Canim ben transfer için adet bekliyorumSen şimdi kaç aylıksın
Evet memoria iyi ama insan gerçekten yoruluyorBilmiyorum canım iyi demişlerdi sadeceama gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım 8. Hafta da. İzmir tüp bebek konusunda çok sığ. Memorial de tutmasa bile gidebileceğim daha iyi yer yok bence. Denemeye devam
Ya pardon canım ben sandım sen hamilesinCanim ben transfer için adet bekliyorum
NerdeeeeYa pardon canım ben sandım sen hamilesin
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canim yaa zor tabi kolay değil yaşadıklarımızEvet memoria iyi ama insan gerçekten yoruluyor
İnşallah bu sefer tutar allahın izniyleNerdeeee
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canim yaa zor tabi kolay değil yaşadıklarımız
Amiiiin canım inşallahİnşallah bu sefer tutar allahın izniyle
teşekkür ediyorum cevabınız içinBenim raporum henüz çıkmadı , sadece değerleri gördüm online. Ama ben de ileri yaş gebelik geçirdiğim için , her koşulda riskli çıkacak
Normal yoldan gebelik mi yoksa tüpbebek miydi ?teşekkür ediyorum cevabınız içinBenim raporum henüz çıkmadı , sadece değerleri gördüm online. Ama ben de ileri yaş gebelik geçirdiğim için , her koşulda riskli çıkacak biliyorum.
Normal yoldanNormal yoldan gebelik mi yoksa tüpbebek miydi ?
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinNormal yoldan
Çok teşekkür ederim, size de hayırlı olsun. Siz de sağlıkla alın kucağınızaHayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Maşallah nasıl oldu ne kulandın normal yormarla hamile kaldınNormal yoldan
Canim sen nasılsın kac gun kaldı test gününeMaşallah nasıl oldu ne kulandın normal yormarla hamile kaldın
İyiyim saol canım sen nasılsın 8 gün oldu hiç bir belirtim yok aslında tutmadı sankiCanim sen nasılsın kac gun kaldı test gününe
Gözün Aydın Allah bağışlasın inşallahUzun Bir Aradan Sonra Merhabalar Memorialde tedavi görmeyi bekleyen ve görenlere umut olsun diye yazıyorum;
3. Tüp bebek denememde kesişti yolumuz ve ilk denemede 10 yumurta toplandı 4 tanesi 5. Güne giderek 3 tane pgtden sağlıklı embriyomuz oluştu, 9 aylık şükürler olsun sorunsuz bir gebeliğin ardından Kızıma Kavuştum ve şuan 2 Aylık Semra Hanıma Gönül Hanıma , Soner Beye, Hakan Beye ve yine Labaratuardan Semra Hanıma sonsuz teşekkürler
Oyle dusunme canim hic belirti ile olcak değil test yapsana çıkarİyiyim saol canım sen nasılsın 8 gün oldu hiç bir belirtim yok aslında tutmadı sanki
Geçen yıl Mart ‘ta düşük yaptım, kalp atışını alamadık hiç. 8. Haftada kürtaj oldum. Sonra toparlanma süreci. Hadi Biontech olalım, ikinci aşıyı bekle derken , kilo vereyim dedim. Ama hiç öyle bir şey olmadı. Yıl bitti. Özel bir şey yapmadım. Sadece akıntılarımı takip ettim. Aslında hamile olduğumu anlamadım başta, hatta regl oldum diye gidip üçüncü aşıyı vuruldum. Çünkü regl kanaması gibi kanamam oldu. 7 gün boyunca. Regl olmam gereken gün başlamıştı. Ama geçmiyordu bir türlü ağlamaklı hallerim, göğüslerim şişti. Evde test yaptım şüphelenip . Pozitif çıkınca şoke oldum tabi, uzun süren bir kanama durumu olduğu çıktı ortaya, acile gittim. İğne vurdular. Tutundu bir şekilde. Umarım öyle devam eder. Hiç bir gebelik diğerine benzemiyor. Herkese bu zorlu yolculukta kolaylıklar diliyorum.Maşallah nasıl oldu ne kulandın normal yormarla hamile kaldın
Amin maşallah ne güzel rabbim sana bağışlasın inşallahGeçen yıl Mart ‘ta düşük yaptım, kalp atışını alamadık hiç. 8. Haftada kürtaj oldum. Sonra toparlanma süreci. Hadi Biontech olalım, ikinci aşıyı bekle derken , kilo vereyim dedim. Ama hiç öyle bir şey olmadı. Yıl bitti. Özel bir şey yapmadım. Sadece akıntılarımı takip ettim. Aslında hamile olduğumu anlamadım başta, hatta regl oldum diye gidip üçüncü aşıyı vuruldum. Çünkü regl kanaması gibi kanamam oldu. 7 gün boyunca. Regl olmam gereken gün başlamıştı. Ama geçmiyordu bir türlü ağlamaklı hallerim, göğüslerim şişti. Evde test yaptım şüphelenip . Pozitif çıkınca şoke oldum tabi, uzun süren bir kanama durumu olduğu çıktı ortaya, acile gittim. İğne vurdular. Tutundu bir şekilde. Umarım öyle devam eder. Hiç bir gebelik diğerine benzemiyor. Herkese bu zorlu yolculukta kolaylıklar diliyorum.
Not: Ben ikili test için , cevap arıyordum. Anahtar kelime ile girdim bu topiğe. Bir forum üyesi cevap verdi sağolsun. Ben de sorunuzu cevapsız bırakmak istemedim.
Cnm zaten belirti bazilarinda oluyo bazisinda hic olmuyor insallah guzel haberler vereceksinİyiyim saol canım sen nasılsın 8 gün oldu hiç bir belirtim yok aslında tutmadı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?