- 15 Eylül 2012
- 8.435
- 6.897
- 398
Yaa canım demek kız kardeş geliyor oğluşuna sağlıkla gelsinİlk denememde oğlum oldu şuan 2 yaşında.ekim ayında dondurulmuş embriyo transferim oldu.kızım olacak inşallah.benim Memorialda ki iki transferim de olumlu sonuçlandı şükür.darısı isteyen herkesin başına inşallah
teşekkür ediyorum cevabınız içinMerhaba benim ikili testte beta degerim 169 cıktı kombine risk 1/548 orta riskli gruptasınız dedi takip doktorum onun haricinde 3 doktora göründüm çok riskli bulmadılar ben de ne olursa olsun doğuracağım için nifty yaptırmak istemedim
Evet canım çok şükürYaa canım demek kız kardeş geliyor oğluşuna sağlıkla gelsin
Merhaba canim ben de yaşamıştım duphalac şurup kullanmıştım. 1 kez kullanmamda işe yaramıştı.yine de doktoruna danış istersen yarın .Merhaba arkadaşlar 7 gün oldu tıransfer olalı dünden beri kabızlık sıkıntım var ne yapmam lazım su içiyorum hoşaf yiyorum yok
Hamile kaldınmı pekiMerhaba canim ben de yaşamıştım duphalac şurup kullanmıştım. 1 kez kullanmamda işe yaramıştı.yine de doktoruna danış istersen yarın .
Aynen canım yarın aricam söylicem acaba gebelik belirtisimiMerhaba canim ben de yaşamıştım duphalac şurup kullanmıştım. 1 kez kullanmamda işe yaramıştı.yine de doktoruna danış istersen yarın .
2 tedavim negatif 3. Pozitifti canım ama progesteron yapıyor kabızlığı maalesef ☹ taş gibiydi karnım hep. inşallah tutunmustur bebişin canım stres yapmaAynen canım yarın aricam söylicem acaba gebelik belirtisimi
Tutandamı kabız oldun2 tedavim negatif 3. Pozitifti canım ama progesteron yapıyor kabızlığı maalesef ☹ taş gibiydi karnım hep. inşallah tutunmustur bebişin canım stres yapma
Aynen benim de ikinci ilkin hiç böyle kabız değildim valla stres yapmamaya çalışıyorum bakalım2 tedavim negatif 3. Pozitifti canım ama progesteron yapıyor kabızlığı maalesef ☹ taş gibiydi karnım hep. inşallah tutunmustur bebişin canım stres yapma
Hepsinde oldumTutandamı kabız oldun
Yaaa inşallah tutmuştur da ondan olmuşsundurAynen benim de ikinci ilkin hiç böyle kabız değildim valla stres yapmamaya çalışıyorum bakalım
6 gün embriyosu ne oldu göğüs deHepsinde oldum
Yaaa inşallah tutmuştur da ondan olmuşsundurben goguslerimden anlamıştım 3. de 5. Gün embriyosumu canım senin ??
Renk farkı vardı koyulaşmıştı. Idrar testi yapacak mısın6 gün embriyosu ne oldu göğüs de
Benim öyle koyulaştı uçlarda hassasiyetlik var evet kan vericem 10 Mart daRenk farkı vardı koyulaşmıştı. Idrar testi yapacak mısın
Ayyyy hadi inşallah güzel haberler verirsin hayırlıysa o zamanBenim öyle koyulaştı uçlarda hassasiyetlik var evet kan vericem 10 Mart da
Ya kalitesi nasıldıAyyyy hadi inşallah güzel haberler verirsin hayırlıysa o zamanben dayanamayıp 7. Gün test yapmıştım 3. Gün embriyosuydu silik çizgi çıkmıştı
Ya ben hamile kalıyorum ama düşünüyor o yüzden korkuyorum ilkinde hep yatak daydım bunda hiç fazla yataga girmiyorum gidip geliyorum vallaAyyyy hadi inşallah güzel haberler verirsin hayırlıysa o zamanben dayanamayıp 7. Gün test yapmıştım 3. Gün embriyosuydu silik çizgi çıkmıştı
İnşallah valla çok istiyorum ben sizin gibi hamilelik haberi vermeyin rabbim sizin evlatlarınız da size bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah ama gerçekten duaya çok ihtiyaçım varAyyyy hadi inşallah güzel haberler verirsin hayırlıysa o zamanben dayanamayıp 7. Gün test yapmıştım 3. Gün embriyosuydu silik çizgi çıkmıştı
Bilmiyorum canım iyi demişlerdi sadeceYa kalitesi nasıldı
Sen şimdi kaç aylıksınBilmiyorum canım iyi demişlerdi sadeceama gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım 8. Hafta da. İzmir tüp bebek konusunda çok sığ. Memorial de tutmasa bile gidebileceğim daha iyi yer yok bence. Denemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?