiş şuanda Ataşehir medicanada. Çok ısrar ettiler defalarca illa ona git kefiliz Ahmet beye diye. Ben bezmialemden de fiyat aldım. Sizinde mi istmosel vardı ben 3 aydan beri gidip geliyorum ilk gittiğimde yumurta çatlaöıştı rahim içinde sıvı vardı ikinxe gittiğimde hsg çekildiğim gün gittim e doğal olarak yine sıvı vardı bu ay yumurta çatlamadan bakalım dediler ona göre karar verilecek sıvı yoksa transfer yapalım dedi Semra hanım ama yücel bey dedi ki sıvı olmayacağını sanmıyorum muhtemelen ameliyat olacaksın

Benim cnm bi sivi goruyolar bi görmuyolar ben de tam anlamadim. Histereskopi gerekebilir demislerdi. Ben daha once histereskopi oldugum icin tekrar olmak istemiyorum ama bilmiyorum. En azindan embriyom olunca bi transfer yaptirmak istiyorum.

Benim cnm bi sivi goruyolar bi görmuyolar ben de tam anlamadim. Histereskopi gerekebilir demislerdi. Ben daha once histereskopi oldugum icin tekrar olmak istemiyorum ama bilmiyorum. En azindan embriyom olunca bi transfer yaptirmak istiyorum.
Benimde işte belirli günlerde görünüyor. Şunu sordum eğer ki transfer günü sıvı yoksa transfer olur mu diye Semra hanım öncesinde gördüysek olmaz dedi. Bende rahim filmi çekildim Bişey çıkmadı onda sıvı falan

Bende kefilim oglumu onda doğurdum canim doktorum inan memorialden gitmesinde bir hayır var çünkü şu an ki hastane memorialden daha uygun ins sana da sifa olcak

Bu sıvı sizde yan etkileri varmı nasıl anladılar sıvı var

Semra hoca eger gormessek transfer ederiz demedi mi? Yani sanirim o sivinin dogal dongü yymurtlama vs den kaynaklanio kaynaklanmadigina karar veremiyorlar

Semra hoca eger gormessek transfer ederiz demedi mi? Yani sanirim o sivinin dogal dongü yymurtlama vs den kaynaklanio kaynaklanmadigina karar veremiyorlar
Evet canım istmosel sıvısı mı onu anlayamadılar. Ameliyatta basit gibi gözüksede kolay değil dediler üç kez açık ameliyat oldum yapışıklık olabilir dediler laparoskopiyle olmayabilir histereskopi ilede sadece yama olurmuş oda tekrar edebilirmiş çok arada Bi durum sizinki dedi yücel bey. Ameliyatsızda o cep olan bölgeye gidip tutunursa embriyo büyük risk düşük ve kanama riski vs vs bilmiyorum bakalım hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin

İnşallah canım. Yinede istiyolar test evet İnşallah biran önce iyileşirsin ve bu sefer sıkıntısız atlatırsın bu süreci

Merhaba , Beta Hcg biraz yüksek derken , değer neydi? Yani bilgi arıyorum bulamıyorum. Hep yüzdelik değerler var. Ben zaten Nifty yaptıracağım ama tabii merak ediyorum.

Merhaba , Beta Hcg biraz yüksek derken , değer neydi? Yani bilgi arıyorum bulamıyorum. Hep yüzdelik değerler var. Ben zaten Nifty yaptıracağım ama tabii merak ediyorum.
Merhaba benim ikili testte beta degerim 169 cıktı kombine risk 1/548 orta riskli gruptasınız dedi takip doktorum onun haricinde 3 doktora göründüm çok riskli bulmadılar ben de ne olursa olsun doğuracağım için nifty yaptırmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…