Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yaa canım demek kız kardeş geliyor oğluşuna sağlıkla gelsin

teşekkür ediyorum cevabınız için Benim raporum henüz çıkmadı , sadece değerleri gördüm online. Ama ben de ileri yaş gebelik geçirdiğim için , her koşulda riskli çıkacak biliyorum.

Merhaba arkadaşlar 7 gün oldu tıransfer olalı dünden beri kabızlık sıkıntım var ne yapmam lazım su içiyorum hoşaf yiyorum yok

Merhaba arkadaşlar 7 gün oldu tıransfer olalı dünden beri kabızlık sıkıntım var ne yapmam lazım su içiyorum hoşaf yiyorum yok
Merhaba canim ben de yaşamıştım duphalac şurup kullanmıştım. 1 kez kullanmamda işe yaramıştı.yine de doktoruna danış istersen yarın .

2 tedavim negatif 3. Pozitifti canım ama progesteron yapıyor kabızlığı maalesef ☹ taş gibiydi karnım hep. inşallah tutunmustur bebişin canım stres yapma
Aynen benim de ikinci ilkin hiç böyle kabız değildim valla stres yapmamaya çalışıyorum bakalım

Ayyyy hadi inşallah güzel haberler verirsin hayırlıysa o zaman ben dayanamayıp 7. Gün test yapmıştım 3. Gün embriyosuydu silik çizgi çıkmıştı
Ya ben hamile kalıyorum ama düşünüyor o yüzden korkuyorum ilkinde hep yatak daydım bunda hiç fazla yataga girmiyorum gidip geliyorum valla

Ayyyy hadi inşallah güzel haberler verirsin hayırlıysa o zaman ben dayanamayıp 7. Gün test yapmıştım 3. Gün embriyosuydu silik çizgi çıkmıştı
İnşallah valla çok istiyorum ben sizin gibi hamilelik haberi vermeyin rabbim sizin evlatlarınız da size bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah ama gerçekten duaya çok ihtiyaçım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…