Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Uzun Bir Aradan Sonra Merhabalar Memorialde tedavi görmeyi bekleyen ve görenlere umut olsun diye yazıyorum;
3. Tüp bebek denememde kesişti yolumuz ve ilk denemede 10 yumurta toplandı 4 tanesi 5. Güne giderek 3 tane pgtden sağlıklı embriyomuz oluştu, 9 aylık şükürler olsun sorunsuz bir gebeliğin ardından Kızıma Kavuştum ve şuan 2 Aylık Semra Hanıma Gönül Hanıma , Soner Beye, Hakan Beye ve yine Labaratuardan Semra Hanıma sonsuz teşekkürler

Gözün Aydın Allah bağışlasın inşallah

Maşallah nasıl oldu ne kulandın normal yormarla hamile kaldın
Geçen yıl Mart ‘ta düşük yaptım, kalp atışını alamadık hiç. 8. Haftada kürtaj oldum. Sonra toparlanma süreci. Hadi Biontech olalım, ikinci aşıyı bekle derken , kilo vereyim dedim. Ama hiç öyle bir şey olmadı. Yıl bitti. Özel bir şey yapmadım. Sadece akıntılarımı takip ettim. Aslında hamile olduğumu anlamadım başta, hatta regl oldum diye gidip üçüncü aşıyı vuruldum. Çünkü regl kanaması gibi kanamam oldu. 7 gün boyunca. Regl olmam gereken gün başlamıştı. Ama geçmiyordu bir türlü ağlamaklı hallerim, göğüslerim şişti. Evde test yaptım şüphelenip . Pozitif çıkınca şoke oldum tabi, uzun süren bir kanama durumu olduğu çıktı ortaya, acile gittim. İğne vurdular. Tutundu bir şekilde. Umarım öyle devam eder. Hiç bir gebelik diğerine benzemiyor. Herkese bu zorlu yolculukta kolaylıklar diliyorum.

Not: Ben ikili test için , cevap arıyordum. Anahtar kelime ile girdim bu topiğe. Bir forum üyesi cevap verdi sağolsun. Ben de sorunuzu cevapsız bırakmak istemedim.

Amin maşallah ne güzel rabbim sana bağışlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…